Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γι' αυτό θα σας θάψει το One Piece... :P

Καλά, αν σκεφτείς ότι σε πρώτη επαφή ήρθα με το Op στο Alter όταν ήμουν γυμνάσιο και τώρα απέχω ενάμιση χρόνο από τα πρώτα άντα και ακόμα το παρακολουθώ δεν απέχει και πολύ αυτό που λες......

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι με αφησε αδιαφορο δυστηχως.

ξερεις τι γινεται στη συνεχεια? manga διαβαζεισ? εγω δεν εχω ιδεα και μου αρεσε η εξελιξη στο σημερινο, ειδικα στα τελευταια δευτερολεπτα  :P

Δημοσ.

Manga δεν διαβαζω οχι γιατι πολυ απλα χανεται η ολη μαγεια σε τετοιες σειρες οταν ξερεις τι θα γινει και ας εχουν το κακο της αναμονης οπως αναφερθηκε πιο πισω.

Manga θα διαβαζα μονο σε σειρες στις οποιες επιβεβαιωμενα ξερουμε οτι δεν θα βγουν ποτε σε anime και ειδικα αν εχουν τελειωσει κιολας οπως καλη ωρα στο naruto(γιατι και τα μακροχρονια Hiatus δεν τα μπορω).

Για παραδειγμα ενα anime που περιμενα να βγει συνεχεια και δεν βλεπω να βγαινει ποτε ειναι το log horizon.

Αλλα ακομα και στην περιπτωση που πει καποιος''διαβασε το μην περιμενεις anime'' τι να το κανω που ο υπευθυνος εχει προβληματα με εφοριες

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-04-27/log-horizon-author-mamare-touno-found-guilty-of-tax-evasion/.101506

To Highschool of the dead που παρακολουθουσα εχει παγωσει.

Το D Gray man επισης τοσα χρονια σε αναμονη μεχρι να συνεχιστει(και παλι σε αναμονη).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
To Highschool of the dead που παρακολουθουσα εχει παγωσει.

Νομίζω είχαμε αναφέρει ότι πέθανε ο συγγραφέας του τον Μάρτιο.

Δημοσ.

Παραλίγο να κάνω spoiler μεγατόνων στον άντρα μου την ώρα που βλέπαμε AoT 5 λεπτά πριν την αποκάλυψη. Σκεφτόμουν μα αφού αυτό είναι γιατί..... Ουπς κράτα το στόμα σου κλειστό Εύα....

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυνατο το 6ο AoT,ειδικα για οσους απο μας δεν εχουμε διαβασει το manga.Αληθεια εχει προχωρησει πολυ το συγκεκριμενο? Δηλαδη εχει βγει ηδη υλικο για τριτη σεζον? 

Δημοσ.

Πολυ δυνατο το 6ο AoT,ειδικα για οσους απο μας δεν εχουμε διαβασει το manga.Αληθεια εχει προχωρησει πολυ το συγκεκριμενο? Δηλαδη εχει βγει ηδη υλικο για τριτη σεζον? 

Το ειχα απαντησει και πιο πισω οτι υπαρχει υλικο αρκετο και για επομενη σεζον,αλλα και για αυτη που δεν καταλαβαινω γιατι θα ειναι 12 επεισοδια αντι για  24-25.

Το anime μεχρι και το πιο προσφατο 6ο επεισοδιο εχει κανει μεταφορα περιπου 8-9 chapter του manga φτανοντας μεχρι στιγμης στο 42 (93 chapter υπαχουν μεχρι στιγμης) και ειμαστε ηδη στα μισα της σεζον,οποτε υπαρχει σιγουρα υλικο.

• Like 1
Δημοσ.

Α καταλαβα.Επισης παιζει να ξερουμε στα ποσα chapters θα κλεισει περιπου το story? Ελπιζω να μην το ξεχειλωσουν λογω δημοφιλιας,δεν μ'αρεσουν τα anime των 500 επεισοδειων

Δημοσ.

Α καταλαβα.Επισης παιζει να ξερουμε στα ποσα chapters θα κλεισει περιπου το story? Ελπιζω να μην το ξεχειλωσουν λογω δημοφιλιας,δεν μ'αρεσουν τα anime των 500 επεισοδειων

Ειχα διαβασει παλιαοτερα μια ειδηση οτι θα τελειωνε στο 20ο volume κατι που δεν εγινε αφου το τελευταιο που βγηκε ειναι το 22ο.Μεχρι στιγμης συνεχιζει το ιδιο δυνατα μπορω να πω και δεν εχει παρει την κατω βολτα σε καμια περιπτωση.Επισης στο manga ενω εχουν δειξει τα περισσοτερα,αν οχι ολα τα μυστηρια που υπαρχουν δεν μπορω να πω οτι βλεπω καποιο φιναλε στο συντομο μελλον.

Προφανως και θα το πανε οσο μπορουν αφου το manga ειναι σταθερα 2ο σε πωλησεις πισω απτο one piece,αλλα νομιζω(και ελπιζω) να μην το παρατραβηξουν αφου δεν το θεωρω στορυ που μπορει να συνεχισει για πολλα χρονια.Βεβαια να εχεις στα υποψην σου οτι το manga ειναι μηνιαιο αρα βγαινουν περιπου 12 chapter τον χρονο οποτε ειναι και αυτο ενας λογος.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρομαι για το οτι παει το ιδιο δυνατα το story οπως τωρα.Μακαρι να φτασει 100 επεισοδεια max,οτιδηποτε παραπανω θεωρω πως θα το ξεχειλωσει οπως εγινε σε αλλα ποσα anime.

το Attack on Titan το λατρευω γιατι εχει πρωτοτυπο setting με δραματικο τονο,εχει αρκετο μυστηριο στην πλοκη,ωραιο animation και το σημαντικοτερο πως δεν εχει ηλιθιες φατσουλες και χαζα "αστεια" που μονο οι Ιαπωνες θα μπορουσαν ισως να γελασουν.Ενας απτους λογους που δεν μπορεσα ποτε να δω Guren Lagan και αλλα ποσα αντιστοιχα anime

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα την πρώτη σεζόν Berserk και μου φάνηκε σαν ένα κακέκτυπο του μανγκα, αξίζει να ασχοληθώ με την 2η ή να το αφήσω εκεί? Όσοι βλέπετε το νέο ανιμε πως σας φαίνεται?

Για παραδειγμα ενα anime που περιμενα να βγει συνεχεια και δεν βλεπω να βγαινει ποτε ειναι το log horizon.

Μετά την πανωλεθρία της 2ης σεζόν ελπίζω να παραμείνει νεκρό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...