Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Badum-tssss. :P

Τώρα που σε είδα, τσέκαρα και το σημερινό (?) Gintama. Some funny shit (pun intended) there. :P

κυριολεκτικά φάνι σιτ. και διάλογοι μέχρι το θεό σε έκταση. θύμισε μέρες προ τριετίας, πριν σοβαρέψει τόσο πολύ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δειτε και τιποτα αλλο ρε παιδια απο τα γνωστα mainstream.

Ενταξυ καλο το naruto(ενα μερος του τουλαχιστον αν βγαλουμε εξω τα fillers που χαλασαν την σειρα)αλλα ενταξυ το ειδαμε ,παμε παρακατω. 

όσοι έχουν διαβάσει το manga, μη κάνετε καθόλου αναφορές. Ακόμα και του τύπου, "δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει", αφήστε να μην είμαστε καθόλου ψυλλιασμένοι. Όπως έγινε τώρα με το πρώτο επ. :P :P

Βασικα μακαρι

να κανουν αναφορες και γενικα να υπαρχει κουβεντα και διαλογος. Γιατι εδω και ποσο καιρο στις season των anime μονο αν εμφανιστει κανενα γνωστο anime τυπου One punch man,Attack on titan,berserk αν υπαρξει λιγη κινηση στο παρον θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Λοιπόν τελειώνοντας το planetes- κάπου με κούρασε όσο πέρναγαν τα επεισόδια, μάλλον το space theme δεν είναι του γούστου μου- ξεκίνησα το vinland saga που είναι του ίδιου. 

Είναι εξαιρετική δουλειά, έχει φοβερά ρεαλιστικό σχέδιο, οι σκηνές μάχης απεικονίζονται όσο περισσότερο παρασταστικά και ανθρώπινα γίνεται. Φτάνει στα επίπεδα αληθοφάνειας του Vagabond μπορώ να πω.

Εκεί που θέλω να εστιάσω όμως, έχοντας διαβάσει τα 40 πρώτα τσάπτερς, είναι το συγγραφικό κομμάτι του συγκεκριμένου mangaka. Αποδεικνύει περίτρανα πως όσο και να θεωρούνται υποκουλτούρα τα manga υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις όπου ο δημιουργός πραγματικά ασχολείται με φιλοσοφικά ζητήματα και προβληματίζεται στο χαρτί όπως κάνουν τόσοι και τόσοι συγγραφείς.

Στο τσπατερ 30κατι που προσπαθεί ν αναλύσει τι είναι η αγάπη έμεινα άφωνος. Διάβασα το τσάπτερ 2 φορές από τον εθνουσιασμό μου και την έκπληξη μου για την ερμηνεία που έδωσε. Και όλο αυτό σε καρέ που γινόταν σφαγή μεγάλη και η σπλατεριά πήγαινε σύννεφο.

φαίνεται ότι ο mangaka ορίμασε περισσότερο από το πλανήτες και εδώ κάνει κατάθεση ζωής. Έχει ώρες ώρες κατεβατά ολόκληρα σε κείμενο που μπορεί να κουράσει μερικούς αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Μακάρι να γίνει σειρά κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Τελιωσαν τα 2 τελευταια anime της προηγουμενης σεζον με εξερεση το little witch academia που συνεχιζει.

Onihei

Πολυ αξιολογο anime σε παλαιοτερη εποχη των σαμουραϊ.Καθε επεισοδιο εχει διαφορετικη ιστορια με τον πρωταγωνιστη να προσπαθει να βοηθησει την κατασταση καθε φορα,δειχνοντας λιγο απτο χαρακτηρα του αλλα και αναπτυσοντας και τους γυρω πολυ ωραια.Το καθε επεισοδιο με τραβαγε αρκετα ωστε να συνεχισω να το παρακολουθω.Το animation δεν ηταν και το καλυτερο και αυτο φαινοταν κυριως στους κομπαρσους που περναγαν στους δρομους που ηταν cg και φαινοταν ασχημο το αποτελεσμα,αλλα στο υπολοιπο κομματι ηταν μια χαρα.

7/10

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon

Τελιωσε και αυτο το anime που το θεωρω πολυ υπερεκτιμημενο βαση των βαθμολογιων που εχει.Κατι σαν slice of life με προφανως πολυ περιεργη πλοκη.Οι περισσοτερoι το παρακολουθησαν για τους χαριτωμενους χαρακτηρες και σχεδιο,αλλα δεν μου εβγαζε κατι καλυτερο σαν σειρα.Θα προτιμουσα να εχει και καλυτερη κωμωδια για να μου κρατουσε το ενδιαφερον παραπανω.Δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπεται αλλα δεν μπορω να βρω καποιο νοημα σε τετοιου ειδους anime γιαυτο και απορω γιατι εχει τοση περαση στον κοσμο.Αυτο που μου αρεσε ηταν πως πρωταγωνιστης ηταν γυναικα αντι για αντρα,κατι διαφορετικο δηλαδη απτο να εφτιαχνε το κλασικο χαρεμι.Παντως το τελευταιο επεισοδιο ειδικα(και ισως 1-2 ακομα) μου αρεσε αρκετα μιας και εφυγε απτην ατμοσφαιρα του anime και ηταν καπως διαφορετικο.

6/10

Ειδα και το 1ο επεισοδιο του boruto και μπορω να πω οτι μου αρεσε αν και δεν περιμενα κατι αλλα μιας και ειναι η αρχη.Να πουμε βεβαια και την αληθεια εκαναν μια μικροπουστια στην αρχικη σκηνη που δειχνει ενα γεγονος που θα γινει στο μελλον για να κρατησει τον θεατη να δει την σειρα μεχρι να φτασει σε αυτο το σημειο που λογικα θα αργησει παρα πολυ.

Δημοσ.

Μιας και εχουν τελιωσει καποια anime απτην σεζον ας γραψω λιγα λογια για το καθενα.

Masamune-kun no Revenge

Κλισε ρομαντικο shounen.Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αν εμενε στο στορυ που θελει τον πρωταγωνιστη να παρει εκδικηση απο την γυναικα πρωταγωνιστρια λογω καποιο συμβαν που εγινε στο παρελθον κανοντας την να τον ερωτευτει και μετα να την παρατησει,αλλα αυτο δεν εγινε και επεφτε στα τυπικα της κατηγοριας.Απο χαρακτηρες θυμιζει αρκετα το nisekoi αρκετα αδιαφοροι εκτος απτην kowai yoshino που ηταν η πιο ενδιαφερουσα.Γενικα δεν θα το προτεινα σε καποιον αν και βλεπεται σχετικα ευκολα για να περασει η ωρα.

6/10

Ao no Exorcist:Kyoto Fujouou-hen

Η δευτερη σεζον του blue exorcist,η οποια ειχε αρκετα αργο ρυθμο και λιγη δραση.Προσωπικα δεν το βαρεθηκα ισως επειδη ηξερα και πως θα εξελισσοταν λογω manga σε αντιθεση με καποιον που δεν ξερει και περιμενει κατι παραπανω.Κατωτερη απτην 1η σεζον σιγουρα αλλα οποιος θελει να δει μια συνεχεια στο στορυ ας το τσεκαρει χωρις να εχει υψηλες προσδοκιες.

7/10

Για το masamune kun no revenge,επειδη η εξελιξη απο την μεση και μετα την βρηκα τραγικη(ειδικα το τελος)προσωπικα για μενα ειναι σειρα στο συνολο του 3/10. Καλο σαν ιδεα αλλα χαλια εκτελεση.

Για το Ao no Exorcist το ξεκινησα εχτες και εχω δει τα μισα επεισοδια. Αν συνεχισει ετσι ολη η υπολοιπη season βλεπω να ακουλουθει και αυτο αναλογη βαθμολογια απο μενα γιατι εν μερη με το να μπαινουν παντου 6ρια και 7ρια αδικω προσωπικα τις πραγματικα καλες σειρες.

Δημοσ.

Hero Academia season 1 finito, overall 9/10, εχει παρει πολλα στοιχεια απο κομικ κατι που μου αρεσε με τον δικο τους τροπο, ειδικα οπως παρουσιαζεται ο Might, μου αρεσε παρα πολυ και ευτηχως θα δουμε 25 επς φετο  ^_^

Τα υπολοιπα anime που εβλεπες τα εκανες drop?Γιατι μονο υψηλες βαθμολογιες σε ''επιλεκτικα'' anime βλεπω και βαζεις?Ενω ειχες πει οτι τα παρακολουθουσες δεν θυμαμαι να ειχες αναφερει τα Izetta, Nanbaka,bloodivores,berserk κλπ ?Αν θυμαμαι καλα την χαμηλοτερη βαθμολογια πρεπει να εχω δει να την βαζεις στο Onmyouji το οποιο ειχες αναφερει οτι εβλεπς στα μισα επεισοδια(και αυτο drop?:P)

Δημοσ.

Εχω γραψει για οτι βλεπω, bue exorcist πχ δε μ αρεσε καθολου αλλα το ειδα, nanbaka εγραψα κανα δυο φορες, berserk ειμαι ο μοναδικος που σπαμαρει καθε βδομαδα

bloodivores ειναι το μοναδικο που αφησα, καθως ηταν απαισιο  :P

Δημοσ.

Εχω γραψει για οτι βλεπω, bue exorcist πχ δε μ αρεσε καθολου αλλα το ειδα, nanbaka εγραψα κανα δυο φορες, berserk ειμαι ο μοναδικος που σπαμαρει καθε βδομαδα

bloodivores ειναι το μοναδικο που αφησα, καθως ηταν απαισιο  :P

Εννοω να γραψεις αναλογα οπως εγραψες και στο Academia :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...