Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα την πρώτη σεζόν Berserk και μου φάνηκε σαν ένα κακέκτυπο του μανγκα, αξίζει να ασχοληθώ με την 2η ή να το αφήσω εκεί? Όσοι βλέπετε το νέο ανιμε πως σας φαίνεται?

Γιατι δεν βλεπεις τα πρωτα 1-2 επεισοδια και να κρινεις ο ιδιος αν θες να το δεις ή οχι?

Εγω προσωπικα εχω δει οτι αρκετος κοσμος ο οποιος εχει διαβασει και το manga μια χαρα το βλεπει το anime γιατι παει με την απλη λογικη του''απο το τιποτα καλυτερα αυτο''. Η δευτερη season που ειμαστε τωρα ειναι και λιγο βελτιωμενη οσον αφορα το animation και βλεπεται και πιο ευχαριστα.

Παντως το anime ειναι πιστο στο manga,τουλαχιστον στο μεγαλυτερο σημειο αφου υπαρχουν καποια κομματια που επελεξαν να μην τα βαλουν για να προχωρησουν την ιστορια.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρομαι για το οτι παει το ιδιο δυνατα το story οπως τωρα.Μακαρι να φτασει 100 επεισοδεια max,οτιδηποτε παραπανω θεωρω πως θα το ξεχειλωσει οπως εγινε σε αλλα ποσα anime.

το Attack on Titan το λατρευω γιατι εχει πρωτοτυπο setting με δραματικο τονο,εχει αρκετο μυστηριο στην πλοκη,ωραιο animation και το σημαντικοτερο πως δεν εχει ηλιθιες φατσουλες και χαζα "αστεια" που μονο οι Ιαπωνες θα μπορουσαν ισως να γελασουν.Ενας απτους λογους που δεν μπορεσα ποτε να δω Guren Lagan και αλλα ποσα αντιστοιχα anime

Το οτι παει το ιδιο δυνατα ειναι βεβαια προσωπικο γουστο,αλλοι μπορει να λενε το ακριβως αντιθετο.Παντως το εχω πει και πιο πισω οτι για μενα το AoT ειναι απτα πιο ποιοτικα mainstream anime που εχουν βγει,σεναριο-δραση-χαρακτηρες-ανατροπες-πρωτοτυπια κτλ σε υψηλο επιπεδο.

• Like 2
Δημοσ.

Χαιρομαι για το οτι παει το ιδιο δυνατα το story οπως τωρα.Μακαρι να φτασει 100 επεισοδεια max,οτιδηποτε παραπανω θεωρω πως θα το ξεχειλωσει οπως εγινε σε αλλα ποσα anime.

Το full metal alchemist καταφερε σε 100 περιπου τευχη να δειξει οτι ειχε να δειξει και να ξεχωρισει και να θεωρειται απο τα κορυφαια.

Και το Death Note μια απο τα ιδια(το steins gate μετραει?).

Απο την αλλη πλεον στην συγχρονη βιομηχανια ειναι συχνο φαινομενο το milking οτιδηποτε βλεπουν οτι πουλαει εστω και λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Το full metal alchemist καταφερε σε 100 περιπου τευχη να δειξει οτι ειχε να δειξει και να ξεχωρισει και να θεωρειται απο τα κορυφαια.

Απο την αλλη πλεον στην συγχρονη βιομηχανια ειναι συχνο φαινομενο το milking οτιδηποτε βλεπουν οτι πουλαει εστω και λιγο.

Ειναι διαφορετικα τα chapter του death note με το Full metal για τον λογο οτι το πρωτο ηταν εβδομαδιαιο και κρατησε περιπου 2,5 χρονια και το δευτερο μηνιαιο και κρατησε 9 χρονια και εννοειται περισσοτερες σελιδες ανα chapter.Και στα 2 ομως και ειδικα στο death note λογω συντομοτερου χρονου τελιωσε εκει που επρεπε αφου το στορυ τους ηταν τετοιο,χωρις παρατραβηγματα.

Πιανεται και το steins gate αφου και σε αυτη την περιπτωση το original υλικο(το game δηλαδη) ηταν τελιωμενο αρα υπηρχε και σωστη μεταφορα σε anime.Το ιδιο και το Parasyte-Fate Zero-Monster-Shigatsu wa kimi no Uso-Boku Dake-Assassination Classroom-Ping Pong και πολλα αλλα.Ειτε το υλικο ειναι manga-light novel-video game-original anime ή οτιδηποτε αλλο αν το στορυ ειναι εως εκει που πρεπει θα γινει και σωστη μεταφορα αρα και καλυτερο αποτελεσμα(εννοειται παντα οτι ειναι ενδιαφερον-καλο και οχι τιποτα σαπιο)

Δημοσ.

Να αναφέρουμε και το hunter x Hunter του 2011. Από τα  anime του αιώνα και σκάλες ανώτερο από το manga, φαινόμενο σπάνιο!!!!!

Αψογότατη συμπεριφορά

• Like 1
Δημοσ.

Να αναφέρουμε και το hunter x Hunter του 2011. Από τα  anime του αιώνα και σκάλες ανώτερο από το manga, φαινόμενο σπάνιο!!!!!

Αψογότατη συμπεριφορά

Ηθελα να το αναφερω εγω,αλλα ειπα μονο anime τα οποια εχουν τελειωμενω στορυ οποτε το αφησα εξω.Ισχυει το anime ειναι κατα πολυ καλυτερο του manga καθαρα λογω σχεδιου το οποιο ειναι πολυ προχειρο ειδικα για ενα επαγγελματια mangaka(και πριν λεγαμε για το σχεδιο του One Piece :P ).Ειδικα στην σκηνη που ο Gon μπαινει σε berserk mode στο anime εδωσε πολυ πονο ωραια μιξη animation και soundtrack(το οποιο εμοιαζε λες και εβλεπα το omen :D ) ,ενω δεν φανηκε τοσο καλο στο manga.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το Chimera Ant arc στο manga είναι ζωγραφισμένο από παιδί δημοτικού, στην 6η ώρα, ζωγραφική. Στη σειρά μεταφερόμενο σωστά είναι από τα καλύτερα arc που έχω δει γενικά σε anime

Δημοσ.

Καλά το Chimera Ant arc στο manga είναι ζωγραφισμένο από παιδί δημοτικού, στην 6η ώρα, ζωγραφική. Στη σειρά μεταφερόμενο σωστά είναι από τα καλύτερα arc που έχω δει γενικά σε anime

Ισχυει.Το μονο που με χαλασε απτο συγκεκριμενο arc ηταν ο αργος ρυθμος που ειχε σε αρκετα επεισοδια,που εβαζε και τον αφηγητη καθε λιγο και λιγακι να μιλαει κατα την διαρκεια των επεισοδιων μου την εδινε στα νευρα πολυ και ηθελα να το κανω skip.Αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που ειναι 9/10 το anime και οχι παραπανω ενω μπορουσε.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει.Το μονο που με χαλασε απτο συγκεκριμενο arc ηταν ο αργος ρυθμος που ειχε σε αρκετα επεισοδια,που εβαζε και τον αφηγητη καθε λιγο και λιγακι να μιλαει κατα την διαρκεια των επεισοδιων μου την εδινε στα νευρα πολυ και ηθελα να το κανω skip.Αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που ειναι 9/10 το anime και οχι παραπανω ενω μπορουσε.

Είναι και ο λόγος που πολλοί δε του βάλανε 10 λόγω του μακρόσυρτου αφηγητή. Εμένα δε με χάλασε. Και ο αφηγητής υπήρχε λόγο του ότι είναι Shonen. Και δυστυχώς επειδή το τάργκετ γρουπ είναι τα παιδιά ήθελε να ναι ξεκάθαρος ακριβώς ως προς το τι δείχνει. Γιατί είναι περίπλοκο τακτικά το ΗxH. Ο Togashi το χε πάει σε άλλο επίπεδο το storytelling του και τις μάχες.

Αν είχε σκηνοθετηθεί ως καθαρό seinen θα μιλάγαμε για το διπλάσιο έπος απ όσο είναι

Δημοσ.

Τελικα συνεχισα το berserk μιας και δεν ειχα και τιποτα αλλο να δω. Μετα απο 5-6 επισοδεια αρχισα λιγο να ψιλοσυνηθιζω το αθλιο animation, το οποιο κανει κακο στον εγκεφαλο μου, αλλα πλεον ειναι λιγοτερο ενοχλητικο..

Παντως ενα θα πω, εχει γαματο opening song! \m/

https://www.youtube.com/watch?v=pABfwmdlQak&t=15s

• Like 1
Δημοσ.

Ολα ψυχολογικα ειναι μια χαρα, βλεπεται το νεο berserk.

μιας και δεν ειχα και τιποτα αλλο να δω.

Δεν σου τραβηξε κανενα αλλο anime το ενδιαφερον απο αυτη ή εστω την προηγουμενη season?

Δημοσ.

Δεν σου τραβηξε κανενα αλλο anime το ενδιαφερον απο αυτη ή εστω την προηγουμενη season?

Εβλεπα το tokyo ghoul απο τα καινουρια.. Γενικα για να δω anime πρεπει να ξερω οτι ειναι μπομπα. Δλδ οτι εχω δει ως τωρα ειναι ενα και ενα. (τουλαχιστον για τα γουστα μου). Αλλα κυριως αυτο που θελω απο anime ειναι ωμες μαχες με καλο σχεδιο και voice actors. Aυτο κιολας με τραβηξε στο berserk.

πχ το bleach εχει πολυ καλες μαχες, οπως και το hellsing. Το dragon ball αν και με σαπιο σεναριο εχει μοναδικο artwork και ειναι αυτο που τα ξεκινησε ολα.(flash step, ki/aura/reatsu/chakra, super fast combat, κυματα). Τετοια anime θελω να βλεπω, τα οποια δυστηχως ειναι σχετικα λιγα... Το one man punch το ειχα checkαρει αλλα με αφησε αδιαφορο, μπορει να του ξαναδωσω μια ευκαιρια στην πορεια.Οι  μαχες ηταν λιγο πετσα..

Τα μοναδικα που εκανα την εξαιρεση ηταν το code geass, death note και full metal μιας και ηθελα να τα δω λογω καλου σεναριου..

Δημοσ.

Μαρεσει που το εγραψα κιολας.

Εβλεπα το tokyo ghoul απο τα καινουρια..

To tokyo ghoul ειναι anime του 2014 :)

Εγω εννοουσα

https://myanimelist.net/anime/season

https://myanimelist.net/anime/season/2017/winter

Δημοσ.

Νομιζω ηταν ξεκαθαρο, απλα εδωσα μια γενικοτερη απαντηση για τους λογους τους οποιους επιλεγω... Δεν βλεπω κατι οχι μονο της τελευταιας σεζον αλλα γενικοτερα καινουρια anime που βγαινουν, για τους λογους που ειπα παραπανω. Μονο αν μου προτεινει καποιος κατι καλο θα δω..

(aot, berserk 2017 βλεπω τωρα αλλα δεν θεωρουνται καινουρια anime)

Δημοσ.

(aot, berserk 2017 βλεπω τωρα αλλα δεν θεωρουνται καινουρια anime)

Κατσε ρε συ πως δεν θεωρουνται νεα anime απο την στιγμη που οι συνεχειες τους παιζονται τωρα?

Οσον αφορα αυτο που λες οτι βλεπεις κυριως για brutal μαχες μαλλον θα προτεινα το Drifters απο πιο προσφατα anime

https://myanimelist.net/anime/31339/Drifters

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...