W0zzAp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει λογικη ομως αυτο για το Berserk.Τα λεγαμε και στην πρωτη season οτι αν σε καποιον δεν αρεσει καθολου το animation ας μην το δει και ας διαβασει το manga.Ειπαμε 1-2-3 κατανταει κουραστικο,βαρετο και ενοχλητικο να γραφεται συνεχεια για το animation. Καλως ή κακως αυτη την επιλογη εκαναν γιατι ειχαν προφανως τους λογους τους οσον αφορα την επιλογη του εν λογω στουντιο ενω υπαρχουν αλλα πιο γνωστα/καλυτερα.Ειτε ειναι οικονομικοι οι λογοι,ειτε δεν ξερω και εγω τι δεν εχει σημασια πλεον γιατι δεν γινεται να αλλαξει κατι σε αυτο. Για το Kekkai παλι ναι οκ δεν διαφωνω ,αλλα και παλι δεν εχει το ονομα και κοινο οπως το Berserk ή Attack On Titan,ουτε θυμαμαι γενικα ο κοσμος να ελεγε και τα καλυτερα(κοινως σε αλλους αρεσε,σε αλλους οχι)το anime οταν βγηκε. Γιαυτο λεω οτι δεν ειναι να πεις οτι ειναι το πολυαναμενομενο anime. Καλοδεχουμενο βεβαια να υπαρχει και αυτο στην ιδια season αλλα και παλι και αυτη η season εχει μερικα αξιολογα anime. Τελος να πω μονο οτι αναφερθηκε σε τι ειχε γραφτει σε αυτο το θεμα(που συμμετεχουμε αλλωστε),οχι τι γραφεται στα διαφορα forum του εξωτερικου. Και το Dungeon ni deai ειναι ψιλο γνωστο απο την λιστα που βλεπω για την επομενη season αν και πρεπει να ειναι κατι σαν εναλλακτικη εκδοχη του αρχικου https://myanimelist.net/anime/28121/Dungeon_ni_Deai_wo_Motomeru_no_wa_Machigatteiru_Darou_ka?q=dungeon%20ni%20deai Καλα δεν λεω οτι το Kekkai εχει την ιδια αναγνωρισιμοτητα με τα αλλα που ειπαμε(και ουτε προκειται να εχει),αλλα οπως και να το κανουμε ειναι απτο δημιουργο του Trigun και προσωπικα το περιμενω με ενδιαφερον γιατι δεν ξερω τι παιζεται στην συνεχεια γιατι δεν εχουν μεταφρασει ολα τα chapter του manga ενω στα υπολοιπα γνωριζω και ας μην ειναι το anime που περιμενω πιο πολυ απτην επομενη σεζον που εννοειται ειναι το Attack on Titan. Το Dungeon ναι πρεπει να ειναι spin off αλλα ουτε το κανονικο στορυ δεν εχω δει οποτε..........
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μα και εγω θελω να δω την συνεχεια του Kekkai(απο τους λιγους που ειχαμε σχολιασει την πρωτη season αλλωστε)απλα οπως καταλαβες ειπα οτι το προηγουμενο που εγραψες δεν ισχυει τουλαχιστον για το εδω forum που ειμαστε και σχολιαζουμε Μια χαρα την βλεπω αυτη την σεζον αλλα τα περισσοτερα ατομα γενικοτερα περιμενουν την επομενη σεζον λογω Attack on Titan 2-Boku no Hero Academia 2-Kekkai Sensen 2-Berserk 2 δηλαδη πολλα γνωστα sequel. Το little witch παντως μαρεσε παρα πολυ προσωπικα οσο το εχω δει ως τωρα και παλι καλα που θα εχει μπολικα επεισοδια. Τα καλυτερα μεχρι στιγμης τα Gintama(που δυστυχως παλι δεν θα δουμε κωμικα επεισοδια και το πανε κατευθειαν στο σοβαρο)-Masamune-Ao no Exorcist-Kuzu no Honkai.Επισης ενδιαφεροντα φαινονται τα Chaos Child-Demi chan wa Kataritai.Ακομα δεν εχω δει Little Witch Academia-Youjo Senki-Tales of Zestiria. Το masamune μαρεσε αρκετα που στην ουσια ριχνει ακυρο σε αρκετα απο τα κλασσικα cliche που βλεπουμε στα school anime. Το Kuzu no Honkai με προβληματισε η αληθεια ειναι.Δεν ειναι οτι αυτο που δειχνει και θελει να περασει δεν ειναι καλο(17+ η προτεινομενη ηλικια,αρα ειναι ωριμο)αλλα δεν βλεπω να μαρεσει εκει που θα καταλληξουν αργοτερα. Οσο για το Seiren που ειχε αναφερει καποιος πιο πισω,ενταξυ τιποτα το ιδιαιτερο αλλα αφου βλεπω που βλεπω και το masamune ας το δω και αυτο.
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μα και εγω θελω να δω την συνεχεια του Kekkai(απο τους λιγους που ειχαμε σχολιασει την πρωτη season αλλωστε)απλα οπως καταλαβες ειπα οτι το προηγουμενο που εγραψες δεν ισχυει τουλαχιστον για το εδω forum που ειμαστε και σχολιαζουμε Το little witch παντως μαρεσε παρα πολυ προσωπικα οσο το εχω δει ως τωρα και παλι καλα που θα εχει μπολικα επεισοδια. Το masamune μαρεσε αρκετα που στην ουσια ριχνει ακυρο σε αρκετα απο τα κλασσικα cliche που βλεπουμε στα school anime. Το Kuzu no Honkai με προβληματισε η αληθεια ειναι.Δεν ειναι οτι αυτο που δειχνει και θελει να περασει δεν ειναι καλο(17+ η προτεινομενη ηλικια,αρα ειναι ωριμο)αλλα δεν βλεπω να μαρεσει εκει που θα καταλληξουν αργοτερα. Οσο για το Seiren που ειχε αναφερει καποιος πιο πισω,ενταξυ τιποτα το ιδιαιτερο αλλα αφου βλεπω που βλεπω και το masamune ας το δω και αυτο. Καλα το οτι γραφω τι περιμενουν τα περισσοτερα ατομα παει γενικοτερα οχι μονο γιαυτο το φορουμ Το little witch academia θελω πρωτα να δω το ova και την ταινια πρωτα για να δω τι παιζει και μετα θα περασω στην σειρα. Για το masumane ισχυει αυτο που εγραψες και ειναι το στοιχειο που μου αρεσει στο anime(και πιστευω στους περισσοτερους). Οσο για το Kuzu no Honkai εμενα μου αρεσει αρκετα κυριως επειδη ειναι πιο ωριμο οπως ειπες και ξεφευγει απτο κλασικο school romance που βλεπουμε συνηθως,για το τελος εχω την εντυπωση οτι θα υπαρχει φυσιολογικη εξελιξη δηλαδη οι 2 πρωταγωνιστες θα πανε μαζι,θα δειξει γιατι πιθανως να εχει το τελος του manga που τελιωνει σε 1-2 chapter αποτι εψαξα. Seiren κλασικα fanservice anime δηλαδη τιποτα το σπουδαιο μπορει να το τσεκαρω για το γαμωτο οπως εκανα με την αλλη ποιοτικη σειρα της προηγουμενης το keijo .
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα το οτι γραφω τι περιμενουν τα περισσοτερα ατομα παει γενικοτερα οχι μονο γιαυτο το φορουμ Καλα αν το παμε με βαση το εξωτερικο σωθηκαμε.Εκει βασικα θελουν απλα να εχουν μεγαλη ποικιλια γιαυτο βλεπουν σχεδον τα παντα. Seiren κλασικα fanservice anime δηλαδη τιποτα το σπουδαιο μπορει να το τσεκαρω για το γαμωτο οπως εκανα με την αλλη ποιοτικη σειρα της προηγουμενης το keijo . Καλα fanservice σαν το Kuzu no Honkai δεν εχει με την καμια και ειναι σε υποφερτα ορια(το λεω γιατι δεν το εχεις δει προς το παρον)απο πλευρας του οτι εχουμε δει και πολυ χειροτερα,βεβαια σαν anime ειναι η εννοια του generic. Fanservice anime παντως(τουλαχιστον με οτι εχει δειξει ως τωρα)δεν το λες. Και το Masamune δεν παει πισω εδω που τα λεμε Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από Fulgore
W0zzAp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλα αν το παμε με βαση το εξωτερικο σωθηκαμε.Εκει βασικα θελουν απλα να εχουν μεγαλη ποικιλια γιαυτο βλεπουν σχεδον τα παντα. Καλα fanservice σαν το Kuzu no Honkai δεν εχει με την καμια και ειναι σε υποφερτα ορια(το λεω γιατι δεν το εχεις δει προς το παρον)απο πλευρας του οτι εχουμε δει και πολυ χειροτερα,βεβαια σαν anime ειναι η εννοια του generic. Fanservice anime παντως(τουλαχιστον με οτι εχει δειξει ως τωρα)δεν το λες. Και το Masamune δεν παει πισω εδω που τα λεμε Για το πρωτο μερος προφανως και οταν λεω οτι περιμενουν τα περισσοτερα ατομα δεν εννοω αυτο το φορουμ εφοσον μιλαμε δεν μιλαμε 3-4 ατομα Για τα fanservice τωρα στο Masamune ειναι μηδαμινο μια-δυο στιγμες θυμαμαι και δεν ηταν τιποτα το υπερβολικο ετσι απλα για να υπαρχουν. Απτην αλλη το Kuzu δεν προκειται να μιλησω για το fanservice εφοσον υπαρχει μονο στις πιο σεξουαλικες σκηνες αντε και κατι γλωσσοφιλα(που δεν νομιζω να πιανονται ) και βασικα δεν ειναι "ενοχλητικο" οπως τα παρταλοfanservice anime που βλεπουμε συνηθως που απλα ειναι τελειως ακυρο.Δηλαδη εν ολιγης το συγκεκριμενο anime δεν πονταρει στο fanservice αλλα στο ρομαντικο κομματι και μεχρι στιγμης την θεωρω την καλυτερη σειρα της σεζον εκτος των sequel. Για το Seiren θα δω και θα σου πω. Ειδα και το Youjo Senki ωραιο μου φανηκε στα πρωτα 2 επς.Πολεμος με φανταστικο περιεχομενο οπως ηταν το Izetta την προηγουμενη σεζον αλλα αρκετα διαφορετικο και πιο καλο.
costacurta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν προς όλους τους manga fans παρατηστε ότι κάνετε και διαβάστε kingdom
W0zzAp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν προς όλους τους manga fans παρατηστε ότι κάνετε και διαβάστε kingdom Ειχα σκεφτει οταν ηταν ongoing το anime να το ξεκηνησω.Γενικα το εψαξα λιγο το θεμα και οι περισσοτεροι προτεινουν το manga γιατι το anime εχει κακο animation,αργο ρυθμο και κατι μικρα πραγματα αλλαζουν.Καποια στιμγη θελω να το διαβασω σαν κατι ποιοτικοτερο. Κλαίω απλά... Εχω δει τα 9 επεισοδια γιατι μεχρι εκει εχει μεταφραστει .Πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτοντουσαν οι Ιαπωνες οταν το εβγαλαν αυτο το "αριστουργημα" πολυ καφριλα
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 οποιος κατεχει απο 80ς ανιμε και μπορει να βοηθησει: http://www.imdb.com/board/bd0000001/nest/265362393?d=265362393#265362393 http://www.imdb.com/board/bd0000001/nest/265374618?d=265374618#265374618
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παίζει και να τα βρεις εδώ. https://letterboxd.com/animechief1982/list/anime-80s-90s-non-mecha-mystery-sci-fi-and/
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στο my anime list ή σε αλλα παρομοια site επρεπε να ρωταγες.Τωρα που ρωτησες στο imdb σωθηκες... 2
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 οποιος κατεχει απο 80ς ανιμε και μπορει να βοηθησει: http://www.imdb.com/board/bd0000001/nest/265362393?d=265362393#265362393 http://www.imdb.com/board/bd0000001/nest/265374618?d=265374618#265374618 Εκεινη την εποχη ειδικα 70s-80s-90s ειχε πεσει πολυ scifi στα anime οποτε και υπαρχουν πολλα.Καλυτερα κανε αν δεν εχεις λογαριασμο στο myanimelist και ρωτα εκει μπας και ξερει κανενας γιατι απο μας και το imdb δυσκολο το βλεπω. Στα της καινουργιας σεζον εκτος απτα προηγουμενα που εχω γραψει ειδα και το Little Witch Academia,Seiren,Tales of Zestiria 2 ,eldlive. To Little Witch Academia ειδα πρωτα το ova και την ταινια μου αρεσαν αρκετα οποτε ξεκινησα και την σειρα που τα παει πολυ καλα.Οτι πιο κοντινο υπαρχει στο Harry Potter αλλα σε anime version (με γυναικες βεβαια αφου υπαρχουν μονο μαγισσες και οχι μαγοι) Seiren το περιμενα κακο αλλα ειναι οκ στα πρωτα επεισοδια ρομαντικου περιεχομενου και αυτο ενα απτα σχετικα αρκετα αυτη την σεζον. Tales of Zestiria 2 τιποτα σπουδαιο στην αρχη βεβαια περιμενω να αναιβει στα επομενα επς γιατι αυτο το anime χρειαζεται μπολικη δραση αφου εχει και πολυ καλο animation γιατι το μπλα μπλα του ειναι υπερβολικα βαρετο. eldlive drop στα πρωτα 2 επς.Το αρχισα επειδη ειναι απτο δημιουργο του Reborn και λεω ας δω τι παιζει,αλλα πατατα.Και επειδη θα εχει και λιγα επς δεν βλεπω καποιο εξελιξη ωστε να το συνεχισω. 4
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 wozzap με ψησες να ξεκινησω little witch
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 wozzap με ψησες να ξεκινησω little witch Γιαυτο υπαρχει αυτο το thread Ακυρο ειδα και τα 4 επεισοδια που εχουν βγει μεχρι στιγμης της 2ης σεζον του Strike the Blood.Παλι τα ιδια ακριβως με την 1η σεζον και κλασικα fanservice....
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εκεινη την εποχη ειδικα 70s-80s-90s ειχε πεσει πολυ scifi στα anime οποτε και υπαρχουν πολλα.Καλυτερα κανε αν δεν εχεις λογαριασμο στο myanimelist και ρωτα εκει μπας και ξερει κανενας γιατι απο μας και το imdb δυσκολο το βλεπω. Στα της καινουργιας σεζον εκτος απτα προηγουμενα που εχω γραψει ειδα και το Little Witch Academia,Seiren,Tales of Zestiria 2 ,eldlive. To Little Witch Academia ειδα πρωτα το ova και την ταινια μου αρεσαν αρκετα οποτε ξεκινησα και την σειρα που τα παει πολυ καλα.Οτι πιο κοντινο υπαρχει στο Harry Potter αλλα σε anime version (με γυναικες βεβαια αφου υπαρχουν μονο μαγισσες και οχι μαγοι) Seiren το περιμενα κακο αλλα ειναι οκ στα πρωτα επεισοδια ρομαντικου περιεχομενου και αυτο ενα απτα σχετικα αρκετα αυτη την σεζον. Tales of Zestiria 2 τιποτα σπουδαιο στην αρχη βεβαια περιμενω να αναιβει στα επομενα επς γιατι αυτο το anime χρειαζεται μπολικη δραση αφου εχει και πολυ καλο animation γιατι το μπλα μπλα του ειναι υπερβολικα βαρετο. eldlive drop στα πρωτα 2 επς.Το αρχισα επειδη ειναι απτο δημιουργο του Reborn και λεω ας δω τι παιζει,αλλα πατατα.Και επειδη θα εχει και λιγα επς δεν βλεπω καποιο εξελιξη ωστε να το συνεχισω. Για το Eldive τα φοβομουν δυστηχως γιατι βλεπω οτι οσο πηγαινε επεφτε και αλλο η βαθμολογια(ειπαμε το μονο πραγματικα χρησιμο του mal ειναι οταν θες να ξεκινησεις ενα anime). Για το Tales δυστηχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια επειδη το ντροπαρα το παιχνιδι του λόγω του συστηματος μαχης.Αλλα σε γενικες γραμμες οντως εχει παρα πολυ μπλα μπλα και αρκετα λιγη δραση πραγμα που δεν καταλαβαινω(εκτως αν φταιει το budget δεν ξερω). Το seiren αν και τυπικα anime,ο λογος που το ξεκινησα(περαν του Hora)ειναι γιατι απο οτι διαβασα καθε 3-4επεισοδια θα δειχνει διαφορετικη κοπελα,αρα ειδωμεν. Το little witch μαρεσει πολυ περισσοτερο και απο τις Harry potter ταινιες παντως. Το animation οπως και γενικα το ολο σκηνικο/χαρακτηρες ταιριαζουν γαντι και θυμιζουν πολυ retro παλια σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα