Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν σου αρεσουν ολα τα ειδη δεν υπαρχει ξηρασια συμφωνω, αλλα κατι το διαφορετικο δεν υπαρχει, το Yuri / Keijo ηταν κατι το διαφορετικο γι αυτο τα ειδα ανετα, αν και το 2ο ειναι περισσοτερο for the plots το 1ο το λατρεψα Απλα εβαλα τα πιο γνωστα που ερχονται σε 2 - 3 μερες, με 2 καινουργια που φαινονται ψιλο-καλα Αγαπητε σε Ελληνικο(τεχνολογικο κιολας)forum δεν περιμενω να πετυχω ατομα να βλεπουν αρκετα anime περαν των γνωστων mainstream τυπου one piece,naruto,fairy tail. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι καθε season 1-2 ειναι μονο για να βλεπεις,οσο και να εχει πεσει γενικα η ποιοτητα στα anime και να φτανουμε σε σημειο να χαιρομαστε που αλλη μια season θα βγει απο επομενες season ηδη γνωστων σειρων. Οσο για το τελευταιο που εγραψες ξαναδιαβασε το και πες μου ποσο διαφερει απο την κατασταση οσον αφορα στις σειρες και στις ταινιες. συνεχεια βλεπουμε τα ιδια, shounen , super powers etc.. ολες τις σειρες που παρακολουθω (flash, walking dead etc) τις αφησα στην ακρη για λιγο, και εγω νομιζα πως δεν υπαρχει πραμα να δω, γεμισε το queue μου Τελος επειδη ξερω οτι ασχολεισαι και με τα video games(overwatch,titanfall 2 και με τα πιο καινουργια παιχνιδια που κυκλοφορουν)και επειδη ειμαι και σε αναλογη περιπτωση,γιαυτο το λογο και εκοψα προσωπικα τα manga και αρκετες ταινιες και κανονικες σειρες. Γιατι και να θελεις δεν υπαρχει χρονος να παρακολουθεις τα παντα,ειδικα λογω δουλειας ή σπουδων. Ναι μεν τα manga ειναι πιο γρηγορα στο να τα διαβασεις απο το να παρακολουθεις το αντιστοιχο anime,αλλα αντε φτιαξε λιστα για να μπορεις να τα παρακολουθεις ολα που μαζευονται μετα μιας και συνεχιζονται.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλα χρονος ουτε για πλακα λογω σχολης, αλλα επειδη ζω σε μια χωρα στην οποια το εξω οπως το εχουμε μαθει στην Ελλαδα, δεν υπαρχει, ξεφευγω με ανιμε / παιχνιδια, οποτε το 90% του ελευθερου μου χρονου παει εκει, ταινιες εχω κοψει εκτος απο αυτες που βλεπω στο Σινεμα Και το 90% εδω κανει ακριβως το ιδιο, το τοπικο Gamestop απο νωρις ειναι τιγκα Manga ποτε δεν διαβασα tbh γτ διαβαζω comics, τα ανιμε οπως εχω ξαναπει με βολευουν παρα πολυ καθως 2 ωρες τη μερα στο μετρο, βλεπω μια σειρα σε 2 μερες
W0zzAp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τειλωσαν αλλα λιγα anime που εβλεπα ACCA: 13-ku Kansatsu-ka Αρκετα ωραιο anime,που σε μια χωρα που προστατευεται απο μια οργανωση(ACCA) που στην ουσια ειναι κατι σαν στρατος και αστυνομια μαζι,παει να γινει ενα πραξικοπημα και καπου μεσα στην ολη κατασταση μπλεκει ο πρωταγωνιστης.Δεν υπαρχει καθολου δραση και κρατιεται ξεκαθαρα απτους διαλογους και απτην εξελιξη που δεν συμβαινει κατι το εξωπραγματικο αλλα σε κραταει να δεις τι θα παιχτει.Γενικα ειναι ενα anime που παταει αρκετα ρεαλιστικα ως προς την πλοκη με ενα σχετικα αργο αλλα σωστο ρυθμο.Αν θα ηθελα κατι να ηταν καλυτερο θα ειναι στο κομματι των χαρακτηρων ενω εχει αρκετους να δεις 3-4 ειναι τα ενδιαφεροντα προσωπα που ειδα και σε καποια σημεια θα ηθελα να ειχε κινηθει καπως πιο γρηγορα αφου εδειχνε κατι σαν ψιλοfiller που δεν ενδιεφεραν κανενα.Παντως αξιζε που το ειδα αν και δεν θα το προτεινα σε ατομα που δεν εχουν συνηθισει τετοια ειδους anime 7.5/10 Chaos Child Οκ ηταν δεν ξετρελαθηκα αν και μου αρεσει η πολυ περιεργη πλοκη που ειχε.Χαρακτηρες εντελως αδιαφοροι και περισσοτερο ο κεντρικος δεν μου αρεσε καθολου.Το σχεδιο κλασικο και παρομοιοτυπο με πολλα αλλα anime.2-3 plot twist ηταν αυτα που με κρατησαν να το δω και βεβαια στο τελος εξηγηθηκαν ολα αν και μεχρι να φτασει εκει θεμα ηταν αν ειχα καταλαβει τα μισα,με μπερδεψε αρκετα,πολυ πληροφορια γενικοτερα και δεν την συγκρατουσα. 6.5/10 για τα plot twist κυριως Sousei no Omnyouji Ειναι απο αυτα τα anime που ενω καταλαβαινεις οτι μπαζουν απο παντου και οτι ειναι τρομετα κλισε εχοντας παρει ιδεες απο πολλα mainstream anime του ειδους μπορεις να το ευχαριστηθεις ανετα. 50 επεισοδια ηταν με original anime ending διαφορετικο απτο manga που ειναι ongoing,αλλα το καλο ειναι οτι υπηρχε φιναλε αφου δεν ενδιαφερομαι να διαβασω το manga.Το ρομαντζο που υπηρχε ηταν λιγο παιδιαριστικο,κατι σαν εφηβικο δηλαδη,η δρασουλα οκ τιποτα το ιδιαιτερο,αν και στα τελευταια περιπου 15-20 επεισοδια εγινε καλυτερο.Γενικα οπως και να το δω δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερο αλλα μπορεσα να το χαρω οσο να'ναι χωρις να βαρεθω. 7/10 αν το επερνα πιο σοβαρα εννοειται θα ηταν κατωτερη η βαθμολογια 1
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ανακοινωθηκαν τα επεισοδια για το Attack on Titan που δυστυχως θα ειναι μονο 12.Περιπου 4 χρονια αναμονης για τετοιο αριθμο ενω ολοι περιμεναν τουλαχιστον 24-25 επς. http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-03-30/attack-on-titan-season-2-listed-with-12-episodes/.114151
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλα τα 12 επεισοδια μπορει να γινουν οπως και σε αλλα anime και να βγαλουν αλλα 12 μετα απο 1-2season. Προσωπικα σε κανενα anime δεν περιμενω 24 επεισοδια πλεον
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε και επομενη ή επομενες σεζον στο AoT.Βεβαια το καλο με τα επεισοδια θα ειναι ο ρυθμος και προφανως το animation με την λογικη οτι θα ριξουν και αρκετο budget οπως φανηκε και απτο trailer.
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εντομεταξυ χθες τελιωσαν Kuzu no Honkai και All out Για το all out ειχα γραψει 3-4 σελιδες πισω οποτε δεν θα γραψω κατι παραπανω μου αρεσε σε γενικες γραμμες σαν sport anime με μπολικη προπονηση,απλα ειχε θεμα με τον κεντρικο χαρακτηρα που δεν ειχε αρκετο χρονο λογω των παρα πολλων side χαρακτηρων και δεν ειχε επισημους αγωνες κατι που λογικα θα εχει εαν βγει επομενη σεζον. 7/10 Kuzu no Honkai Αυτο για μενα ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη της σεζον αν οχι της χρονιας σε μια κατηγορια που δεν μου κινουσε την περιεργεια.Ωριμο ρομαντζο λογω και της κατηγοριας του manga seinen.Οι χαρακτηρες αναφερονται ως σκουπιδια απτους θεατες επειδη απλα εκμεταλευονται ο ενας τον αλλο για προσωπικους σκοπους και συμφωνω,αλλα ειναι αυτο το κομματι που με προσελκυσε να το δω και ειναι και το σημαντικοτερο.Υπαρχουν και σκηνες με fanservice αλλα ειναι σε λογικα πλαισια αφου υπαρχουν μονο στις πιο σεξουαλικες σκηνες και πουθενα αλλου.Ωραια η σκηνοθεσια και πολυ ωραιοι και καλογραμεννοι διαλογοι την ωρα που περιεγραφαν την κατασταση απο μεσα τους οι χαρακτηρες.Αλλο ενα καλο ειναι οτι υπηρχε φιναλε ταυτοχρονα με το manga σε μολις 12 επεισοδια χωρις βιαστικο ή αργο ρυθμο,οπως ακριβως επρεπε και το τελος δεν ηταν οπως ακριβως το περιμενα.Ισως να ειμαι και λιγο υπερβολικος αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ αυτης της κατηγοριας και εφοσον μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον δεν μπορω να μην το αναφερω.Προφανως φταιει και στο οτι τα περισσοτερα που εχω δει ειναι εφηβικα δηλαδη shounen romance αυτο μου φανηκε κατα πολυ ανωτερο. 9/10
syban Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Sorry ρε μάγκες για το offtopic, ρώτησα και στο νήμα του Kodi αλλά δεν πείρα απάντηση, υπάρχει κάποιο addon για να βλέπω anime στο kodi ;
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Sorry ρε μάγκες για το offtopic, ρώτησα και στο νήμα του Kodi αλλά δεν πείρα απάντηση, υπάρχει κάποιο addon για να βλέπω anime στο kodi ; Υπαρχουν βιντεακια στο youtube που μπορουν να σε βοηθησουν.
PC_MAGAS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Gabriel Dropout: Απλά τα σπάει ειδικά στο τέλος με την φούστα. Αλλά και η Tapris μου άρεσε με το hamster και ότι έμαθε C και Java. (ένα δείγμα spoiler για το τουμπανάκι σας )
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Boruto: Naruto Next Generations will premiere on Crunchyroll on April 5 at 5:25 a.m. EDT Love Tyrant starting on April 6 at 3:05 p.m. EDT Αυριο ξεκινανε και μερικα οπως εγραψα πιο πανω, Τιτανες και Deku
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ωραια. Πεφτουν πανω στο Σ/Κ που περιμενω να δω τα anime που τελειωνουν/τελειωσαν οπως το Honkai,Masamune kun,youjo senki(το zestiria αργει)και μιας και θα πεσουμε μεσοβδομαδα σε περιοδο ξηρασιας μεχρι να ξεχωρισω ποια anime θα δω ισως δω και το Exorcist μιας και τελειωσε. Για να δουμε.
najinblue3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Attack on Titan + hero academia ειναι up στο Crunchyroll 1 ακομα να τελειωσω τη 1η σιζον και ξεκιναω ασαπ 1
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παλι τις ιδιες βλακειες στο MAL ρε γμτ....1 επεισοδιο και βαθμολογιες στο Θεο.... https://myanimelist.net/anime/season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα