W0zzAp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Oh! One Piece μια μέρα νωρίτερα και δεν θα έχουμε break next week... Ναι επειδη δεν ειχε cliffhanger.... Τέλειωσε και η 2η σαιζόν του Konosuba... Δυστυχως και η 2η σεζον 10 επεισοδια ειχε.Πανω κατω το ιδιο καλη με την 1η σεζον ηταν,ισως την θεωρω λιγο καλυτερη γιατι η προηγουμενη σεζον ενω ειχε πολυ καλο ξεκινημα το 2ο μισο δεν ηταν το ιδιο ανταξιο,ενω αυτη η σεζον κρατηθηκε στα ιδια στανταρ καθ' ολη την διαρκεια.Το animation παλι ειχε προβληματακια(μαλλον κρατουσαν budget για το EXPLOSION ) κατα τ'αλλα μια χαρα περασε η ωρα βλεποντας το.Υποθετω καποια στιγμη να βγαλουν 3η σεζον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Σε ξετρελανε απο οτι καταλαβα Τα αποσιωπητικά είναι γιατί τέλειωσε... T-T Μου άρεσε, αν και προς το τέλος έκανε κοιλιά. Last episode hype πάντως. Θέλω και συνέχεια. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω παλι συνεχεια δεν θελω γιατι δυστηχως αυτο το πραγμα δεν τραβαει. Για διαφορα memes το Konosuba ειναι θησαυρος. Αλλα σαν anime επεσε αρκετα και παρα πολυ λιγα πραγματα εδειξε αυτη η season για να δικαιολογηθει σαν sequel. Μακαρι ολα τα επεισοδια να ηταν εν μερη οπως το τελευταιο να ελεγα οτι ναι αξιζει να γινει ongoing(που λεει ο λογος).
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tbx0PAsWiKw 7 Απριλιου, μου αρεσει που κρατανε ιδιo group για το OP https://www.youtube.com/watch?v=8DizBlRFMD4 2
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 το your name ατο minecraft https://www.youtube.com/watch?time_continue=347&v=ozVTJgSUJfk 1
W0zzAp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τελος το 3-gatsu no lion το οποιο μαλλον μονο εγω και ο εαυτος μου το βλεπουμε . Παρα πολυ καλο anime.Το πρωτο μισο αρκετα πιο δραματικο και μουντο (οπως ειναι και ο κεντρικος χαρακτηρας δηλαδη) απτο 2ο και ισως γιαυτο να μου αρεσε λιγο πιο πολυ.Ηθελα λιγο παραπανω να εδινε εμφαση στην οικογενεια που εκανε παρεα μιας και μου ηταν πολυ συμπαθητικη.Εδειχνε και καποια παιχνιδια shogi,αλλα δεν μας εδειχνε απτην αρχη εως το τελος τι γινοταν αλλα το πολυ 2 λεπτα,δηλαδη δεν εδινε τοσο σημασια σε αυτο το κομματι,αλλα στο οτι ο κεντρικος χαρακτηρας ηθελε να γινει καλυτερος στο συγκεκριμενο παιχνιδι με προφανως πολυ δοση απο slice of life.Πολυ ωραιο και διαφορετικο το σχεδιο,εκπληκτικο το animation ειδικα στο backround που εμοιαζε σαν να ηταν ζωγραφισμενο και η σκηνοθεσια επισης που εδειχνε πολυ ωραια σκηνικα την ωρα που τα φανταζοταν ο πρωταγωνιστης στο μυαλο του,ο οποιος οταν σκεφτοταν απο μεσα του και περιεγραφε την καθε κατασταση ηταν σαν να ελεγε καποιο ποιημα,δηλαδη ηταν πολυ καλογραμμενοι οι διαλογοι.Οι χαρακτηρες ηταν αλλο ενα κομματι που το εκανε πολυ ενδιαφερον και στην ουσια το κυριοτερο για μενα,αφου μου τραβηξαν την προσοχη εχοντας και ο καθενας τον χρονο του για να αναπτυχθει σωστα.Τελιωσε καπως ξαφνικα,αλλα αυτο οφειλεται στο οτι ηταν ακριβης η μεταφορα απτο manga και κυριως στο οτι ανακοινωθηκε κατευθειαν 2η σεζον τον Οκτωβρη. Γενικα πολυ υποτιμημενο anime αφου δεν τραβηξε τα βλεματα,αλλα οσα ατομα το ειδαν το ευχαριστηθηκαν αν κρινω απτις βαθμολογιες 8,5/10
blanka Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Απο αυτη τη σιζον βλεπω μονο little witch, ειδα και τα 3 πρωτα απο Μasamune, ao no exorcist, το 1ο δε μου αρεσε, το 2ο θεωρω η 1η σιζον ειναι κατα πολυ καλυτερη, το βλεπω ευχαριστα ομως, τωρα ψαχνω να δω κατι αλλο, τελειωσα το aldnoah, μου αρεσε αρκετα η 1η σιζον περισσοτερο, υπαρχει κατι παρομοιο με mecha? επισης καποια γνωμη για gangsta? Απο που το κατέβασες το Little Witch Academia?Και με ελληνικούς υπότιτλους;
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ποιος βλέπει εδώ μέσα anime με ελληνικούς υπότιτλους;
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ποιος βλέπεις εδώ μέσα anime με ελληνικούς υπότιτλους; Σιγουρα θα βλεπουν απλα οπως τωρα καλη ωρα δεν θα εχουν σχολιασει ακομα 1
Edel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ποιος βλέπει εδώ μέσα anime με ελληνικούς υπότιτλους; Στηρίζουμε ελληνικά γκρουπς. Το dragonball super το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους! Καθώς και το berserk που τελείωσα πριν καμιά βδομάδα με ελληνικά το έβλεπα!!
W0zzAp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Στηρίζουμε ελληνικά γκρουπς. Το dragonball super το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους! Καθώς και το berserk που τελείωσα πριν καμιά βδομάδα με ελληνικά το έβλεπα!! Ναι τα ελληνικα group κανουν πολυ καλη δουλεια και επειδη ειναι αρκετα πιανουν αρκετα anime καθε σεζον σεζον που βγαινει.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το κατεβασμα των anime δεν ειναι νομιμο καταρχας για να μιλαμε για κουβεντες τυπου ''στηριζω'' παρολο που μιλαμε για υποτιτλους. Επισης μαρεσει η ''λογικη''αυτη. Στηριζουμε τα Ελληνικα group λες και ειναι εταιρειες που παραγουν προιοντα που βαζουν και σταμπες με ''Ελληνικο προιον'' μπροστα,αλλα εχουμε γραμμενο τον ξενο που κανει στην ουσια watchable και κατανοητο το anime με τους αγγλικους υποτιτλους(εκτος αν καποιος γνωριζει Ιαπωνεζικα)..... Αθανατες Ελληνικες νοοτροπιες(Δεν εχω κατι φυσικα με τα ατομα που κανουν την δουλεια που κανουν στους υποτιτλους)... 3
najinblue3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ^+1000 οποιος θελει να στηριξει τη φαση, το πιο απλο ειναι subscribe sto Crunchyroll εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να ειμαι πειρατης στο οτιδηποτε, ειδικα στα ανιμε που ειναι ενα μεγαλο μερος της καθημερινοτητας 1
W0zzAp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ^+1000 οποιος θελει να στηριξει τη φαση, το πιο απλο ειναι subscribe sto Crunchyroll εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να ειμαι πειρατης στο οτιδηποτε, ειδικα στα ανιμε που ειναι ενα μεγαλο μερος της καθημερινοτητας Εχω κανει λογαριασμο στο crunchyroll,αλλα δεν μου δεχεται την καρτα και αποτι εχω καταλαβει μονο με paypal θα μπορεσω.Κατα τ'αλλα βλεπω οσα anime με ενδιαφερουν απο daisuki.Βεβαια υπαρχει θεμα με το ποσα anime ερχονται Ελλαδα απο crucnhy ή απο funimation τα οποια δεν ειναι πολλα σε σχεση με Αμερικη το οποιο δεν ειναι θεμα μονο στα anime αλλα και σε ταινιες-σειρες στο Netflix που καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει,αλλα χρειαζεται να υπαρχει και ενδιαφερον απτην χωρα μας κατι που δεν το βλεπω. Ας πουμε βεβαια και του στραβου το δικιο οτι αν δεν ηταν η πειρατεια κανεις μας δεν θα ηξερε τα anime ή δεν θα εβλεπε τοσες πολλες σειρες και ταινιες οποτε δεν θα υπηρχαν και πολλα ατομα να μιλανε στα forum(εντος Ελλαδος παντα),αλλα ναι οταν θες να στηριξεις κατι που σου αρεσει καν'το νομιμα εφοσον μπορεις.
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 To crunchy δίνει ένα ποσό από το subscription στους δημιουργούς γι αυτό το γουστάρω πολύ, δεν έχει όμως τα πάντα όποτε αναγκαστικά δε βλέπω τα πάντα κάθε season , γι αυτό ψάχνω κ παλιότερα Εννοείται δε μπορούν όλοι να πληρώνουν αλλά 5 €/ μήνα δε νομίζω να ναι κ παρά πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα