W0zzAp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Hero academia ηρθε στο crunchy , εχω ακουσει τοσο καλα λογια, θα το πιασω για τωρα και θα αφησω to Konosuba για λιγο σε 5 μερες season 2 btw Είναι πολύ καλό. τα 2-3 πρώτα είναι βαρετά αλλά μετά έχει φοβερή ένταση και ρυθμό. Και φαίνεται να χει και καλή ιστορία από πίσω. Περιμένω με μεγάλη αγωνία τον Απρίλη γιατί το arc που θα δείξουν, σύμφωνα με τους αναγνώστες του manga, είναι εκπληκτικό. Το hero academia ειναι πολυ καλο αυτο ειναι σιγουρο,εχει τα κλισε του βεβαια δεν ειναι κατι καινουργιο και εχει πολλες επιρροες απο κομικ λογικο αφου μιλαμε για υπερηρωες. Ειναι καλο το ερχομενο arc αλλα καλυτερο το παραεπομενο που εμφανιζεται ο κεντρικος κακος ας πουμε,που λογικα θα δουμε αν ισχυει η ειδηση για 2 cour που θα ειναι η 2η σεζον.Εχω καποιες αμφιβολιες ομως για την μεταφορα που θα κανουν γιατι το manga τρομερο σχεδιο πανω στους κακους με πολυ καλη λεπτομερια και πολλες σκηνες της κανει πολυ εντονες κατι που δεν ειχα δει στο anime στην 1η σεζον και ελπιζω να αλλαξει αυτο.Αλλα προφανως αξιζει να το δει καποιος. Το ΠΛΑΝΗΤΕΣ το έχετε δει? Τρελό κρυφό διαμαντάκι σειρά!!!! Συνεπαρμένος από το Space brothers, μου το έβγαλε στα προτεινόμενα και κάθισα και το είδα. Φοβερά ανθρώπινη σειρά με συλλέκτες σκουπιδιών του διαστήματος (!!!! ) Δεν ειναι και τοσο αγνωστο αυτο το anime για να το πεις κρυφο διαμαντι.Ειχα αναφερει οτι θελω να το δω οταν εσυ εγραφες για το space brothers καποιες σελιδες πιο πισω,αλλα ακομα δεν εχω κανει την αρχη μιας και βλεπω αλλα πραγματα.Σιγουρα το περιμενενω πολυ καλο μιας και ο mangaka φαινεται να εχει ποιοτητα αφου μετα απο αυτο εβγαλε το vinland saga(το οποιο ουτε αυτο το εχω ξεκινησει απο βαρεμαρα κυριως αλλα το εχω τσεκαρει λιγακι) οποτε δεν το φοβαμαι. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πολυ κριμα που δεν κανω reviews σε site . Απο τωρα θα το ειχα ετοιμο το 2/10 για το παραπανω
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μια λιστα τι ερχεται και τι θα δω / δουμε AoT - 1η Απριλιου Alice and Zourokoy - 2 Απριλιου Atom the beginning - Mecha / sci- fi - 15 Απριλιου Berserk - 7 Απριλιου Hero academia - 1 Απριλιου Αυτα ξεχωρισα απο οτι ερχεται, και μαλλον θα βλεπω εβδομαδιαια, νομιζω πολυ καλη περιοδος μετα απο ξηρασια 2 σεζον 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν φανταστεις οτι ερχεται AoT, οι 2 προηγουμενες μοιαζουν αδειες, δεν ειδαμε και παρα πολλα, εκτος απο το Yuri που ηταν ξεκαθαρο 10 / 10 για μενα Mecha δεν ειδα τιποτα, κατι που ερχεται και το περιμενω σαν τρελος, αν κ δεν περιμενω πολλα Berserk ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου παρα το κραξιμο για το animation Hero Academia, τωρα βλεπω
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ελα καθαρα υπερβολες τα θεωρω αυτα. Δεν λεω οτι το AoT δεν ειναι πολυ καλο ,αλλα ειπαμε μην υπερβαλλουμε κιολας. Ας ειχε το berserk σωστη μεταφορα με καλο studio και ακριβο budget και μετα τα ξαναλεγαμε για τα 10ρια που δινει ο κοσμος απο εδω και απο εκει(γενικα μιλώντας)και για το ποσα over hyped/overrated anime υπαρχουν. Οσο για το 10/10 αν επρεπε να βαλω σε καποιο anime,θα ειναι μονο σε αυτα που ειναι σημεια αναφορας για το ειδος τους οπως Full metal alchemist,το Haikyuu συνολικα(βεβαια εχει 3 season αλλα και παλι),το πρωτο μισο του Death Note και παει λεγοντας. δεν ειδαμε και παρα πολλα Επισης δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι αλλα οπως βλεπεις καθε season εγω και αλλος 1 συμφορουμιτης ολο και κατι βλεπουμε,αλλα λιγοτερο καλυτερα βεβαια και αλλα περισσοτερο.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα εννοω αυτα που εχουν γενικη αποδοχη απο τον κοσμο, οι Τιτανες πχ Και για το 10 / 10 μιλαω για τωρινα ανιμε, δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο Yuri ανεξαρτητου ειδους, συνεχεια βλεπουμε τα ιδια, shounen , super powers etc.. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα εννοω αυτα που εχουν γενικη αποδοχη απο τον κοσμο, οι Τιτανες πχ Και για το 10 / 10 μιλαω για τωρινα ανιμε, δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο Yuri ανεξαρτητου ειδους, συνεχεια βλεπουμε τα ιδια, shounen , super powers etc.. Γιαυτο ακριβως η συγκριση πρεπει να γινεται σε παρομοια του ειδους anime και οχι γενικα Γινεται πχ εγω να συγκρινω το Death Note με το Konosuba?
W0zzAp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλα ουτε και γω θα το ελεγα ξηρασια οι προηγουμενες 2 σεζον. Στην φθινοπορινη σεζον ειχαμε:Yuri on Ice(που αναφερθηκε)-Drifters-Haikyuu-Bungou Stray Dogs-3-gatsu no Lion-Ajin-Natsume Yuujinchou Σε αυτη την χειμερινη που τα εχω ξαναπει κιολας:Konosuba-Ao no Exorcist-Kuzu no Honkai-Youjo Senki-Little Witch Academia-Gintama-Showa Genroku Και αυτα ειναι καποια απτα πιο ενδιαφεροντα που βρηκα απτις προηγουμενες σεζον,αρα μονο ξηρασια δεν το λεω.Γιαυτο αναφερω εγω και ο Fulgore οτι εξαρταται για το ποσα anime βλεπει ο καθενας καθε σεζον,για να μπορεσει να κρινει αν ειναι καλη ή οχι. Το οτι εχει καποια πολυ γνωστα sequel η επομενη σεζον σιγουρα την κανει ενδιαφερον αλλα αν τα υπολοιπα δεν βλεπονται αυτη η σεζον δεν θα ειναι καλη,ουτως ή αλλως ολα τα anime 20 λεπτα διαρκειουν ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο,αρα δεν γεμιζουν παραπανω τον χρονο ειτε ειναι καλα ειτε ειναι ασχημα anime. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 αν τα υπολοιπα δεν βλεπονται αυτη η σεζον δεν θα ειναι καλη Αυτο ειναι ολο το ζουμι. Οσο για την προ προηγουμενη season υπαρχουν φυσικα και λιγοτερο γνωστα anime και πιο χαμηλα σε βαθμολογια anime οπως Izetta Keijo Watashi Wa Occult nine nanbaka udon no kuni Fune wo anu mobile suit https://myanimelist.net/anime/season/2016/fall Το περισσοτερα απο τα οποια φυσικα ειναι οκ ανιμε(που συμπληρωνουν τα περισσοτερο καλα και γνωστα anime,για αυτους που θελουν να αφιερωνουν αρκετο χρονο στα anime και φυσικα αναλογα και τα γουστα/προτιμησεις του καθενος. Μια απο τα ιδια και για αυτη την season https://myanimelist.net/anime/season/2017/winter
W0zzAp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αυτο ειναι ολο το ζουμι. Οσο για την προ προηγουμενη season υπαρχουν φυσικα και λιγοτερο γνωστα anime και πιο χαμηλα σε βαθμολογια anime οπως Izetta Keijo Watashi Wa Occult nine nanbaka udon no kuni Fune wo anu mobile suit https://myanimelist.net/anime/season/2016/fall Το περισσοτερα απο τα οποια φυσικα ειναι οκ ανιμε(που συμπληρωνουν τα περισσοτερο καλα και γνωστα anime,για αυτους που θελουν να αφιερωνουν αρκετο χρονο στα anime και φυσικα αναλογα και τα γουστα/προτιμησεις του καθενος. Μια απο τα ιδια και για αυτη την season https://myanimelist.net/anime/season/2017/winter Απο αυτα που ανεφερες προσωπικα ειχα ξεχωρισει το fune wo amu το οποιο ειναι πολυ υποτιμημενο,αλλα τετοια anime πατανε παρα πολυ στην ρεαλιστικοτητα και σχεδον ποτε δεν τραβαει το ενδιαφερον του κοσμου που απλα προτιμαει να βλεπει τις γνωστες κατηγοριες δρασης και εκτος απο αυτο το κομματι δρασης/φαντασιας κτλ τα μελοδραματα.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Για αυτο ειπα οτι συμπληρωνουν τα υπολοιπα πιο γνωστα anime,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο αδιαφορα.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν σου αρεσουν ολα τα ειδη δεν υπαρχει ξηρασια συμφωνω, αλλα κατι το διαφορετικο δεν υπαρχει, το Yuri / Keijo ηταν κατι το διαφορετικο γι αυτο τα ειδα ανετα, αν και το 2ο ειναι περισσοτερο for the plots το 1ο το λατρεψα Απλα εβαλα τα πιο γνωστα που ερχονται σε 2 - 3 μερες, με 2 καινουργια που φαινονται ψιλο-καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα