Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτη τη σιζον βλεπω μονο little witch, ειδα και τα 3 πρωτα απο Μasamune, ao no exorcist, το 1ο δε μου αρεσε, το 2ο θεωρω η 1η σιζον ειναι κατα πολυ καλυτερη, το βλεπω ευχαριστα ομως,

τωρα ψαχνω να δω κατι αλλο, τελειωσα το aldnoah, μου αρεσε αρκετα η 1η σιζον περισσοτερο, 

υπαρχει κατι παρομοιο με mecha?

επισης καποια γνωμη για gangsta? ^_^

Απο mecha δεν ξερω πολλα,αλλα εχω δει το Break Blade που εχει βγει σε μικρες ταινιες ή μια σειρα των 12 επεισοδιων,αλλα στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο με τις πρωτες 2-3 ταινιες.Νταξει μετα παμε σε πιο γνωστα evangelion-code geass και καποιο απο gundam αλλα δεν εχω ιδεα απτο τελευταιο.

Gangsta αστο ησυχο.Στην αρχη μπορει να σου φανει ωραιο αλλα μετα απο λιγο βλεπεις οτι κουραζει και το χειροτερο ειναι το φιναλε που σε αφηνει σε cliffhanger και δεν εχει συνεχεια,που προφανως οφειλεται στο οτι χρεωκοπησε η εταιρια.Αν θες αναγκαστηκα να το δεις καλυτερα το manga που εχει συνεχεια τουλαχιστον αλλα δεν το εχω διαβασει για να σου πω καποια γνωμη.

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα που αναφερθηκε το little witch academia θυμηθηκα οτι πιο πισω λεγανε οτι ειναι το καλυτερο της σεζον κλπ.

WTF? Κανω υπομονη να δω ποτε θα γινει κατι, το οτιδηποτε που να δειχνει οτι υπαρχει στορυ, υποθεση, καποιος στοχος, κατι οτιδηποτε. Αν εξαιρεσεις το 1ο επεισοδιο μετα ειναι σαν να βλεπω μονο fillers ασχετα με το στορυ, που παει να θεσει το 1ο επεισοδιο. Θα συνεχισω να το βλεπω γιατι κλαιν 1 επεισοδιο τη βδομαδα ειναι αλλα πραγματικα το βλεπω απλα για να το βλεπω κ γτ δε παιζει τπτ αλλο. Γενικα μεχρι τωρα δε μ αρεσει.

Δημοσ.

Μου αρεσει παρα πολυ το σχεδιο, και οι εκφρασεις στα προσωπα τους, εχει και πολυ γελιο, για μενα ειναι το καλυτερο γιατι οσα ειδα δεν τρελαθηκα, μονο αυτο βλεπω και blue exorc.

πιανει κ ενα παρα πολυ ωραιο κομματι που τρελαινομαι δηλαδη μαγεια, δε θελει και πολυ  :wub:

Δημοσ.

Τωρα που αναφερθηκε το little witch academia θυμηθηκα οτι πιο πισω λεγανε οτι ειναι το καλυτερο της σεζον κλπ.

WTF? Κανω υπομονη να δω ποτε θα γινει κατι, το οτιδηποτε που να δειχνει οτι υπαρχει στορυ, υποθεση, καποιος στοχος, κατι οτιδηποτε. Αν εξαιρεσεις το 1ο επεισοδιο μετα ειναι σαν να βλεπω μονο fillers ασχετα με το στορυ, που παει να θεσει το 1ο επεισοδιο. Θα συνεχισω να το βλεπω γιατι κλαιν 1 επεισοδιο τη βδομαδα ειναι αλλα πραγματικα το βλεπω απλα για να το βλεπω κ γτ δε παιζει τπτ αλλο. Γενικα μεχρι τωρα δε μ αρεσει.

Συνηθησε το η dropαρε το γιατι μαλλον ετσι θα παει.Προσωπικη γνωμη οτι δεν χρειαζονται ολα τα anime να εχουν καποια κεντρικη υποθεση για να ειναι καλα οπως πχ το Cowboy Bebop(βεβαια εδω μιλαμε για αλλο επιπεδο).Ουτως ή αλλως υπαρχουν παρα πολλα anime επεισοδιακα συνηθως gag anime και αποτι φαινεται αρεσουν στο κοινο στην Ιαπωνια.Εμενα μου αρεσει,θυμιζει anime αλλης εποχης και φαινεται οτι εχει επιρροες εκτος Ιαπωνιας αφου ψιλοκαρτουνιζει.Παντως πιστευω οτι καποια στιγμη θα δουμε καποια κεντρικη υποθεση.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω γουσταρω μαγεια γενικα, αλλα σε αυτο το συμπαν, ολοι ξερουν οτι η μαγεια υπαρχει, οποιοσδηποτε μπορει να γινει μαγος κ να χρησιμοποιει ξορκια κλπ, η μαγεια δε πηγαζει απο μεσα σου αλλα απο μια πετρα κ αμα εισαι πολυ μακρυα της δε μπορεις να τη χρησιμοποιησεις, τα μαγικα ραβδια λειτουργουν με μπαταριες (σοβαρα τωρα?) συμβατικες μπαταριες σαν αυτες που βαζουμε στο γαμ#$%νο τηλεκοντρολ της τηλεορασης? WHAT??? τα περισσοτερα ξορκια που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι γελοια...(οχι ολα). Γενικα οτι να ναι...Υπομονη κ ελπιδα...

Δημοσ.

Κοιτα βλεπουμε anime, τι περιμενεις δηλαδη  :P αν γουσταρεις μαγεια και σε χαλανε αυτα στο little witch που εγω τα παραβλεπω απλα, ξεκινα να βλεπεις the magicians απο syfy, θα με θυμηθεις 

Δημοσ.

Το wtf απο που προκυπτει ακριβως?Τουλαχιστον αυτοι που το γραψαμε το παραπανω οτι μαζι με το Honkai ειναι τα anime που ξεχωριζουν,το γραψαμε γιατι οπως ειδες αναφεραμε και καμποσες αλλες season που καναμε συγκριση.

Δεν σου εγραψα οτι βλεπω little witch academia και exorcist και ειναι το καλυτερο anime της season.

Κανονικα για να γραψει καποιος την λεξη''καλυτερο anime της season'' πρεπει ταυτοχρονα να εχει δει και καμποσα για να μπορει να γινει η συγκριση,και αν παμε με την νοοτροπια του mal τοτε κλασσικα τα sequel σχεδον παντα κερδιζουν στις βαθμολογιες.

Ενδιαφερον γενικα απο οσους συμμετεχουν στο παρον θεμα δεν υπαρχει για αυτη τη season κλασσικα(παρολο που για την προηγουμενη ειχε γραφτει οτι ηταν σαπια λες και κατι αλλαξε με την τωρινη....)

Αλωστε προσωπικη γνωμη εκφρασαμε και τουλαχιστον,βασισμενη και σε αλλες σειρες που βλεπουμε. Αν καποιος θεωρει καποιο αλλο ας το γραψει αλλα δεν το βλεπω....

Τελος οσον αφορα αυτο που λες περι story,η σειρα εχει 24επεισοδια και αφορα σχολη εκπαιδευσης μαγισσων.Τι ακριβως μεγαλο story να περιμενει καποιος να δει στα πρωτα 3επεισοδια? Προφανως και αν η σειρα ηταν 12 επεισοδια οπως το my hero academia θα τρεχανε το story λιγο παραπανω σε σχεση με τωρα.

Αλλα ναι εξακολουθω να βρισκω το Little Witch academia ως την σειρα(καινουργια κιολας)μαζι με το honkai που βλεπω πιο ευχαριστα απο ολες τις αλλες.

Το Youjo senki ειναι αλλη μια επισης ευχαριστη εκπληξη αλλα μου τα εχει χαλασει προσωπικα λιγο στο back story(με τον υποτιθεμενο Θεο δηλαδη)ως τωρα.

Δημοσ.

οπως ειπες κ εσυ γνωμη εκφραζουμε, κουβεντα να γινεται. Εστω κ με το ολο "σχολειο μαγισσων" theme, δεν δειχνει καποια εξελιξη (κ ειμαστε στο 9ο επεισοδιο). εχω δει χαζοanime που ειχαν τουλαχιστον εξελιξη κ για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο. δλδ κ χαζη ή βαρετη να ειναι μια ιστορια γενικα ισως σε κανει να αναρωτηθεις τι θα γινει μετα ή στο τελος. εδω δε ξερω...νιωθω σα να βλεπω αυτοτελη επεισοδια.

Δημοσ.

οπως ειπες κ εσυ γνωμη εκφραζουμε, κουβεντα να γινεται. Εστω κ με το ολο "σχολειο μαγισσων" theme, δεν δειχνει καποια εξελιξη (κ ειμαστε στο 9ο επεισοδιο). εχω δει χαζοanime που ειχαν τουλαχιστον εξελιξη κ για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο. δλδ κ χαζη ή βαρετη να ειναι μια ιστορια γενικα ισως σε κανει να αναρωτηθεις τι θα γινει μετα ή στο τελος. εδω δε ξερω...νιωθω σα να βλεπω αυτοτελη επεισοδια.

Για την ακριβεια ειπα οτι ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτης της season κατι που ως τωρα φυσικα και ισχυει μαζι με το Honkai. Το μεν Honkai πιο σοβαρο,ψυχολογικο και ωριμο,το δε academia πιο αναλαφρο,καρτουνιστικο και διασκεδαστικο.

Αν στην πορεια βεβαια χαλασει εννοειται οτι εδω θα ειμαστε(οσοι το βλεπουμε)να το αναφερουμε,αλλα σε σχεση με τα υπολοιπα με κερδισε παραπανω,ειδικα σαν νεα σειρα κιολας.

Για μενα αυτη η season παντως ειναι πανω κατω στα ιδια με την προηγουμενη,με λιγα λογια τιποτα το ιδιαιτερο.

https://myanimelist.net/anime/season/2016/fall

κατι που γενικα ισχυει για τα anime εδω και αρκετο καιρο.

Το οτι καταφερνει λοιπον να ξεχωρισει το academia που οπως λες και εσυ(και εν μερη συμφωνω)εχει τα θεματακια του,ειναι δειγμα της υπολοιπης season τι εχει.

Δημοσ.

καλα εννοειται οτι δεν υπαρχει κατι αξιολογο γενικοτερα αυτη τη σεζον. το honkai δεν το χω δει, μπορει να το τσεκαρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα με anime αυτη την σεζον οπως Gintama-Kuzu no Honkai-Konosuba-3 Gatsu no Lion(συνεχεια απτην προηγουμενη σεζον) και ακομα με τα πολυ αξιολογα Little Witch Academia-Youjo Senki-Ao no Exorcist-ACCA μονο αδιαφορη δεν ειναι αυτη η σεζον.Αλλα ναι προφανως εξαρταται απο το ποιες σειρες βλεπει ο καθενας και ποσες μπορει να δει,νταξει εγω εχω αρχησει ουκ ολιγες και γιαυτο μου φαινεται πιο γεματη,αλλα σιγουρα υπαρχουν καποια anime που αξιζουν πολυ.

Και κατι ακυρο για την συζητηση επιστρεφει το manga Berserk στις 24 του μηνα

http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-03-09/kentarou-miura-resumes-berserk-manga-on-march-24/.113178

Επεξ/σία από W0zzAp
  • Like 1
Δημοσ.

Οταν λεω αυτη τη σεζον αναφερομαι σε καινουρια που ξεκινησαν τωρα οχι που συνεχιζονται απο παλια. Και εγω με τετοια την παλευω (παλια)

Δημοσ.

Οταν λεω αυτη τη σεζον αναφερομαι σε καινουρια που ξεκινησαν τωρα οχι που συνεχιζονται απο παλια. Και εγω με τετοια την παλευω (παλια)

Δεν το εκανα πιο συγκεκριμενο απτην προηγουμενη σεζον ειναι μονο το 3gatsu κανενα αλλο.Και παλι ειναι αρκετα για μια σεζον αυτα που θεωρω τα καλυτερα.

Δημοσ.

Τελος εβαλα απο περιεργεια να δω τα τελευταια επεισοδια που εχουν βγει στο naruto(γιατι δηλαδη δεν εχει τελειωσει ακομα αυτη η σειρα).

Ενταξυ τι να πω πραγματικα κριμα. Ειναι μια σειρα που ειχε καποιες παρα πολυ καλες στιγμες,arcs,χαρακτηρες και μαχες και ολα αυτα θαφτηκαν κατω απο ατελειωτα fillers και ανουσια επεισοδια.

Βασικα εφτασα σε σημειο να λυπαμαι τα ατομα που μπαινανε στον κοπο και σχολιαζανε και κατω απο τα επεισοδια. Μα καλα δεν ειχαν/εχουν τιποτα καλυτερο να δουν απο τα ακυρα filler του naruto για τον γαμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...