Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To crunchy δίνει ένα ποσό από το subscription στους δημιουργούς γι αυτό το γουστάρω πολύ, δεν έχει όμως τα πάντα όποτε αναγκαστικά δε βλέπω τα πάντα κάθε season , γι αυτό ψάχνω κ παλιότερα

Εννοείται δε μπορούν όλοι να πληρώνουν αλλά 5 €/ μήνα δε νομίζω να ναι κ παρά πολλά

Καλα εννοειται οτι 5 ευρω μπορει να βρει οποιος θελει να μην βγεις 2 φορες για καφε μεσα σε ενα μηνα και τα δινει εκει.Απλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι δεν δεχεται καρτα οποτε πρεπει να κανω paypal και εφοσον ειναι κατι που μου αρεσει κατι σαν χομπυ δεν θα κολλησω να δωσω 5 ευρω το μηνα.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι 5 ευρω μπορει να βρει οποιος θελει να μην βγεις 2 φορες για καφε μεσα σε ενα μηνα και τα δινει εκει.Απλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι δεν δεχεται καρτα οποτε πρεπει να κανω paypal και εφοσον ειναι κατι που μου αρεσει κατι σαν χομπυ δεν θα κολλησω να δωσω 5 ευρω το μηνα.

κ εγω με paypal πληρωνω, δεν νομιζω να γινεται αλλιως απο Ευρωπα, δινει και πολυ καλο discount στο shop αλλα εμεις την παταμε κλασικα εκτος US..

Δημοσ.

Για οσους παρακολουθουν τα anime στο τελος καθε season,απο τα τελη αυτης της εβδομαδας και στην επομενη τελειωνουν τα περισσοτερα anime παντως.

Δημοσ.

Για οσους παρακολουθουν τα anime στο τελος καθε season,απο τα τελη αυτης της εβδομαδας και στην επομενη τελειωνουν τα περισσοτερα anime παντως.

Επιτέλους θα τελειώσει το All out. Από τα χειρότερα sport anime poy είδα.  Να ρθει ο Απρίλης να τα ρημάξει όλα. Αρκετό πράγμα θα δούμε 

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους θα τελειώσει το All out. Από τα χειρότερα sport anime poy είδα.  Να ρθει ο Απρίλης να τα ρημάξει όλα. Αρκετό πράγμα θα δούμε 

Berserk hype  :P

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ παρακμή αυτή η σεζόν με μικρή εξαίρεση το Natsume Yuujinchou 5.

το μονο που "αξιζε" αυτη την σεζον ειναι το occultic;nine. Γενικα δραμα η κατασταση...

Αρκετό πράγμα θα δούμε 

Αν κρινω απο το τι εχει γραφτει και για τις προηγουμενες σειρες μια απο τα ιδια θα ειναι και αυτη η season. Δηλαδη παλι 2-3 sequel γνωστων σειρων θα τραβηξουν το ενδιαφερον και τα υπολοιπα ολα θα μεινουν στην απεξω.

Θα το δεις αυτο τωρα μολις τελειωσει και αυτη η season απο τα αντιστοιχα σχολια.

Δεν ξερω αν ειναι ιδιαιτερη νοοτροπια των anime στην Ελλαδα αυτο,αλλα ειναι αυτο που λεμε καθε season μια απο τα ιδια τουλαχιστον απο πλευρας ενδιαφεροντος.

• Like 1
Δημοσ.

Berserk hype  :P

Καθαρά βάσει αφίσας το animation θα είναι αισθητά καλύτερο από του 2016. Αν όντως είναι και κρατήσουν το ρυθμό και τη καλή μεταφορά που κάνανε όπως το 2016 θα δούμε μια καταπληκτική σειρά όπως θα έπρεπε να είναι τόσα χρόνια τώρα. 

Το berserk έπρεπε να το πιάσει η Madhouse  και να το μεταχειριστεί όπως και το HxH. Από το πρώτο τσάπτερ μέχρι όσο είχε βγει, πιστότατη μεταφορά. 

Το καλύτερο manga του κόσμου έχει αδικηθεί πολύ τηλεοπτικά. Πάρα πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Χμ...συνεχίζει να μην με τρελαίνει...

https://www.youtube.com/watch?v=tbx0PAsWiKw

ένσταση για το ποστ μου παραπάνω. Δεν είχα δει τρέιλερ.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται.

Δεν έχουν animators να φτάσουν στο επίπεδο του Miura. Ή αυτοί που υπάρχουν κοστίζουν πανάκριβα.  

Δημοσ.

Το ανιματιον δε με χαλάει, είναι ιδιαίτερο αλλά λόγω guts το προσπερνάω , για μένα ήταν πολύ καλό αν και low budget που έβγαζε μάτια σε κάθε επ, από μουσική όμως σκίζει

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα δεν εχεις δει το days γιαυτο το λες :P .Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο το all out εχει καποια καλα και καποια κακα.

Στα καλα οτι εχει μπολικη προπονηση με σοβαρο προπονητη(σε αντιθεση με days-kuroko),κατι που ειναι λογικο αφου ολη η ομαδα ειναι αχρηστη,υπαρχουν καποιες τακτικες και σε εμενα που δεν ξερω τιποτα απο ραγκμπυ μου φανηκε ενδιαφερον,ενω εχει πολλους χαρακτηρες λογω του συγκεκριμενου αθληματος προσπαθει να τους αναπτυξει ολους αρκετα τιμια προσπαθεια μιας και σε 25 επς δεν μπορει να γινει ευκολα,οι οποιοι χαρακτηρες μου ειναι αρκετα συμπαθης(οχι ολοι αλλα καποιοι) και γενικα οι αγωνες που δειχνει ειναι ευχαριστη.

Στα αρνητικα τα οποια ειναι τα κυριοτερα που το anime δεν μπορει να ανεβει επιπεδο ειναι πρωτον ο κεντρικος χαρακτηρας ειναι λιγο πολυ ανυπαρκτος αφου εχει παρα πολυ λιγο χρονο και δευτερον δεν υπαρχουν επισημη αγωνες οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης ειναι φιλικα.Στο δευτερο κομματι σημαινει οτι θελει πολυ παραπανω απτα 25 επεισοδια που εχει για να αναπτυχθει το στορυ(δηλαδη καποια 2η σεζον αν βγει) και ολη αυτη η αργοπορια  μου βγαζει και μια λογικη αφου ειπαμε η ομαδα ειναι αχρηστη και πρεπει να γινει καλυτερη οποτε τα βηματα ειναι αργα και σταθερα,αλλα αν δεν υπαρξει 2η σεζον θα ειναι λιγο fail.

Οποτε σαν καθαρο sport anime ειναι μια χαρα αλλα ναι μπαζει σε καποια πραγματα.

Οσο για berserk που ανεφερατε παιζει να κανω οτι εκανα στην προηγουμενη σεζον να τελιωσει πρωτα και μετα να το τρεξω.Βεβαια πιο πολυ με νοιαζει η συνεχεια του manga μιας και ειναι σε πολυ σημαντικο κομματι.

Δημοσ.

Ειδα το 1ο Konosuba, καλη φαση αλλα πολυ γρηγορα γιναν ολα  :P  εχει δει κανεις ? μαλλον θα το δω ολο, μικρουλη ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα το 1ο Konosuba, καλη φαση αλλα πολυ γρηγορα γιναν ολα  :P  εχει δει κανεις ? μαλλον θα το δω ολο, μικρουλη ειναι

Εχει ηδη αναφερθει η 2ρη season του που τελειωσε πριν λιγες μερες απο τον Ghost,wozzap και μενα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...