W0zzAp Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν δεν φτιάχνουν το pace ούτε και τα filler, καλά κρασιά. Τώρα βλέπω 2-3 τη φορά και είναι σαν να βλέπω 1 απο άποψη περιεχομένου. Πάντως αν και μου αρέσουν τα μανγκα, ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτό του one piece. Κάτι η έλλειψη χρωμάτων, κάτι η χειρότερη αναπαράσταση κινήσεων (προφανώς), ποτέ του δεν με τράβηξε αρκετά. Ναι δυστυχως το one piece δεν εχει το καλυτερο σχεδιο,αλλα εχω διαβασει manga με πολυ κατωτερο σχεδιασμο οποτε δεν μου βγαζει κατι το τρομερα αρνητικο.Τουλαχιστον γλιτωνεις εκει το απαισιο pacing και τα οποια filler εχει το anime,αλλα δεν γλιτωνεις τα αρκετα break που περνει ο δημιουργος,περιπου μια φορα τον μηνα.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν δεν φτιάχνουν το pace ούτε και τα filler, καλά κρασιά. Τώρα βλέπω 2-3 τη φορά και είναι σαν να βλέπω 1 απο άποψη περιεχομένου. Πάντως αν και μου αρέσουν τα μανγκα, ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτό του one piece. Κάτι η έλλειψη χρωμάτων, κάτι η χειρότερη αναπαράσταση κινήσεων (προφανώς), ποτέ του δεν με τράβηξε αρκετά. Μ' αρέσει που βάζεις την έλλειψη χρωμάτων σαν μειονέκτημα λες και όλα τα υπόλοιπα manga είναι έγχρωμα. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 αλλα δεν γλιτωνεις τα αρκετα break που περνει ο δημιουργος,περιπου μια φορα τον μηνα. Καλύτερα μια φορά τον μήνα, παρά αρκετές φορές για μήνες. (Miura)
Edel Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 To One piece επίσης σπάει κάθε ρεκόρ με διάρκεια καθαρή επεισοδίου ένα τέταρτο. Συμφωνώ και εγώ ότι το anime έχει κουράσει πάρα πολύ, προχωράει πολύ αργά, το story telling του Oda επαναλαμβάνεται επικίνδυνα, πλέον δύσκολα μου προκαλεί έκπληξη με κάποια εξέλιξη και γενικά έχει πάρει τη κατιούσα χρόνια τώρα.
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μ' αρέσει που βάζεις την έλλειψη χρωμάτων σαν μειονέκτημα λες και όλα τα υπόλοιπα manga είναι έγχρωμα. Τα webtoons είναι έγχρωμα. Γι αυτό Tower of god και τα μυαλά στα κάγκελα. 100 σελίδες κεφάλαιο κάθε βδομάδα ο τύπος παραειναι τίμιος. Και χωρίς ηλιθιες καθυστερήσεις και χαζά cliff hanger και για κάποιο λόγο απλά δεν γίνεται να σταματήσω να το διαβάζω. Α όσοι λεγαν ότι το τελευταίο επεισόδιο του Attack on Titan ήταν filler, θα σας πικρανω αλλά δεν ήταν.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εντάξει δεν τα θεωρώ τα webtoons το ίδιο με τα manga, ούτε πιάνω και mawha/κτλ. Αναφερόμουν μόνο στα manga.
Lautrec Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μ' αρέσει που βάζεις την έλλειψη χρωμάτων σαν μειονέκτημα λες και όλα τα υπόλοιπα manga είναι έγχρωμα. Ίσως να φταίει ότι ξεκίνησα με το ανιμε, αλλά το one piece συγκεκριμένα μου φαίνεται λειψό χωρίς χρώματα. Διαδραματίζεται σε έναν φωτεινό κόσμο όπου τα έντονα χρώματα ξεχειλίζουν απο κάθε γωνία. Με το manga του Berserk πχ δεν με ενόχλησε ποτέ η έλλειψη χρωμάτων. 1
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το one piece γενικά δεν παλεύεται. Το σχέδιο είναι τόσο άσχημο που δεν αντέχω να το κοιτάξω. 2
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Είμαι ~640 στο One piece, είναι ιδέα μου ή απο το time skip και μετά το pacing πάει σιγα-σιγα κατα διαόλου? Δεν ειναι η ιδεα σου. Λογικο και αναμενομενο σε τοσο μεγαλες σειρες να υπαρξει ενα σημειο κορυφη,μετα απο το οποιο να πεσει σε ποιοτητα η εν λογω σειρα. Και στο Bleach το ειδαμε αυτο,και στο Naruto και φυσικα και στο One Piece το βλεπουμε. Συνηθως αυτα τα σημεια δειχνουν οτι καλο θα ηταν στο επομενο απο αυτα arc να τελειωνε η σειρα αλλα ειπαμε....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το one piece γενικά δεν παλεύεται. Το σχέδιο είναι τόσο άσχημο που δεν αντέχω να το κοιτάξω. Με έχουν πρίξει τα ούμπαλα ορισμένοι φίλοι μου να δω one piece. Κάθε φορά που έκανα προσπάθεια το σχέδιο (ειδικά στο artwork) μου μοιάζει τόσο παράξενο και άσχημο που πραγματικά δεν μπορώ να το κοιτάω. Είναι κυριολεκτικά αχταρμάς. On another note τι φάση το Prison School; Το ξεκίνησα ως κάτι ανάλαφρο σε φάση Kill-la-kill και αποδεικνύεται πολύ ιδιαίτερο με την καλή έννοια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό και ποιος φανταζόταν ότι θα δουλεύει κιόλας; Απλά respect. 1
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είναι ψείρας στο σχέδιο στα manga; Δεν έχω κάποιο θέμα με το σχέδιο του one piece.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Με έχουν πρίξει τα ούμπαλα ορισμένοι φίλοι μου να δω one piece. Κάθε φορά που έκανα προσπάθεια το σχέδιο (ειδικά στο artwork) μου μοιάζει τόσο παράξενο και άσχημο που πραγματικά δεν μπορώ να το κοιτάω. Είναι κυριολεκτικά αχταρμάς. On another note τι φάση το Prison School; Το ξεκίνησα ως κάτι ανάλαφρο σε φάση Kill-la-kill και αποδεικνύεται πολύ ιδιαίτερο με την καλή έννοια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό και ποιος φανταζόταν ότι θα δουλεύει κιόλας; Απλά respect. Προσωπικα παντως μαλλον ειμαι στην μειοψηφια που δεν εχει θεμα με το One piece απο πλευρας σχεδιου. Οσο για το Prison School που αναφερεις αγαπητε,αν και σταματησα το manga λιγο μετα απο εκει που σταματησε το anime μιας και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δουμε συνεχεια,σε γενικες γραμμες το βρηκα υπερβολικο για να μην πω τιποτα πιο χοντρο. Ναι εχει τις στιγμες του,αλλα υπερβολικο fan service και ουσια μηδεν. Τον μονο που δεν βαρεθηκα ποτε για καποιο περιεργο λογο(ισως επειδη δεν τον βλεπαμε συχνα)ηταν τον Προεδρο του σχολειου. Τωρα για τα περι ''θα δουλευει'' τι να σου πω. Ειναι στην κατηγορια Ecchi και το δειχνει,οπως και το Highschool Dxd εν μερη. Το ξεκίνησα ως κάτι ανάλαφρο σε φάση Kill-la-kill Τελος δεν καταλαβαινω το παραπανω απο που προκυπτει. Ειτε απο την γενικη συνοψη του anime ή ακομα χειροτερα απο το trailer του μπορει καποιος να βγαλει καποια γενικα συμπερασματα για την σειρα και τι ρολο βαραει https://www.youtube.com/watch?v=L5UUgGyNp9o Τωρα θα μου πει καποιος για ποιο λογο πετυχε το εν λογω anime(περαν του γνωστου manga)?Γιατι ηταν (σχετικα)φρεσκο σαν ιδεα και αν και κατηγοριας Ecchi ,ορισμενοι χαρακτηρες της σειρας ειχαν τις στιγμες τους,ειδικα ο takehito(γυαλαμπουκας που λεω εγω,και ο Προεδρος). 1
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είναι ψείρας στο σχέδιο στα manga; Δεν έχω κάποιο θέμα με το σχέδιο του one piece. το λενε και ελλειψη γουστου . κι αλλα κομιξ γενικοτερα εχουν μετριο σχεδιο αλλα το one piece κερδιζει την πρωτια οσο αφορα το λογο επιτυχια/ασχημια.
W0zzAp Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είναι ψείρας στο σχέδιο στα manga; Δεν έχω κάποιο θέμα με το σχέδιο του one piece. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν είναι ψείρας στο σχέδιο στα manga; Δεν έχω κάποιο θέμα με το σχέδιο του one piece. Nope δεν υπαρχουν πολλα ατομα που εχουν θεμα με το σχεδιο οπως και γω,αλλα ναι σε σχεση με πολλα αλλα manga το one piece δεν εχει το καλυτερο σχεδιο,αν και εχει καλυτερεψει σε σχεση με τα παλιαοτερα chapter.Προσωπικα και το χειροτερο σχεδιο να δω εφοσον μου αρεσει θα το διαβασω πχ το OPM του ONE που ειναι προχειροδουλεια ας πουμε. Επισης δεν μου αρεσει να ριχνω και πολλα ακυρα και με την λογικη οτι οι ανθρωποι ριχνουν τονους δουλειας καθε μερα για να βγει ενα chapter ειδικα τα εβδομαδιαια manga οπως ειναι και το One Piece,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. On another note τι φάση το Prison School; Το ξεκίνησα ως κάτι ανάλαφρο σε φάση Kill-la-kill και αποδεικνύεται πολύ ιδιαίτερο με την καλή έννοια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό και ποιος φανταζόταν ότι θα δουλεύει κιόλας; Απλά respect. Πλακα εχει,σιγουρα πολυ προστυχο αλλα αρκετα διαφορετικο fanservice anime που ξεχωριζει απτα υπολοιπα και απο πλευρας κωμωδιας και εξελιξης(και καλα).
suffocater Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Το one piece γενικά δεν παλεύεται. Το σχέδιο είναι τόσο άσχημο που δεν αντέχω να το κοιτάξω. THAAAAANK YOU! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα