Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 New chapter SNK...
Edel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ΕΠΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟς ΤΑΙΛΑΝΔΟΣ ΘΕΟΣ https://www.youtube.com/watch?v=66DbgENw3FE 2
evabb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κερδίζουμε έδαφος τα γκικουλα. Χε χε χε χε 1
Prospector8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τελειωσα και το τελευταιο επεισοδιο της 3ης season του Ηaikyuu!! ,και παρολο που δεν εχω καμια σχεση με το βολευ και με τα σπορ anime, το απολαυσα πολυ παραπανω απο οσο περιμενα! Δεν νομιζω να βαρεθηκα σε κανενα επεισοδιο,υπηρχαν στιγμες που με εκανε να γελασω ΠΑΡΑ πολυ και επιτελους ενα anime με συνεχομενη δραση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! 1
Havik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πέτυχα αυτό το manga To You, The Immortal φαίνετε ενδιαφέρον μακάρι να συνεχιστεί και να μην μείνει στην μέση… Την τωρινή σεζον που τρέχει βλέπετε κάνα anime? Από όσα τσέκαρα (περιγραφή) κανένα δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον, με εξαίρεση το drifters που δεν το έχω δει.
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τελειωσα και το τελευταιο επεισοδιο της 3ης season του Ηaikyuu!! ,και παρολο που δεν εχω καμια σχεση με το βολευ και με τα σπορ anime, το απολαυσα πολυ παραπανω απο οσο περιμενα! Δεν νομιζω να βαρεθηκα σε κανενα επεισοδιο,υπηρχαν στιγμες που με εκανε να γελασω ΠΑΡΑ πολυ και επιτελους ενα anime με συνεχομενη δραση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! Καθε χρονια που βγαινει ειναι απο τα κορυφαια anime αν και sport. 1
W0zzAp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τελειωσα και το τελευταιο επεισοδιο της 3ης season του Ηaikyuu!! ,και παρολο που δεν εχω καμια σχεση με το βολευ και με τα σπορ anime, το απολαυσα πολυ παραπανω απο οσο περιμενα! Δεν νομιζω να βαρεθηκα σε κανενα επεισοδιο,υπηρχαν στιγμες που με εκανε να γελασω ΠΑΡΑ πολυ και επιτελους ενα anime με συνεχομενη δραση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! Ναι ειναι πολυ καλο το εχουμε ξαναπει,με χαλασε βεβαια που ειχε λιγα επεισοδια η 3η σεζον,αλλα δεν εχει προχωρησει και παρα πολυ το manga απο το τελος του αγωνα.Αυτο που ειπες με την συνεχομενη δραση ειναι αυτο που ψανχω στα anime και δεν το βλεπω πουθενα και απτην αλλη βλεπω κατι τετοιες σειρες οπως ειναι το Haikyuu που ενω ειναι sport δινει περισσοτερο πονο αποτι τα action anime. Πέτυχα αυτό το manga To You, The Immortal φαίνετε ενδιαφέρον μακάρι να συνεχιστεί και να μην μείνει στην μέση… Την τωρινή σεζον που τρέχει βλέπετε κάνα anime? Από όσα τσέκαρα (περιγραφή) κανένα δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον, με εξαίρεση το drifters που δεν το έχω δει. Καλα αν περιμενεις απο anime να σε τραβηξει η περιγραφη του δυσκολα τα πραγματα,επειδη σχεδον το 80%(μην πω και παραπανω) που βγαινουν οσο ναναι εχουν wtf πλοκη.Αυτα που εχουν ξεχωρησει ειναι κλασικα καποια sequel οπως το Haikyuu-Bungou Stray Dogs-Ajin-Natsume κτλ,απο καινουργια το Yuri on Ice(αν και δεν μπορω να το προτεινω λογω πατιναζ και κυριως fanservce για γυναικες),Drifters που ανεφερες και εσυ,Shuumatsu no Izetta,3-gatsu no Lion.Εχω μεινει και γω λιγο πισω και τωρα αρχισα να βλεπω καποια οποτε δεν μπορω να σου πω προσωπικα τι να δεις,τα παραπανω ειναι ας πουμε τα πιο δημοφηλεστερα στην τωρινη σεζον με αξιολογες βαθμολογιες. 2
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Την τωρινή σεζον που τρέχει βλέπετε κάνα anime? Εχουν ηδη αναφερθει στις πιο πισω σελιδες.
Edel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ΕΠΟΣ το Haikyuu. φοβερό ματς, η αδρεναλίνη στα ύψη, εξαιρετική σκηνοθεσία το κάθε επεισόδιο, μακάρι το κάθε action anime να σε καθήλωνε έτσι. Θα τη χαρακτήριζα ως τη σεζόν του Tsukihima τη τρίτη σεζόν. Είχε πανέμορφη εξέλιξη χαρακτήρα, πράγμα που εκκολαπτόταν από τη προηγούμενη σεζόν.
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Γιαυτο ειχα πει οτι δεν μαρεσε στις προηγουμενες season ο λεγαμενος,γιατι περιμενανε αυτο το match για να τον δειξουν τοσο.
W0zzAp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα η 3η σεζον δεν μπορω να πω οτι ηταν καλυτερη απτις προηγουμενες,κυριως λογω των πολυ λιγων επεισοδιων,αλλα σιγουρα ο αγωνας που ειδαμε ηταν ο καλυτερος ολου του anime.Εντομεταξυ τον συγκεκριμενο αγωνα τον παρακολουθουσα οταν γινοταν και στο manga στο οποιο και εκει ηταν παρα πολλα τα chapter που διηρκησε αλλα καταντουσε καπως κουραστηκο λογω του πολυ αργου ρυθμου κατι που ειχαν πει και αλλα ατομα,αντιθετα στο anime ενω ηταν ολα τα 10 επεισοδια μονο για τον αγωνα ειχε γρηγορο και ωραιο ρυθμο.Οσο για τον Tsukishima αυτο δειχνει οτι για να βγει ενα καλο anime χρειαζονται αρκετα επεισοδια για να αναπτυχθει η πλοκη και οι χαρακτηρες και οχι 12-13. 1
W0zzAp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αντε επιτελους θα συνεχιστει το Black Lagoon manga την ανοιξη μετα κοντα 3 χρονια.Αντε τουλαχιστον να το τελιωσει πριν ξαναριξει hiatus αφου το συγκεκριμενο manga δεν εχει καποια κεντρικη πλοκη οποτε μονο καποια επεισοδιακα arc,αλλα πολυ καλη δραση. http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-12-16/rei-hiroe-resumes-black-lagoon-manga-in-spring-works-on-original-anime/.109939 Επισης εχει ανακοινωθει καινουργιο anime για το Kabaneri ομως θα αργησει.... http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-12-15/kabaneri-of-the-iron-fortress-gets-new-anime-in-2018/.109932 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θα δούμε επιτέλους την Revy να ξανασκοτώνει κόσμο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τελευταία έχω ξεκινήσει (και τώρα φτάσει στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του) Uchuu Kyoudai (Space Brothers). Είναι seinen στο κοντινό μέλλον, με την ιστορία δύο αδερφών που μικροί ήθελαν να γίνουν αστροναύτες και να πάνε στο φεγγάρι αλλά στην πορεία ο μεγάλος αδερφός θεώρησε ότι είναι αδύνατο και έγινε τυπικός salary man σε εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, ενώ ο μικρός αδελφός τα κατάφερε. Μετά από διάφορες συγκυρίες, ξεκινάει και ο μεγάλος αδερφός την εκπαίδευση για να γίνει αστροναύτης ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Yeah, ωραίο manga με αρκετά feels (ναι το διαβάζω κι αυτό )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα