Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το kingdom το βλέπει διαβάζει/ κάνεις?

Σκέφτομαι να το ξεκινήσω βλέπω τρελές βαθμολογίες στο μανγκα αλλά υπάρχει και σε ανιμε. Τα παρακολουθεί κάνεις? Είναι πίστα στο μανγκα

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω το manga εδώ και 4 χρόνια, για το anime δεν γνωρίζω. Είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.

Αν και δεν εχω αρχισει ακομα καποιο anime απο αυτη τη season,η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν περιμενα να δω το Konosuba να εχει top(το gintama κλασσικα δεν το υπολογιζω :P)βαθμολογια σε ολοκληρη season.

Επισης μιας και αρχισα να βαριεμαι απιστευτα(ουτως ή αλλως δεν γινεται και τιποτα ουσιωδες)κανω drop το Sousei No Onmyouji .Οταν τελειωσει και αν τα τελευταια 2-3 επεισοδια κλεινουν την σειρα θα τα δω αλλα σιχαθηκα να βλεπω επεισοδια χωρις νοημα. Μια σειρα που επρεπε να ειχε μεγιστο 12-16επεισοδια και την τραβανε στα 50 αν ειναι δυνατον.

Προσωπικα καμια εκπληξη γιατι ειναι τοσο ψηλα το Konosuba.Με εξερεση προφανως το Gintama ηταν το anime με το περισσοτερο hype,ακομα και παραπανω απτο Ao No Exorcist που απλα ηρθε μετα απο αρκετα χρονια με sequel,ενω λιγο πολυ ειναι ξεχασμενη σειρα.

Οσο για το Sousei no Omnyouji εγω το συνεχιζω απλα γιατι εχω δει πολλα επεισοδια και δεν αξιζει προσωπικα να το dropαρω αφου γνωριζουμε οτι θα εχει 50 επς συνολικα δηλαδη καμια 10ρια παραπανω απο τωρα,ασε που στην τελικη δεν το βαριεμαι και ας εχει μεσα κλισε και καποια filler.

Δημοσ.

Απο αυτη τη season εκτως απο τα σιγουρα Konosuba , Ao no exorcist και Tales of Zestiria που ειναι συνεχειες και θα δω σιγουρα ,αλλα που μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον και ειναι στα υποψην ειναι τα

Masamune-kun no revenge

Kuzu no honkai

Little witch academia

Yowamushi Pedal: New Generation

Αλλα τα οποια θα αφησω καποια επεισοδια να περασουν μηπως αλλαξω γνωμη προς το καλυτερο

Chain Chronicle

elDlive

Rewrite

Demi Chan Wa

Chaos Child

Δημοσ.

Απο αυτη τη season εκτως απο τα σιγουρα Konosuba , Ao no exorcist και Tales of Zestiria που ειναι συνεχειες και θα δω σιγουρα ,αλλα που μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον και ειναι στα υποψην ειναι τα

Masamune-kun no revenge

Kuzu no honkai

Little witch academia

Yowamushi Pedal: New Generation

Αλλα τα οποια θα αφησω καποια επεισοδια να περασουν μηπως αλλαξω γνωμη προς το καλυτερο

Chain Chronicle

elDlive

Rewrite

Demi Chan Wa

Chaos Child

Να προσθεσω ACCA 13-ku Kansatsu-ka και Onihei που ασχετα με τις βαθμολογιες που υπαρχουν(που λογικα θα αλλαξουν προς το καλυτερο) φαινονται ενδιαφεροντα και ειναι πολυ διαφορετικα αποτι εχουμε συνηθησει.Θα εβαζα μεσα και το sequel του Shouwa Genroku,αλλα δεν εχω δει την προηγουμενη σεζον.Για Gintama δεν χρειαζεται να πω κατι must see για οποιον εχει δει ολα τα προηγουμενα.

Επισης το Yowamushi Pedal που εβαλες ειναι 3η σεζον δεν ειναι καινουργιο υπαρχουν απο πισω σεζον 1-2 και μια ταινια.Το Rewrite επισης sequel δεν θυμαμαι αν το ειχες δει.Tο Chaos Child ειναι κατι σαν sequel του Chaos Head αλλα δεν χρειαζεται να το δεις επειδη δεν εχουν και τοση σχεση μεταξυ τους και ειναι πανω κατω στο ιδιο συμπαν με Steins Gate-Robotics Notes νομιζω ολα απτον ιδιο δημιουργο.Το Chain Chronicle βλεπω ειναι βασισμενο σε mobile game και εχω κακες αναμνησεις απο τετοιες μεταφορες(βλ. Chaos Dragon.....) οποτε θα το περιμενω μαλλον να φτασει κοντα στο τελος μπας και το δω.

Δημοσ.

Για το pedal ναι το λεει και στο σαπιο Mal οτι ειναι 3η season,τωρα για την κατω λιστα ναι ειναι η πιο επιφοβη για μενα γιαυτο και τα αναφερω ξεχωριστα

• Moderators
Δημοσ.

Τέλειωσα το Hyouka anime λοιπόν. Γενικά μου έφερνε στοιχεία από Oregairu και Suzumiya (club room, small group, slice of life, "why me?" protagonist), αλλά είχε ενδιαφέρον με τα "μυστήρια" του που πάντα ήθελε να μαθαίνει η Chitanda γιατί

.

Και ωραίο animation / σκίτσο. :)

Τώρα λέω να κοιτάξω το Durarara anime και το manga του ReLIFE.

Δημοσ.

Durarara ειδα τις 2 πρωτες season αλλα δυστηχως το ψιλο βαρεθηκα αφου μετα την πρωτη season που ηταν και η πιο ουσιωδης,δεν εβλεπα καμια τρομερη εξελιξη. Το ριξανε πολυ στο κλισε+την dulalan η οποια αναθεμα πως τους ηρθε να βαλουν τετοιο πραγμα μεσα στην σειρα και εγιναν μια σαλατα ολα. Βασικα το υπερφυσικο ειναι που δεν κολλαει καθολου .

Για το ReLife, απο πλευρας anime παντα ,νομιζω οτι ειχαν γραφτει και εδω πολυ καλα λογια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαμαι που ειχε γραφτει πιο πισω οτι υπηρχε απογοητευση για την προηγουμενη season ,αλλα δεν βλεπω μεγαλυτερο ενδιαφερον και για την τωρινη. Και εδω απογοητευση επεσε? :P

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Θυμαμαι που ειχε γραφτει πιο πισω οτι υπηρχε απογοητευση για την προηγουμενη season ,αλλα δεν βλεπω μεγαλυτερο ενδιαφερον και για την τωρινη. Και εγω απογοητευση επεσε? :P

Όχι. Υπάρχει Gintama. τέλος.

Δημοσ.

Θυμαμαι που ειχε γραφτει πιο πισω οτι υπηρχε απογοητευση για την προηγουμενη season ,αλλα δεν βλεπω μεγαλυτερο ενδιαφερον και για την τωρινη. Και εγω απογοητευση επεσε? :P

Οντως, καλα λογω και περιορισμενου χρονου δεν εχω δει και πολλα, μονο ao no exorcist + masamune kun's revenge

Δημοσ.

Τα καλυτερα μεχρι στιγμης τα Gintama(που δυστυχως παλι δεν θα δουμε κωμικα επεισοδια και το πανε κατευθειαν στο σοβαρο)-Masamune-Ao no Exorcist-Kuzu no Honkai.Επισης ενδιαφεροντα φαινονται τα Chaos Child-Demi chan wa Kataritai.Ακομα δεν εχω δει Little Witch Academia-Youjo Senki-Tales of Zestiria.

Μια χαρα την βλεπω αυτη την σεζον αλλα τα περισσοτερα ατομα γενικοτερα περιμενουν την επομενη σεζον λογω Attack on Titan 2-Boku no Hero Academia 2-Kekkai Sensen 2-Berserk 2 δηλαδη πολλα γνωστα sequel.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα την βλεπω αυτη την σεζον αλλα τα περισσοτερα ατομα γενικοτερα περιμενουν την επομενη σεζον λογω Attack on Titan 2-Boku no Hero Academia 2-Kekkai Sensen 2-Berserk 2 δηλαδη πολλα γνωστα sequel.

Απο που προκυπτει το παραπανω?

Οκ για το Attack on titan δεκτο και εν μερη για το Boku μια απο τα ιδια ,αλλα Berserk 2?

Το πρωτο πριν μερικους μηνες αν θυμασαι εφαγε θαψιμο χοντρο εδω και το Kekkai αναθεμα αν σχολιασαμε ολοι και ολοι 3ατομα για αυτο(και το θυμαμαι κυριως απο το τελευταιο επεισοδιο που αργησε να βγει).

Δημοσ.

Απο που προκυπτει το παραπανω?

Οκ για το Attack on titan δεκτο και εν μερη για το Boku μια απο τα ιδια ,αλλα Berserk 2?

Το πρωτο πριν μερικους μηνες αν θυμασαι εφαγε θαψιμο χοντρο εδω και το Kekkai αναθεμα αν σχολιασαμε ολοι και ολοι 3ατομα για αυτο(και το θυμαμαι κυριως απο το τελευταιο επεισοδιο που αργησε να βγει).

Δεν μιλαω απο πλευρας καλο-κακο anime το λεω απο πλευρας ονοματων δηλαδη τα πιο δημοφιλεστερα.Οπως και να το κανουμε το Berserk παλι θα το δουν ατομα(και παλι θα το κραξουν για το animation)απλα επειδη εχει ονομα(ή επειδη ειναι μαζοχες :P ) .To Kekkai εμενα μου αρεσε σε γενικες γραμμες αλλα κλασικα σε 12 επεισοδια δεν μπορεις να δειξεις πολλα,βεβαια κυριως κραχτηκε επειδη αργησε 3 μηνες να βγει το φιναλε λογω καποιου προβληματος στην εταιρια προφανως.Τωρα λογικα θα εχουμε αλλα 12 επς για να δουμε αν θα γινει κατι καλυτερο.Για Attack on Titan-Boku no Hero δεν χρειαζεται να γραψω κατι.

Δημοσ.

Δεν μιλαω απο πλευρας καλο-κακο anime το λεω απο πλευρας ονοματων δηλαδη τα πιο δημοφιλεστερα.Οπως και να το κανουμε το Berserk παλι θα το δουν ατομα(και παλι θα το κραξουν για το animation)απλα επειδη εχει ονομα(ή επειδη ειναι μαζοχες :P ) .To Kekkai εμενα μου αρεσε σε γενικες γραμμες αλλα κλασικα σε 12 επεισοδια δεν μπορεις να δειξεις πολλα,βεβαια κυριως κραχτηκε επειδη αργησε 3 μηνες να βγει το φιναλε λογω καποιου προβληματος στην εταιρια προφανως.Τωρα λογικα θα εχουμε αλλα 12 επς για να δουμε αν θα γινει κατι καλυτερο.Για Attack on Titan-Boku no Hero δεν χρειαζεται να γραψω κατι.

Δεν εχει λογικη ομως αυτο για το Berserk.Τα λεγαμε και στην πρωτη season οτι αν σε καποιον δεν αρεσει καθολου το animation ας μην το δει και ας διαβασει το manga.Ειπαμε 1-2-3 κατανταει κουραστικο,βαρετο και ενοχλητικο να γραφεται συνεχεια για το animation.

Καλως ή κακως αυτη την επιλογη εκαναν γιατι ειχαν προφανως τους λογους τους οσον αφορα την επιλογη του εν λογω στουντιο ενω υπαρχουν αλλα πιο γνωστα/καλυτερα.Ειτε ειναι οικονομικοι οι λογοι,ειτε δεν ξερω και εγω τι δεν εχει σημασια πλεον γιατι δεν γινεται να αλλαξει κατι σε αυτο.

Για το Kekkai παλι ναι οκ δεν διαφωνω ,αλλα και παλι δεν εχει το ονομα και κοινο οπως το Berserk ή Attack On Titan,ουτε θυμαμαι γενικα ο κοσμος να ελεγε και τα καλυτερα(κοινως σε αλλους αρεσε,σε αλλους οχι)το anime οταν βγηκε. Γιαυτο λεω οτι δεν ειναι να πεις οτι ειναι το πολυαναμενομενο anime.

Καλοδεχουμενο βεβαια να υπαρχει και αυτο στην ιδια season αλλα και παλι και αυτη η season εχει μερικα αξιολογα anime.

Τελος να πω μονο οτι αναφερθηκε σε τι ειχε γραφτει σε αυτο το θεμα(που συμμετεχουμε αλλωστε),οχι τι γραφεται στα διαφορα forum του εξωτερικου.

Και το Dungeon ni deai ειναι ψιλο γνωστο απο την λιστα που βλεπω για την επομενη season αν και πρεπει να ειναι κατι σαν εναλλακτικη εκδοχη του αρχικου https://myanimelist.net/anime/28121/Dungeon_ni_Deai_wo_Motomeru_no_wa_Machigatteiru_Darou_ka?q=dungeon%20ni%20deai

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...