Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Απιστευτο επ για το Berserk, brutal μεχρι αηδιας και ο Γριφιθ απιστευτο illustration Ρε συ Najin τωρα πλακα κανεις?Το spoiler ποιο ακριβως ειναι που ανεφερες?Οτι υπαρχει ο Griffith στην σειρα? Ναι οκ απλα δεν περιγραφω αλλο τα επς Εν μερη αυτο δεν ειναι το νοημα του forum? 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 απλα για οποιον δεν βλεπει και σποιλαρω κατα λαθος λογω ενθουσιασμου
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 απλα για οποιον δεν βλεπει και σποιλαρω κατα λαθος λογω ενθουσιασμου Ναι γιατι βλεπεις τεραστια συμμετοχη στο παρον θεμα για να αγχωνεσαι για spoilers.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι μετά τα 10 χρόνια (και βάλε; ), έχει περάσει ο καιρός για τα Berserk spoilers περί Hawk of the Millennium Empire Arc. Αλλά για το τι γίνεται τώρα στο manga ισχύουν. 1
Edel Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Απιστευτο επ για το Berserk, brutal μεχρι αηδιας και ο Γριφιθ απιστευτο illustration Με σποιλέριασες, πανάθεμα σε ! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πάντως βλέπω τα επεισόδια της νέας σαιζόν και έστω και αν είναι λίγο καλύτερα σε μερικά πράγματα (π.χ. Guts's face), συνεχίζουν με αυτό το περίεργο CGI που πολλές φορές δεν αποδίδει σωστά (Rickert). Κρίμα που δεν το έχει κανένα διαφορετικό στούντιο.. 1
Edel Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Επίσης, μια παρατήρηση, το opening μόνο σε μένα φαίνεται να έχει διαφορετικό και κλάσης ανώτερο animation? όπως θα έπρεπε βασικά να έχει η σειρά!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Και η πρώτη σαιζόν είχε αντίστοιχο 2D animation style. Αλλά...must have those weird 3D models. 1
Edel Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 10 επεισόδια πριν το τέλος του JoJo και βλέπω να ξαναπερνάω δεύτερη κατάθλιψη λόγω jojo (η πρώτη η μεγάλη μετά το star crusaders) Απλά, θέλω να γράψω ότι ο Araki είναι μύθος και φαινόμενο που καταφέρνει να αναπλάθει το δημιούργημά του τόσα χρόνια, δίχως να κουράζει, βάζοντας διαφορετικά είδη στοιχείων, δίνοντας ένα παντοδύναμο και αξιομνημόνευτο καστ πρωταγωνιστών αλλά και δευτευρευόντων χαρακτήρων με βασικό του άξονα ότι δε ξεχνάει ποτέ τη μαγική λέξη bizzare. Η συγγραφή του είναι εξαιρετική, με συνοχή, φαίνεται ότι είναι πολύ διαβασμένος με υψηλό δείκτη ευφυίας. (στο starcrusaders, πρώτη φόρα είδα σε σειρά anime να χρησιμοποιούνται λαογραφικά στοιχεία) Νομίζω στέκεται άνετα δίπλα στο Sorachi-sensei και στον Togashi-sensei.
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καθηστε ρε παιδιά τι δεύτερη σεζον shingkyoki no bahamut διαβαζω εδώ; ποτέ βγαίνει και δεν έχω πάρει χαμπάρι;
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Κατά τ'άλλα διαβάζω δεύτερη φορά το Tower of god. Είναι χαλαρά από τα καλύτερα κομιξ/ μανγκα που έχω διαβάσει ποτέ. Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το Hunter x hunter
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καθηστε ρε παιδιά τι δεύτερη σεζον shingkyoki no bahamut διαβαζω εδώ; ποτέ βγαίνει και δεν έχω πάρει χαμπάρι; https://myanimelist.net/anime/season Σε λιγο βγαινει το 3ο επεισοδιο,4η σειρα anime. Ειναι ο ''χαμος'' των anime που θα γινοταν αυτη τη season και τα μονα που εχουν αναφερθει κυριως ειναι τα Attack on titan, academia και λιγο το boruto. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και μιας και δεν συνηθιζω να ακουω(και να ανεβαζω και εδω)opening απο anime και με αφορμη το SnB που αναφερθηκε λιγο πιο πανω,σιγουρα μου εκανε (θετικη)εντυπωση το opening(ειδικα το πρωτο 30λεπτο)του εν λογω anime της πρωτης season που το γυρισαν σε metal/heavy metal φαση https://www.youtube.com/watch?v=kYW1wrYOxy8 2
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αφου τελειωσα το Καζουμα Καζουμα, τι να πω, ηταν πολυ καλο, δεν το περιμενα τοσο καλο να πω αληθεια, πολυ γελιο ειδικα με το steal Θα δω μαλλο τωρα miss kobayashi dragon maid 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα