Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η δευτερη ταινια ειναι και η "χειροτερη" απο ολα τα παραπανω χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακη. Φροντησε μονο να εισαι σε ψυχολογικη φαση να δεις κατι τοσο βαρυ αλλα πραγματικα αξιζει με τα 1000. Τις έχω δει τις 2 πρώτες ταινίες. Η δεύτερη είχε περισσότερες φιλοσοφικές ανησυχίες παρά σενάριο. Ειδικά εκεί με τα alternative realities και τις ρομποτικές μαριορέτες, το απόλυτο mindfuck
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 έχει serious issues και αυτός που έκανε το Neon Genesis Evangelion, απόπειρα αυτοκτονίας αν δεν κάνω λάθος κτλπ κτλπ... Προσπαθησα να δω ενα επεισοδειο και απο αυτο αλλα βαρεθηκα...Τωρα μ προτειναν το Claymore, αλλα δεν ξερω αμα το αρχισω .
Sugizo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπαθησα να δω ενα επεισοδειο και απο αυτο αλλα βαρεθηκα...Τωρα μ προτειναν το Claymore, αλλα δεν ξερω αμα το αρχισω . δες μέχρι το 5ο.. κάτι γίνεται το Claymore καλούτσικο
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εχει αναφερει κανεις το παλιο καλο teknoman? αν οχι το κανω εγω
Akatsuki18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για πειτε τις αποψεις σας παιδια!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tPphCEDnqkw[/ame]
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για πειτε τις αποψεις σας παιδια!!! http://www.youtube.com/watch?v=tPphCEDnqkw Δυστυχως δεν μπορω να το δω :-(...
Akatsuki18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν μπορω να το δω :-(... Γιατί τι Έγινε δεν Δουλεύει ;
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί τι Έγινε δεν Δουλεύει ; Oριστε το προβλημα: Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Sony Music Entertainment, ο οποίος το έχει αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πράγματι "This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds."
Conmack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις τελειωσα το Claymore. Aν και το ειδα ευχαριστα, δεν μπορω να πω πως εντυπωσιαστικα ! Αχ, και με ειχε πρηξει ο φιλος μου ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 διάβασε το manga, δυστυχώς το anime έχει άκυρο ending
Conmack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 διάβασε το manga, δυστυχώς το anime έχει άκυρο ending Oντως , μου φανηκε κ εμενα λιγο ακυρο ρε συ ! Μπα, δεν θα αντεξω περισσοτερο Ρακι . Δεν Φτανει που τα Claymores ηταν γυναικες ,μας βαλαν επιπλεον και εναν π@__ρ@ πρωταγωνιστη...
markelos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί, αλλά μόλις θυμήθηκα το πιο άκυρο/καμμένο/κάφρικο/κωμικό anime που έχω δει. Νταξ δεν έχω δει πολλά αλλά το συγκεκριμένο πιστεύω λίγα το φτάνουν. Ο λόγος για το Ping Pong Club. Απλά δείτε πως ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο. [ame] [/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τα spoilers για το επόμενο chapter του One Piece τα σπάνε, τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα