Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καζουμα Καζουμα https://www.youtube.com/watch?v=YPSg5az635I (και ήταν ad-libbed ) 2
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι βεβαια το παραπανω ολως τυχαιως ηταν απο την πρωτη season.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Attack on Titan ep. 2-3, τι γίνεται ρε παιδιά; Κόλαφος μέχρι στιγμής. Αύριο έρχεται και το 4ο. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Παιδια οταν ειναι να περιγραψετε ενα επεισοδιο(αφου κανετε που κανετε τον κοπο να αφησετε ενα σχολιο)πειτε και 2-3πραγματα παραπανω. Δεν βοηθανε στο να γινει κουβεντα. Αν φοβαστε για spoilers υπαρχει και η γνωστη διαδικασια για αυτα τυπου Ωραιο και το σημερινο του Guts
Bagerisu Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξέρεις κανείς εάν παίζει πουθένα επεισόδιο σούμα της πρώτης σεζόν του Attack on Titan; Είδα τα πρώτα δύο της δεύτερης και είμαι λίγα στα χαμμένα...
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξέρεις κανείς εάν παίζει πουθένα επεισόδιο σούμα της πρώτης σεζόν του Attack on Titan; Είδα τα πρώτα δύο της δεύτερης και είμαι λίγα στα χαμμένα... Όσο και να έψαξα δεν βρήκα, έχει όμως στο YT αρκετά. Και εγώ μετά απο 3 χρόνια είχα ξεχάσει αρκετά.
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξέρεις κανείς εάν παίζει πουθένα επεισόδιο σούμα της πρώτης σεζόν του Attack on Titan; Είδα τα πρώτα δύο της δεύτερης και είμαι λίγα στα χαμμένα... Εχεις δει την πρωτη season και δεν θυμασαι τιποτα εννοεις? Όσο και να έψαξα δεν βρήκα, έχει όμως στο YT αρκετά. Και εγώ μετά απο 3 χρόνια είχα ξεχάσει αρκετά. Ουτε εγω θυμομουν τα παντα αλλα το πρωτο κομματι του πρωτου επεισοδιου πανω κατω σου ελεγε τι εγινε. Ωραιο και το σημερινο του Guts Παιδια οταν ειναι να περιγραψετε ενα επεισοδιο(αφου κανετε που κανετε τον κοπο να αφησετε ενα σχολιο)πειτε και 2-3πραγματα παραπανω. Δεν βοηθανε στο να γινει κουβεντα. Αν φοβαστε για spoilers υπαρχει και η γνωστη διαδικασια για αυτα τυπου Οσο για το παραπανω για να γινω πιο συγκεκριμενος, ναι το τελευταιο επεισοδιο ειχε πολυ ισιδορο με γκριματσες και ηταν αρκετα κωμικο, οπως επισης επιτελους ειδαμε και κανονικη μαγεια(κατι που σε γενικες γραμμες ελειπε ως τωρα απο τον κοσμο του berserk στο anime παντα)και εκανε την εμφανιση και η μικρη μαγισσα.
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Eιδα τα 4 πρωτα απο kobayashi dragon maid, πολυ ευχαριστο απορω πως μου ξεφευγουν τα διαμαντακια
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Eιδα τα 4 πρωτα απο kobayashi dragon maid, πολυ ευχαριστο απορω πως μου ξεφευγουν τα διαμαντακια Μαλλον γιατι οταν γραφουμε καποια πραγματα 2-3 στο θεμα αυτο καποιος τα γραφει στα παλια του τα παπουτσια οπως εγινε και με το Konosuba ή το Haikyuu που παλι το ιδιο ειχες γραψει παρολο που τα αναφεραμε συνεχεια 2
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο πραγματικα , ειδικα με το Kazuma Kazuma In other news, hero academia - AoT are out edit: τι φιναλε ηταν αυτο στο ΑοΤ omg Επεξ/σία 22 Απριλίου 2017 από najinblue3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Eιδα τα 4 πρωτα απο kobayashi dragon maid, πολυ ευχαριστο απορω πως μου ξεφευγουν τα διαμαντακια Eίναι από τον ίδιο (ίδιους; ) που έκαναν (κι έχω δει): I Can't Understand What My Husband is Saying /Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken Komori-san Can't Decline! /Komori-san wa Kotowarenai! Που είναι επίσης ανάλαφρα + ότι αυτά τα 2 είναι με μικρού μήκους επεισόδια και βλέπονται νερό. 1
Edel Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν αποδεχτούμε ως θεώρημα ότι το σχέδιο του manga του berserk δε μπορεί να αποτυπωθεί τηλεοπτικά με τίποτα (εκτός αν προσλάβουν 130 animators για κάθε επεισόδιο ταλέντο αντίστοιχο του Miura- πρακτικά αδύνατο) το στούντιο που έχει αναλάβει τη σειρά δε τα παέι άσχημα. Σκηνοθετικά έχει πολύ καλό ρυθμό και ροή, το ost είναι ταιριαστό καθώς και οι επιλογές των ηθοποιών πολύ καλές. Ως προς το Berserk αυτό καθ αυτό έχω κάποιες ενστάσεις. Ο δρόμος που έχει πάρει μετά το άφταστο και ασύλληπτο golden ark που είναι μια ιστορία μόνο του με την άνοδο και τη πτώση των γερακιών, με ξενίζει και με προβληματίζει. Ο Miura έχει χαλαρώσει και έχει βάλει ΥΠΕΡαρκετά κωμικά στοιχεία τα οποία δεν είναι για τον Guts. Προσωπική μου αισθητική πάντα. Δε γίνεται να εμφανίζονται δαίμονες και τέρατα που θέλουνε τις θυσίες και να βλέπω τη Farnese να καίει το κώλο του Isidoro. Ακυρώνει μόνος του τη σοβαρότητα και την πραγματική επιβίωση που δίνει τόσα χρόνια έναντι των δαιμόνων. Αυτό ως προς το κομμάτι του Guts. Στον αντίποδα, με το griffith έχει κάνει κάτι φαντασμαγορικό το οποίο θα το γράψει μόλιες φτάσουν τα επεισόδια εκεί, μιας και το manga δε πρέπει να το διαβάζει κανείς σας! ΥΓ: Το Boku No Hero academia παίρνει παραπάνω από τη βαθμολογία που πραγματικά του αξίζει μόνο και μόνο από το Ost. Δε θυμάμαι να αρρωσταίνω τόσο με soundtrack όσο όταν βάζει από πίσω το "you say run". Σχεδόν κλαίω. και βγήκε και του say run version 2 που θα ακουστεί όπου να ναι. https://www.youtube.com/watch?v=ZJT8ORP4qNg
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν αποδεχτούμε ως θεώρημα ότι το σχέδιο του manga του berserk δε μπορεί να αποτυπωθεί τηλεοπτικά με τίποτα (εκτός αν προσλάβουν 130 animators για κάθε επεισόδιο ταλέντο αντίστοιχο του Miura- πρακτικά αδύνατο) το στούντιο που έχει αναλάβει τη σειρά δε τα παέι άσχημα. Σκηνοθετικά έχει πολύ καλό ρυθμό και ροή, το ost είναι ταιριαστό καθώς και οι επιλογές των ηθοποιών πολύ καλές. Ως προς το Berserk αυτό καθ αυτό έχω κάποιες ενστάσεις. Ο δρόμος που έχει πάρει μετά το άφταστο και ασύλληπτο golden ark που είναι μια ιστορία μόνο του με την άνοδο και τη πτώση των γερακιών, με ξενίζει και με προβληματίζει. Ο Miura έχει χαλαρώσει και έχει βάλει ΥΠΕΡαρκετά κωμικά στοιχεία τα οποία δεν είναι για τον Guts. Προσωπική μου αισθητική πάντα. Δε γίνεται να εμφανίζονται δαίμονες και τέρατα που θέλουνε τις θυσίες και να βλέπω τη Farnese να καίει το κώλο του Isidoro. Ακυρώνει μόνος του τη σοβαρότητα και την πραγματική επιβίωση που δίνει τόσα χρόνια έναντι των δαιμόνων. Εγω παλι προτιμαω αυτο τον αναλαφρο Ισιδορο μιας και υπαρχει μια ωραια αντιθεση μεταξυ του και του Guts. Δηλαδη απο την μια εχεις τον συνεχεια σοβαρο Guts(ο οποιος βεβαια ειναι ετσι γιατι εχει ενα Χ παρελθον)και απο την αλλη τον Ισιδορο ο οποιος ναι μεν βλεπει δαιμονες και σκοτωμους,αλλα γενικα λογω και της ηλικιας του ειναι πιο δραστηριος και γενικα ζωντανος. Αν ειχα καποιον πραγματικα αντιπαθητικο θα ηταν ο φυλακας της Farnese,ο οποιος ενω βλεπει γυρω τον κοσμο να πηγαινει κατα διαολου(κυριολεκτικα ομως)τα εχει βαλει με τον Guts. Αν ειναι κατι που δεν μου αρεσει γενικα στο Berserk anime ως τωρα ειναι οτι γενικα δεν πολυ βλεπουμε δαιμονες,επειδη αυτος εν μερη ειναι και ο σκοπος του Guts και αυτο το ειχα σαν απογοητευση απο την αρχικη παλια season του γνωστου Ark οτι ωραια η ανοδος και η πτωση που περιγραφεται αλλα ειδαμε ελαχιστους δαιμονες πριν τα τελευταια επεισοδια και γενικα υπερφυσικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα