najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εχει ηδη αναφερθει η 2ρη season του που τελειωσε πριν λιγες μερες απο τον Ghost,wozzap και μενα . Α καλα, δεν ειδα my bad, Aqua κοροιδευει newb adventurer τρομερο
W0zzAp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 https://ww1.gogoanime.io/onara-gorou-episode-10 Επεστρεψε αυτο το ΕΠΟΣ.Αντε περιμενω και τα υπολοιπα 2 επεισοδια να μεταφραστουν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Οπ, νέο chapter Berserk? Late April το επόμενο... 1
Tenshi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Οπ, νέο chapter Berserk? Αποδόσεις: 4 κεφάλαια μέχρι το επόμενο hiatus - 3,15 5 κεφάλαια μέχρι το επόμενο hiatus - 1,25 6 κεφάλαια μέχρι το επόμενο hiatus - 6,15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Και περισσότερα να είναι πριν το hiatus, αν είναι όλα σαν το σημερινό, να μου λείπει. Έχω κάνει χασμουρητά μεγαλύτερης διάρκειας από αυτό...
Edel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Και περισσότερα να είναι πριν το hiatus, αν είναι όλα σαν το σημερινό, να μου λείπει. Έχω κάνει χασμουρητά μεγαλύτερης διάρκειας από αυτό... Διαφωνώ, ήταν πολύ καλό εισαγωγικό-αλληγορικό τσάπτερ , ως προς αυτά που θα δουν αργότερα εισερχόμενες πιο βαθιά στο όνειρο. Λογικά θα φάμε και ένα τσάπτερ ρικάπ το apocalypse. Η μόνη μου ένταση είναι μόνο οι σελίδες. Μετά από τόσους μήνες απουσία 20 σελίδες μόνο? Wtf Miura? τόσο προνομιούχος πια? τέτοιες παγκόσμιες πωλήσεις που τους κάνει ότι θέλει ? @Wozzap Τα δύο μεγάλα μείον που βρίσκω στο all out και δυσκολεύομαι στη παρακολούθησή του είναι τα εξής. Η άγνοια μου για το σπορ και τους κανόνες του. Αλλά οκ, το ήξερα, είμαι συνένοχος επειδή είμαι αδαής, μπορούσα να το ψάξω. Ο δεύτερος σκόπελος όμως που δε ξεπερνιέται με τίποτα, το ανέφερες και συ, είναι το πασάλειμμα που προσπαθεί να κάνει ως προς την ανάπτυξη και χτίσιμο των χαρακτήρων. Είναι τόσοι πολλοί και προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο σε όλους με αποτέλεσμα να γίνεται επιφανειακή δουλειά. Ειδικά όσο υπάρχει ακόμα στο μυαλό μου η υποδειγματική γραφή στο haikyuu που έγινε με τον Tsukihima και το πόσο τον είδαμε ν αλλάζει μέσα στη σειρά, με ρεαλιστικό τρόπο το all out ωχριά πανηγυρικώς. (ναι θα μου πεις πήρε 2μιση σεζόν και τα διπλάσια επεισόδια αλλά και πάλι η διαφορά στη γραφή και στο χειρισμό κάνει μπαμ) Τεσπα, τελειώνει την άλλη Παρασκευή, καλή του ώρα, αλλά δε με νοιάζει ούτε να διαβάσω το manga ούτε να δω κάοοια επόμενη σεζόν ώστε να δωτην εξέλιξη του μύθου του. Μέχρι έδω καλά ήταν :P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Διαφωνώ, ήταν πολύ καλό εισαγωγικό-αλληγορικό τσάπτερ , ως προς αυτά που θα δουν αργότερα εισερχόμενες πιο βαθιά στο όνειρο. Λογικά θα φάμε και ένα τσάπτερ ρικάπ το apocalypse. Η μόνη μου ένταση είναι μόνο οι σελίδες. Μετά από τόσους μήνες απουσία 20 σελίδες μόνο? Wtf Miura? τόσο προνομιούχος πια? τέτοιες παγκόσμιες πωλήσεις που τους κάνει ότι θέλει ? Την διάρκεια σχολιάζω, όχι την ποιότητα.
W0zzAp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 @Wozzap Τα δύο μεγάλα μείον που βρίσκω στο all out και δυσκολεύομαι στη παρακολούθησή του είναι τα εξής. Η άγνοια μου για το σπορ και τους κανόνες του. Αλλά οκ, το ήξερα, είμαι συνένοχος επειδή είμαι αδαής, μπορούσα να το ψάξω. Ο δεύτερος σκόπελος όμως που δε ξεπερνιέται με τίποτα, το ανέφερες και συ, είναι το πασάλειμμα που προσπαθεί να κάνει ως προς την ανάπτυξη και χτίσιμο των χαρακτήρων. Είναι τόσοι πολλοί και προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο σε όλους με αποτέλεσμα να γίνεται επιφανειακή δουλειά. Ειδικά όσο υπάρχει ακόμα στο μυαλό μου η υποδειγματική γραφή στο haikyuu που έγινε με τον Tsukihima και το πόσο τον είδαμε ν αλλάζει μέσα στη σειρά, με ρεαλιστικό τρόπο το all out ωχριά πανηγυρικώς. (ναι θα μου πεις πήρε 2μιση σεζόν και τα διπλάσια επεισόδια αλλά και πάλι η διαφορά στη γραφή και στο χειρισμό κάνει μπαμ) Τεσπα, τελειώνει την άλλη Παρασκευή, καλή του ώρα, αλλά δε με νοιάζει ούτε να διαβάσω το manga ούτε να δω κάοοια επόμενη σεζόν ώστε να δωτην εξέλιξη του μύθου του. Μέχρι έδω καλά ήταν :P Καλα ναι στο haikyuu ειναι πιο ωραια η αναπτυξη στους χαρακτηρες και προφανως ειναι πολυ καλυτερο σε ολα τα επιπεδα απτο all out,αλλα ναι εχει παραπανω επς και λιγοτερους χαρακτηρες πραγμα που το εκανε πιο ευκολα.Παντως το manga δεν θα το διαβαζω,αν τυχει και βγει 2η σεζον θα το δω.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Διαφωνώ, ήταν πολύ καλό εισαγωγικό-αλληγορικό τσάπτερ , ως προς αυτά που θα δουν αργότερα εισερχόμενες πιο βαθιά στο όνειρο. Λογικά θα φάμε και ένα τσάπτερ ρικάπ το apocalypse. Η μόνη μου ένταση είναι μόνο οι σελίδες. Μετά από τόσους μήνες απουσία 20 σελίδες μόνο? Wtf Miura? τόσο προνομιούχος πια? τέτοιες παγκόσμιες πωλήσεις που τους κάνει ότι θέλει ? @Wozzap Τα δύο μεγάλα μείον που βρίσκω στο all out και δυσκολεύομαι στη παρακολούθησή του είναι τα εξής. Η άγνοια μου για το σπορ και τους κανόνες του. Αλλά οκ, το ήξερα, είμαι συνένοχος επειδή είμαι αδαής, μπορούσα να το ψάξω. Ο δεύτερος σκόπελος όμως που δε ξεπερνιέται με τίποτα, το ανέφερες και συ, είναι το πασάλειμμα που προσπαθεί να κάνει ως προς την ανάπτυξη και χτίσιμο των χαρακτήρων. Είναι τόσοι πολλοί και προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο σε όλους με αποτέλεσμα να γίνεται επιφανειακή δουλειά. Ειδικά όσο υπάρχει ακόμα στο μυαλό μου η υποδειγματική γραφή στο haikyuu που έγινε με τον Tsukihima και το πόσο τον είδαμε ν αλλάζει μέσα στη σειρά, με ρεαλιστικό τρόπο το all out ωχριά πανηγυρικώς. (ναι θα μου πεις πήρε 2μιση σεζόν και τα διπλάσια επεισόδια αλλά και πάλι η διαφορά στη γραφή και στο χειρισμό κάνει μπαμ) Τεσπα, τελειώνει την άλλη Παρασκευή, καλή του ώρα, αλλά δε με νοιάζει ούτε να διαβάσω το manga ούτε να δω κάοοια επόμενη σεζόν ώστε να δωτην εξέλιξη του μύθου του. Μέχρι έδω καλά ήταν :P Αν ολα τα anime που εβγαιναν συγκρινονταν με τα καλυτερα του ειδους,πιστεψε με αλλα και οι βαθμολογιες θα ειχαν πιασει πατο και ο κοσμος δεν θα εβλεπε τα περισσοτερα παρα τα 2-3κορυφαια καθε χρονο. Και το days αν το εβαζα διπλα στο haikyuu και επρεπε να βαλω βαθμο επρεπε να του εβαζα αντικειμενα 1/10 με βαση το παραπανω.
W0zzAp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν ολα τα anime που εβγαιναν συγκρινονταν με τα καλυτερα του ειδους,πιστεψε με αλλα και οι βαθμολογιες θα ειχαν πιασει πατο και ο κοσμος δεν θα εβλεπε τα περισσοτερα παρα τα 2-3κορυφαια καθε χρονο. Και το days αν το εβαζα διπλα στο haikyuu και επρεπε να βαλω βαθμο επρεπε να του εβαζα αντικειμενα 1/10 με βαση το παραπανω. Καλα ναι δεν χρειαζεται τα παντα να συγκρινονται με τα καλυτερα της καθε κατηγοριας.Το all out θα το συγκρινα πιο πολυ με το diamond no ace επειδη εχει το ιδιο βασικο προβλημα λιγος χρονος στον κεντρικο χαρακτηρα λογω των πολλων side χαρακτηρων,αλλα και εδω το diamond εχει πολυ περισσοτερα επς και αυτο το κανει και καλυτερο. 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zLaVP8IhIuc 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Duuude [video=youtube] Να το κάνουν καλύτερα, το Death Note έπεσε όταν ο Yagami ήταν μέσα στο κτίριο κάνοντας μάθημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πάντως εγώ αν ήμουν editor του Miura θα ήμουν με χάπια... Όσον αφορά το live action series για το death note, γιατί οι Αμερικανοί πρέπει να καταστρέφουν τα ΠΑΝΤΑ; Το μόνο που αξίζει όπως φαίνεται είναι ο Dafoe ως Ryuk.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Χειρότερο από το Dragonball Evolution δεν πιστεύω ότι θα είναι... ...CHALLENGE ACCEPTED! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα