W0zzAp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... Αυτο ειναι φιλε!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Χρονια τωρα το κανουμε κουβεντα και δε το βρισκουμε βλέποντας το μισο καταλαβα οτι ειναι 2 διαφορετικα "anime" αυτα που λεω.. -.- τουλαχιστον μου βρηκες το 1.. Το αλλο ηταν ολο με "κουκλες" οχι ζωγραφιστο! και φουλ ψυχεδελικο! Τι να σου πω το μονο που ξερω και μου ερχεται με κουκλες ειναι το πασιγνωστο thunderbirds που βεβαια δεν ειναι anime
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 2 στα 2 παιδιά... Αυτό ήταν το 2ο.. Πασίγνωστο είναι;; ιδέα δεν είχα!! Απλά είπα να μην γράψω "καρτούν" ή "παιδικό"..
W0zzAp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 2 στα 2 παιδιά... Αυτό ήταν το 2ο.. Πασίγνωστο είναι;; ιδέα δεν είχα!! Απλά είπα να μην γράψω "καρτούν" ή "παιδικό".. Ναι ειναι αρκετα γνωστο το εδειχνε τελευταια φορα που θυμαμαι το μακεδονια tv.Να σου πω την αληθεια φανταστικα οτι δεν πρεπει να ηταν anime αφου δεν βγαζουν τετοιες παραγωγες οι ιαπωνες με εξερεση ενα προσφατο ονοματι thunderbolt fantasy.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Όποτε διαβάζω Thunderbirds, θυμάμαι πάντα την εισαγωγή του Thunderbirds 2086 (αμερικάνικη έκδοση του Scientific Rescue Team TechnoVoyager όπως λέει το Wikipedia) που ίσως είναι από τα πρώτα κινούμενα σχέδια που θυμάμαι, λόγω της εισαγωγής του. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν λετε αυτο που βρηκα attack of the super monsters στα ιαπωνικα Kyoryu Daisenso Aizenborg.Εχει κατι δεινοσαυρους και αλλα τερατα αποτι ειδα τα οποια ειναι κουκλες ενω οι χαρακτηρες ειναι κανονικα animation και αποτι εψαξα ειχε προβληθει και στην Ελλαδα. Και εγώ αυτό εννοούσα! Juniors Tv και αποβλάκωση 24/24, αλησμόνητες εποχές. Όποτε διαβάζω Thunderbirds, θυμάμαι πάντα την εισαγωγή του Thunderbirds 2086 (αμερικάνικη έκδοση του Scientific Rescue Team TechnoVoyager όπως λέει το Wikipedia) που ίσως είναι από τα πρώτα κινούμενα σχέδια που θυμάμαι, λόγω της εισαγωγής του. Μου θυμίζει κορεάτικης παραγωγής, στυλ super mazinger που το πήραν από τους ιάπωνες κτλ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Nope, it's jap.
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ? Jojo bizzarre adventure (2012) Τρομερό
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 μονο JoJo παιδια Jojo bizzarre adventure (2012) Τρομερό Ναι και εγω το εχω δει και τα παλια και το καινουργιο παρακολουθω,αλλα να γραφουμε και δυο λογια παραπανω μην πεταμε σχεδον μονολεκτικα σχολια σε forum ειμαστε....
afentiko Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το πρωτο jojo το καλυτερο απο ολα για μενα. Και σαν story και σαν κεντρικο χαρακτηρα (και ας λενε ολοι για τον 2ο). Εχει πραγματικα δραση, γελιο, αγωνια κ cult-ιλα αλλα δε σε χαλαει. Και το δραμα του παραλληλα, τα εχει ολα. Το 2ο jojo συνεχιζει στα ιδια χναρια με το πρωτο. Πολυ καλο επισης. Το 3ο αρχιζει την κατηφορα ομαλα βεβαια. Ο κεντρικος χαρακτηρας γινεται κεντρικος στα τελευταια επεισοδια...τεσπα. Η κατηφορα αρχιζει για μενα κυριως γιατι αλλαζει ο τροπος που παλευουν πλεον και αντι για hamon ( πως λεμε Ki στο dragonball) εχουν stand κατι σαν πνευμα που εχει μορφη και το ελεγχουν και καθε ενα εχει διαφορετικες ικανοτητες κ παλευουν τα πνευματα μεταξυ τους οχι οι ιδιοι...τεσπα Το 4ο jojo ακολουθει το 3ο στην κατηφορα... Μεγαλο μειον μεχρι τωρα (παιζει ακομα) ειναι οτι ειναι σαν να μην εχει καποιο στορυ, καποια πλοκη, καποιον μεγαλο κακο που πρεπει να σκοτωσουν οπως στα προηγουμενα. Θα δουμε που θα το πανε. Καλα ο jojo εδω δεν τον φωναζουν καν jojo... (ps... Αφηστε επιτελους τον 2ο jojo να πεθανει με την ηρεμια του! ΕΛΕΟΣ! εχει φτασει 90 χρονων)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έκανα το λάθος να πετύχω το Monster Musume no Iru Nichijou... Because even japanese monster girls can be ecchi. NSFW warning. Επίσης ξεπέταξα σε μια μέρα το manga του Koe No Katachi (A Silent Voice) που είχαμε δει το trailer του anime film (δεν έχει βγει ακόμα στα "γνωστά" μέρη, αλλά έχω διαβάσει ότι έχουν κόψει πολλά από τους secondary χαρακτήρες) που είναι η ιστορία μιας κοπέλας που είναι κουφή, του πρωταγωνιστή που την κάνει bully στο Δημοτικό (μέχρι αντίστοιχα να τον κάνουν κι αυτόν οι "φίλοι" του) και μετά από χρόνια που ξαναβρίσκονται και προσπαθεί αυτός να εξιλεωθεί. Δεν είναι ακριβώς "feel-good" manga, αλλά με έπιασε πολύ το θέμα του και είχε ενδιαφέρον. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το πρωτο jojo το καλυτερο απο ολα για μενα. Και σαν story και σαν κεντρικο χαρακτηρα (και ας λενε ολοι για τον 2ο). Εχει πραγματικα δραση, γελιο, αγωνια κ cult-ιλα αλλα δε σε χαλαει. Και το δραμα του παραλληλα, τα εχει ολα. Το 2ο jojo συνεχιζει στα ιδια χναρια με το πρωτο. Πολυ καλο επισης. Το 3ο αρχιζει την κατηφορα ομαλα βεβαια. Ο κεντρικος χαρακτηρας γινεται κεντρικος στα τελευταια επεισοδια...τεσπα. Η κατηφορα αρχιζει για μενα κυριως γιατι αλλαζει ο τροπος που παλευουν πλεον και αντι για hamon ( πως λεμε Ki στο dragonball) εχουν stand κατι σαν πνευμα που εχει μορφη και το ελεγχουν και καθε ενα εχει διαφορετικες ικανοτητες κ παλευουν τα πνευματα μεταξυ τους οχι οι ιδιοι...τεσπα Το 4ο jojo ακολουθει το 3ο στην κατηφορα... Μεγαλο μειον μεχρι τωρα (παιζει ακομα) ειναι οτι ειναι σαν να μην εχει καποιο στορυ, καποια πλοκη, καποιον μεγαλο κακο που πρεπει να σκοτωσουν οπως στα προηγουμενα. Θα δουμε που θα το πανε. Καλα ο jojo εδω δεν τον φωναζουν καν jojo... (ps... Αφηστε επιτελους τον 2ο jojo να πεθανει με την ηρεμια του! ΕΛΕΟΣ! εχει φτασει 90 χρονων) Εχω την εντυπωση οτι τα εχεις μπερδεψει λιγο. Το δευτερο jojo ειναι οταν πρωτο παρουσιαζουν τα Stand και εχει χωριστει σε 2 season δεν ειναι 2ρο και 3ρο οπως αναφερεις παραπανω. Υπαρχει το κανονικο δηλαδη jojo που χωριζεται στην μεση με τον αρχικο jojo και τον εγγονο του(που θα προτιμουσα να ειχε ο αρχικος jojo μια ολοκληρη season και οχι με το ζορι μιση),το δευτερο ειναι με τα stand και το 3ο αυτο που βλεπουμε τωρα. Προσωπικα και τα 2 μου αρεσαν το ιδιο,καθενα φυσικα με τα θετικα του και τα αρνητικα του. Στο τελευταιο και πιο προσφατο δυστηχως ναι το ειχα γραψει και πιο παλια οτι το τωρινο jojo ειναι μακραν το χειροτερο και πιο αδιαφορο απο την σειρα αυτη. Ειναι ντροπη να βλεπω να εχει υψηλοτερη βαθμολογια απο προηγουμενες σειρες,απλα επειδη ακολουθει και αυτο την ηλιθια( και μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα) νοοτροπια που εχουν τα ατομα στο MAL να βαθμολογουν τοσο ψηλα τα sequel δημοφιλεστερων σειρων. Δεν λεω ειμαι χαρουμενος που συνεχιζει να υπαρχει jojo anime αλλα εν μερη ειναι ψιλο απογοητευση,κυριως λογω χαρακτηρων και κακου οπως αναφερθηκαν.Για καποιους και το animation/σχεδιο ειναι κατωτερο απο τα προηγουμενα αλλα σχετικα πιστο στο manga. Έκανα το λάθος να πετύχω το Monster Musume no Iru Nichijou... Because even japanese monster girls can be ecchi. NSFW warning. Το ειχα αναφερει μαζι με αλλο ενα συμφορουμιτη οτι το ειχαμε δει οταν ηταν η season του περυσι. Ειναι ενα anime το οποιο, εκτως της κλασσικης ecchi κατηγοριας που μιλαει απο μονης της,ευτυχως η περιληψη και το αρχικο trailer ειναι ικανα για να ξερεις αν θα δεις την σειρα ή θα την προσπερασεις Προσωπικα μου αρεσαν απο την σειρα αυτη μονο το επεισοδιο που πρωτοπαρουσιαζαν μια νεα ''κυρια'' στην σειρα,δηλαδη σχεδον τα μισα. Τα υπολοιπα μισα πραγματικα ασχολιαστα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Θα δω και το anime, αλλά λίγο που τσέκαρα μέχρι που φτάνει, έχω ήδη προσπεράσει το στόρυ του στο manga.
afentiko Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι τα εχεις μπερδεψει λιγο. Το δευτερο jojo ειναι οταν πρωτο παρουσιαζουν τα Stand και εχει χωριστει σε 2 season δεν ειναι 2ρο και 3ρο οπως αναφερεις παραπανω. Οπως τα λες ειναι, απλα επειδη στο 1ο οταν πεθαινει ο jojo και συνεχιζει ο εγγονος του και ειναι σαν να αλλαζει σεζον βρε παιδι μου, τα εχω καπως ετσι στο μυαλο μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οπως τα λες ειναι, απλα επειδη στο 1ο οταν πεθαινει ο jojo και συνεχιζει ο εγγονος του και ειναι σαν να αλλαζει σεζον βρε παιδι μου, τα εχω καπως ετσι στο μυαλο μου Kι όμως: Part 1: Phantom Blood (Jonathan) - Hamon Part 2: Battle Tendency (Joseph) - Hamon Part 3: Stardust Crusaders (Jotaro) - Stands κ.ο.κ. (έχουμε φτάσει τα 8 parts) 1
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 οι χαρακτηρες στο Attack on Titan ειναι λευκοι δυτικοι η ασιατες/γιαπωνεζοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα