Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ισχύει για το ReLIFE ότι επειδή διάβασα πρώτα το manga, δεν μου άρεσε το σχέδιο στο anime.

Girls und Panzer δες πρώτα την σειρά και μετά την ταινία, αφού είναι συνέχεια της σειράς. Ότι έρχεται και "Sequel" ταινία (2η δηλαδή) έχω ακούσει, όχι σειρά, αλλά θα δούμε.

Λέει πάντως, έχει ωραίες μάχες και καταστάσεις. :D

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει για το ReLIFE ότι επειδή διάβασα πρώτα το manga, δεν μου άρεσε το σχέδιο στο anime.

Girls und Panzer δες πρώτα την σειρά και μετά την ταινία, αφού είναι συνέχεια της σειράς. Ότι έρχεται και "Sequel" ταινία (2η δηλαδή) έχω ακούσει, όχι σειρά, αλλά θα δούμε.

Λέει πάντως, έχει ωραίες μάχες και καταστάσεις. :D

Καλα εννοειται πρωτα την σειρα απλα ο κυριως λογος θα ειναι η ταινια.Στο mal γραφει για TV παντως στο sequel που θα βγει αλλα δεν εχω βρει καποια πηγη γιαυτο https://myanimelist.net/anime/33970/Girls_und_Panzer__Saishuushou

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα εννοειται πρωτα την σειρα απλα ο κυριως λογος θα ειναι η ταινια.Στο mal γραφει για TV παντως στο sequel που θα βγει αλλα δεν εχω βρει καποια πηγη γιαυτο https://myanimelist.net/anime/33970/Girls_und_Panzer__Saishuushou

Και η ταινία να μην είχε βγει, πάλι θα το πρότεινα, αλλά ναι, στην ταινία some things go up to eleven. :P

Κι έτσι για τα κλασσικά:

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Καλο ηταν αν και ωρες ωρες μου την ψιλο δινει στα νευρα οταν μιλανε παρα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινεις να διαβασεις απο κατω ακριβως τι λενε.

Δημοσ.

Καλο ηταν αν και ωρες ωρες μου την ψιλο δινει στα νευρα οταν μιλανε παρα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινεις να διαβασεις απο κατω ακριβως τι λενε.

Δεν εχω θεμα με την ταχυτητα των διαλογων μια χαρα τα προλαβαινω ακομα και της Aqua που ειπε ο Ghost :P .

Το Saiki ηταν που ειχε υπερβολικα γρηγορους διαλογους και μιλαγε ο ενας πανω στον αλλο,ομως εκει ειχαν θεμα στο οτι επρεπε ενα chapter να το βαλουν μεσα σε anime 4 λεπτων ανα επεισοδιο,αλλα μπορω να πω οτι πηγαινε με την ολη αστεια ατμοσφαιρα στο anime.

Δημοσ.

Διαβαζω το Manga απο το death note. Εχω δει τη σειρα. Ειναι η ιδεα μου η ειναι ακριβως τα ιδια; Ιδιες σκηνες, ιδιοι διαλογοι.

Δημοσ.

Διαβαζω το Manga απο το death note. Εχω δει τη σειρα. Ειναι η ιδεα μου η ειναι ακριβως τα ιδια; Ιδιες σκηνες, ιδιοι διαλογοι.

Οπως και σε αρκετα anime η μεταφορα τους συνηθως βασιζεται πανω στο αντιστοιχο manga.

Δημοσ.

Προφανως εννοεις οτι ειναι ακριβης μεταφορα του manga σε anime σε αντιθεση με αλλα που οι μεταφορες δεν της λες και ολοϊδιες.Εκτος απτο φιναλε βεβαια που στο manga ειναι καπως πιο σκληρο απτο anime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...