Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Και αλλο ενα The Disappearance of Haruhi Suzumiya,αλλα πρεπει να δεις την σειρα πριν πας για την ταινια αφου ειναι κατι σαν sequel.

https://myanimelist.net/anime/7311/Suzumiya_Haruhi_no_Shoushitsu?q=the%20disappea

Βασικά είναι interquel. :P

Έχει λίγο περίεργο timeline το anime, η ταινία είναι ενδιάμεσα από επεισόδια βάσει των novels.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά είναι interquel. :P

Έχει λίγο περίεργο timeline το anime, η ταινία είναι ενδιάμεσα από επεισόδια βάσει των novels.

Ναι γιαυτο εγραψα κατι σαν sequel μιας και ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα στο timeline,αλλα με βαση την χρονολογια που βγηκε το η ταινια ειναι :P .Παντως κριμα που δεν εχουμε καινουργιο anime της Suzumiya μιας και μου αρεσε πολυ ενω δεν το περιμενα οταν το εβλεπα.

Λοιπον τελιωσα αλλα 3 anime:

Keijo

Εδω παει η εκφραση εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου.Ειναι πολυ πιθανο οτι πιο wtf εχω δει σε anime το ολο στιλακι και καλα sport που πρεπει να ριξεις την αντιπαλο σου με το στηθος ή τον κωλο με πολυ δοση απο υπερφυσικο και προφανως fanservice,αλλα στην τελικη anime βλεπω οποτε και ειπα δεν γαμιεται θα το δω και ας ειπα κατα την διαρκεια τον επεισοδιων πολλες φορες τι βλεπω ο μαλακας :P .Δεν χρειαζεται να πω παραπανω οποιος θελει να καψει καποια εγκεφαλικα κυτταρα αυτο ειναι το anime που πρεπει να δει.Δεν βαζω βαθμολογια γιατι ειμαι σε διλημμα να βαλω ενα αξιοπρεπεστατο 6/10 επειδη παω πασο και στην τελικη βλεποτανε ή να βαλω 3/10 αν το επερνα στα σοβαρα.

Επισης κατι ακυρο οταν εβλεπα πριν καποια χρονια το επος στο One Piece Luffy vs Lucci οταν ο πρωτος εκανε στο τελος το Gatling Gun ποτε δεν περιμενα να το δω σε version με κωλοχτυπηματα.....

Udon no Kuni no Kiniro Kemari

Ωραιο slice of life anime,με ενα παιδακι που ειναι κανονικα τανουκι(ρατσα ρακουν) αλλα μεταμορφωνεται σε ανθρωπο και περναει της ωρες του παρεα με τον κεντρικο χαρακτηρα.Μοιαζει λιγο οτι ναναι η υποθεση αλλα ειναι αρκετα καλο.Οι χαρακτηρες ειναι καλογραμμενοι και ειναι ενα κομματι που σε κραταει να δεις παραπανω για να μαθεις περισσοτερα πραγματα γιαυτους.Αρκετα χαλαρο και στα 3 τελευταιο επεισοδιακια γινεται αρκετα συγκινητικο μπορω να πω και εξηγηται επισης γιατι το ρακουν διαλεξε να εμφανιστει στον κεντρικο αρα δεν ειναι κατι τυχαιο και δεν αφηνει κενο. 8/10

Saiki Kusuo no Ψ Nan

Οταν το αρχισα δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ.Gag κωμωδια που εχει δυο version σε επεισοδια ειτε 120 short των 4 λεπτων ή 24 κανονικα.Πολυ αστειο στα περισσοτερα επεισοδια και ηταν πολυ λιγα(εως καθολου) αυτα που δεν μου αρεσαν.Ο κεντρικος μιλαει μονο απο μεσα του αλλα πεταει καλες ατακες και οι side characters ειναι αρκετα αστειοι.Οπως και στο Gintama και εδω ειναι παροδια οποτε ξερει ο κεντρικος οτι ειναι ενα anime/manga και το εκμεταλευεται σωστα.Αν πω κατι αρνητικο ειναι οτι λογω του οτι ηταν short μιλαγαν πολυ γρηγορα και ο ενας πανω στον αλλον πραγμα που με εκανε μερικες φορες να μπερδευομουν με του υποτιτλους αν και μετα το συνηθισα.Το καλο ειναι οτι ανακοινωθηκε 2η σεζον. 8.5/10

Δημοσ.

Keijo.Δεν χρειαζεται να πω και πολλα για αυτο,αφου μονο απο την περιληψη και το trailer καταλαβαινει καποιος περι τινος προκειται.

Μαρεσε σαν κατι το διαφορετικο(ειδικα απο το συγκεκριμενο''αθλημα''). 7/10

Κανονικα στο Keijo θα εβαζα και παραπανω γιατι ειναι ο ορισμος της ''ποιοτητας'' :P,αλλα ειπα να μην βαλω γιατι θα πεφτανε ντοματες παρολο που περαν της πλακας,οτι ειδαμε στο trailer πριν βγει(αρα ηξερε καποιος τι να περιμενει,αλλιως θα το εκανε drop απο το 1ο επεισοδιο)αυτα εδειξε.

Οσο για το Saiki μιας και δεν το ανεφερα εγω προσωπικα του βαζω 9/10.Οχι γιατι ολα τα επεισοδια ειναι το ιδιο διασκεδαστικα,αλλα γιατι εδωσε νεο νοημα στα short anime(τουλαχιστον ετσι οπως προβαλονταν στην αρχη γιατι μετα τα μπερδεψανε λιγο με τα ολοκληρωμενα επεισοδια)και αρα σαν σημειο αναφορας/μετρο συγκρισης πρεπει να εχει την αναλογη βαθμολογια.

Δημοσ.

Κανονικα στο Keijo θα εβαζα και παραπανω γιατι ειναι ο ορισμος της ''ποιοτητας'' :P,αλλα ειπα να μην βαλω γιατι θα πεφτανε ντοματες παρολο που περαν της πλακας,οτι ειδαμε στο trailer πριν βγει(αρα ηξερε καποιος τι να περιμενει,αλλιως θα το εκανε drop απο το 1ο επεισοδιο)αυτα εδειξε.

Οσο για το Saiki μιας και δεν το ανεφερα εγω προσωπικα του βαζω 9/10.Οχι γιατι ολα τα επεισοδια ειναι το ιδιο διασκεδαστικα,αλλα γιατι εδωσε νεο νοημα στα short anime(τουλαχιστον ετσι οπως προβαλονταν στην αρχη γιατι μετα τα μπερδεψανε λιγο με τα ολοκληρωμενα επεισοδια)και αρα σαν σημειο αναφορας/μετρο συγκρισης πρεπει να εχει την αναλογη βαθμολογια.

Διπλο το κακο για μενα στο Keijo που ηξερα και το manga πριν καν βγει σε anime,αλλα ειπαμε οτι εχει μια "πρωτοτυπια" και βλεπεται.Νταξει αν εβαζα βαθμολογια για fanservice θα επερνε αλλο βαθμο :P .Παντως ωραια λογικη που η αλλη βαζει το μαγιο της μεσα στα κωλομερια κι περνει super duper ultra speed που και ο flash θα ζηλευε 10/10 :D

• Moderators
Δημοσ.

Παντως κριμα που δεν εχουμε καινουργιο anime της Suzumiya

Ισχύει. :(

Το μόνο που είχαμε ήταν το Disappearance of Nagato Yuki-chan, που ήταν το spin-off στο διαφορετικό σύμπαν.

Θα είχε ενδιαφέρον αν έβγαινε νέα σαιζόν γιατί θα είχε την anti-SOS team και στα novels ήταν περίεργο το τι γινόταν.

Υπήρχαν 2 "timelines" που ο Kyon είχε κάνει διαφορετική επιλογή και μας έδειχνε μία το ένα και μία το άλλο και στο τέλος συνδέονταν μεταξύ τους.

Δημοσ.

μολις ειδα το τελευταιο επισοδειο του yuri on ice. ηταν τελειο. ελπιζω να βγει και δευτερη σεζον :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Ωραιο αλλα καπως βιαστικο οπως ολο το anime και επειδη φαινεται οτι εριξαν παραπανω budget απτο συνηθισμενο πιστευω θα μπορουσαν να βαλουν 2-3 επεισοδια παραπανω για να εχει πιο normal ρυθμο.Παντως στο τελος γραφει see you on next level,οποτε ισως βγαλουν καποια στιγμη 2η σεζον,θα δειξει.

Χθες ειδα το Tokyo Godfathers που προταθηκε απτον εαυτο μου στην προηγουμενη σελιδα :P .Πολυ ωραια χριστουγεννιατικη ιστορια που δειχνει 3 αστεγους να βρισκουν ενα μωρο παιδι στα σκουπιδια και αποφασιζουν αντι να το δωσουν στην αστυνομια να ψαξουν να βρουν την μανα του.Αυτο τους οδηγει σε διαφορες περιεργες καταστασεις.Ταυτοχρονα μαθαινουμε και διαφορα για το παρελθον των (πολυ ωραιων) πρωταγωνιστων και πανω κατω για το πως κατεληξαν αστεγοι.Γενικα η ταινια κινειται ματαξυ σοβαρου και αστειου,αφου εχει κωμικες και πιο δραματικες στιγμες.Ως ταινια λογικο ειναι να εχει πολυ καλο animation,αλλα επισης εχει και πολυ ωραιο και ιδιαιτερο σχεδιο.Μια χαρα περασε 1μιση ωρα χωρις να κουρασει καθολου,οποτε την προτεινω για αυτες τις μερες.

• Like 2
Δημοσ.

Τελείωσα το Hunter X Hunter (anime, 2011) και είμαι σε φάση:

59fddac9ea2425a2908b2f67210b588b.jpg

Μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή....ήταν τέλεια συντροφιά.

• Like 2
Δημοσ.

Χλωμο εως αδυνατο να γινει αυτο συντομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ακουσει προσφατα στο Youtube το opening του Shaman King και μετα αφου ψηθηκα, ειδα ολα τα επεισοδια της σειρας τοσο στην κανονικη τους εκδοση (JPN) με αγγλικους υποτιτλους τοσο και σε ελληνικη μεταγλώττιση ( εμετος :P )

Μετα κατελειξα να διαβαζω τα Manga απο την αρχη μεχρι το τελος (πολυ καλυτερα απο το anime, σιγουρα!) Ειδικα τα πρωτα volumes ειναι απιθανα, και μετα ειπα να συνεχισω το sequel, Shaman King Flowers (?) , τα διαβαζω ολα τα chapters (29 λογω ακυρωσης της σειρας, γιατι δεν εβρισκαν εκδοτη νομιζω ..) και το τελος ( αν ειναι αυτο το επισημο τελος .. ) ειναι μια σκετη απογοητευση .

Καπου διαβασα πως ηδη δουλευεται η συνεχεια της σειρας, και το καλυτερο ειναι πως ψηνονται και για συνεχιση του anime, ο χρονος θα δειξει  :-D Ενα απο τα αγαπημενα μου anime , τα ειδα και στην σωστη ηλικια του για εμενα, γυρω στα 13-14 αν θυμαμαι καλα ..

Εχω παραγγειλει ηδη να πως τα 10 πρωτα volumes σε Ελληνικη Εκδοση και τα αλλα 22 λεω να τα παρω αργοτερα στην Αγγλικη μιας και δεν υπαρχουν στα Ελληνικα τα υπολοιπα .. Μονο και μονο για την συλλογη.

Επεξ/σία από optimus_crime
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κάθομαι και βλέπω το Hyouka που είναι άλλο ένα school club slice of life σε στυλ Suzumiya (χωρίς τα...Suzumiya-κά) ή Oregairu.

Genre το έχουν στο "Mystery" αν και δεν δίνει ακριβώς αυτό το vibe, στα 5 επεισόδια που είδα, υπάρχει πάντα κάτι που προσπαθούν να βρουν και έχει "ανάλυση" όταν το βρίσκουν.

Βασικά, εκτός του ότι μου κρατάει το ενδιαφέρον κάθε φορά, μου αρέσει το animation και τα περίεργα πράγματα που βλέπει ο πρωταγωνιστής (κάποια μορφή ψύχωσης λέει το Reddit, γιατί απλά "χάνεται" για λίγο ) μερικές φορές όταν σκέφτεται ή μιλάνε οι άλλοι. Cute primary girl doesn't hurt either. :P

Δημοσ.

Τελείωσα το Hunter X Hunter (anime, 2011) και είμαι σε φάση:

ειναι η mini καταθλιψη που σε πιανει οταν τελειωνεις ενα πολυ καλο anime ή σειρά που οσο και να ψαξεις ποτε δεν θα βρεις την ιδια και τα συναισθηματα που σου προκαλουν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...