Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δεν ειναι οτι βαριεμαι να διαβασω το manga, απλα επειδη ειναι gore η σειρα, θελω να βλεπω το αιμα, την οργη κτλ και αυτο φαινεται για εμενα καλυτερα στο anime... μπορει να το ξαναβαλω Κανε 2 βολτες εξω στην πλατεια,πιες και μια μπυρα και μολις ξεθολωσει το κεφαλι λιγο απο το σοκ αυτο συνεχισε το αφου σου αρεσε,μιας και περαν του cgi συνεχιζει κανονικα η ιστορια του.
Edel Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δεν ειναι οτι βαριεμαι να διαβασω το manga, απλα επειδη ειναι gore η σειρα, θελω να βλεπω το αιμα, την οργη κτλ και αυτο φαινεται για εμενα καλυτερα στο anime... μπορει να το ξαναβαλω Το anime περνάει από censoring τεράστιο και αυτά που αναφέρεις τα βλέπεις μόνο στο manga. Το anime είναι πετσοκομένο. Και του τότε και τα τωρινά. 1
Bagerisu Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Κοίτα αν εξαιρέσεις αυτό το κομμάτι, που συνηθίζεται μετά από κάποιο χρόνο, δες το για να δεις τη συνέχεια του μύθου. Είναι κρίμα να μη το δεις αν βαριέσαι να διαβάσεις το manga Ειλικρινά το animation δεν συνηθίζεται με τίποτα, ότι χειρότερο. Με μισή καρδιά το βλέπω, όπως είπες για να δω την συνέχεια του μύθου...
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εγω παλι το βλεπω μια χαρα δεν εχω θεμα. Σιγουρα σε σχεση με τα υπολοιπα ανιμε που βλεπω ξεχωριζει καπως αρνητικα αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας. Οπως αναφερθηκε και σε σχολια στα site απο κατω οποιος δεν θελει δεν το βλεπω.Τα περι ''το βλεπω με το ζορι'' δεν τα καταλαβαινω. Προσωπικα απο το τιποτα το προτιμαω. 2
W0zzAp Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εγω παλι δεν θυμαμαι να εχω δει καποιο anime που να μου αρεσει και να του ριχνω ακυρο λογω κακου animation ή σχεδιου.Αν με χαλαει κατι ειναι αυτο που ειπε ο Edel με το censor,παρα με το υπολοιπο.Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και δεν νομιζω να αρεσει σε καποιον το animation που ειναι ασχημο cgi κατα 90% και δυστυχως το εκαναν σε ενα απτα καλυτερα manga που εχουν βγει και γιαυτο η κατακραυγη,αλλα απτην στιγμη που εχει γινει νομιζω το θεμα εχει τελιωσει οποιος θελει το βλεπει οποιος δεν θελει drop και τελιωνει η συζητηση απτο να μιλαμε για το ιδιο πραγμα συνεχεια. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το anime περνάει από censoring τεράστιο και αυτά που αναφέρεις τα βλέπεις μόνο στο manga. Το anime είναι πετσοκομένο. Και του τότε και τα τωρινά. Yep, όχι μόνο gore censored αλλά και kinky stuff. Και γενικά έχει διάφορα κομμάτια που λείπουν και από τα OVA και τις 2 anime σειρές. Π.χ. Σας τα έχω πρήξει, αλλά... Lost Children Arc. Οne of the best fights, we're never going to see animated / in video-game, λόγω της βίας προς (demonic) παιδιά. 1
W0zzAp Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Yep, όχι μόνο gore censored αλλά και kinky stuff. Και γενικά έχει διάφορα κομμάτια που λείπουν και από τα OVA και τις 2 anime σειρές. Π.χ. Σας τα έχω πρήξει, αλλά... Lost Children Arc. Οne of the best fights, we're never going to see animated / in video-game, λόγω της βίας προς (demonic) παιδιά. Ναι και νομιζω θεωρειται το πιο υποτιμημενο arc στο manga μιας και δεν ειχε τοση σχεση με το story.
Edel Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ναι και νομιζω θεωρειται το πιο υποτιμημενο arc στο manga μιας και δεν ειχε τοση σχεση με το story. Μετά το Golden Arc, οτι και έγραφε θα το έτρωγε η μαρμάγκα. Το σοκ ήταν ισχυρότατο.
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Λοιπον εκτος απτα γνωστα sequel Aot-BnHA-Boruto εχω δει και καποια απτα πρωτα επεισοδια σε καινουργια anime και θα γραψω αυτα που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον περισσοτερο.Το Berserk δεν το αναφερω γιατι δεν θα το δω τουλαχιστον μεχρι να τελιωσει. Rokudenashi Mahutsu Koushi to Akashic Records Κλασικα μεγαλος τιτλος απο Light novel.Ενω φαινεται ενα κλασικο anime περι ακαδημιας μαγιας κτλ εχει ενα πολυ ενδιαφερον και ωραιο πρωταγωνιστη και αυτο ειναι που τραβαει να δει καποιος το anime,κατι που σπανιζει σε τετοια light novel. Zero kara Hajimeru Mahou no Sho Απτο studio που εβγαλε το προσφατο Re Zero(παλι zero εχει ο τιτλος )κατι που φαινεται οσο ναναι απτην σκηνοθεσια,δειχνει πολυ ενδιαφερον και φαινεται οτι θα ειναι απτα δυνατα ονοματα της σεζον.Και εδω εχει σχεση με μαγιες και διαφορα φανταστικα,δυστυχως μονο 12 επς ανακοινωθηκαν. Granblue Fantasy The Animation Μαγια(παλι)λιγοι δρακοι,ιπποτες,καποιο nakama που θα εμφανιστει σε καποια επεισοδια οπως spoilαρει τα opening-ending και αρκετοι φαντασια.Δειχνει λιγο κλισεδουρα αλλα εχει κανει στο πρωτο επεισοδιο οτι δεν εχει κανει το Tales of Zestiria σε 2 σεζον,δηλαδη δραση και γιαυτο προτεινεται. Alice to Zouroku Αυτο το θεωρω εκπληξη γιατι και απο πλευρας περιληψης που διαβασα αλλα και απτο poster φαινοταν κατι σαν slice of life,αλλα καμια σχεση,ειναι πολυ πιο σοβαρο αποτι δειχνει.Το προβλημα μου ειναι(οχι μεγαλο) οτι το animation αλλα και το σχεδιο ειναι σε πολυ μετρια επιπεδα,αλλα δεν αλλαζει κατι στο οτι ειναι πολυ ενδιαφερον και θα το συνεχισω. Sakura Quest Απτην P.A Works που εχει βγαλει Angel Beats-Charlotte-Another και αλλα γνωστα και συνηθως βγαζει και αρκετα original anime οπως και αυτο εδω.Και αυτο το θεωρω μια μικρη εκπληξη και μου θυμιζει λιγακι την κατασταση στην Ελλαδα στο πρωτο κομματι που θα γραψω,αφου η πρωταγωνιστρια που εχει παρει πτυχειο απτην σχολη της δεν βρισκει καμια δουλεια και ας εχει παει σε πολλες συνεντευξεις,τελικα την καλουν σε ενα χωριο στην επαρχεια(απο λαθος ) ωστε να βοηθησει μπας και ανεβει ο τουρισμος μιας και ειναι πολυ ερημο.Μου αρεσει πολυ η ιδεα αλλα και η εκτελεση μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλη. Μαζι με το Re:Creators και το Renai Boukun που εγραψα στην προηγουμενη σελιδα τα θεωρω τα πιο ενδιαφερον απο αυτη την σεζον. Οσον αφορα τωρα απο τα νεα anime(γιατι καποιος πρεπει να γραψει και για αυτα περαν των mainstream)ειδα χτες το Re Creators. Ωραιο σχεδιο και animation,ενδιαφερον η εκτελεση(να βλεπεις δηλαδη χαρακτηρες απο διαφορα manga/anime/games στον πραγματικο κοσμο)λιγο εχει χαθει η μπαλα ομως στην υποθεση και γενικα στο μπλα μπλα(κοινως δεν πολυ βγαζεις ακρη στα πρωτα επεισοδια απο πλευρας υποθεσης,περαν μιας παρα πολυ γενικης εικονας)αλλα εχει μπολικα επεισοδια αρα υπομονη. Επομενο που θελω να δω ειναι το Zero kara που και αυτο δειχνει ενδιαφερον και αργοτερα βλεπουμε.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ορίστε ρε, μάθετε την διαφορά. https://www.facebook.com/grothia.sto.katepsygmeno/videos/1750404644986342/
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δεν ημουν ψυχολογικα προετοιμασμενος για το παραπανω.Τι ηθελα και πατησα στο Link με τα παρακμιακα Ελληνικα video ρε γμτ.... Το anime περνάει από censoring τεράστιο και αυτά που αναφέρεις τα βλέπεις μόνο στο manga. Το anime είναι πετσοκομένο. Και του τότε και τα τωρινά. Πιστεψε με σαν το censor του One piece(και οχι μονο)δεν εχει το berserk,βεβαια αναμενομενο για το One piece επειδη ειναι και απο τα μεγαλα mainstream manga που βλεπουμε σε anime μεχρι σημερα. https://www.youtube.com/watch?v=aFpYrEkEiNY
W0zzAp Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Πιστεψε με σαν το censor του One piece(και οχι μονο)δεν εχει το berserk,βεβαια αναμενομενο για το One piece επειδη ειναι και απο τα μεγαλα mainstream manga που βλεπουμε σε anime μεχρι σημερα. https://www.youtube.com/watch?v=aFpYrEkEiNY Το βιντεο που εβαλες ειναι censor που εφαγε στην αμερικη,οταν το πειρε η 4Kids,οποτε δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αφου η κανονικη ιαπωνικη εκδοχη ειναι κομπλε.Γενικα αποτι ξερω η 4kids εχει φαει κατα καιρους κραξιμο απτον κοσμο για διαφορες σειρες που εχει αναλαβει.Το μονο σοβαρο ας πουμε censor που ειχε φαει απ'οσο θυμαμαι ηταν στο backstory του Sanji με τον Zeff στον τροπο που κοπηκε το ποδι του τελευταιου.Στο anime απλα το κοβει για να σωσει τον Sanji αφου ειχε μπλεχτει στην αγκυρα,ενω στο manga το κοβει για να το φαει λογω της πεινας στο νησι. Στο berserk οταν και αν το διαβασεις το manga θα καταλαβεις το censorship που εχει πεσει στις σκηνες δρασης αφου ειναι υπερβολικα βιαιες οποτε και λειπουν αρκετα λιτρα αιματος,αλλα και στα σεξουαλικα προφανως .Υποθετω οταν βγαινει σε dvd-bluray διορθωνουν καποια πραγματα οπως γινεται συνηθως,αλλα λογικα οχι ολα.Καλα δεν μιλαμε για τιποτα τρομερο censor οπως Tokyo Ghoul που ολη η οθονη ηταν μαυρη(αν και στο dvd φταιχνει),αλλα επειδη ειναι ολο το Berserk πετσοκοματα απο Guts θα ηταν πιο ωραιο να εβλεπες και την αναλογη ποσοτητα αιματος και βιαιοτητας 1
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι δεν λεω αλλα ειναι αρκετα τα προβληματα του berserk για να σταθουμε στο cgi ή στο censor. Ακομα και η επιλογη να κυκλοφορησει μετα απο ποσα χρονια απο το αρχικο anime λεει πολλα. Δεν ξερω τι ακριβως φταιει οσον αφορα το Berserk αλλα σιγουρα τα πραγματα για οποιον το ψαξει λιγο παραπανω ειναι πιο περιπλοκα απο οσο δειχνουν. Δεν γινεται δηλαδη να πεφτει χρημα σε αλλα πιο μετρια anime(τα περισσοτερα μπροστα στο berserk ειναι μετρια)οχι μονο για animation αλλα και αριθμο επεισοδιων και στο Berserk να γινεται αυτο. Αλλα επειδη εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι(ουτε θα κατσουμε να σκασουμε κιολας με τους κομπλεξικους Ιαπωνες)γιαυτο λεμε οτι οποιος θελει το βλεπει αλλιως το προχωραει.
W0zzAp Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι δεν λεω αλλα ειναι αρκετα τα προβληματα του berserk για να σταθουμε στο cgi ή στο censor. Ακομα και η επιλογη να κυκλοφορησει μετα απο ποσα χρονια απο το αρχικο anime λεει πολλα. Δεν ξερω τι ακριβως φταιει οσον αφορα το Berserk αλλα σιγουρα τα πραγματα για οποιον το ψαξει λιγο παραπανω ειναι πιο περιπλοκα απο οσο δειχνουν. Δεν γινεται δηλαδη να πεφτει χρημα σε αλλα πιο μετρια anime(τα περισσοτερα μπροστα στο berserk ειναι μετρια)οχι μονο για animation αλλα και αριθμο επεισοδιων και στο Berserk να γινεται αυτο. Αλλα επειδη εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι(ουτε θα κατσουμε να σκασουμε κιολας με τους κομπλεξικους Ιαπωνες)γιαυτο λεμε οτι οποιος θελει το βλεπει αλλιως το προχωραει. Το censor παει σε ολο το franchise απτο πρωτο anime μεχρι το τωρινο.Το 1ο anime δεν το εχω δει αλλα ειχα περασει στα γρηγορα τα επεισοδια και εκει εχει κανει πολυ αξιολογη δουλεια αλλα και παλι μαρκυα απτο manga,κατα τ'αλλα μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιο παρα την χρονολογια που βγηκε.Στις 3 ταινιες με το Golden Arc μπορω να πω οτι εχουν κανει την καλυτερη δουλεια απ'ολα σε αυτο το κομματι. 2
Edel Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Η πρώτη σειρά του 99, είναι η καλύτερη από άποψη σχεδίου. 100% ναιντίλα η οποία ταιριάζει και στο manga. Αλλά ΑΠΕΧΕΙ κι αυτή έτη φωτός από το manga σχεδιαστικά. Σε όλες τις σειρές έχουν κόψει βία και σεξουαλικό περιεχόμενο. Εδώ κόψανε το μπακστόρι με το γκαμπίνο. Στα άλλα δικά μου τώρα. Τελείωσα το jojo, διασκεδαστικό όλα καλά αλλά ήταν εμφανής η απουσία ισχυρής προσωπικότητας για μέιν κακός. Ο Kira δεν ήταν Dio. Σε τίποτα. και κάπως με κούρασε η τελική τους σύγκρουση. Από τα 4 παρτ, μακράν μέχρι τώρα τα 2 της Αιγύπτου ήταν τα κορυφαία. Μακάρι να βγει και το επόμενο part. Πούλησε στην ιαπωνία ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα