Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Aot season 2:Απίστευτο το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν που δημιουργεί ακόμη πιο πολλά ερωτηματικά πάνω σε αυτά που ήδη περιμένουμε να απαντηθούν. Είμαι σίγουρος οτι το manga εξηγεί τι παίζει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπώ να δω τη συνέχεια αν και με το ένα 20λεπτο επεισόδιο τη βδομάδα θα μας βγεί η ψυχή.
syban Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Υπαρχουν βιντεακια στο youtube που μπορουν να σε βοηθησουν. όσα έχω δοκιμάσει δεν βρίσκει υποτίτλους γιαυτο ρωτάω εδω.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Youjo Senki Οπως ειχα γραψει και πιο παλια απο τις ευχαριστες εκπληξεις αυτης της season(και ως τωρα αυτης της χρονιας φυσικα). Πολυ αξιολογο military anime με καποια φανταστικα στοιχεια. Το animation του δεν ειναι απο τα δυνατα του σημεια αλλα δεν φτανει σε κανενα σημειο να ενοχλει φυσικα. Πολυ δυνατος ο κεντρικος χαρακτηρας,ειδικα οπου γινοταν κουβεντα μεταξυ αυτου και του ''Θεου''. Αν ειχε καλυτερο τελος(επειδη δεν γνωριζουμε αν θα εχει συνεχεια ή οχι)σιγουρα θα μου αρεσε πολυ περισσοτερο μιας και ειναι κριμα να σαρεσει ενα anime και στο τελος να σε αφηνει με ενα χαζο cliff hanger για επομενη season,ειτε βγει ειτε οχι. μαζι με το Honkai ειναι απο τα anime που μου αρεσαν περισσοτερο. 8/10 Μενει να δω το Honkai,masamune(δεν ξερω αν δω το Exorcist τελικα)και να τελειωσει το Zestiria(για το οποιο ειμαι παρα πολυ δυσαρεστημενος ετσι οπως το κανανε).
W0zzAp Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εχω τελιωσει και το Youjo Senki και πανω κατω συμφωνω με το απο πανω σχολιο.Διαφωνω με το animation που ειναι παρα πολυ καλο και ειδικα στις σκηνες δρασης,εκτος αν εννοεις το σχεδιο που ηταν περιεργο στην πρωταγωνιστρια και την δευτεραγωνιστρια του anime.Να προσθεσω στα θετικα οι στρατηγικες που υπηρχαν στο backround πριν την καθε μαχη και γενικα οι διαλογοι που ηταν ενδιαφερον και δεν το βαριοσουν πουθενα.Αυτο που με χαλασε ηταν στο κομματι της δραση πως ηταν μονοπλευρο δηλαδη σε ολη την διαρκεια νικαγαν τους αντιπαλους με διασυρμο με εξερεση λιγα λεπτα απο ενα επεισοδιο.Κατα τ'αλλα ηταν πολυ δυνατο και εκπληξη και απτην δικια μου πλευρα.Δυστυχως χρειαζεται ενα sequel,που και να υπαρξει παλι δεν βλεπω να το τελιωνουν το στορυ. 7,5/10 Καλα για το Zestιria συνολικα ειναι πολυ μετριο αλλα η δευτερη σεζον το τερματισε.Συνεχεια μα συνεχεια εχει μπλα μπλα που ειναι τερμα βαρετο και 0 δραση σε ενα anime που εχει κατηγορια φαντασια-δραση και προερχεται απο game rpg.Οτι και να δειξει στο τελευταιο επεισοδιο οταν βγει στα τελη του μηνα για μενα ειναι 4/10 ουτε καν μετριο.Πιο ενδιαφερον ηταν τα διαφημιστικα επεισοδια για το tales of berseria στην 1η σεζον παρα ολη η σειρα.Δυστυχως ενω εχει και τουμπανο animation να εχει τοσους πολλους διαλογους.Βασικα απορω κιολας οτι κανεις δεν βλεπω να το εχει αναφερει σε αλλα site οπως το mal. όσα έχω δοκιμάσει δεν βρίσκει υποτίτλους γιαυτο ρωτάω εδω. Δεν ξερω απο kodi τιποτα γιαυτο ανεφερα το youtube που ειδα οτι δουλεψε σε καποιους.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Για το animation ναι λαθος μου που δεν ημουν συγκεκριμενος οτι εννοουσα το facial animation και σε μερικα μοντελα(δηλαδη κυριως τα προσωπα). Οσο για την δραση απο οτι διαβασα στα σχολια υποτιθεται εφτιαχνε το υποβαθρο για τον 1ο ΠΠ, αρα ισως εκει να οφειλεται. Αν ηταν κατι που με χαλασε ειναι που ο κεντρικος χαρακτηρας αντικειμενικα ειναι overpowered σε σωμα 11χρονου κοριτσιου. Οκ fantasy εχει μεσα(γιαυτο δεν ειναι στην κατηγορια historical φανταζομαι)αλλα ελεος που 1 κοριτσακι που δεν εχει τελειωσει καν 6 δημοτικου(11χρονο ειναι αν θυμαμαι καλα) φτανει στον βαθμο του διοικητη. Το Zestiria βασικα ειναι απογοητευση γιατι απο οτι διαβαζα στα σχολια απο κατω το αλλαξανε αρκετα και σε σχεση με την ιστορια του παιχνιδιου.Το τελευταιο επεισοδιο παντως οπως γραφανε απο κατω στα σχολια ψιλο τραγικο να καθεται ο κεντρικος κακος να σε κοιταζει. Αν του εβαζα παντως βαθμολογια προσωπικα θα ηταν 5/10 με 1 βαθμο παραπανω να παιρνει αποκλειστικα το γεγονος οτι οσο μετρια να ειναι η σειρα εχει αρχη,μεση και τελος.
john2gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Aot season 2: Απίστευτο το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν που δημιουργεί ακόμη πιο πολλά ερωτηματικά πάνω σε αυτά που ήδη περιμένουμε να απαντηθούν. Είμαι σίγουρος οτι το manga εξηγεί τι παίζει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπώ να δω τη συνέχεια αν και με το ένα 20λεπτο επεισόδιο τη βδομάδα θα μας βγεί η ψυχή. Επειδή έχω διαβάσει το manga, το τι έχει να γίνει δεν περιγράφεται
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Kuzu no Honkai Αυτο για μενα ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη της σεζον αν οχι της χρονιας σε μια κατηγορια που δεν μου κινουσε την περιεργεια.Ωριμο ρομαντζο λογω και της κατηγοριας του manga seinen.Οι χαρακτηρες αναφερονται ως σκουπιδια απτους θεατες επειδη απλα εκμεταλευονται ο ενας τον αλλο για προσωπικους σκοπους και συμφωνω,αλλα ειναι αυτο το κομματι που με προσελκυσε να το δω και ειναι και το σημαντικοτερο.Υπαρχουν και σκηνες με fanservice αλλα ειναι σε λογικα πλαισια αφου υπαρχουν μονο στις πιο σεξουαλικες σκηνες και πουθενα αλλου.Ωραια η σκηνοθεσια και πολυ ωραιοι και καλογραμεννοι διαλογοι την ωρα που περιεγραφαν την κατασταση απο μεσα τους οι χαρακτηρες.Αλλο ενα καλο ειναι οτι υπηρχε φιναλε ταυτοχρονα με το manga σε μολις 12 επεισοδια χωρις βιαστικο ή αργο ρυθμο,οπως ακριβως επρεπε και το τελος δεν ηταν οπως ακριβως το περιμενα.Ισως να ειμαι και λιγο υπερβολικος αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ αυτης της κατηγοριας και εφοσον μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον δεν μπορω να μην το αναφερω.Προφανως φταιει και στο οτι τα περισσοτερα που εχω δει ειναι εφηβικα δηλαδη shounen romance αυτο μου φανηκε κατα πολυ ανωτερο. 9/10 Kuzu no Honkai Το δευτερο καλυτερο της season που μας περασε για μενα και ενω σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα παραπανω και θα εβαζα και ιδια βαθμολογια,δυστηχως τα τελευταια δυο επεισοδια και κυριως το προ τελευταιο επεισοδιο με εκανε να ξενερωσω απιστευτα με το ''plot twist'' . Σε 1 επεισοδιο ολα κωλοτουμπα απο το πουθενα δεν ειναι οτι το καλυτερο Happy ending για τον ''κακο'' της σειρας,ελεος ρε γμτ. Απο την αλλη στο τελευταιο επεισοδιο μαρεσαν παρα πολυ τα τελευταια 5 λεπτα περιπου και οι δρομοι που πηραν οι 2 χαρακτηρες(οπως και οτι εχει τελος η σειρα)αλλα σαν τελευταιο επεισοδιο περιμενα παραπανω πραγματα,κυριως απο την στιγμη που ορισμενοι χαρακτηρες εμειναν στην απ εξω(sanae,noriko,atsuya). Παρολα αυτα παρα πολυ καλο απο το πουθενα(αλλον μπορει να μην τον πειραξει τοσο ας πουμε). 7.5/10 απο μενα
Edel Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Θερμή παράκληση. όσοι έχουν διαβάσει το manga, μη κάνετε καθόλου αναφορές. Ακόμα και του τύπου, "δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει", αφήστε να μην είμαστε καθόλου ψυλλιασμένοι. Όπως έγινε τώρα με το πρώτο επ. :P Το boku ξεκίνησε αργά, αλλά αρχή νέου αρκ ήταν, λογικό είναι. Το aniamtion φαίνεται θα ναι στα ίδια καλά επίπεδα, θα έχει τις κλασσικές πορωτικές shonen-ιες του με αποκορύφωμα τα 25 επεισόδια που ανακοινώθηκαν. Σε άλλα ξεκίνησα το πρόσφατο Jojo, είδα το πρώτο επεισόδιο επειδή είχα μεγάλη περιέργεια. Το Star Crusaders ακόμα το σκέφτομαι, 1μιση μήνα μετά που το τελείωσα. Ξεκίνησε πολύ καλά, μόνο και μόνο που έκανε την εμφάνιση ο Jotaro με κέρδισε Mε ξένισε η απουσία έστω και μιας αναφοράς στο Dio, αλλά τι να κάνουμε.... θα ζήσω με αυτό, ο Dio πέθανε.....
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Επειδή έχω διαβάσει το manga, το τι έχει να γίνει δεν περιγράφεται Φαντάζομαι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Θερμή παράκληση. όσοι έχουν διαβάσει το manga, μη κάνετε καθόλου αναφορές. Ακόμα και του τύπου, "δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει", αφήστε να μην είμαστε καθόλου ψυλλιασμένοι. Όπως έγινε τώρα με το πρώτο επ. :P Ευτυχώς δεν τα έχεις προσέξει σε αρκετά παλιότερα posts... 1
hellojim Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ειδα και εγω το attack on titan, το περιμενα χρονια.. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, αλλα ειναι και αρχη ακομα!! Επισης επειδη περασε καιρος εχω ξεχασει μερικα κομματια, πρεπει να το ξανακοιταξω γενικοτερα.. Το dragon ball super λεει τιποτα? Εχω δει 4 επισοδεια ως τωρα. Δεν με ενδιαφερει το σεναριο κτλ dragon ball για μενα ειναι μονο ξυλο.
W0zzAp Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το dragon ball super λεει τιποτα? Εχω δει 4 επισοδεια ως τωρα. Δεν με ενδιαφερει το σεναριο κτλ dragon ball για μενα ειναι μονο ξυλο. Μονο τα τελυταια 2 arc ειναι τα ενδιαφεροντα και κατα βαση το τελευταιο που παιζεται τωρα.Αν θες να το δεις τα πρωτα 2 arc ειναι οι δυο τελευταιες ταινιες που βγηκαν το Battle of Gods και Fukkatsu no F. Καλυτερα δες τις ταινιες γιατι γλιτωνεις χρονο και εχει τραγικα ανωτερο animation σε αντιθεση με την σειρα και μετα πιαστο απτο επεισοδιο 28.
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Hero Academia season 1 finito, overall 9/10, εχει παρει πολλα στοιχεια απο κομικ κατι που μου αρεσε με τον δικο τους τροπο, ειδικα οπως παρουσιαζεται ο Might, μου αρεσε παρα πολυ και ευτηχως θα δουμε 25 επς φετο 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σε 3 ωρες γινεται release To 1o απο Boruto, prepare
Edel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σε 3 ωρες γινεται release To 1o απο Boruto, prepare Δε boru με τίποτις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα