Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μιας και εχουν τελιωσει καποια anime απτην σεζον ας γραψω λιγα λογια για το καθενα. Ao no Exorcist:Kyoto Fujouou-hen Η δευτερη σεζον του blue exorcist,η οποια ειχε αρκετα αργο ρυθμο και λιγη δραση.Προσωπικα δεν το βαρεθηκα ισως επειδη ηξερα και πως θα εξελισσοταν λογω manga σε αντιθεση με καποιον που δεν ξερει και περιμενει κατι παραπανω.Κατωτερη απτην 1η σεζον σιγουρα αλλα οποιος θελει να δει μια συνεχεια στο στορυ ας το τσεκαρει χωρις να εχει υψηλες προσδοκιες. 7/10 Μιας και εκλεισα χτες και τα anime της προηγουμενης season με το Ao No Exorcist και αφου επελεξαν να βγαλουν αυτη τη season ξεχωριστα απο την πρωτη(η οποια ειχε μεσα filler επεισοδια σε σχεση με το manga,με αποτελεσμα να μπερδευτει ο κοσμος που ειχε δει την προηγουμενη season και οχι το manga)απλα τραγικο. Σειρα η οποια ειναι στις κατηγοριες action και demons και απο ολοκληρη season 12 επεισοδιων μονο 1.5-2επεισοδια αξιζαν ολα και ολα. Μπλα μπλα μεχρι βαρεμαρας(κοινως να εισαι συνεχεια στο περιμενε για να βγαλει ο αλλος το σπαθι του τελευταια στιγμη να δουμε τιποτα),ελαχιστη δραση και οι κλασσικοι κλισε διαλογοι. 4/10 η δευτερη season απο μενα.
W0zzAp Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εκτος απτα γνωστα sequel Attack on Titan-Boku no Hero Academia-Boruto κτλ ειδα καποια πρωτα επεισοδια απο αυτη την σεζον. Renai Boukun Κωμωδια και τελικα αν και δεν το περιμενα εχει πολυ πλακα.Εχει ισως το πιο ξαφνικο ξεκινημα που εχω δει ποτε μου,αφου μπαινει απτο πρωτο δευτερολεπτο στο στορυ.Αρκετα γρηγορος ρυθμος που θυμιζει Konosuba μιας και εχουν διαλογους της ιδιας ταχυτητας.Μπορω να πω οτι ειναι κατι σαν παρωδια του Death Note.Αρα προφανως και θα το συνεχισω. Re:Creators Αλλο ενα anime που ξεκιναει πολυ ξαφνικα για αρκετα wtf,αλλα ειναι αλλο ενα anime που βρηκα ενδιαφερον.Γνωριζα οτι ειναι απτον δημιουργο του Black Laggoon(το οποιο ξανααρχιζει καπου το Μαϊο) οποτε και θα το εβλεπα σιγουρα.Το καλο ειναι οτι θα εχει 22 επς και αν εχει την δρασουλα που ειχε στο πρωτο μια χαρα θα περασει η ωρα. Tsuki ga Kirei Σχολικο ρομαντζο φαση.Οπως καθε σεζον υπαρχει ενα anime που ειναι τερμα χαλαρωτικο ετσι και αυτο εδω.Μου φαινεται οτι θα μου αρεσει θα δειξει. Ειδα επισης Clockwork Planet-Oushitsu Kyoushi Haine-Sekai no Yami Zukan-Eromanga Sensei αλλα μου φαινεται θα πεσει drop. Θα δοκιμασω και τα Granblue Fantasy-Zero kara Hajimeru Mahou no Sho-Alice to Zouroku-Sakura Quest-Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?(και ομως αυτο ειναι ο τιτλος,κλασικα απο light novel) Τα δυο πρωτα που ανεφερα λογικα θα ειναι καλα για τα αλλα δεν εχω ιδεα.
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Περαν απο τα 4 πρωτα https://myanimelist.net/anime/season που ειναι γνωστα sequel μαζι με το Berserk(το 4ο δεν ειναι τοσο γνωστο οσο αυτα και δεν ειναι καν sequel,πιο πολυ για prequel δειχνει αλλα ειναι πιο γνωστο απο τα αλλα),τα περισσοτερα αλλα δεν μου πολυ γεμιζουν το ματι δυστηχως. Και το λεω αυτο κυριως απο πλευρας του οτι δεν βλεπω να ξεχωριζει καποιο καινουργιο anime οπως στην προηγουμενη season(κατα τα αλλα θα γινοταν χαμος σε αυτη τη season...).Θα περιμενω αλλα 2επεισοδια περιπου στα υπολοιπα anime να ξεκαθαρισει το τοπιο και βλεπουμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Είχα ξεχάσει να δω το τελευταίο του Kobayashi-san Chi No Maid Dragon. Πώς αλλάζει κάτι από το manga κατσάδα Kobayashi στον πατέρα της Tohru και φεύγει, σε full out battle στο anime.
Edel Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Χαμός γίνεται σε αυτή τη σεζόν. Όλα τα σίκουελς που ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν έχουν μπει δυναμικότατα. Κόλλησα και το Jojo το Diamond και όλα πάνε φίνα. Καλός μήνας για anime o Απρίλης μέχρι στιγμής. 3
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 ποιο μεγάλο τίτλο δεν είχανε ... Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Mora 1
W0zzAp Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ποιο μεγάλο τίτλο δεν είχανε ... Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Mora Δες στο link που θα βαλω το μεγαλυτερα ονοματα σε light novel για να βγαλεις τα ματια σου.Ο τελευταιος τιτλος που αναφερει ειναι ο μεγαλυτερος που υπαρχει αυτη την στιγμη σε light novel.Και μεγαλη τιτλοι αλλα και πολυ περιεργη απλα επειδη Japan.... http://www.animenewsnetwork.com/interest/2017-01-10/january-and-february-light-novel-titles-are-really-weird/.110805 1
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Οτι δηλαδη το 4ο anime δεν εχει μεγαλο τιτλο ξερω γω https://myanimelist.net/anime/season
W0zzAp Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Οτι δηλαδη το 4ο anime δεν εχει μεγαλο τιτλο ξερω γω https://myanimelist.net/anime/season Ε καλα σαν αυτο που εβαλα στο link δεν ειναι Nuiage! Nugashite? Kise kaeru! ! Kanojo ga kōkō debut ni shippai shite hikikomori to kashita no de, ore ga seishun (fashion) o coordinate suru koto ni που μεταφραζεται ως Sew it up! Take it off? Change your clothes!! Because my girlfriend failed at her high school debut and became a shut-in, I decided to become a youth-fashion coordinator
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Boruto is out, λες και βλεπω Naruto απο την αρχη μου αρεσει ομως
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Boruto is out, λες και βλεπω Naruto απο την αρχη Το Boruto μπορουσαν να το ελεγαν ανετα και naruto remake ή remastered που λεμε και στα παιχνιδια. 2
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω τελειωσα το αρχικο και ποτε δεν ειδα shippunden oποτε δεν εχω θεμα που το βλεπω, καλο επ ομως
afentiko Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 wtf??? ξεκινα shippunden ακολουθώντας ενα filler guide χθες κιολας
W0zzAp Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 wtf??? ξεκινα shippunden ακολουθώντας ενα filler guide χθες κιολας Με την ιδια λογικη ειχα δει το anime του Bleach χωρις φιλλερ και το ευχαριστηθηκα παραπανω απο τα ατομα που το ειχαν δει ολοκληρο.Βεβαια το σιγουρο ειναι οτι τον αργο ρυθμο δεν προκειται να τον γλιτωσεις.
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 wtf??? ξεκινα shippunden ακολουθώντας ενα filler guide χθες κιολας Πραγματικα δεν αντεχω να δω τοσα επς, μπορει να ναι τελειο αλλα πλεον βλεπω μικρα -+25επς και ειμαι κομπλε, απο τα μεγαλα δεν εχω δει κανενα ολοκληρο εκτος απο το fma - hxh 2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα