Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Δε βρίσκω σειρές να δω πλέον. Έχω δει σχεδόν όλες τις 3 πρώτες σελίδες του mal. Δε περίμενα να φτάσει ο καιρός που θα σκεφτόμουν σοβαρά να το γυρίσω σε rewatch.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έχω δει σχεδόν όλες τις 3 πρώτες σελίδες του mal. Δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο? Απο την τωρινη season τις εχεις δει ολες? Η εννοεις οτι εχεις δει τις πρωτες σελιδες των top anime?
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο? Απο την τωρινη season τις εχεις δει ολες? Η εννοεις οτι εχεις δει τις πρωτες σελιδες των top anime? Το δεύτερο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Δε βρίσκω σειρές να δω πλέον. Έχω δει σχεδόν όλες τις 3 πρώτες σελίδες του mal. Δε περίμενα να φτάσει ο καιρός που θα σκεφτόμουν σοβαρά να το γυρίσω σε rewatch. Space Battleship Yamato 2199. Αν σου αρέσει Space Opera.
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 όχι , δε το μπορώ καθόλου το είδος! Είναι και ο λόγος που δε μπορώ να κάτσω να δω το LoGH τόσα χρόνια. Γι αυτό εδώ έχουμε εικόνα? Τα reviews είναι μέτρια αλλά είναι σχετικά υψηλά στη βαθμολογία το sequel https://myanimelist.net/anime/24833/Ansatsu_Kyoushitsu_TV
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το δεύτερο! Πως και ετσι?Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που αποφευγεις να βλεπεις anime των τελευταιων season? Το εχω απορια γιατι γενικα βλεπω οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον απο τους περισσοτερους που συμμετεχουν για τα ongoing anime των τελευταιων 2season πχ. Το Assassination classroom ηταν οντως αρκετα δημοφιλες anime και ειχα ακουσει σε γενικες γραμμες καλα λογια. Εγω προσωπικα το ντροπαρα λογω αυτου που ειδα στα πρωτα 2 επεισοδια που δεν μου αρεσε οπως λεει και η πλοκη. Τωρα ισως να εκανα και πατατα και να βιαστηκα να το ντροπαρω αλλα δεν μου κολλαγε το ολο concept(που καταλαβαινει καποιος και απο την συνοψη). Σιγουρα θα σου πει ο συμφορουμιτης Wozzap που ειχε γραψει για αυτο αρκετες σελιδες πιο πισω. Βρηκα πιο πισω το αντιστοιχο σχολιο κατω κατω http://www.insomnia.gr/topic/78988-manga-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-anime-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD/page-497
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Βρίσκω το επίπεδο χαμηλό. Και ο χρόνος είναι περιορισμένος αισθητά ώστε να αφιερώσω την ώρα της ημέρας για τ anime σε αδιάφορες μετριότητες. Αυτά που θα ξεχωρίσουν (Yuri on Ice πχ) θα ανέβουν στη βαθμολογία αφού τελειώσουν και θα τα δω τότε. Ως ολοκληρωμένα
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Βρίσκω το επίπεδο χαμηλό. Και ο χρόνος είναι περιορισμένος αισθητά ώστε να αφιερώσω την ώρα της ημέρας για τ anime σε αδιάφορες μετριότητες. Αυτά που θα ξεχωρίσουν (Yuri on Ice πχ) θα ανέβουν στη βαθμολογία αφού τελειώσουν και θα τα δω τότε. Ως ολοκληρωμένα Δηλαδη αν καταλαβα καλα βλεπεις μονο τα πολυ υψηλα σε βαθμολογια anime και προτιμας να εχουν τελειωσει.Δεκτο φυσικα. Για τα περι χαμηλου επιπεδου και μετριοτητας λογω προσωπικης αποψης θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Οχι φυσικα σε ολα τα anime καθε season αλλα σε ορισμενα που φυσικα ανα καιρους ξεχωριζουν. 1
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δηλαδη αν καταλαβα καλα βλεπεις μονο τα πολυ υψηλα σε βαθμολογια anime και προτιμας να εχουν τελειωσει.Δεκτο φυσικα. Για τα περι χαμηλου επιπεδου και μετριοτητας λογω προσωπικης αποψης θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Οχι φυσικα σε ολα τα anime καθε season αλλα σε ορισμενα που φυσικα ανα καιρους ξεχωριζουν. Aυτό ακριβώς που λες. Το καλό θα ξεχωρίσει και θ ακουστεί. Άρα ας τελειώσει πρώτα. Η ανοιξιάτικη που ξεκινάει τον άλλο μήνα είναι φωτιά. berserk, boku no Hero 2 kai Attack on Titan. Εκεί θα μαι ongoing, αλλά και πάλι μιλάμε για σίκουελς που ξέρω τι θα δω και τι να περιμένω
W0zzAp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Δε βρίσκω σειρές να δω πλέον. Έχω δει σχεδόν όλες τις 3 πρώτες σελίδες του mal. Δε περίμενα να φτάσει ο καιρός που θα σκεφτόμουν σοβαρά να το γυρίσω σε rewatch. Αρχισε πιανε την επομενη σελιδα . Για το assassination classroom που εγραψε ο fulgore πιο πανω δεν το προτεινω εφοσον υπαρχουν καλυτερα anime να δει καποιος,η πρωτη σεζον ετσι και ετσι η δευτερη καλυτερη,αλλα και παλι δεν ειναι κατι το πολυ σπουδαιο και προφανως διαφωνω με την βαθμολογια στο mal. Γενικα και να προτεινω κατι δεν ειμαι ποτε σιγουρος αν θα αρεσει εφοσον δεν ξερω τα γουστα του καθενος και δεν ξερω τι εχει δει και τι οχι.Αν θες αρχισε και πιανε anime ανα κατηγορια που σου αρεσει μπας και βρεις κατι που να σε ενδιαφερει.Χιλιαδες anime υπαρχουν ολο και κατι θα βρεις.
W0zzAp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ωρα ηταν για να ερθει η ανακοινωση για 2η σεζον του Overlord http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-03-10/overlord-tv-anime-gets-2nd-season/.113293 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ειδα χθες το Is it wrong to pick up girls in a Dungeon πολυ καλη φαση , Τωρα μαλλον θα δω Chaos child / Strike the blood ενα καλο με Mecha στο Crunchyroll ε καταφερα να βρω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ειδα χθες το Is it wrong to pick up girls in a Dungeon πολυ καλη φαση Title sounds promising, will check. 1
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 κανα καλο προσφατο scifi manga/anime movie εχει βγει;
najinblue3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 κανα καλο προσφατο scifi manga/anime movie εχει βγει; Οχι πολυ προσφατο αλλα ειδα πριν λιγο καιρο το Btooom! , μου αρεσε αρκετα, αν δεν το εχεις δει τσεκαρε το Site: animelist 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα