Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία έχω ξεκινήσει (και τώρα φτάσει στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του) Uchuu Kyoudai (Space Brothers).

Είναι seinen στο κοντινό μέλλον, με την ιστορία δύο αδερφών που μικροί ήθελαν να γίνουν αστροναύτες και να πάνε στο φεγγάρι αλλά στην πορεία ο μεγάλος αδερφός θεώρησε ότι είναι αδύνατο και έγινε τυπικός salary man σε εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, ενώ ο μικρός αδελφός τα κατάφερε. Μετά από διάφορες συγκυρίες, ξεκινάει και ο μεγάλος αδερφός την εκπαίδευση για να γίνει αστροναύτης ..

Η σειρά αξίζει; Την έχω βάλει στο μάτι, απλά επειδή βλέπω ότι είναι 99 επεισόδια είμαι σκεπτικός.

Στα άλλα συγκλονιστικά νέα, η επιστροφή του Rurouni Kenshin, με νέο αρκ στο manga 10+ χρόνια μετά το τέλος του.....

https://www.animenewsnetwork.com/news/2016-12-01/nobuhiro-watsuki-launches-rurouni-kenshin-hokkaido-arc-manga-in-spring-2017/.109370

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σειρά αξίζει; Την έχω βάλει στο μάτι, απλά επειδή βλέπω ότι είναι 99 επεισόδια είμαι σκεπτικός.

Στα άλλα συγκλονιστικά νέα, η επιστροφή του Rurouni Kenshin, με νέο αρκ στο manga 10+ χρόνια μετά το τέλος του.....

https://www.animenewsnetwork.com/news/2016-12-01/nobuhiro-watsuki-launches-rurouni-kenshin-hokkaido-arc-manga-in-spring-2017/.109370

Απο την στιγμη που μεχρι και νεο dragonball βγηκε δεν προκαλουν εντυπωσεις τετοιες ανακοινωσεις,ουτε και νεες κυκλοφοριες manga που ειναι ανενεργα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Βεβαια η παραπανω σειρα ειναι πασιγνωστη φυσικα .

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω δει το anime για να σου πω... Είδα πάντως πού είναι το ep. 99 και είναι στο Ch. 187 του manga (αισίως έχει φτάσει τα 286 μέχρι τώρα).

Δημοσ.

Στα anime αυτης της season που εχω δει και εχουν τελειωσει ως τωρα για το Haikyuu οτι αναφερθηκε και σε προηγουμενες σελιδες για την κορυφαια αθλητικη σειρα αυτη τη στιγμη ειναι λιγο πολυ γνωστο.

Πολυ αξιολογο και σιγουρα πιο ολοκληρωμενο και χαλαρο ηταν το Stray Dogs και απο μενα παιρνει ανετα ενα 8/10 οχι γιατι ηταν το φοβερο και πρωτοτυπο,αλλα γιατι δεν σε κουραζε στα επεισοδια αυτα(ειδικα τα πρωτα 4-5 επεισοδια της 2ρης season αν και εν μερη fillers ηταν παρα πολυ καλα και ενδιαφεροντα),ειχε χαρακτηρες που ειχαν τις στιγμες τους,απλη υποθεση/πλοκη και γενικα ειχε καλη εκτελεση.Το τελευταιο επεισοδιο κλασσικα αναφερει και για αλλο νεο κακο αν και δεν το βλεπω να εχει συνεχεια.

Ενα πιο ολοκληρωμενο και πιο κατανοητο kekkai sensen θα το ελεγα με λιγα λογια.

1επεισοδιο εμεινε και για το παρα πολυ καλο και ενδιαφερον Jojo που στα τελευταια επεισοδια η σειρα παιρνει απιστευτα τα πανω της ,και ειναι με διαφορα το καλυτερο κομματι τω 39επεισοδιων.Ξεκιναει στο πρωτο κομματι σαν σειρα του 6-6.5(κοινως τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με τα παλια)αλλα στα τελευταια περιπου 6-8επεισοδια ανεβαινει το ενδιαφερον σε σειρα του 8.5-9 και θυμιζει αρκετα την αιγλη των πιο παλιων.

Δημοσ.

Από τα καλύτερα πράγματα που διάβασα σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα καλύτερα πράγματα που διάβασα σήμερα.

Μιας και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου σειρές manga (και το πρώτο που αγόρασα ολόκληρο) δε μπορώ να σου πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι το Rk σαν δουλειά είναι ολοκληρωμένη, δεν είχε αφήσει μετέωρα πράγματα και είχε πολύ καλό τέλος μετά το καταπληκτικά συναισθηματικό arc με τον Enishi. Να γράψει τώρα, τόσα χρόνια μετά, arc καινούριο μόνο καλό δεν ακούγεται. Περισσότερο αρπαχτή μου φαίνεται, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι ο Natsuki μετά το RK δεν έκανε τίποτα αξιόλογο. 

Δημοσ.

ερωτηση 1η, τι εγινε με το kissanime γιατι δεν φορτωνει μη γαμη

ερωτηση 2η, που βλεπετε anime χωρις να κολλαει/φορτωνει για κανα μηνα

Δημοσ.

ερωτηση 1η, τι εγινε με το kissanime γιατι δεν φορτωνει μη γαμη

ερωτηση 2η, που βλεπετε anime χωρις να κολλαει/φορτωνει για κανα μηνα

Σε εμένα μια χαρά λειτουργεί το kissanime.

Δημοσ.

Yuri / drifters δεν περιμενα τοσο καλα, Κει καλο και ειχε τη φαση του, nanbaka so-so, πολυ φτωχη η σεζον αλλα ψιλοκαλη, για μανε ο Γιουρης ηταν η εκπληξη ^_^  

Δημοσ.

Μιας και τελειωνει και αυτη η season πανω κατω(και δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον μιας και ηδη αρκετες σειρες τελειωσανε)ας γραψω 2-3 λογακια συνοψιζοντας οσον αφορα τις σειρες που κλεισανε(οσες εχω δει τουλαχιστον ως τωρα).

Days.Γνωστη περιπτωση αθλητικης σειρας ποδοσφαιρου με υποψηφιο ως χειροτερο κεντρικο χαρακτηρα(τουλαχιστον στα πρωτα 15-20επεισοδια)και επισης υποψηφιο ως χειροτερο προπονητη σε αθλητικη σειρα ever.

Πολλα τα λαθη της σειρας κυριως στα πρωτα 18-19επεισοδια περιπου με τους αγωνες ειτε να τους βλεπουμε σε στυλ εικονων/φωτογραφιων,αδιαφορουν χαρακτηρες που το παιζανε αρκετοι λες και ειναι μηχανοβιοι+τα παραπανω που ανεφερα.

Στα τελευταια επεισοδια στρωνει καπως η σειρα αλλα ηθελε πολυ παραπανω δουλεια,ειδικα οταν ειχαμε και το Haikyuu την ιδια περιοδο να κανει τις οποιες αδυναμιες να ειναι πιο εντονες.

Ενα 5/10 γενικα(κοινως μετριο)για την εν λογω σειρα,αν και στα τελευταια επεισοδια που βλεπουμε λιγο παραπανω ενα αγωνα ανεβαινει αρκετα η σειρα και δειχνει καποια σημαδια βελτιωσης. Θα βγαλει και 2ρη season.

Για το Haikyuu δεν χρειαζεται να πω κατι που δεν εχει ηδη αναφερθει.

8.5-9/10 χωρις πολλα πολλα(για αυτα που εδειξε με μονο 1 αγωνα στην ουσια και μολις 10 επεισοδια).

Stray Dogs 2.Μεγαλη εκπληξη τουλαχιστον στα πρωτα4-5  ψιλο filler επεισοδια που δεν το περιμενα.Βελτιωμενο σχεδον στα παντα σε σχεση με την πρωτη season,αν και η τελευταια μαχη ηταν προβλεψιμη μεχρι αηδιας μαρεσε πολυ στο συνολο(αφου ειχε παραπανω ουσια και δραση παρα μπλα μπλα) 8/10 και μπραβο για μια σειρα που σιγουρα δεν το περιμενα.

Okusama Ga. Ισως ο κυριοτερος λογος που την ειδα αυτη τη σειρα ηταν λογω του αψογου Saiki(κυριως λογω της μικρης διαρκειας)και τελος παντων η δευτερη season δεν ηταν ασχημη σε σχεση με την πρωτη(για αυτο το ειδος τελος παντων....)6/10

Jojo .Μακραν η πιο αδυναμη season ως τωρα απο τις προηγουμενες. Οσα επεισοδια(κυριως απο την μεση της σειρας και μετα)ειχαν τον κεντρικο κακο Kira ηταν ενδιαφεροντα,κυριως τα τελευταια 5-6.Ολα τα αλλα παλι ηταν πολυ αδιαφορα. Κοινως στα κεντρικα επεισοδια του κακου η σειρα κυριως προς το τελος ηταν της ταξης του 8-8.5 και στα υπολοιπα ηταν του 5 ξερω γω.

Αρα 7/10 απο μενα επειδη μου αρεσαν πολυ τα τελευταια επεισοδια.

Σημερα ή αυριο θα δω και τα υπολοιπα Watashi Ga,Keijo,Izetta,Udon no Kuni

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω και γω λιγα λογια για τα anime που εχω δει μεχρι τωρα αυτη την σεζον.

Yuri on Ice

Πολυ πιθανον οτι ειναι το anime της σεζον,διαφορετικο ως προς την θεματολογια δηλαδη πατιναζ,αλλα γενικοτερα πολυ καλο απο πλευρας animation-soundtracks και πολυ καλες χορογραφιες.Σιγουρα οτι οι χαρακτηρες(για να το πω πιο κοσμια)ειναι θηλυπρεπεις μπορει να πειραξει αρκετα ατομα και προσωπικα με χαλασε καπως οτι ηθελε 2-3 παραπανω επεισοδια γιατι ο ρυθμος ηταν πολυ γρηγορος αποτι επρεπε και φανηκε ειδικα προς το τελος που βιαστικαν υπερβολικα. Συνολικα βλεπεται πολυ ανετα και περναει ευχαριστα η ωρα,ενα 8 και ισως κατι παραπανω περνει ανετα.

Haikyuu 3

Προφανως και ειναι δυνατη και αυτη η σεζον και γενικοτερα τα λογια περιττα αφου ειχα πει και προηγουμενος για το συγκεκριμενο anime την γνωμη μου.8/10 επειδη ειχε μονο 10 επεισοδια τα οποια ηταν εξ ολοκληρου στον αγωνα που απτην μια ειναι καλο γιατι εχει μεγαλη διαρκεια(ο αγωνας εννοω),αλλα απτην αλλη μπορει να γινει λιγο μονοτονο και επισης εκλεισε ξαφνικα η σεζον ενω θα μπορουσε να δειξει και τον επομενο αγωνα εφοσον υπαρχει και υλικο απτο manga.

Occultic Nine

Supernatuραλιστικο ντετεκτιβικο anime αρκετα αξιολογο το οποιο για καποιο λογο εφαγε στην αρχη πολυ hate απτο κοινο στο animelist φτανοντας καποια κατω απτο 6.5(αυτη την στιγμη εχει κοντα στο 7.2).Και εδω ο ρυθμος ειναι αρκετα γρηγορος και επειδη τα στοιχεια που σου εμφανιζονται ειναι μπολικα μπορει να χασεις λιγο την μπαλα,αλλα σε κραταει σε ενδιαφερον αφου υπαρχουν και αρκετες ανατροπες κατα την διαρκεια. 7.5/10 με ενα επεισοδια να απομενει.

Mahou Shoujo Ikusei Keikaku

Συνταγη madoka magica απλα εδω εχει το στοιχειο του survival mode.Στα πρωτα 4 επεισοδια ειναι μετριο αλλα στα επομενα ανεβαινει δειχνοντας περισσοτερη δραση και darkιλα.Βεβαια ειναι αλλο ενα anime με πολυ γρηγορο ρυθμο που ηθελε 1-2 παραπανω επς. 7/10

Fune wo Amu

Ενα απτα υποτιμημενα anime της σεζον.Slice of life χωρις να εχει ενηλικο αντρα με ενα κοριτσακι ως συνηθως :P .Υπερβολικα συμπαθητικος ο κεντρικος που στην αρχη μας τον δειχνει ως ενα σχετικα αντικοινωνικο ατομο αλλα εξυπνο που βρισκει δουλεια σε ενα γραφειο το οποιο θελει να φτιαξει ενα πολυ μεγαλο λεξικο,ενω η περιγραφη δεν δειχνει τοσο ενδιαφερουσα ειναι ενα πολυ καλο anime που μας δειχνει σωστα αν και καπως βιαστικα(11 επεισοδια οποτε λογικο) την αναπτυξη του κεντρικου(επισης κατι ακυρο πρεπει να ειναι ο πρωτος πρωταγωνιστης που εχω δει σε ανιμε να εχει μια μικρη καμπουρα :P) .Εχει σε ισορροπια το δραματικο-ρομαντικο-κοινωνικο κομματι κατι που μου αρεσε ιδιαιτερα. 8/10

To Be Hero

Short anime των 10 λεπτων ανα επεισοδιο.Μου αρεσε σε γενικες γραμμες καφρικο και προστυχο χιουμορ που μου αρεσε καποιες φορες γινοταν πιο σοβαρο.Στην ουσια μεσα σε αυτη την καρφιλα δειχνει και την σχεση μεταξυ πατερα και εφηβης κορης. 7/10 ισως και λιγο παραπανω

Bernard jou Iwaku

Επισης short αλλα 3 λεπτων,νταξει συμπαθητικη κωμωδια γελασα μερικες φορες αλλα προφανως πολυ μικρο,αν ηταν σε μεγαλυτερη διαρκεια εννοειται θα ηταν καλυτερο. 6/10

Days

Λιγο παραπανω ενα μετριο ανιμε που εχει σχεση με το ποδοσφαιρο.Αντιπαθητικος και τερμα κλαψιαρης ο πρωταγωνιστης που δεν ξερει γρι ποδοσφαιρο και για καποιο πουστη λογο μπαινει σε αγωνα.Ο λογος αυτος βεβαια ειναι ο προπονητης ο οποιος ειναι ο χειροτερος προπονητης στην ιστορια του αθληματος επειδη δεν βοηθαει καθολου την ομαδα και περιμενει να τα μαθουν μονοι τους ολα και εκτος του οτι βαζει ασχετους παικτες μεσα ειναι γενικα ανυπαρκτος,ακομα και η manager που εχουν κανει περισσοτερη δουλεια οπως μας εδειξει κυριως στο τελευταιο  επ.Εκτος απτο ποδοσφαιρικο σεναριο που μπαζει εχουμε και την αθλια σκηνοθεσια που απτην μια μας δειχνει πανοραμικα cgi πλανα πολυ low budget που χαλαει την εικονα και απτην αλλη μας δειχνει υπερβολικα πολλα screenshots αντι να βλεπουμε κινουμενο σχεδιο-animation,αν ειναι ετσι να παω να διαβασω το manga.Περιεργος τα τελευταια 6-7 επς ειναι καλυτερα αφου εχουμε καλυτερους αγωνες αλλα και επειδη ο κεντρικος γινεται καλυτερος ως δια μαγειας βεβαια αφου απο προπονηση δεν μας εδειξε τιποτα εκτος απτο να τρεχει και να βαραει κατι σουτ σε κενο τερμα,στην ουσια ειναι αυτο το κομματι που κραταει μετριο και οχι κακο αυτο το anime.Κανονικα θα εριχνα και αλλο θαψιμο αλλα θα επιανε πολυ χωρος στα ηδη πολλα πραγματα που εχω γραψει :P . 5,5/10

Εχω ακομα να δω τα 3gatsu no lion-Ajin 2-all out-bungou 2-drifters-izetta-keijo-udon ελπιζοντας να τα δω μεσα στην βδομαδα.Αποτι καταλαβατε για μενα η σεζον ειχε ενδιαφερον anime και δεν θα την ελεγα φτωχη.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λογος που προσωπικα εβαλα παραπανω στο Haikyuu δεν ειναι γιατι διαφωνω με το παραπανω,αλλα γιατι αν και μολις 10 επεισοδια η 3η season,αν και μονο ενας αγωνας,ειχε παρα πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον/ρυθμο απο αρκετες αλλες σειρες με 12 ή και 24επεισοδια.

Επισης γιατι δεν θελει να ειναι τοσο κοντα σε βαθμολογιες σε σχεση με αλλες πιο μετριες σειρες :P

Οσο για τις βαθμολογιες που μου ελεγε πιο παλια ο Najinblue,προσωπικα μεχρι και 7 βαζω πλεον στο 80%περιπου των σειρων που ειναι μετριες/καλες(αναλογως)και συνηθως απο 8 και πανω σε σειρες που ξεχωριζουν απο την μαζα(Yuri on Ice καλη ωρα αν και δεν το εχω δει αλλα με αυτο το σκεπτικο)ή σε επομενες season αλα Haikyuu.

Γιατι κακα τα ψεματα πλεον στα anime η ανακυκλωση παει συννεφο οπως και στις κανονικες σειρες βεβαια.

Ορισμενα anime παντως ψιλο μετανιωνω που δεν ειδα οπως Yuri,Drifters,Fune no Awu επειδη ακουγονταν καλα λογια,αλλα ηδη εφαγα απο προηγουμενες season ξενερα με αρκετα anime που ειτε εκανα drop,ειτε ξενερωσα που τα ξεκινησα(ετσι οπως εγιναν αργοτερα)που προσπαθω να ειμαι λιγο πιο προσεκτικος και να ξεχωριζω καπως ορισμενα(ενταξυ anime σαν το Keijo δεν ειναι για πολλα πολλα ουτως ή αλλως,ουτε απαιτησεις εχεις απο αυτα :P).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...