najinblue3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινησα bungou stray dogs χθες το βραδυ και ειδα 7 επς συνεχομενα, μου αρεσε παρα πολυ, ειδικα το σχεδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Επικούρα το Kingdom ch505...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ReLIFE manga latest chapter Ναι, πρέπει να έχουμε δράμα κλασσικά, αλλά αυτό το "δεν μπορώ να σου πω" είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VSrv_n4tw7w 1
Nightshady Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Manga.Tokyo: μια νέα ενδιαφέρουσα otaku ιστοσελίδα. http://www.oneangrygamer.net/2017/02/manga-tokyo-wants-to-make-otaku-great-again/23104/
W0zzAp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VSrv_n4tw7w Ειχα ανοιξει θεμα cartoon πριν απο κανα χρονο αλλα εφυγε απατο για να πω για την ειδηση της καινουργιας σεζον του samurai jack.Παντως σαν καψαλο της συγκεκριμενης σειρας cartoon εννοειται θα το δω αφου οι προγουμενες σεζον το ειχαν αφησει χωρις καποιο τελος σε οτι αφορα τον Aku. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα ανοιξει θεμα cartoon πριν απο κανα χρονο αλλα εφυγε απατο για να πω για την ειδηση της καινουργιας σεζον του samurai jack. Τι σπανιο δεν το περιμενα 1
Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Και να ήταν μόνο τα δικά σου θέματα που πάνε άπατα, Wozzap. Είδα και εγώ που είχα ανοίξει για comic/cartoon ή γενικά και για ταινίες/σειρές βασισμένες σε comic πόσο καλά πήγε. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Και να ήταν μόνο τα δικά σου θέματα που πάνε άπατα, Wozzap. Είδα και εγώ που είχα ανοίξει για comic/cartoon ή γενικά και για ταινίες/σειρές βασισμένες σε comic πόσο καλά πήγε. Καλα εδω υπαρχει ξεχωριστο θεμα μονο για το dragonball super,μην ψαχνεις να βρεις ακρη 1
Edel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν ένα μικρό update. Τελείωσα το Space brothers (συνεχίζω το manga ξεκάθαρα, μακάρι να βγει δεύτερη σεζόν) Η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχουν βγει ποτέ. Όλα ξεκινάνε από τους χαρακτήρες. Μόνο στο Nana είχα συναντήσει τόσο ζωντανούς και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Γι αυτό αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα slice of life εκεί έξω. Είναι εξαιρετικό το πόσο ενδιαφέρον ήταν το προσωπικό δράμα του κάθε χαρακτήρα που εμφανίστηκε. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας στη κυριολεξία, με πάθη, αγωνίες, όνειρα, απογοητεύσεις, χαρές. Όλα ήταν εκεί, ξεκάθαρα, δωσμενα με απόλυτα φυσικό τρόπο μακρυά από ότι anime υπάρχει εκεί έξω με τις υπερβολές και τα τετριμμένα καστ. Ο Namba Muta, ο πρωταγωνιστής, είναι μάλλον ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί σε πρωταγωνιστή μετά τον Sakata Gintoki και τον Okabe Rintarou (Stein;s gate). Η σειρά θα έπρεπε να προσφέρεται για σεμινάρια γραφής kai σκηνοθεσίας slice of life. Θέλω να γράψω πάρα πολλά και να αναλύσω αλλά είμαι στο γραφείο και δε προλαβαίνω. Απλά θα κλείσω λέγοντας ότι είναι καράμαστ γουότς. Ένα εντελώς διαφορετικό anime απ ότι βλέπουμε τόσα χρόνια. Και την αλλαγή τη κάνει Α Ψ Ο Γ Α ξεκίνησα τη δεύτερη σεζόν του Jojo, το Star crusaders (το ταξίδι προς την Αίγυπτο), είμαι στο 8 μέχρι στιγμής, και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Καλύτερα από τη πρώτη φαίνεται, τα stands είναι πιο πιασάρικα από ta ripples. Και ο τωρινός Jojo με έχει πεθάνει που μοιράζει τα fuck off αριστερά και δεξιά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν λέγες το Namba Muta δεν θα καταλάβαινα ότι έγραφες για το Uchuu Kyoudai... To Black Clover πόσο Naruto είναι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει κι εγώ να δω το anime του Uchuu Kyoudai. Ισχύει ότι το manga με έχει τραβήξει πολύ.
W0zzAp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και ειμαστε περιπου στα μισα της σεζον ας γραψω για τα anime που με τραβηξαν περισσοτερο. Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen Δευτερη σεζον του anime εχει λιγο αργο ρυθμο,αλλα κραταει το ενδιαφερον.Το αναφερω πιο πολυ επειδη το sequel του d.gray man που εχει παρομοια θεματολογια πριν 2 σεζον ηταν απογοητευση οσο να'ναι,ενω εδω τα παει πιο καλα. Demi-chan wa Kataritai Οχι και κατι το τρομερο αλλα συμπαθητικο.Τα τερατα-ανθρωποι (demi-humans οπως λεγονται)μου θυμιζουν rosario+vampire επειδη εχει παρομοια ειδη,αλλα καμια σχεση εννοειται μεταξυ τους στα υπολοιπα κομματια.Κυριως θελει να μας δειξει πως ζουν μεσα σε εκεινη την κοινωνια αναμεσα στους ανθρωπους. Gintama. Δεν χρειαζεται να πω πολλα.Λιγο ξενερα που δεν εδειξε εστω καποια απτα κωμικα chapter που εχουν αφησει στο manga,αλλα κατα τ'αλλα εννοειται ειναι πολυ καλο σε αυτο που δειχνει δηλαδη αναμειξη δρασης-κωμωδιας-δραματος. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 Και εδω sequel που συνεχιζει να ειναι πολυ αστειο,απλα ελπιζω να εχει παραπανω απο 10 επεισοδια που ειχε την 1η σεζον. Kuzu no Honkai Ρομαντικο anime,αλλα πολυ πιο ωριμο(και αρκετα σεξουαλικο να πουμε την αληθεια ) απο τα εφηβορομαντικα που εχω συνηθησει.Δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ και να πεσει τοσο βρισιδι σε ενα συγκεκριμενο χαρακτηρα .Πολυ πιθανο να δουμε και το official φιναλε του manga στο anime μιας και τελιωνει σε 1-2 chapter,αρα μονο θετικο μπορει να ειναι αυτο.Παντως αν συνεχισει ετσι για μενα θα ειναι το anime της σεζον και θα παρει ενα 9ρι και ας φαινεται υπερβολικο. Little Witch Academia (TV) Το 2ο καλυτερο της σεζον το οποιο περιμενε αρκετος κοσμος να βγει σε full σειρα μετα το OVA και την ταινια.Πολυ ωραιο το σχεδιο και πολυ ωραιοι οι χαρακτηρες.Θυμιζει το Harry Potter στις πρωτες ταινιες(γιατι μετα αλλαζει η ατμοσφαιρα).Το πιο καλο της υποθεσης ειναι τα 25 επεισοδια,αρα θα δειξει πραμα. 3-gatsu no lion και all out απο προηγουμενη σεζον συνεχιζουν μια χαρα και καποια αλλα anime της σεζον που ειναι ψιλομετρια οποτε δεν αξιζει μεχρι στιγμης να γραψω κατι. Ξεχασα να αναφερω το Youjo Senki.Πολεμικο anime με το φανταστικο κομματι μεσα αφου υπαρχουν κατι σαν μαγειες.Αρκετα ωραιο και στο κομματι της δρασης αλλα και στο σεναριακο.Ενδιαφερον χαρακτηρας η πιτσιρικα πρωταγωνιστρια η οποια ειναι αρκετα διαβολικη . 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ok, είπα να τελειώσω τα anime του ReLIFE (που συνεχίζω να διαβάζω το manga, έχει φάση να δούμε τι θα γίνει την επόμενη βδομάδα ) και του Hai-furi (High School Fleet). Στο ReLIFE, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε τόσο το anime adaptation. Τα περισσότερα κομμάτια της ιστορίας τα κρατάει, αλλά κάποια τα κάνει skip λίγο περίεργα π.χ. ότι η Hishiro μαθαίνει πως αρέσει στον Kaizaki το κόκκινο χρώμα και αντίστοιχα διαλέγει κόκκινο yukata, το βάζουν στα after-episode "χιουμοριστικά" και όχι ότι της το είπε η "got all the info #2" Onoya /nitpicking και το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά αλλαγμένο, αλλά ok, είχε τον λόγο του για να το κλείσει λίγο πιο γρήγορα από το αντίστοιχο arc στο manga και σε πιο upbeat νότα. Eπίσης, ενώ μου αρέσει πολύ να ακούω themes με πιάνο, αυτό που έπαιζε συνέχεια (ναι, αν έχετε δει το άνιμε, ξέρετε ποιο), νομίζω ότι το έβαζαν και σε σοβαρές και σε αστείες, κλπ στιγμές, που στο τέλος είχα χάσει την μπάλα με το τι σημαίνει το theme-άκι αυτό. Την στιγμή που είχε και μερικά variations, ήταν περίεργο να σκάει πάντα το κεντρικό... Τέλος το σχέδιο: Ενώ στο manga μου αρέσει πολύ, στο anime είναι αρκετά...μουντό να το πω; Συνήθως στα anime προσπαθούν να κάνουν πιο όμορφα όλα από τα manga. Εδώ πάλι...δεν. Anyways, σαν ιστορία (και manga) συνιστώ ανεπιφύλακτα το ReLIFE. Next: Στο Haifuri, περίμενα ένα στυλάκι Girls und Panzer, μιας κι εδώ ήταν πάλι schoolgirls με πολεμικά οχήματα, αυτή τη φορά, σκάφη. Και είναι το "World of Warships", όπως το GuP ήταν το "World of Tanks" κατά πολλούς. Σαν το GuP έχει ένα τεράστιο cast (που κλασσικά κεντράρει σε λίγες) και είναι συνέχεια μάχες against the odds. Eπίσης αρκετοί του cast and crew είναι από το GuP (ή κάτι τέτοιο) που διάβασα. Ενδιαφέρον είχε όμως που είναι ένα σκάφος (destroyer, οπότε ό,τι πιο μικρό) και όχι μια ομάδα αρμάτων. Είχε την πλακίτσα του και ειδικά στο τέλος είχε ωραία scenes. Αλλά γενικά δεν είχε αυτό το feel του GuP και πάλι δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερα δραματικό ή life threatening, μιας και ακόμη και όταν το fire control του Harekaze τρώει χτύπημα και δεν απαντάνε, μετά από λίγο τις βλέπουμε με κάτι τεράστιους αερόσακους να τις προστατεύουν. Eπίσης το όλο σενάριο με τα ποντίκια και τον ιό που δεν λύθηκε στο τέλος να μάθουμε τι είναι αυτό το Hive Mind και για ποιο λόγο ήθελε π.χ. το Hiei να κάνει infect περιοχή και δεν πήγε όπως το Musashi να βομβαρδίσει -όπως περίμεναν- το Tokyo. Πάντως η τελευταία μάχη έφερνε αρκετά σε GuP με τα διάφορα αυτοσχέδια κόλπα. Ήταν επίσης όπως λένε "very anime" που στο τέλος το Harekaze βουλιάζει στο λιμάνι, σαν κλασσικός ήρωας που φτάνει μέχρι το τέλος και τότε ξεψυχάει. Τουλάχιστον μπορεί να διασωθεί εύκολα από εκεί, αν κάνουν sequel. Θα ήταν καλύτερα από το να πάνε σε νέο σκάφος, μιας και ήταν και το Harekaze "χαρακτήρας". Αυτό που δεν πρόσεξα πάντως και το διάβασα στο Reddit είναι ότι πράγματι, όσοι φόραγαν καπέλο χαιρετούσαν και όσοι δεν φόραγαν κάθονταν προσοχή. Good attention to military detail. Στο cast η Misaki αν και έχει αυτό το "όλοι είναι φίλοι μου" ή μάλλον "everyone at sea is family" και περίμενα να είναι sea Miho, είναι αρκετά διαφορετική στο ότι δεν είναι τόσο θαρραλέα, ούτε έχει τόση πίστη στις ικανότητές της. Βέβαια είναι και το ότι το Harekaze έχει τις κοπέλες με τους μικρότερους βαθμούς, ενώ η Miho στο GuP ήταν γόνος μιας από τις καλύτερες σχολές. H Mashiro είχε επίσης το πιο πολύ character development, αλλά οι υπόλοιπες γενικά ήταν λιγότερο ανεπτυγμένες ή εμφανίζονταν για τα κωμικά τους κομμάτια που πέταγαν 1-2 ατάκες και μετά στα όταν ήταν "full crew support". Σε αρκετά σημεία γενικά δεν ένιωθες ακριβώς ότι "κόλλαγαν" μεταξύ τους, εκτός του προς το τέλος. Είχε την πλακίτσα του γενικά και πέρασε ευχάριστα η ώρα, αλλά Girls und Panzer δεν είναι. 1
W0zzAp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ok, είπα να τελειώσω τα anime του ReLIFE (που συνεχίζω να διαβάζω το manga, έχει φάση να δούμε τι θα γίνει την επόμενη βδομάδα ) και του Hai-furi (High School Fleet). Στο ReLIFE, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε τόσο το anime adaptation. Τα περισσότερα κομμάτια της ιστορίας τα κρατάει, αλλά κάποια τα κάνει skip λίγο περίεργα π.χ. ότι η Hishiro μαθαίνει πως αρέσει στον Kaizaki το κόκκινο χρώμα και αντίστοιχα διαλέγει κόκκινο yukata, το βάζουν στα after-episode "χιουμοριστικά" και όχι ότι της το είπε η "got all the info #2" Onoya /nitpicking και το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά αλλαγμένο, αλλά ok, είχε τον λόγο του για να το κλείσει λίγο πιο γρήγορα από το αντίστοιχο arc στο manga και σε πιο upbeat νότα. Eπίσης, ενώ μου αρέσει πολύ να ακούω themes με πιάνο, αυτό που έπαιζε συνέχεια (ναι, αν έχετε δει το άνιμε, ξέρετε ποιο), νομίζω ότι το έβαζαν και σε σοβαρές και σε αστείες, κλπ στιγμές, που στο τέλος είχα χάσει την μπάλα με το τι σημαίνει το theme-άκι αυτό. Την στιγμή που είχε και μερικά variations, ήταν περίεργο να σκάει πάντα το κεντρικό... Τέλος το σχέδιο: Ενώ στο manga μου αρέσει πολύ, στο anime είναι αρκετά...μουντό να το πω; Συνήθως στα anime προσπαθούν να κάνουν πιο όμορφα όλα από τα manga. Εδώ πάλι...δεν. Anyways, σαν ιστορία (και manga) συνιστώ ανεπιφύλακτα το ReLIFE. Next: Στο Haifuri, περίμενα ένα στυλάκι Girls und Panzer, μιας κι εδώ ήταν πάλι schoolgirls με πολεμικά οχήματα, αυτή τη φορά, σκάφη. Και είναι το "World of Warships", όπως το GuP ήταν το "World of Tanks" κατά πολλούς. Σαν το GuP έχει ένα τεράστιο cast (που κλασσικά κεντράρει σε λίγες) και είναι συνέχεια μάχες against the odds. Eπίσης αρκετοί του cast and crew είναι από το GuP (ή κάτι τέτοιο) που διάβασα. Ενδιαφέρον είχε όμως που είναι ένα σκάφος (destroyer, οπότε ό,τι πιο μικρό) και όχι μια ομάδα αρμάτων. Είχε την πλακίτσα του και ειδικά στο τέλος είχε ωραία scenes. Αλλά γενικά δεν είχε αυτό το feel του GuP και πάλι δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερα δραματικό ή life threatening, μιας και ακόμη και όταν το fire control του Harekaze τρώει χτύπημα και δεν απαντάνε, μετά από λίγο τις βλέπουμε με κάτι τεράστιους αερόσακους να τις προστατεύουν. Eπίσης το όλο σενάριο με τα ποντίκια και τον ιό που δεν λύθηκε στο τέλος να μάθουμε τι είναι αυτό το Hive Mind και για ποιο λόγο ήθελε π.χ. το Hiei να κάνει infect περιοχή και δεν πήγε όπως το Musashi να βομβαρδίσει -όπως περίμεναν- το Tokyo. Πάντως η τελευταία μάχη έφερνε αρκετά σε GuP με τα διάφορα αυτοσχέδια κόλπα. Ήταν επίσης όπως λένε "very anime" που στο τέλος το Harekaze βουλιάζει στο λιμάνι, σαν κλασσικός ήρωας που φτάνει μέχρι το τέλος και τότε ξεψυχάει. Τουλάχιστον μπορεί να διασωθεί εύκολα από εκεί, αν κάνουν sequel. Θα ήταν καλύτερα από το να πάνε σε νέο σκάφος, μιας και ήταν και το Harekaze "χαρακτήρας". Αυτό που δεν πρόσεξα πάντως και το διάβασα στο Reddit είναι ότι πράγματι, όσοι φόραγαν καπέλο χαιρετούσαν και όσοι δεν φόραγαν κάθονταν προσοχή. Good attention to military detail. Στο cast η Misaki αν και έχει αυτό το "όλοι είναι φίλοι μου" ή μάλλον "everyone at sea is family" και περίμενα να είναι sea Miho, είναι αρκετά διαφορετική στο ότι δεν είναι τόσο θαρραλέα, ούτε έχει τόση πίστη στις ικανότητές της. Βέβαια είναι και το ότι το Harekaze έχει τις κοπέλες με τους μικρότερους βαθμούς, ενώ η Miho στο GuP ήταν γόνος μιας από τις καλύτερες σχολές. H Mashiro είχε επίσης το πιο πολύ character development, αλλά οι υπόλοιπες γενικά ήταν λιγότερο ανεπτυγμένες ή εμφανίζονταν για τα κωμικά τους κομμάτια που πέταγαν 1-2 ατάκες και μετά στα όταν ήταν "full crew support". Σε αρκετά σημεία γενικά δεν ένιωθες ακριβώς ότι "κόλλαγαν" μεταξύ τους, εκτός του προς το τέλος. Είχε την πλακίτσα του γενικά και πέρασε ευχάριστα η ώρα, αλλά Girls und Panzer δεν είναι. Δεν εχω διαβασει το manga του relife και ουτε νομιζω να το διαβασω.Τωρα για διαφορες anime/manga πρεπει να ειναι πολυ μικρες τουλαχιστον αποτι λενε αλλα ατομα πραγμα που δεν χαλαει το αποτελεσμα.Εχω δεν για το σχεδιο που λες στο manga αλλα δεν με χαλαει,ισως φταει οτι ειδες πρωτα το manga και μετα το anime. Τωρα για το Haifuri δεν ξερω .Σκεφτομουνα να δω το Girls und Panzer μονο για την ταινια λογω υψηλης βαθμολογιας χωρις να περιμενω πολλα βεβαια αλλα ετσι να δω γιατι ειναι ετσι.Επισης θα εχει sequel τον δεκεμβρη του 2017 αποτι ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα