Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν στο Keijo υπαρχει κατι πιο δυνατο απο vacuum butt cannon  :P

Nanbaka ψιλοκαλο αν και ειναι τοσο πολυχρωμο δε κουραζει

Ξεκινησα και Haikyuu δε χρειαζονται συστασεις  :P

Σε σειρα 12 επεισοδιων και αυτες που εχει δειξει πολλες ειναι οι κινησεις. Εμενα αυτο που μου προκαλει ενδιαφερον ειναι οτι περιμενα να δειξουν παραπανω fanservice απο οσο εχουν δειξει,δεδομενου βεβαια και για τι ''αθλημα'' μιλαμε. 

Το δευτερο που αναφερεις το προσπερασα λογω μετριας υποδοχης και ψιλο οτι να ναι υποθεσης.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημη η υποθεση ισα ισα θα ελεγα ψιλοκαλη και γενικοτερα ειναι ψιλοκωμωδια και οι χαρακτηρες αρκετα καλοι κ διασκεδαστικοι , αν δεν εχεις κ πολλα να δεις θα σου προτεινα να το ξεκινησεις

στα + το op :D

Δημοσ.

αν δεν εχεις κ πολλα να δεις 

Haikyuu

Bungou Stray Dogs

Keijo

Izetta

Watashi

Udon no kuni

Jojo

Onmyouji(συνεχιζεται απο πιο πριν)

Days

Και βλεπω και τωρα το Strike the Blood,το οποιο αν και εχει υποκατηγορια ecchi,ευτυχως οι σκηνες που εχει ειναι ελαχιστες εως καθολου ως τωρα στα μισα που ειναι πραγμα θετικο.Οχι οτι ουτως ή αλλως η σειρα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τελος παντων.

Οπως βλεπεις εχω μπολικες σειρες ηδη να δω και ηδη μπορω να σου αναφερω απο τις παραπανω μερικες σειρες που ψιλο μετανιωνω που ξεκινησα με την εννοια οτι ειναι μετριοτατες αντικειμενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Haikyuu

Bungou Stray Dogs

Keijo

Izetta

Watashi

Udon no kuni

Jojo

Onmyouji(συνεχιζεται απο πιο πριν)

Days

Και βλεπω και τωρα το Strike the Blood,το οποιο αν και εχει υποκατηγορια ecchi,ευτυχως οι σκηνες που εχει ειναι ελαχιστες εως καθολου ως τωρα στα μισα που ειναι πραγμα θετικο.Οχι οτι ουτως ή αλλως η σειρα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τελος παντων.

Οπως βλεπεις εχω μπολικες σειρες ηδη να δω και ηδη μπορω να σου αναφερω απο τις παραπανω μερικες σειρες που ψιλο μετανιωνω που ξεκινησα με την εννοια οτι ειναι μετριοτατες αντικειμενικα.

Εχεις πολυ πραμα  :P δεν πιστευω να μετανιωνεις ομως και για το Keijo :lol:

Δημοσ.

Εχεις πολυ πραμα  :P δεν πιστευω να μετανιωνεις ομως και για το Keijo :lol:

Οχι γιατι πολυ απλα ηξερα τι θα δω και απο την συνοψη και απο το trailer που σε τετοιες περιπτωσεις ηταν spot on.

Αν μου ελεγες ποια θα ξεχωριζα απο τα παραπανω που εχω στην λιστα θα ηταν τα Stray Dogs,Haikyuu,jojo και ισως το Udon(για Izetta ετσι και ετσι). Ολα τα υπολοιπα ειναι αυτο που λεμε''forgettable''.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...