Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αναρωτιεμαι αν στο Keijo υπαρχει κατι πιο δυνατο απο vacuum butt cannon Nanbaka ψιλοκαλο αν και ειναι τοσο πολυχρωμο δε κουραζει Ξεκινησα και Haikyuu δε χρειαζονται συστασεις Σε σειρα 12 επεισοδιων και αυτες που εχει δειξει πολλες ειναι οι κινησεις. Εμενα αυτο που μου προκαλει ενδιαφερον ειναι οτι περιμενα να δειξουν παραπανω fanservice απο οσο εχουν δειξει,δεδομενου βεβαια και για τι ''αθλημα'' μιλαμε. Το δευτερο που αναφερεις το προσπερασα λογω μετριας υποδοχης και ψιλο οτι να ναι υποθεσης.
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι ασχημη η υποθεση ισα ισα θα ελεγα ψιλοκαλη και γενικοτερα ειναι ψιλοκωμωδια και οι χαρακτηρες αρκετα καλοι κ διασκεδαστικοι , αν δεν εχεις κ πολλα να δεις θα σου προτεινα να το ξεκινησεις στα + το op
PC_MAGAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παίδες το Jinrui wa Suitai Shimashita έχει ΑΠΕΙΡΟ γέλιο.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 αν δεν εχεις κ πολλα να δεις Haikyuu Bungou Stray Dogs Keijo Izetta Watashi Udon no kuni Jojo Onmyouji(συνεχιζεται απο πιο πριν) Days Και βλεπω και τωρα το Strike the Blood,το οποιο αν και εχει υποκατηγορια ecchi,ευτυχως οι σκηνες που εχει ειναι ελαχιστες εως καθολου ως τωρα στα μισα που ειναι πραγμα θετικο.Οχι οτι ουτως ή αλλως η σειρα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τελος παντων. Οπως βλεπεις εχω μπολικες σειρες ηδη να δω και ηδη μπορω να σου αναφερω απο τις παραπανω μερικες σειρες που ψιλο μετανιωνω που ξεκινησα με την εννοια οτι ειναι μετριοτατες αντικειμενικα. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Haikyuu Bungou Stray Dogs Keijo Izetta Watashi Udon no kuni Jojo Onmyouji(συνεχιζεται απο πιο πριν) Days Και βλεπω και τωρα το Strike the Blood,το οποιο αν και εχει υποκατηγορια ecchi,ευτυχως οι σκηνες που εχει ειναι ελαχιστες εως καθολου ως τωρα στα μισα που ειναι πραγμα θετικο.Οχι οτι ουτως ή αλλως η σειρα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τελος παντων. Οπως βλεπεις εχω μπολικες σειρες ηδη να δω και ηδη μπορω να σου αναφερω απο τις παραπανω μερικες σειρες που ψιλο μετανιωνω που ξεκινησα με την εννοια οτι ειναι μετριοτατες αντικειμενικα. Εχεις πολυ πραμα δεν πιστευω να μετανιωνεις ομως και για το Keijo
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις πολυ πραμα δεν πιστευω να μετανιωνεις ομως και για το Keijo Οχι γιατι πολυ απλα ηξερα τι θα δω και απο την συνοψη και απο το trailer που σε τετοιες περιπτωσεις ηταν spot on. Αν μου ελεγες ποια θα ξεχωριζα απο τα παραπανω που εχω στην λιστα θα ηταν τα Stray Dogs,Haikyuu,jojo και ισως το Udon(για Izetta ετσι και ετσι). Ολα τα υπολοιπα ειναι αυτο που λεμε''forgettable''.
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Haikyuu ξεκινησα τις προαλλες, πολυ καλο απορω πως μου ξεφυγε, Ιζεττα καλο αν κ το περιμενα καλυτερο
Edel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες το Jinrui wa Suitai Shimashita έχει ΑΠΕΙΡΟ γέλιο. πες μου ποιες θεωρείς αστείες σειρές να δω αν θα σε εμπιστευτώ.
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 πες μου ποιες θεωρείς αστείες σειρές να δω αν θα σε εμπιστευτώ. One punch man ίσως....
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 boku promotional video season 2 Site: season2 1
Edel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και να σημειώσω ότι έχει από τα καλύτερα ost σε σειρά που έχω ακούσει.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 About time Attack on Titan Anime Season 2 Premieres in April http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-12-06/attack-on-titan-anime-season-2-premieres-in-april/.109585 1
maarinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Sarusuberi: Miss Hokusai Η ιστορία της διάσημης ζωγράφου Hokusai το 1814 στο Έντο (Τόκιο), Καλό ήταν 7.0/10 για λόγους animation production I.G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα