Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα χθες το Is it wrong to pick up girls in a Dungeon  :P πολυ καλη φαση ,

Αξιολογο σε γενικες γραμμες(αν και σχεδον ποτε δεν μου πολυ αρεσουν anime/manga που ο κεντρικος χαρακτηρας ξεκιναει με το καλημερα και ειναι overpowered,αν και το εξηγει αργοτερα)αλλα ειναι και αυτο αλλο ενα anime που ετσι οπως το σταματανε απογοητευει,ειδικα αν δεν βγει και συνεχεια.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά πού βρίσκετε τόσο χρόνο και βλέπετε τόσα πολλά ανιμε; έχω μείνει πίσω στα πάντα που διαβάζω και βλέπω. Το τελευταίο που είδα ήταν το your name κι αυτό σε σινεμά.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά πού βρίσκετε τόσο χρόνο και βλέπετε τόσα πολλά ανιμε; έχω μείνει πίσω στα πάντα που διαβάζω και βλέπω. Το τελευταίο που είδα ήταν το your name κι αυτό σε σινεμά.

Γιαυτο το λογο και εχω σταματησει να διαβαζω manga(περαν 2-3 mainstream οπως Fairy tail,seven deadly sins και One piece)γιατι οντως αν βλεπεις πολλα ταυτοχρονα χανεσαι μετα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γι' αυτό έχω σταματήσει να βλέπω anime. Μπορώ να διαβάζω περισσότερα manga, για να καλύπτω αυτά που θα έβλεπα σε anime, σε σημαντικά λιγότερο χρόνο...

• Like 2
Δημοσ.

Τα περισσοτερα τα βλεπω στο μετρο/λεωφορειο μιας και κανω καθημερινα τεραστιες αποστασεις λογω σχολης δουλειας, αν και προτιμω να καθομαι το σκ να τα βλεπω μαζεμενα αλλα δεν εχω χρονο λογω διαβασματος  <_<

αυτος ειναι κ ο λογος που ειμαι subscribed στο Crunchyroll,  η mobile εφαρμογη βοηθαει τα μεγιστα  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό έχω σταματήσει να βλέπω anime. Μπορώ να διαβάζω περισσότερα manga, για να καλύπτω αυτά που θα έβλεπα σε anime, σε σημαντικά λιγότερο χρόνο...

Ετσι δεν αποκτας ομως απειρα ongoing?Η εννοεις για τα κεντρικα που παρακολουθεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ετσι δεν αποκτας ομως απειρα ongoing?Η εννοεις για τα κεντρικα που παρακολουθεις?

Αποκτώ, αλλά σιγά την συχνότητα που βγαίνουν. Στο χρόνο που θα δεις πχ 2-3 episodes έχω διαβάσει ντουζίνες chapters που λέει ο λόγος...

• Like 1
Δημοσ.

Αν με ρωταγες πριν λιγους μηνες θα σου ελεγα τα εχω αφησει ολα λογω εργασιας,αλλα πιο πολυ εξαιτιας χαμηλης ορεξης παρα περιορισμενου χρονου.Τωρα που εχω χρονο και ορεξη μπορω να βλεπω και παραπανω.

Παντως ναι καποιος που δεν μπορει να βλεπει πολλα anime μια λυση ειναι και τα manga μιας και σου περνουν λιγοτερο χρονο και ας εχεις παρα πολλα ongoing.

Δημοσ.

Βάλε στόχο να βλέπεις 1 ώρα την ημέρα. Αντιστοιχούν σε 3 επεισόδια. Θα δεις καμιά χιλιάδα επεισόδια όλο το χρόνο. Εγώ έτσι το χω κάνει τα τελευταία δύο χρόνια με δουλειά και υποχρεώσεις διάφορες. Ένα επεισόδιο πριν πάω δουλειά (βάζω ξυπνητήρι 20 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό μαζί με το πρωινό), ένα καπάκι με το που γυρίσω και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο. Δε θα καταλάβεις καθόλου για πότε θα βλέπεις. Την εβδομάδα βγαίνουν 21 επεισόδια. 

Δημοσ.

Βάλε στόχο να βλέπεις 1 ώρα την ημέρα. Αντιστοιχούν σε 3 επεισόδια. Θα δεις καμιά χιλιάδα επεισόδια όλο το χρόνο. Εγώ έτσι το χω κάνει τα τελευταία δύο χρόνια με δουλειά και υποχρεώσεις διάφορες. Ένα επεισόδιο πριν πάω δουλειά (βάζω ξυπνητήρι 20 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό μαζί με το πρωινό), ένα καπάκι με το που γυρίσω και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο. Δε θα καταλάβεις καθόλου για πότε θα βλέπεις. Την εβδομάδα βγαίνουν 21 επεισόδια.

Μου ακούγεται πιο πολύ σαν δουλειά πάρα σαν διασκέδαση έτσι όπως το περιγράφεις.

Δημοσ.

Μου ακούγεται πιο πολύ σαν δουλειά πάρα σαν διασκέδαση έτσι όπως το περιγράφεις.

πίστεψε με είναι μεγάλη αποφόρτιση και χαλάρωση από το φρενήρη καθημερινό τρέξιμο . Γι αυτό το έχω εντάξει με τέτοιο τρόπο στο πρόγραμμα. Δυστυχώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα φοιτητικά χρόνια και κραιπάλες  

Δημοσ.

Κατι σχετικα ακυρο με τα anime/manga αν και ειναι επηρεασμενο αρκετα απο japan.Κυκλοφορησε το πρωτο επεισοδιο της καινουργιας σεζον του samurai jack μετα απο 13 περιπου χρονια.10 επεισοδια θα εχει,λιγα αλλα τουλαχιστον θα εχουμε καποιο φιναλε στο στορυ.

Αν και λιγες πολυ καλες οι κριτικες που εχουν βγει

http://www.metacritic.com/tv/samurai-jack/season-5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...