W0zzAp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Site: twit 1-Δεκεμβρη Site: crunchy Καλο φαινεται το cgi πανω στο Alphonse και βλεπω οτι ο σκηνοθετης εχει κανει την live action ταινια του Ashita no Joe που την εχω δει και ειναι πολυ αξιολογη,οποτε ισως απο αυτο το κομματι να ειμαστε καλυμμενοι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο το master chef στο χθεσινό naruto. Οι τσιρίδες sakura και ino τα έκαναν μαντάρα ενώ ο κριτής κ. Λαζάρου oops Choji έπαθε ένα μικρό ατύχημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ. (ενίοτε) Topic change: Με έχει πιάσει μια μανία να δω Space Battleship Yamato 2199 (το remake)... Started. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από GhostRiderLSOV
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ποιος βλεπει ακομα ναρουτο; Εγώ το βλέπω έτσι για το γαμώτο, έχω περιέργεια μέχρι που θα το φτάσουνε... τώρα έχουνε τις ετοιμασίες του γάμου naruto - hinata.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ το βλέπω έτσι για το γαμώτο, έχω περιέργεια μέχρι που θα το φτάσουνε... τώρα έχουνε τις ετοιμασίες του γάμου naruto - hinata. Μετά από αυτό το arc θα μπει στον Boruto, αν δεν κάνω λάθος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μετά από αυτό το arc θα μπει στον Boruto, αν δεν κάνω λάθος. Α καλά.... και μετά από καμιά δεκαετία θα πάνε στον γιο του Boruto κοκ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τουλάχιστον εδώ δεν θα το πάνε "και τώρα αλλάζουμε σε Gohan...nah.".
W0zzAp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Υπερβολικα καλη και αυτη η σεζον του gintama,αλλα ειδα στο mal οτι θα εχει 12 επεισοδια,καποιοι λενε για 13,οπως και να εχει ειναι πολυ λιγα μιας και περιμενα να το φτασουν μεχρι το τελος.... https://myanimelist.net/anime/34096/Gintama 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Είδα λοιπόν το Space Battleship Yamato 2199 και την "ταινία" "Odyssey of the Celestial Ark" που μπαίνει χρονικά μεταξύ επ. 25 και 26. Δεν είχα δει ποτέ το original (έπρεπε), αλλά μου άρεσε πολύ. Γενικά για όσους αρέσει αυτό το είδος Space Opera με ένα κύριο σκάφος και το πλήρωμα σε ταξίδι (όπως π.χ. Captain Harlock, το οποίο είναι επίσης από τον Leiji Matsumoto), αν δεν το έχετε δει, αξίζει να το δείτε. Περιμένω τώρα που θα βγει το sequel φέτος, Space Battleship Yamato 2202: Warriors of Love (που είναι remake αντίστοιχα του παλιού Space Battleship Yamato II).
Edel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Υπερβολικα καλη και αυτη η σεζον του gintama,αλλα ειδα στο mal οτι θα εχει 12 επεισοδια,καποιοι λενε για 13,οπως και να εχει ειναι πολυ λιγα μιας και περιμενα να το φτασουν μεχρι το τελος.... https://myanimelist.net/anime/34096/Gintama Ξενέρωσα και γω μόλις το είδα. Πίστευα θα πάει μέχρι τέλος η σειρά, ώστε να συμπέσει με το τέλος του manga. Μάλλον πάμε και για νέα σειρά το 18. Ερώτηση για Νaruto. Το manga το έχουν καλύψει όλο και απλά δείχνει φίλλερς ώστε να φτάσει στη μετάβαση σε boruto ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση για Νaruto. Το manga το έχουν καλύψει όλο και απλά δείχνει φίλλερς ώστε να φτάσει στη μετάβαση σε boruto ? Ναι. Αυτά με τις προετοιμασίες του γάμου είναι από το novel Konoha Hiden. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τέλειωσε και το manga (ή τέλος πάντων, η μετάφρασή του) του "I am a hero" και...dafuq. Λες και κόπηκε στην μέση. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, 0 closure (οκ, όχι σε όλα τα θέματα, αλλά σε αρκετά). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα