Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα εγω θυμαμαι την τελευταια σκηνη του προηγουμενου η οποια οντως ηταν απιστευτη απο πλευρας ιστοριας(που αφορουσε το τειχος),και οντως εμενες μετα καπως.

• Like 2
Δημοσ.

Μπηκε δυνατα το AoT και πολυ brutal η τελευταια σκηνη.Εντομεταξυ το ending theme δειχνει καποιες εικονες που σχετιζονται με τα τελευταια chapter στο manga αν και δεν προκειται να φτασουν εκει με 12 επεισοδια και με την λογικη οτι αυτο η πρεμιερα εκανε μεταφορα περιπου 2 chapter απτο manga.

Το boku no hero academia που βγηκε πιο νωρις ηταν πολυ αργο και δεν εγινε και τιποτα,περιμενοντας βεβαια τα επομενα επεισοδια που θα εχουν ενδιαφερον.

Επισης ανακοινωθηκαν 25 επεισοδια για την 2η σεζον

http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2017-04-01/my-hero-academia-season-2-listed-with-25-episodes/.114234

• Like 2
Δημοσ.

Παλι καλα που σταματησα να διαβαζω το manga(παρολο που θυμαμαι τους 2 κεντρικους τιτανες που ισως δουμε αργοτερα)γιατι οντως δεν θα μου αρεσε τοσο το εν λογω επεισοδιο(οταν δηλαδη γνωριζεις τι θα γινει).

Σε γενικες γραμμες πολυ καλο το επεισοδιο ειδικα για πρωτο,συνεχιζει κυριολεκτικα ακριβως απο εκει που τελειωσε το τελευταιο.

Λιγο το animation στα πρωτα λεπτα καπου εχανε αλλα μετα ηταν μια χαρα. Ειχε κλασσικα την βια του,ειχε δραση,ειχε εφε και για τα δεδομενα της σειρας και οσους δεν διαβαζουν το manga ειχε και ας το πουμε το πρωτο plot twist αυτης της season(και καλα)απο πλευρας Τιτανα προς το τελος.

Δεν μπορω να γινω πιο αναλυτικος λογω spoiler(κυριως επειδη ειναι σειρα που βλεπει αρκετος κοσμος),αλλα ξεκινησε παρα πολυ δυνατα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συμφωνω και με τους 2 σας, η τελευταια σκηνη τερμα επικ, δεν εχω διαβασει το manga, και δε περιμενα κατι τετοιο, ημουνα λιγο wtf

Δημοσ.

Προσωπικα τι δω plot twist στο manga τι στο anime το ιδιο πραγμα μου φαινεται απλα υπαρχει διαφορα στον χρονο που θα το μαθεις,οποτε δεν ειμαι της λογικη ευτυχως που δεν το διαβασα κτλ ειδικα στην περιπτωση που μερικα πραγματα δεν θα φανερωθουν λογω των λιγων επεισοδιων και περιμενεις την επομενη σεζον.

Παντως γενικα μιλοντας για το AoT ειναι σιγουρα απτα πιο ποιοτικα mainstream anime κυριως λογω του story και προφανως γιατι ειναι κατι καινουργιο σε αντιθεση με υπολοιπα.

Δημοσ.

Βλέπω η σεζόν έχει αρκετά adaptations απο τα αντίστοιχα anime.

Σίγουρα θα δώ Renai Boukun και Rokudenashi για το κομικό της υπόθεσης.Πραγματικά όμως, είμαι περίεργος για το τι θα δείξουν στο Tsugumomo.Το manga τουλάχιστον,το χαρακτηρίζεις χαλαρά hentai.

Δημοσ.

είμαι περίεργος για το τι θα δείξουν στο Tsugumomo.Το manga τουλάχιστον,το χαρακτηρίζεις χαλαρά hentai.

Κατηγορια ecchi ειναι αρα ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μόλις τώρα πρόκειται να διαβάσω το όγδοο Volume του Death Note. Άργησα βέβαια πάρα πολύ, δεδομένου ότι πρόκειται για σειρά του 2004, αλλά κάλλιο αργά πάρα ποτέ. 

Επίσης έχω διαβάσει και το All you need is kill, πολύ καλό και αυτό. 

Δημοσ.

Κατηγορια ecchi ειναι αρα ...

Δέν είναι το ίδιο!

Η σειρά To Love Ru για παράδειγμα, βρίσκεται οριακά μέσα στα πλαίσια της κατηγορίας.

Οκ,καταλαβαίνω την λογική του ecchi=tease στον αναγνώστη θεατή,εδώ όμως μιλάμε για καραμπινάτη προστυχιά. 

Δημοσ.

Υπαρχει το πιο ηπιο fanservice οπως στο Fairy Tail-Nanatsu no Taizai που δειχνει λιγο στηθος μπουτι οπισθια αλλα δεν το προχωραει παραπανω και το πιο hardcore οπως το to-loveru το παραπανω παραδειγμα που εδειξε ο Tenshi που δειχνει αυτα που ειπα και το προχωραει σε καταστασεις λιγο πριν την σεξουαλικη επαφη :P .Τα fanservice anime δεν μου προσφερουν τιποτα αλλα πουλανε αρκετα στην Ιαπωνια και γιαυτο βγαινουν και αρκετα.

Βεβαια υπαρχουν και καποια παραδειγματα που το χρησιμοποιουν πολυ εξυπνα(σε πιο ηπια κατασταση) για να βγει μια αστεια σκηνη οπως στο Hajime no Ippo

https://www.youtube.com/watch?v=Moh9rP03oXk

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...