ravend Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Oντως , μου φανηκε κ εμενα λιγο ακυρο ρε συ ! Μπα, δεν θα αντεξω περισσοτερο Ρακι . Δεν Φτανει που τα Claymores ηταν γυναικες ,μας βαλαν επιπλεον και εναν π@__ρ@ πρωταγωνιστη... δίαβασε το που σου λέει..και μετά έλα να μας πείς σε ποιό κεφάλαιο αναθεώρησες..
Conmack Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τα spoilers για το επόμενο chapter του One Piece τα σπάνε, τέλος... Περιμενω να βγει το chapter....πωπω για να δουμε... !:mrgreen:
markelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποιο σημείο βρίσκεται η μάχη στο anime του one piece τώρα; Έχω πιάσει το manga και το είχα αφήσει πριν μπουν στα headquarters.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 έχει σκάσει μάτι ο Luffy, είναι πριν πάθει κάτι ο Whitebeard αν έχεις διαβάσει το manga
markelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 έχει σκάσει μάτι ο Luffy, είναι πριν πάθει κάτι ο Whitebeard αν έχεις διαβάσει το manga Πριν του τη σβουρίξει ένας από τους δικούς του λες; Έχει πολύ ακόμα αν είναι έτσι. Περιμένω να τελειώσει η μάχη να τα δω μαζεμένα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αυτό... είδες spoilers από το νέο chapter?
markelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αυτό... είδες spoilers από το νέο chapter? Μόλις διάβασα το 597, αυτό λες; Πάλι 4 week break θα κάνουν;...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το 597 ήταν αυτό που βγήκε πριν 4 βδομάδες
markelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχα, εκεί που το βρήκα έγραφαν ότι ανέβηκε χθες και μάλιστα δεν το χα 'δει. Οπότε για στείλε τα σποιλερια του νέου τσάπτερ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το έχω δει κάπου ακόμα, όχι ότι έψαξα σοβαρά άσε που αν είχε βγει raw & translation θα είχαν ανοίξει καινούρια topics για το επόμενο στο mangahelpers, όπως κάνουν πάντα... http://mangahelpers.com/forum/showthread.php?t=63691 για spoiler summaries & pics
ravend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το έχω δει κάπου ακόμα, όχι ότι έψαξα σοβαρά άσε που αν είχε βγει raw & translation θα είχαν ανοίξει καινούρια topics για το επόμενο στο mangahelpers, όπως κάνουν πάντα... http://mangahelpers.com/forum/showthread.php?t=63691 για spoiler summaries & pics αυτό το είδα,έλεγα μήπως ανέβηκε κ μου ξέφυγε! tankobon να βγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα,για παραγγελία αμέσως,σιχαίνομαι τα scans!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το επόμενο chapter θα έχει γέλιο έτσι όπως τελειώνει αυτό σύμφωνα με τα spoilers
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ποοοοόσο βλαμμένος ο chopper??πόσο?? είναι μέσα στο top3 των strawhats
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα