Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα στο AoT δεν ειναι filler,ολα εχουν την σχεση τους.Και εγω δεν το εχω δει το επεισοδιο ακομα,λογικα σημερα θα το δω.

Αυτό λέω κι εγώ. Έχουν να φάνε τρελή ήττα όσοι δεν ξέρουν τι γίνεται στο μανγκα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να λείπουν παρακαλώ τα όποια σχόλια δημιουργούν ατμόσφαιρα και επηρεάζουν τη ψυχολογία μας ως προς τι να περιμενουμε

Δημοσ.

Να λείπουν παρακαλώ τα όποια σχόλια δημιουργούν ατμόσφαιρα και επηρεάζουν τη ψυχολογία μας ως προς τι να περιμενουμε

σχολια που δημιουργουν ατμοσφαιρα και επηρεαζουν την ψυχολογια μας?Αρα με βαση αυτο δεν πρεπει να σχολιαζει κανεις τιποτα για ολα τα anime και αρα χανεται το νοημα του forum και γιατι γραφουμε σε αυτο. Ελεος δηλαδη..

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό αλλά γουατεβα

Μπορεις τοτε να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος σε αυτο που ηθελες να πεις μιας και εισαι ο μονος που βλεπω οτι τον ενοχλους τοσο τα οποια σχολια γινονται για το ΑοΤ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οταν γινονται εξαιρεσεις στο τι μας χαλαει και τι οχι.

Για το AoT ναι να μην γραφτει σχεδον τιποτα γιατι μπορει να θεωρηθει spoiler,ενω για αλλα anime ε ας γραψει ο οποιοσδηποτε ενα καρο spoilers αν δεν ειναι ειδικα mainstream κιολας,ποιος ενδιαφερεται....

Αν κατσει πχ και γραψει ενας τα παντα για ενα λιγοτερο γνωστο (στο forum)anime οπως πχ το zero kara hajimeru δεν θα ενοχληθει κανεις,γιατι σχεδον κανεις δεν εχει γραψει τιποτα για αυτο.

Αυτο θυμαμαι ισχυε περυσι και για το anime του berserk που επειδη δεν το εβλεπαν πολλοι λογω του cgi,εκει οταν εγραφε κανεις spoilers για το τι θα γινει δεν μας πειραζε.

Το ειχα ξαναγραψει και πιο παλια οτι το παρον θεμα που γραφουμε κανονικα για αλλο λογο φτιαχτηκε.

Δυστηχως επειδη εχει μετατραπει σε κουβεντα για οτι anime και manga εχει βγει ή θα βγει δεν ειναι το καλυτερο δυνατο οσον αφορα τον διαλογο και την κουβεντα(που φανταζομαι γιαυτο συμμετεχουμε στο παρον θεμα).

Για το ξεχωριστο θεμα του Dragonball δεν θα σχολιασω γιατι δεν εχει και νοημα αλλωστε ,ειχε αναφερθει στα πρωτα σχολια αλλα κλασσικα....

Οσον αφορα τα spoilers τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Δανειζομαι το αρχικο κειμενο moderator στο γνωστο kissanime τι γραφει πριν ξεκινησει η σειρα οσον αφορα αυτο το θεμα προς ενημερωση του κοσμου

''''

It's a Loli... It's a Titan... It's the cleaning Levi? Okay Okay, jokes aside. The long anticipated AOT is here! I hope your as hyped as I am because things going to be a little wild. As you all know, AOT is going to be huge and we need to set some guidelines. Yes, rules are rules. As usual if any of these rules are broken, consequences may be applied to you and may result in a ban.

Rules are as it follows:
- No Spoiling
- No Flaming/Bullying
- No Spamming/Off-Topic
- No Advertising
- Don't Ask When Episode Is Release ''''

Οκ προφανως και ορισμενα απο αυτα σε μας που ειμαστε forum δεν μας πιανουν,μιας και το παραπανω site ειναι κυριως για προβολη επεισοδιων.

Και γιαυτο ακριβως τον λογο επειδη ειναι πιο δυσκολο να υπαρχει μια ταξη(σκεφτειτε οτι κατω απο αυτο εχουν γραφτει 5300σχολια μονο για το ΑοΤ)ειναι λογικο να μπαινουν καποιοι κανονες.

Σε μικροτερα forum ομως οπως στο Insomnia(στο θεμα των anime παντα)που η συμμετοχη συνηθως δεν ειναι μεγαλη(ειδικα μιας και ειμαστε σε Ελληνικο forum,που δεν εχει καν σχεση με αυτα), ο λιγος κοσμος που συμμετεχει δεν σποιλαρει τους υπολοιπους(μιλαμε για χοντρα spoiler οπως του τυπου ποιος χαρακτηρας γινεται Τιτανας αργοτερα ή ποιος πεθαινει κλπ)ποιο πολυ απο πλευρας σεβασμου.

Αν ειναι ομως να ισχυει κατι τετοιο τοτε πρεπει να ισχυει για ολα τα anime που αναφερονται.

Και για αυτα που ελεγα πιο πισω(και πιο παλια)στον συμφορουμιτη για του τι ειναι καλο να γραφει καποιος οταν προτεινει ενα anime(ή manga που εχει τελειωσει) δανειζομαι παλι το εχει αναφερθει στο αντιστοιχο θεμα προτασης ταινιων

http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/

''''αυτό που μας νοιάζει είναι η γνώμη σας για αυτό που είδατε, η βαθμολογία σας (με τα όποια δικά σας στάνταρ), τα ''+'' και τα ''-'' που προσέξατε και ότι άλλο έχετε να μας πείτε για την ταινία.

Συνεπώς,

1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ANIME ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 2-3 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤ ΗΝ A.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό λέω κι εγώ. Έχουν να φάνε τρελή ήττα όσοι δεν ξέρουν τι γίνεται στο μανγκα.

Εγω θεωρω οτι τρωνε ηττα οσοι δεν διαβαζουν το manga απο πλευρας οτι υπηρχε αναμονη 4 ετων για 12 επεισοδια(μακαρι να πεταξουν και 3η σεζον στα καπακια μολις τελιωσει η 2η εφοσον υπαρχει υλικο για μεταφορα),πραγμα που κανεις δεν το περιμενε,παρα για τα επομενα 1-2 επεισοδια ας πουμε.

Απτην στιγμη που δεν υπαρχει καποιο spoiler σιγα το πραγμα,απλα ειναι μια αποψη ενος συμφορουμιτη για την συνεχεια χωρις να ανεφερει κατι στην εξελιξη του story.Εφοσον δεν ξερεις τι θα συμβει δεν νομιζω να ειναι λογος για αλλαγη ψυχολογιας που λες απτην στιγμη που υπαρχουν και πολλες αποψεις ατομων,αρα θα διαφερουν και οι γνωμες και αυτο παει γενικα οχι για το AoT μονο.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι ~640 στο One piece, είναι ιδέα μου ή απο το time skip και μετά το pacing πάει σιγα-σιγα κατα διαόλου? 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ~640 στο One piece, είναι ιδέα μου ή απο το time skip και μετά το pacing πάει σιγα-σιγα κατα διαόλου? 

Γιαυτο τον λογο dropαρα το anime του One Piece και διαβαζω μονο το manga.Αργος ρυθμος ωστε να υπαρχει μια αποσταση απτο manga,αν και γενικα υπηρχε αργος ρυθμος αλλα μετα το time skip παραεγινε.Επισης επεσε και το budget του animation και πετανε και ψευτοfiller μεσα σε κανονικο arc απλα για να κερδισουν χρονο.Απο την στιγμη που δεν ενιωθα ωραια βλεποντας το anime προτιμησα να το αφησω και να διαβασω μονο το manga.

Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο εφοσον σου αρεσει να διαβαζεις manga για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια και το πολυ πολυ βλεπεις το anime στις πιο σημαντικες εξελιξεις του οπως κανω μερικες φορες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βγήκε σήμερα chapter One Piece. Καθυστερημένο της προηγούμενης βδομάδας ή νωρίτερα αυτής της εβδομάδας?

Δημοσ.

Βγήκε σήμερα chapter One Piece. Καθυστερημένο της προηγούμενης βδομάδας ή νωρίτερα αυτής της εβδομάδας?

Κλασικα βγηκε πιο νωρις οπως γινεται καθε φορα απλα υπηρχε και double issue στο πρoηγουμενο που παντα μπερδευει το προγραμμα.

Παντως χαμος γινεται.

Δημοσ.

Γιαυτο τον λογο dropαρα το anime του One Piece και διαβαζω μονο το manga.Αργος ρυθμος ωστε να υπαρχει μια αποσταση απτο manga,αν και γενικα υπηρχε αργος ρυθμος αλλα μετα το time skip παραεγινε.Επισης επεσε και το budget του animation και πετανε και ψευτοfiller μεσα σε κανονικο arc απλα για να κερδισουν χρονο.Απο την στιγμη που δεν ενιωθα ωραια βλεποντας το anime προτιμησα να το αφησω και να διαβασω μονο το manga.

Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο εφοσον σου αρεσει να διαβαζεις manga για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια και το πολυ πολυ βλεπεις το anime στις πιο σημαντικες εξελιξεις του οπως κανω μερικες φορες.

Αν δεν φτιάχνουν το pace ούτε και τα filler, καλά κρασιά. Τώρα βλέπω 2-3 τη φορά και είναι σαν να βλέπω 1 απο άποψη περιεχομένου.

Πάντως αν και μου αρέσουν τα μανγκα, ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτό του one piece. Κάτι η έλλειψη χρωμάτων, κάτι η χειρότερη αναπαράσταση κινήσεων (προφανώς), ποτέ του δεν με τράβηξε αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...