najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Επειδη δε βρηκα κατι να με τραβηξει αυτη τη σιζον και οτι βρηκα απλα δε μου αρεσε, τι λετε για fairy tail? Too late να το ξεκινησω? εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλο
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Επειδη δε βρηκα κατι να με τραβηξει αυτη τη σιζον και οτι βρηκα απλα δε μου αρεσε, τι λετε για fairy tail? Too late να το ξεκινησω? εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλο Πρωην ongoing σειρα ειναι αρα σιγουρα θα βρει κατι(ή καποιο χαρακτηρα)να σου αρεσει. Αν ξεκινησεις την σειρα αυτη και την δεις με πιο ανοιχτο ματι τοτε σιγουρα θα εχει αρκετα επεισοδια που θα σαρεσουν.Το animation/σχεδιο δεν ειναι κακο,εχει πολλα επεισοδια και πολλους χαρακτηρες(εν μερη φερνει λιγο σε mmo με την guild που αναλαμβανουν αποστολες με αμοιβη). Στα αρνητικα οι μαχες που δεν ειναι τοσο επιβλητικες οσο σε αλλα anime(εχουν τις στιγμες τους αλλα τιποτα το φοβερο,ουαου Δεν εχει καποια ουσιωδη αναπτυξη χαρακτηρα αν δινεις σε αυτο μεγαλη βαση εχει πολλους χαρακτηρες μιας και μιλαμε για guild και κλασσικα οι main χαρακτηρες κυριως ειναι over powered και οι δευτερευον κομπαρσοι εχει fan service οχι σε επιπεδα Keijo βεβαια απλα κλασσικα που και που πεταει καμια ποζα ξερω γω,τιποτα το προκλητικο τις περισσοτερες φορες βεβαια οι κακοι καθε Arc ειναι love it or hate it κλασσικα. Η ιδεα του κεντρικου κακου με τους δαιμονες παντως μαρεσει προσωπικα. Σε γενικες γραμμες θα σου ελεγα να δεις τα πρωτα επεισοδια μιας και απο οτι φενεται δεν βλεπεις και πολλες σειρες απο αυτη τη season ουτως ή αλλως και αν δεις και παλευεται η σειρα συνεχισε την αλλιως αν δεις οτι δεν ειναι για σενα drop. Το καλο παντως με αυτου του ειδους τις mainstream σειρες ειναι οτι εν μερη εχουν κατι να αρεσει για ολα τα γουστα. Τα παραπανω αρνητικα τα ανεφερα καθαρα με βαση του οτι δεν ξερω γενικα τι anime εχεις δει,που δινεις βαση κλπ Προσωπικα παντως ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες των τελευταιων ετων. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Νέο κεφάλαιο Shingeki No Kyojin Fitting end για τον μαλάκα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Naruto Shippuuden Next time: "Τι έκανες μετά την μάχη σου με τον Naruto, μπαμπά;"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σας άρεσε το backstory περί Attack On Titan;
vag10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σας άρεσε το backstory περί Attack On Titan; τα τελευταία chapters παίζει να είναι τα καλύτερα από όλα 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Naruto Shippuuden Next time: "Τι έκανες μετά την μάχη σου με τον Naruto, μπαμπά;" Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει..... Και η Eva αυτό ρωτάει. Και όπως της είπα "εδώ δεν έχουν αφήσει 80 χρονών γιαγιά να αγιάσει". 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Προ τελευταίο chapter Toriko σήμερα, την άλλη βδομάδα τελειώνει...
koulouri Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Συγγωμη ισως για το ακυρο post αλλα ψαχνω ενα "παιδικο" που θυμαμαι αχνα απο τα πολυ παιδικα μου χρονια..Πολυ psycho το καρτουν γιατι θυμαμαι οτι ηταν σα να ηταν γυρισμενο με κουκλες και οχι ζωγραφιστο..ενας που οδηγουσε ενα αμαξι που οι κακοι τον ακινοτοποιουσαν με κατι κυβους,ο κακος ηταν κατι σαν τεραστιος αρουραιος και κοκκινοι αρουραιοι επιτιθονταν στην πολη απο τους υπονομους κατα ΧΙΛΙΑΔΕΣ..
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Συγγωμη ισως για το ακυρο post αλλα ψαχνω ενα "παιδικο" που θυμαμαι αχνα απο τα πολυ παιδικα μου χρονια.. Πολυ psycho το καρτουν γιατι θυμαμαι οτι ηταν σα να ηταν γυρισμενο με κουκλες και οχι ζωγραφιστο.. ενας που οδηγουσε ενα αμαξι που οι κακοι τον ακινοτοποιουσαν με κατι κυβους, ο κακος ηταν κατι σαν τεραστιος αρουραιος και κοκκινοι αρουραιοι επιτιθονταν στην πολη απο τους υπονομους κατα ΧΙΛΙΑΔΕΣ.. Μήπως εννοείς ένα σαν το power rangers που συμμετείχαν κάτι παιδικοί χαρακτήρες αλλά η σειρά ήταν σαν κανονική ταινία? Αλλιώς πρέπει να είναι ένα άλλο. Θυμάμαι την σκηνή που λες αλλά δεν μπορώ ρε γμτ με τίποτα να βρω τι anime είναι. 1
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μήπως εννοείς ένα σαν το power rangers που συμμετείχαν κάτι παιδικοί χαρακτήρες αλλά η σειρά ήταν σαν κανονική ταινία? Αλλιώς πρέπει να είναι ένα άλλο. Θυμάμαι την σκηνή που λες αλλά δεν μπορώ ρε γμτ με τίποτα να βρω τι anime είναι. Νομιζω λεμε το ιδιο!!!! και νομιζω οτι υπηρχε και ενα αρχηγειο με το οποιο μιλουσε, κατι τετοιο.. Οπως και να το googlαρα δεν βρηκα τιποτα!
W0zzAp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν λετε αυτο που βρηκα attack of the super monsters στα ιαπωνικα Kyoryu Daisenso Aizenborg.Εχει κατι δεινοσαυρους και αλλα τερατα αποτι ειδα τα οποια ειναι κουκλες ενω οι χαρακτηρες ειναι κανονικα animation και αποτι εψαξα ειχε προβληθει και στην Ελλαδα. 2
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν λετε αυτο που βρηκα attack of the super monsters στα ιαπωνικα Kyoryu Daisenso Aizenborg.Εχει κατι δεινοσαυρους και αλλα τερατα αποτι ειδα τα οποια ειναι κουκλες ενω οι χαρακτηρες ειναι κανονικα animation και αποτι εψαξα ειχε προβληθει και στην Ελλαδα. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... Αυτο ειναι φιλε!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Χρονια τωρα το κανουμε κουβεντα και δε το βρισκουμε βλέποντας το μισο καταλαβα οτι ειναι 2 διαφορετικα "anime" αυτα που λεω.. -.- τουλαχιστον μου βρηκες το 1.. Το αλλο ηταν ολο με "κουκλες" οχι ζωγραφιστο! και φουλ ψυχεδελικο! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από koulouri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα