Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν είμαι και συχνός πελάτης. Είχα καιρό να ξαναδώ Anime  πριν το OPM . To ρημάδι το ONE PIECE μου έκοψε τα anime. Απλά δεν άντεξα τόσο φίλλερ.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Από τις μεγάλες φωνές του Ιαπωνικού Voice Acting, Wakamoto Norio.

Fun Fact: Τον Dracula στο Castlevania Judgment τον κάνει ο Jouji Nakata (Hellsing's Alucard). Άλλη επική φωνή φυσικά. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω εθιστει τώρα τελευταία στο webtoon. Για όσους δεν ξέρουν είναι κορεατικα μανγκα φαν μεταφράσεις αλλά είναι νόμιμα δωρεάν,δεν εκδίδονται σε χαρτί. Έχει πολύ καλές σειρές. Η πιο γνωστή του πιστεύω είναι το noblesse που κυκλοφορεί και στα γνωστά λημέρια. Προτείνω ανεπιφύλακτα το the tower of god για όσους τους αρέσουν τα Shonen και winter woods για τα romance junkies.

• Super Moderators
Δημοσ.

God of High School, Black Haze, The Gamer, City Dead Sorcerer, Dice, Epic of Gilgamesh, Godly Bells, GOSU, Knight Run, Lessa, Magician, Mujang, Red Storm και πολλά άλλα, χαμός γίνεται τα τελευταία 2-3 χρόνια...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω εθιστει τώρα τελευταία στο webtoon. Για όσους δεν ξέρουν είναι κορεατικα μανγκα φαν μεταφράσεις αλλά είναι νόμιμα δωρεάν,δεν εκδίδονται σε χαρτί. Έχει πολύ καλές σειρές. Η πιο γνωστή του πιστεύω είναι το noblesse που κυκλοφορεί και στα γνωστά λημέρια. Προτείνω ανεπιφύλακτα το the tower of god για όσους τους αρέσουν τα Shonen και winter woods για τα romance junkies.

O συγγραφέας του tower of god έχει blog όπου αποκαλύπτει επιπλέον canon λεπτομέρειες τις οποίες δεν τις μεταφράζουν στο official webtoon site. Υπάρχουν στο reddit άμα τις θέλεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Yeah και τις γράφουν στο wiki του Tower of God, πολύ info για χαρακτήρες της σειράς οικογένειες κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Ανάλογο επίπεδο με τα 3 που ανέφερα.η το gamer η το moonlight sculptor.

Κατηγορία κυριως δράση διαβάζω αλλά εντάξει βάζω και μανγκα στυλ noblesse που έχει λιγότερη, αλλά γενικά σου δίνει αυτό το στοιχείο Adventure

Είναι αρκετά υποτιμημενη η Κορέα ίσως γιατί δεν έχει κάνα ανιμε αλλά μου αρέσει το στυλ τους.

Δημοσ.

Δες αυτά που ανέφερα πιο πάνω...

Τα μισά τα διαβάζω τα υπόλοιπα

Φαίνονται καλές προτάσεις και περιεργως δεν τα γνώριζα. Θα τα ελέγξω όλα. Θα ξεκινήσω με το mujang μου άρεσε πολύ το σχέδιο και το στορι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...