Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα. Ναι μεν το Shippunden ειναι απειρες φορες καλυτερο απο το κανονικο(βεβαια εχει και πολλαπλασια επεισοδια),αλλα αυτο ερχεται με πολλη σαβουρα δυστηχως,ειτε με την μορφη των filler,ειτε με την μορφη βαρετων επεισοδιων/διαλογων.

Για μενα απλα χωρισε ολο το anime και δες τις κυριοτερες μαχες,τιποτα αλλο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και εκλεισα χτες και τα anime της προηγουμενης season με το Ao No Exorcist και αφου επελεξαν να βγαλουν αυτη τη season ξεχωριστα απο την πρωτη(η οποια ειχε μεσα filler επεισοδια σε σχεση με το manga,με αποτελεσμα να μπερδευτει ο κοσμος που ειχε δει την προηγουμενη season και οχι το manga)απλα τραγικο. Σειρα η οποια ειναι στις κατηγοριες action και demons και απο ολοκληρη season 12 επεισοδιων μονο 1.5-2επεισοδια αξιζαν ολα και ολα. Μπλα μπλα μεχρι βαρεμαρας(κοινως να εισαι συνεχεια στο περιμενε για να βγαλει ο αλλος το σπαθι του τελευταια στιγμη να δουμε τιποτα),ελαχιστη δραση και οι κλασσικοι κλισε διαλογοι.

4/10 η δευτερη season απο μενα.

Το ao no exorcist δεν είναι καθαρό shounen. Κατά τ'άλλα ήταν 100 % πιστό στο μανγκα. Αν ξαναδείς την πρώτη σεζόν μέχρι το επεισόδιο 15 περίπου και μετά πιάσεις την δεύτερη σεζόν θα δεις ότι βγάζει νόημα.

Δημοσ.

Λοιπον εκτος απτα γνωστα sequel Aot-BnHA-Boruto εχω δει και καποια απτα πρωτα επεισοδια σε καινουργια anime και θα γραψω αυτα που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον περισσοτερο.Το Berserk δεν το αναφερω γιατι δεν θα το δω τουλαχιστον μεχρι να τελιωσει.

Rokudenashi Mahutsu Koushi to Akashic Records

Κλασικα μεγαλος τιτλος απο Light novel.Ενω φαινεται ενα κλασικο anime περι ακαδημιας μαγιας κτλ εχει ενα πολυ ενδιαφερον και ωραιο πρωταγωνιστη και αυτο ειναι που τραβαει να δει καποιος το anime,κατι που σπανιζει σε τετοια light novel.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

Απτο studio που εβγαλε το προσφατο Re Zero(παλι zero εχει ο τιτλος :P )κατι που φαινεται οσο ναναι απτην σκηνοθεσια,δειχνει πολυ ενδιαφερον και φαινεται οτι θα ειναι απτα δυνατα ονοματα της σεζον.Και εδω εχει σχεση με μαγιες και διαφορα φανταστικα,δυστυχως μονο 12 επς ανακοινωθηκαν.

Granblue Fantasy The Animation

Μαγια(παλι)λιγοι δρακοι,ιπποτες,καποιο nakama που θα εμφανιστει σε καποια επεισοδια οπως spoilαρει τα opening-ending και αρκετοι φαντασια.Δειχνει λιγο κλισεδουρα αλλα εχει κανει στο πρωτο επεισοδιο οτι δεν εχει κανει το Tales of Zestiria σε 2 σεζον,δηλαδη δραση και γιαυτο προτεινεται.

Alice to Zouroku

Αυτο το θεωρω εκπληξη γιατι και απο πλευρας περιληψης που διαβασα αλλα και απτο poster φαινοταν κατι σαν slice of life,αλλα καμια σχεση,ειναι πολυ πιο σοβαρο αποτι δειχνει.Το προβλημα μου ειναι(οχι μεγαλο) οτι το animation αλλα και το σχεδιο ειναι σε πολυ μετρια επιπεδα,αλλα δεν αλλαζει κατι στο οτι ειναι πολυ ενδιαφερον και θα το συνεχισω.

Sakura Quest

Απτην P.A Works που εχει βγαλει Angel Beats-Charlotte-Another και αλλα γνωστα και συνηθως βγαζει και αρκετα original anime οπως και αυτο εδω.Και αυτο το θεωρω μια μικρη εκπληξη και μου θυμιζει λιγακι την κατασταση στην Ελλαδα στο πρωτο κομματι που θα γραψω,αφου η πρωταγωνιστρια που εχει παρει πτυχειο απτην σχολη της δεν βρισκει καμια δουλεια και ας εχει παει σε πολλες συνεντευξεις,τελικα την καλουν σε ενα χωριο στην επαρχεια(απο λαθος :P ) ωστε να βοηθησει μπας και ανεβει ο τουρισμος μιας και ειναι πολυ ερημο.Μου αρεσει πολυ η ιδεα αλλα και η εκτελεση μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλη.

Μαζι με το Re:Creators και το Renai Boukun που εγραψα στην προηγουμενη σελιδα τα θεωρω τα πιο ενδιαφερον απο αυτη την σεζον.

• Like 1
Δημοσ.

Το ao no exorcist δεν είναι καθαρό shounen. Κατά τ'άλλα ήταν 100 % πιστό στο μανγκα. Αν ξαναδείς την πρώτη σεζόν μέχρι το επεισόδιο 15 περίπου και μετά πιάσεις την δεύτερη σεζόν θα δεις ότι βγάζει νόημα.

Το γνωριζω αυτο.Το θεμα ειναι οτι καλως ή κακως(κακως προφανως)επελεξαν να ακολουθησουν ενα μοντελο οταν εβγαλαν την πρωτη season πιθανως με την νοοτροπια οτι δεν θα εβγαινε συνεχεια και τωρα τους γυρισε boomerang. Και παλι ομως αν σχολιασω την 2ρη season αυτη καθαυτη ηταν στην καλυτερη μετρια.

Στα της νεας season ως τωρα περαν απο τα γνωστα 3 ειδα 

Dungeon ni deai το οποιο απο οτι φαινεται ειναι το ιδιο με το αρχικο αλλα αυτη τη φορα με αλλο κεντρικο χαρακτηρα.

Sin Nanatsu no taizai. Περιμενα να εχει καποια σχεση με το γνωστο manga/anime αλλα τελικα καμια απολυτως σχεση δεν εχει,τελειως ακυρο.

Και με αφορμη την δευτερη season του Shingkeki no Bahamut,ξεκινησα και ειδα την πρωτη season να δω αν μαρεσει και προς μεγαλη μου εκπληξη μου αρεσε παρα πολυ. Απο τα παρα πολυ καλα anime του ειδους του και αναμενω και την φετικη season με 24επεισοδια(μου κανει εκπληξη πως δεν το ανεφερε κανεις πιο παλια).

Απο τα υπολοιπα τα μονα που μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον να τα τσεκαρω ειναι το Zero Kara και Re Creators.

Δημοσ.

sry WOzzap δε ξαναπεταω σποιλερς  :P

Λογικα λες για το Berserk.Δεν υπαρχει θεμα εχω διαβασει το manga,οχι ολοκληρο αλλα ειμαι πιο μπροστα απο αυτο το σημειο και λογικα αποτι δειξει αυτη η σεζον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...