W0zzAp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ναι. Αυτά με τις προετοιμασίες του γάμου είναι από το novel Konoha Hiden. Δεν παρακολουθω το anime αλλα αποτι ξερω εχουν κανει μεταφορα μερικα απτα novel του naruto ασχετα αν θεωρουνται filler ή οχι. 1
W0zzAp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ξενέρωσα και γω μόλις το είδα. Πίστευα θα πάει μέχρι τέλος η σειρά, ώστε να συμπέσει με το τέλος του manga. Μάλλον πάμε και για νέα σειρά το 18. Δεν πειραζει ευκαιρια να διαβασω το manga οταν τελιωσουν τα επεισοδια,γιατι δεν το ξεκινησα επειδη αρχισε η καινουργια σεζον και πιστευα οτι θα το πηγαινε μεχρι το τελος. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen Δευτερη σεζον του anime εχει λιγο αργο ρυθμο,αλλα κραταει το ενδιαφερον.Το αναφερω πιο πολυ επειδη το sequel του d.gray man που εχει παρομοια θεματολογια πριν 2 σεζον ηταν απογοητευση οσο να'ναι,ενω εδω τα παει πιο καλα. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 Και εδω sequel που συνεχιζει να ειναι πολυ αστειο,απλα ελπιζω να εχει παραπανω απο 10 επεισοδια που ειχε την 1η σεζον. Kuzu no Honkai Ρομαντικο anime,αλλα πολυ πιο ωριμο(και αρκετα σεξουαλικο να πουμε την αληθεια ) απο τα εφηβορομαντικα που εχω συνηθησει.Δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ και να πεσει τοσο βρισιδι σε ενα συγκεκριμενο χαρακτηρα .Πολυ πιθανο να δουμε και το official φιναλε του manga στο anime μιας και τελιωνει σε 1-2 chapter,αρα μονο θετικο μπορει να ειναι αυτο.Παντως αν συνεχισει ετσι για μενα θα ειναι το anime της σεζον και θα παρει ενα 9ρι και ας φαινεται υπερβολικο. Little Witch Academia (TV) Το 2ο καλυτερο της σεζον το οποιο περιμενε αρκετος κοσμος να βγει σε full σειρα μετα το OVA και την ταινια.Πολυ ωραιο το σχεδιο και πολυ ωραιοι οι χαρακτηρες.Θυμιζει το Harry Potter στις πρωτες ταινιες(γιατι μετα αλλαζει η ατμοσφαιρα).Το πιο καλο της υποθεσης ειναι τα 25 επεισοδια,αρα θα δειξει πραμα. Ξεχασα να αναφερω το Youjo Senki.Πολεμικο anime με το φανταστικο κομματι μεσα αφου υπαρχουν κατι σαν μαγειες.Αρκετα ωραιο και στο κομματι της δρασης αλλα και στο σεναριακο.Ενδιαφερον χαρακτηρας η πιτσιρικα πρωταγωνιστρια η οποια ειναι αρκετα διαβολικη . Ας προσθεσω και εγω μια γνωμη στα ανιμε αυτης της season μιας και απο οτι φενεται μαλλον μονο εγω και ο Wozzap παρακολουθουμε περισσοτερο Konosuba 2ρη season. Ενταξυ κλασσικο sequel δημοφιλους σειρας . Εχει τις στιγμες του (αν και νιωθω οτι πεφτει μια παραπανω ανακυκλωση σε σκηνικα και καταστασεις απο την πρωτη season),αλλα παραμενει καλο με τον δικο του ιδιαιτερο(και καποιες φορες προστυχο τροπο). Masamune kun no revenge Σαν anime δεν ειναι τιποτα το πρωτοτυπο ή φοβερο αν και η πλοκη/σεναριο που εχει τουλαχιστον στην αρχη ειχαν ενα αερα φρεσκαδας απο τα τυπικα school ανιμε,και ειδικα στα πρωτα 2επεισοδια φενεται αυτο πολυ. Το προβλημα ειναι οτι απο την μεση και μετα(ειδικα στα τελευταια επεισοδια)μοιαζει κυριολεκτικα αντιγραφη Nisekoi,κατι που χτυπαει ασχημα αφου δεν πολυ κολλαει με την πλοκη/ιστορια του οπως καταλαβαινει καποιος απο την αρχικη συνοψη. Κλασσικο αρνητικο που σιγουρα ενοχλει απο πλευρας χαρακτηρων ειναι η μητερα του κεντρικου χαρακτηρα που εξωτερικα μοιαζει με 10χρονο https://myanimelist.net/character/142987/Kinue_Hayase και ο κολλητος φιλος του που μοιαζει με κοριτσι(μεχρι και στο anime το λενε μεσα....) https://myanimelist.net/character/133212/Kojuurou_Shuri Ao no excorcist Δεν εχω δει ακομα αλλα το εχω στα υποψην να το δω λογικα ή το Σ/Κ ή την αλλη εβδομαδα Kuzu no Honkai. Εδω θα συμφωνησω και εγω με τον συμφορουμιτη παραπανω οτι αν και βιαστηκα να βγαλω συμπερασματα απο τα πρωτα 2 επεισοδια για το εν λογω anime(κυριως λογω του mature στοιχειου του αλλα και καποιες ecchi σκηνες),μπορω να πω οτι ειναι ενα απο τα δυο αγαπημενα μου anime με διαφορα,παρολο που ειναι απο τις λιγες φορες που εχεις λογο να αντιπαθεις τους χαρακτηρες(απο πλευρας ψυχολογιας).Παρα πολυ καλο και μαλιστα στο τελευταιο επεισοδιο εγινε και ενα μικρο plot twist,αρα αναμενονται με ενδιαφερον οι οποιες εξελιξεις. Little Witch Academia. Αλλο ενα anime(με τιτλο και θεματολογια ακαδημιας),παρα πολυ κοντα στο γνωστο Harry potter αλλα με old school σχεδιο(αυτο ισως αρεσει σε καποιους,σε αλλους παλι λογω του zestiria ισως οχι). Λιγο αργο ως τωρα απο πλευρας ιστορια αρα μου αρεσει προσωπικα παρα πολυ,κυριως απο πλευρας χαρακτηρων.Επισης απο τα λιγα anime που ο κεντρικος χαρακτηρας δεν εχει ουτε κρυφο ταλεντο,ουτε ειναι overpowered απο την αρχη(οπως εν μερη στο κανονικο harry potter). Για μενα το αλλο καλυτερο anime της season μαζι με το honkai. Seiren Χαριτωμενη σειρα κλασικα τελευταιας ταξης σχολιου,αλλα εχει την εξης ιδιαιτεροτητα οτι σου παρουσιαζει 3 διαφορετικες ηρωινες(οπως λεει και η συνοψη)και ανα 4 επεισοδια βλεπουμε την πρωτη γνωριμια μεχρι και εξελιξη μετα το σχολιο τους με τον εκλεκτο της καρδιας τους. Απλα οκ η σειρα τιποτα το πολυ ξεχωριστο. Zestiria Το Zestiria γενικα ειναι το anime που ειχα υψηλες προσδοκιες(λογω του οτι μαρεσουν τα jrpg παιχνιδια)και με απογοητευσε παρα πολυ γιατι δεν αξιοποιει το ισως καλυτερο animation που εχει. Πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν που λεμε. Καπως εχει παρει τα πανω του στα τελευταια επεισοδια αν και διαβαζω οτι αρχιζει και ξεφευγει αρκετα απο την ιστορια του anime και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο ή οχι. Θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο. Τελος το Youjo Senki το ξεκινησα εχτες και δειχνει μια πιο ενδιαφερουσα εκδοση απο το προηγουμενο anime της Izetta και εχω δει ως τωρα 3 επεισοδια και εννοειται το συνεχιζω. Μαρεσε παρα πολυ ο ολος διαλογος του πρωτου επεισοδιου με την ανωτερη οντοτητα και τα διαφορα υπονοουμενα που περναει. Απο τα πολυ καλα anime αυτης της season . 1
W0zzAp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αποτι φαινεται τα 12 επεισοδια στην καινουργια σεζον του Gintama δεν ισχουν,αφου ανακοινωθηκε καινουργιο opening που θα βγει τον Απριλη και εκτος αυτου το εβγαλαν και απτο mal(καταλαβαινοντας προφανως την μαλακια που εκαναν ) .Επισης βγηκε και καινουργιο trailer για την συνεχεια του arc https://www.youtube.com/watch?v=C2FcjpJNPZE 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ωραίο ήταν το Family Fight. 2
W0zzAp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τουμπανα γενικα τα επεισοδια,δραση-κωμωδια-δραμα και backstory ολα πολυ καλα.Ας ελπισουμε να τελιωσει το manga στην ωρα του για να μην χρειαστει να σταματησουν παλι το anime . 1
Edel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 όταν λέω ότι είναι το καλύτερο σόου όλων των εποχών όλων των χώρων όλης της ανθρωπότητας Καταφέρνει να τρολάρει όλο το ίντερνετ. IN YOU FACE Παράδοξο φακτ του Gintama. Δε θα βρείτε πουθενά φωτογραφία του Hideaki Sorachi. Έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις η ΜΗ ύπαρξή του στο internet να δούμε πως είναι ο Θεός. Σε άλλα τώρα, τελείωσα καμιά βδομάδα τώρα όλο το Jojo Stardust Crusaders. Συγκλονιστικές 2 σεζόν. Τη πρώτη σεζόν δε τη πατάει απλά, τη ξεσκίζει, την κάνει μακρινή ανάμνηση. Δε μπόρεσα να βρω ούτε ένα αρνητικό. Η τέλεια εξίσωση από καστ, ιστορία, περιπέτεια, δράση, κωμωδία. Πρώτη φορά βλέπω τόση σωστή και παρατεταμένη χρήση λαογραφικών στοιχείων σε κάποια σειρά anime.. Κάθε επεισόδιο ήταν ένα ποίημα από μόνο του. Φοβάμαι να ξεκινήσω το Diamonds, μη μου φύγει αυτή η γλύκα. Μου άρεσε τόσο που το βάζω το τρίτο σε σειρά Shonen μετά από gintama και HxH. βλέπω τώρα το tatami Galaxy και το berserk (1999) ΔΕΝ αποτυπώνεται με τίποτα το manga στην οθόνη. Είναι εξωφρενικό, να μη μπορούν να φτάσουν καθόλου σε ατμόσφαιρα το manga.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Φοβάμαι να ξεκινήσω το Diamonds, μη μου φύγει αυτή η γλύκα. Να το ξεκινησεις τωρα που το εχεις φρεσκο απο το αλλο για να κανεις και την σωστη συγκριση,αν και ειναι γνωστο οτι η τελευταια σειρα(που ακολουθαει μαλιστα και το manga)ειναι σαφως κατωτερη των προηγουμενων. Για μενα προσωπικα ο κυριοτερος λογος ειναι οτι δεν της πηγαινε με τιποτα το νεανικο κοινο εκτως των αλλων και ο τελευταιος κεντρικος κακος που αν και εκανε την δουλεια του σε αυτο τον ρολο καπως,δεν καταφερε να ξεχωρισει οπως ο Dio.
Edel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Να το ξεκινησεις τωρα που το εχεις φρεσκο απο το αλλο για να κανεις και την σωστη συγκριση,αν και ειναι γνωστο οτι η τελευταια σειρα(που ακολουθαει μαλιστα και το manga)ειναι σαφως κατωτερη των προηγουμενων. Για μενα προσωπικα ο κυριοτερος λογος ειναι οτι δεν της πηγαινε με τιποτα το νεανικο κοινο εκτως των αλλων και ο τελευταιος κεντρικος κακος που αν και εκανε την δουλεια του σε αυτο τον ρολο καπως,δεν καταφερε να ξεχωρισει οπως ο Dio. Tι? Δεν υπάρχει Dio? Τι λες?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δε θα βρείτε πουθενά φωτογραφία του Hideaki Sorachi. Έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις η ΜΗ ύπαρξή του στο internet να δούμε πως είναι ο Θεός. Φήμες λένε ότι πίνει τον καφέ του παρέα με τον Αρκά. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Tι? Δεν υπάρχει Dio? Τι λες? Για την τελευταια καινουργια season λεω του Jojo που ανεφερες πιο πανω. Φοβάμαι να ξεκινήσω το Diamonds, μη μου φύγει αυτή η γλύκα. https://myanimelist.net/anime/31933/JoJo_no_Kimyou_na_Bouken__Diamond_wa_Kudakenai?q=diamond%20is%20unbreak Τερμα overrated βαθμολογιες κλασσικα.
W0zzAp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 όταν λέω ότι είναι το καλύτερο σόου όλων των εποχών όλων των χώρων όλης της ανθρωπότητας Καταφέρνει να τρολάρει όλο το ίντερνετ. IN YOU FACE Παράδοξο φακτ του Gintama. Δε θα βρείτε πουθενά φωτογραφία του Hideaki Sorachi. Έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις η ΜΗ ύπαρξή του στο internet να δούμε πως είναι ο Θεός. Φήμες λένε ότι πίνει τον καφέ του παρέα με τον Αρκά. Καλα σαν το μυστηριο για το ποιος ειναι ο Tsugumi Ohba ο δημιουργος του death note δεν ειναι .Υπαρχει μια φωτο στο internet αλλα μαλλον δεν ισχυει
afentiko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Tι? Δεν υπάρχει Dio? Τι λες? απο τους καλυτερους κακους χαρακτηρες γενικα imo δε θα με πειραζε καθολου να αναστενεται με καποιο τροπο καθε μα καθε φορα (muda muda muda muda muda muda muda mudaaaaa)
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Απο αυτη τη σιζον βλεπω μονο little witch, ειδα και τα 3 πρωτα απο Μasamune, ao no exorcist, το 1ο δε μου αρεσε, το 2ο θεωρω η 1η σιζον ειναι κατα πολυ καλυτερη, το βλεπω ευχαριστα ομως, τωρα ψαχνω να δω κατι αλλο, τελειωσα το aldnoah, μου αρεσε αρκετα η 1η σιζον περισσοτερο, υπαρχει κατι παρομοιο με mecha? επισης καποια γνωμη για gangsta?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 τωρα ψαχνω να δω κατι αλλο, τελειωσα το aldnoah, μου αρεσε αρκετα η 1η σιζον περισσοτερο, Η πρώτη σαιζόν ήταν ωραία, η 2η...αχ...ΑΧΧΧΧ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα