Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Η πρώτη σειρά του 99, είναι η καλύτερη από άποψη σχεδίου. 100% ναιντίλα η οποία ταιριάζει και στο manga. Αλλά ΑΠΕΧΕΙ κι αυτή έτη φωτός από το manga σχεδιαστικά. Βλεπόταν άνετα όμως και είχε και ωραία μουσική. https://www.youtube.com/watch?v=GLg_wp0IXoI 4
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nn_J14D5Pg8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Berserk chapter 349 is out. Τέλη Μαΐου το επόμενο! 1
W0zzAp Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Berserk chapter 349 is out. Τέλη Μαΐου το επόμενο! Ναι μπορει να το παει ανα μηνα(οπως και κανονικα ειναι αφου το περιοδικο ειναι μηνιαιο)μεχρι να τελιωσει το anime για να το παει σε hiatus,δηλαδη αλλα 1-2 chapter ακομα
Edel Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 ξεκίνησα το Re zero μπλα μπλα μπλα 7 επεισόδια και ήδη μου είναι αδιάφορο. Εντελώς. Κουνάω το ποντίκι να δω σε ποιο λεπτό είναι. Κάτι μεταξύ Sword art online ως προς το theme, hirugashi koro ni ως προς το θριλερικό, με ολίγη από Stein;s gate. Αχταρμάς, που απλά βλέπω πράγματα να συμβαίνουν στην οθόνη και δε με ενδιαφέρουν στο παραμικρό!!!!! αν δεν ήταν το ψυχαναγκαστικό μου που δε κάνω drop ποτέ δε θα ξαναβλεπα επεισόδιο
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Έχει δει κανείς αυτό το anime? https://www.youtube.com/watch?v=CmJC_kQz32o Λέω να το δω, έχει φάση ειδικά οι χαρακτήρες.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Οχι, και μαλλον για αυτο το λογο https://myanimelist.net/anime/20053/Wizard_Barristers__Benmashi_Cecil?q=wizard ξεκίνησα το Re zero μπλα μπλα μπλα 7 επεισόδια και ήδη μου είναι αδιάφορο. Εντελώς. Κουνάω το ποντίκι να δω σε ποιο λεπτό είναι. Κάτι μεταξύ Sword art online ως προς το theme, hirugashi koro ni ως προς το θριλερικό, με ολίγη από Stein;s gate. Αχταρμάς, που απλά βλέπω πράγματα να συμβαίνουν στην οθόνη και δε με ενδιαφέρουν στο παραμικρό!!!!! αν δεν ήταν το ψυχαναγκαστικό μου που δε κάνω drop ποτέ δε θα ξαναβλεπα επεισόδιο Το πρωτο κομματι της σειρας που ειναι μεσα στην επαυλη ειναι λιγο μονοτονο και κουραστικο,αργοτερα απο την μεση περιπου και μετα αλλαζει η σειρα αλλα δυστηχως η επαναληψη παει συννεφο. Ειναι απο τα anime που ειχαν σηκωσει μεγαλη κουβεντα οταν ειχε τελειωσει πριν κατι μηνες,εγω προσωπικα ημουν στην πλευρα αυτων που το ευχαριστηθηκε λιγοτερο σε σχεση με αλλους.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ψιλο filler το σημερινό Attack on Titan, το περίμενα βέβαια. 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 filler yup αλλα ωραιο, To hero academia πολυ ωραιο σημερα, βλεπω ωραιο δεσιμο με τους χαρακτηρες, και η μουσικη νομιζω του ταιριαζει τελειωσα και το miss kobayashi, μου αρεσε παρα πολυ, πολυ αναλαφρο και cute μεχρι αηδιας, οποιος δεν το εχει δει να το τσεκαρει, κατι διαφορετικο
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Kobayashi-san Chi no Maid Dragon Τελιωσε και αυτο το anime που το θεωρω πολυ υπερεκτιμημενο βαση των βαθμολογιων που εχει.Κατι σαν slice of life με προφανως πολυ περιεργη πλοκη. Οι περισσοτερoι το παρακολουθησαν για τους χαριτωμενους χαρακτηρες και σχεδιο,αλλα δεν μου εβγαζε κατι καλυτερο σαν σειρα.Θα προτιμουσα να εχει και καλυτερη κωμωδια για να μου κρατουσε το ενδιαφερον παραπανω.Δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπεται αλλα δεν μπορω να βρω καποιο νοημα σε τετοιου ειδους anime γιαυτο και απορω γιατι εχει τοση περαση στον κοσμο.Αυτο που μου αρεσε ηταν πως πρωταγωνιστης ηταν γυναικα αντι για αντρα,κατι διαφορετικο δηλαδη απτο να εφτιαχνε το κλασικο χαρεμι.Παντως το τελευταιο επεισοδιο ειδικα(και ισως 1-2 ακομα) μου αρεσε αρκετα μιας και εφυγε απτην ατμοσφαιρα του anime και ηταν καπως διαφορετικο. 6/10 Οσον αφορα το Kobayashi το οποιο δεν εχω δει και μιας και οντως με ενδιαφερει πολυ αυτο που ανεφερες αγαπητε συμφορουμιτη Najin περι διαφορετικου, δυστηχως ειναι αυτο που ελεγα πιο παλια οτι κανονικα οταν καποιος θελει να προτεινει σε καποιον ενα anime που εχει δει, καλο ειναι να γραφει δυο πραγματα παραπανω προς ενημερωση φυσικα. Δεν λεμε φυσικα να γραψει ο αλλος εκθεση και να γραψει μια σελιδα κειμενο,αλλα δυο τρια λογια παραπανω να πει για την σειρα. Εγω προσωπικα το εν λογω anime το προσπερασα κυριως λογω του παραπανω που γραφτηκε απο τον συμφορουμιτη Wozzap,μιας και ελεγα να το ξεκινησω ακριβως λογω των υψηλων βαθμολογιων που ειδα(παρολο που σαν πλοκη μου φανηκε τελειως αδιαφορο). Και επειδη ακριβως καταλαβα με βαση αυτα που εγραψε γιατι το βαθμολογησε και τοσο(δηλαδη τι τον χαλασε στην σειρα και γιατι,κατι που για αλλον μπορει να μην δωσει τοσο σημασια),το προσπερασα. Ενα αλλο παραδειγμα(ως τωρα τουλαχιστον)που διαφωνω οπως με το kobayashi ειναι και το Rokudenashi. Με βαση τις ως τωρα βαθμολογιες(ο αλλος απο κατω του βαζει 10 αν ειναι δυνατον). https://myanimelist.net/anime/32951/Rokudenashi_Majutsu_Koushi_to_Akashic_Records Περαν του ενος κεντρικου χαρακτηρα ο οποιος ξεχωριζει με διαφορα(δειγμα του ποσο βαρετοι ειναι ολοι οι αλλοι)και ειναι οτι καλυτερο σε αυτη την σειρα με διαφορα, δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη πλοκη. Αλλα διαβαζεις και περιμενεις να δεις απο την περιληψη της σειρας,και αλλα βλεπεις στα ως τωρα 4 επεισοδια. Βεβαια μιας και δεν εχει τελειωσει η σειρα πολλα μπορει να γινουν αλλα και παλι απο την μεχρι τωρα εικονα ειμαι τελειως καθετος για την ως τωρα βαθμολογια. Βλεπω βγηκε και το τελευταιο επεισοδιο του Tales Of Zestiria σημερα,αν και δεν νομιζω να αλλαξει την γνωμη που μου σχηματισε εμενα(και στον περισσοτερο κοσμο)η σειρα περαν του φοβερου animation και σχεδιου απο Ufotable.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ωραία φάση το πρόσφατο Berserk chapter, με μια παλιά σκηνή από άλλο point of view. 2
Edel Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Καλά στο kissmanga που το διάβασα δε την είχε αυτή τη σελίδα!!! τσέκαρε το!!! Καρέ περασμένης χιλιετίας!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Βλέπω τώρα το 786 episode του one piece σε live stream. Έχει φάση.
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ψιλο filler το σημερινό Attack on Titan, το περίμενα βέβαια. Έχεις διαβάσει το μανγκα; γιατί το arc που έρχεται είναι πολύ βαρετό και μοιάζει με filler αλλά δεν είναι. Δεν έχω δει ακόμα το εν λόγω επεισόδιο.
W0zzAp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ψιλο filler το σημερινό Attack on Titan, το περίμενα βέβαια. Έχεις διαβάσει το μανγκα; γιατί το arc που έρχεται είναι πολύ βαρετό και μοιάζει με filler αλλά δεν είναι. Δεν έχω δει ακόμα το εν λόγω επεισόδιο. Τιποτα στο AoT δεν ειναι filler,ολα εχουν την σχεση τους.Και εγω δεν το εχω δει το επεισοδιο ακομα,λογικα σημερα θα το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα