Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι η mini καταθλιψη που σε πιανει οταν τελειωνεις ενα πολυ καλο anime ή σειρά που οσο και να ψαξεις ποτε δεν θα βρεις την ιδια και τα συναισθηματα που σου προκαλουν.

Πολύ σωστό αυτό, και όσο παρόμοια anime/σειρά βρεις δεν θα είναι ίδια με την αγαπημένη σου  :-D  :cry:

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα και καποια αλλα anime απτην προηγουμενη σεζον που την τελιωνω σιγα σιγα μιας και αρχισαν να προβαλονται τα καινουργια.

Bungou Stray Dogs 2nd Season

"Ψιλοαπογοητευτικα" διοτι ειχα διαβασει καλα σχολια και ειδα καλες βαθμολογιες σε σχεση με την πρωτη σεζον.Τα πρωτα τεσσερα επεισοδια ηταν τα καλα που εδειχνε backstory εχοντας ωραια εξελιξη και κυριως ωραιο πρωταγωνιστη σε αντιθεση με το κανονικο στορυ που ο κεντρικος δεν μου λεει τιποτα.Στα υπολοιπα επεισοδια ηταν η πτωση αφου ειδα οτι πιο κλισε υπαρχει σε ενα shounen anime,που δεν λεω βλεπεται αλλα ερχεται απο μια σειρα που κανονικα ειναι seinen.....Ειδα "σουπερ ντουπε ουαου μαχες" που με το ζορι κραταγαν 3 λεπτα με πολυ μπλα μπλα βεβαια (με εξερεση την τελευταια που αντε κρατησε 5 λεπτα απτο ενα και 5 λεπτα απτο αλλο επεισοδιο :P) ,πολυχρωμες αυρες αλα dragonball,"σωζουμε" το κοριτσι που εκλεψαν και γινομαι φιλος με τον εχθρο μου.Ενω φαινοταν ενδιαφερον να πω την αληθεια η αρχη του τελικα δεν ηταν τιποτα σπουδαιο.Βεβαια ηταν κατιτις καλυτερο απτη 1η σεζον,αλλα τιποτα σπουδαιο.7/10 κυριως για τα πρωτα επεισοδια.

Drifters

Μου ελειψαν τα πετσοκωματα και οι διαμελισμοι σε uncensored,αυτο στην ουσια δειχνει αυτο το anime.Full δραση απο χαρακτηρες που ειναι υπαρκτα ιστορικα προσωπα.Πολυ ωραιο(οπως παντα) το χαρακτηριστικο σχεδιο του δημιουργου του Hellsing.Δεν χρειαζεται να πω πολλα για αυτο μονο οτι εχει ανακοινωθει 2η σεζον αλλα δεν ξερουμε ποτε γραφοντας μια τρολια στο τελος "To Be Continued Second Season,See You Again, Tokyo 20XX"

8/10 θα μπορουσε να παρει και πιο κατω αλλα ειχα καιρο να δω τετοιου ειδους anime και το ευχαριστηθηκα

Ajin 2nd Season

Πολυ υποτιμημενη σειρα,μου αρεσε πολυ η πρωτη σεζον αλλα συνεχισε πολυ δυνατα και στην 2η που ηταν και καλυτερη.Αυτο που μου αρεσει κυριως στην σειρα ειναι πως οτιδηποτε γινεται υπαρχει απο πισω καποιο σχεδιο και καποια λογικη.Πολυ ωραιος ο πρωταγωνιστης παρα το νεαρο της ηλικιας του και επιτελους ενας πολυ καλος εχθρος που σου μενει στο μυαλο και δημιουργει χαος οπου βρεθει.Τα πρωτα 4 περιπου επεισοδια ειναι πιο ηρεμα χωρις να ειναι βαρετα,αλλα στα υπολοιπα γινεται πραγματικος χαμος με συνεχης ροη της δρασης.Επισης αποτι διαβασα διαφοροποιηθηκε απτο manga αφου υπηρχε και καποια ολοκληρωση στο anime.

8,5/10 γιατι οχι και 9/10.

Επισης ειδα το One Piece Film Gold.Γενικα οι ταινιες του one piece ειναι λιγο γτπ αλλα απο τοτε που εβαλε το χερι του ο Oda δηλαδη Strong World-Film Z και τωρα το Gold ειναι σαφως καλυτερες.Η ταινια πανω κατω ειναι κλασικο OP κωμωδια-δραση-δραμα-ωραια soundtrack και το ευχαριστηθηκα παραπανω επειδη εχω σταματησει το anime εδω και καιρο οποτε εκανε την προβολη της καλυτερη.2 ωρες ειναι η διαρκεια και υπαρχει συνεχης ροη χωρις να σταματαει καπου οποτε δεν το βαριεσαι και το animation βεβαιως ειναι στα υψηλα στανταρ αφου ειναι ταινια και εχει πεσει περισσοτερο budget.Επισης υπαρχουν καποιοι χαρακτηρες τους οποιους εχουμε να δουμε χρονια και μας δειχνει οτι ακομα υπαρχουν,οποτε ισως τους δουμε καποτε στο μελλον στο κανονικο στορυ.Προφανως οποιος βλεπει το One Piece επιβαλεται να δει και αυτη την ταινια.

8/10

Δημοσ.

Τελος το manga του Akame ga Kill,ψιλοfail οπως το περιμενα και σε καποια πραγματα ειναι παρομοιο με το τελος του anime.Παντως το καλο ειναι πως δεν το τραβηξε και τελιωσε εκει που επρεπε.

Δημοσ.

Fate ειναι οποτε υποθετω καλο θα βγει.Βεβαια με ανησυχει λιγο οτι δεν ειναι απτην ufotable αλλα απτην A-1 Pictures,θα δειξει.Παντως η σκηνη στα 10 δευτερα πολυ fate/zero,δεν λεω στο ιδιο franchise ειναι,αλλα μην βλεπουμε παλι τα ιδια....

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω αρχισει ακομα καποιο anime απο αυτη τη season,η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν περιμενα να δω το Konosuba να εχει top(το gintama κλασσικα δεν το υπολογιζω :P)βαθμολογια σε ολοκληρη season.

Επισης μιας και αρχισα να βαριεμαι απιστευτα(ουτως ή αλλως δεν γινεται και τιποτα ουσιωδες)κανω drop το Sousei No Onmyouji .Οταν τελειωσει και αν τα τελευταια 2-3 επεισοδια κλεινουν την σειρα θα τα δω αλλα σιχαθηκα να βλεπω επεισοδια χωρις νοημα. Μια σειρα που επρεπε να ειχε μεγιστο 12-16επεισοδια και την τραβανε στα 50 αν ειναι δυνατον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...