Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρχισα και το anime (και manga) του Kobayashi-san Chi no Maid Dragon. Fun stuff. ^_^

Επίσης είναι από τον author του "I can't understand what my husband is saying". (Eva knows :P)

Το σκεφτομαι να το αρχισω και γω,οχι οτι περιμενω κατι απτο anime,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι εχει αξιολογη βαθμολογια στο mal.Τουλαχιστον ελπιζω να εχει λιγη πλακιτσα.

Δημοσ.

Το σκεφτομαι να το αρχισω και γω,οχι οτι περιμενω κατι απτο anime,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι εχει αξιολογη βαθμολογια στο mal.Τουλαχιστον ελπιζω να εχει λιγη πλακιτσα.

Με αυτη τη νοοτροπια ξεκινησα και εγω να δω το Working και ευτυχως που το ντροπαρα στην αρχη χωρις πολλα πολλα,γιατι πολυ απλα αυτο που εβλεπα με εκανε να βαριεμαι απιστευτα(παρολο που συνηθως καθε season κοιταζω αρκετα anime :P).

Δημοσ.

Με αυτη τη νοοτροπια ξεκινησα και εγω να δω το Working και ευτυχως που το ντροπαρα στην αρχη χωρις πολλα πολλα,γιατι πολυ απλα αυτο που εβλεπα με εκανε να βαριεμαι απιστευτα(παρολο που συνηθως καθε season κοιταζω αρκετα anime :P).

Αυτο ειναι λιγο διαφορετικο το working πηγες να δεις 3-4 σεζον(δεν θυμαμαι ποσες ειναι)προφανως και θα το ντροπαρες εφοσον δεν σου αρεσε.Αυτο το Kobayashi ειναι 3 επεισοδια σιγα τα αυγα :P 

Και κατι ακυρο αποτι φαινεται τελιωνει το manga του to love-ru darkness(ποιοτητα :D ),αλλα λεει κατι για secret project και φοβαμαι για τιποτα sequel...

http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-01-31/to-love-ru-trouble-darkness-manga-heads-to-climax-with-secret-project/.111668

Δημοσ.

My hero academia -> 25 Μαρτη

Link.png Site: myhero returns

Μακαρι να φτασει και εκει που τους την πεφτει ο αρχικακος,αλλα δεν νομιζω να φτασουν εκει αν εχει 12 επεισοδια οπως η πρωτη σεζον.

• Like 1
Δημοσ.

Το σημερινό Konosuba επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε ο Kazuma στο OVA.

MLWPOiX.jpg

Επισης πρεπει να εβαλε και σιλικονη γιατι τοσο μεγαλα δεν ηταν :P .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...