Edel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη τα κορυφαια anime δεν ειναι λογικο να εχουν κορυφαια manga?Που το παραξενο? κορυφαία manga όμως δεν έχουν anime,(punpun, Gantz, Vagabond, 20thcentury boys κλπ κλπ) επομένως σωστή η "παρατήρηση" του vag
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 αλλά ξέχασα να πω ότι ψάχνω κάτι πιο "άγνωστο" καθώς τα κλασσικά τα έχω διαβάσει Ναι αλλα δεν βοηθαει και αυτο πολυ.Δηλαδη ποια ειναι αυτα. και όταν ζητάει κάποιος προτάσεις δεν του δίνουν μια λίστα με ότι υπάρχει Επισης ποιος το λεει αυτο και γιατι ειναι κατι το παραλογο ?Ουτε ειναι να πεις οτι το παρον θεμα εχει τεραστια συμμετοχη απο κοσμο και αρα πολλους που να μπορουν να προτεινουν μια(στο συνολο)ποικιλια λογω και προσωπικης εμπειριας απο αυτα(κοινως να τα εχουν δει).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Gantz Χμ; Έχει. Εκτός αν εννοείς σωστό / ολοκληρωμένο που κλασσικά επειδή ήταν στην μέση του manga, έχει δική του ιστορία μετά.
Edel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Χμ; Έχει. Εκτός αν εννοείς σωστό / ολοκληρωμένο που κλασσικά επειδή ήταν στην μέση του manga, έχει δική του ιστορία μετά. Αυτό ακριβώς.
najinblue3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 To kabaneri δεν μου αρεσε, απιστευτα γρηγορη πλοκη χωρις νοημα, χαρακτηρες εντελως αδιαφοροι, γενικα δε το προτεινω, μονο για τα 12 επς που ειναι λιγα, τπτ αλλο να δω σε παρομοια φαση υπαρχει, τιτανες, ζομπιες σε survival mode? @Fulgore περιμενω καμια προταση
nickarmy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 high school of dead izzeta ωραίο επεισόδιο drifters συνεχίζει δυναμικότατα , σίγουρα το καλύτερο για αυτο το χειμώνα 1
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 To kabaneri δεν μου αρεσε, απιστευτα γρηγορη πλοκη χωρις νοημα, χαρακτηρες εντελως αδιαφοροι, γενικα δε το προτεινω, μονο για τα 12 επς που ειναι λιγα, τπτ αλλο να δω σε παρομοια φαση υπαρχει, τιτανες, ζομπιες σε survival mode? @Fulgore περιμενω καμια προταση Με zombie ναι το πιο γνωστο ειναι το Highschool of the dead αν και δυστηχως το σταματησαν.Οσο για τιτανες επισης ειναι το Attack on Titan. Οσο για το Kabaneri απο την στιγμη που εβγαλε μονο 12 επεισοδια ηταν μια χαρα απο πλευρας πλοκης και δρασης και ουτως ή αλλως σε τετοιες σειρες οι χαρακτηρες ειναι αυτο που ειναι. Οπως ειχα πει οταν ειχε βγει λιγο στα 2 τελευταια επεισοδια θα το ηθελα καλυτερο. Οσο για αυτη τη season αν και δεν εχω δει το Yuri,για μενα εξακολουθουν να ειναι τα καλυτερα τα Haikyuu και Stray Dogs και μετα το Drifters.
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 To kabaneri δεν μου αρεσε, απιστευτα γρηγορη πλοκη χωρις νοημα, χαρακτηρες εντελως αδιαφοροι, γενικα δε το προτεινω, μονο για τα 12 επς που ειναι λιγα, Ερωτηση επειδη ειδα και με την ιδια λογικη εκανες drop και το Kejio οπως ειπες πιο πισω,οταν βλεπεις ενα νεο anime διαβαζεις την περιληψη του καθολου ή να δεις ξερω γω ενα trailer αν εχεις προβληματισμους?https://myanimelist.net/anime/28623/Koutetsujou_no_Kabaneri?q=kabaneri Στο kabaneri πχ με βαση και την περιληψη τι πλοκη ακριβως περιμενες να δεις?Το ιδιο και στο Keijo. Αν πχ η πλοκη του Kabaneri ειναι χωρις νοημα,του Bloodivores τι ειναι? Υποψην τα παραπανω τα αναφερω πιο πολυ γιατι εχω περιεργεια στο πως διαλεγει καποιος μια σειρα αλλα και αργοτερα για ποιο λογο την κανει drop. Τα παραπανω τα γραφω γιατι με ψιλο μπερδεψες και με το αλλο anime που βλεπεις απο αυτη τη season,οχι απο πλευρας που μου το προτεινες αλλα πως προλαβε σε ενα επεισοδιο να σε ξενερωσει τοσο πολυ σε σημειο να το βλεπεις με το ζορι δωστου μια ευκαιρια, το 1ο επεισοδιο ηταν κακο εξου και οι κακες κριτηκες, στο 2ο κ 3ο φτιαχνει αρκετα Εκανες drop το anime που μου προτεινες να δω? Οχι αλλα γενικα δε το προτεινω κ εκανα λαθος να στο προτεινω, το βλεπω αλλα με δυσκολια Ψιλο εντυπωση μου προκαλει πως και δεν βλεπεις κανεις το Stray Dogs εκτως απο μενα και τον Wozzap αν θυμαμαι καλα με την εννοια οτι και η προηγουμενη season του δεν ηταν κακη σε γενικες γραμμες.
najinblue3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Βασικά διάβασα σενάριο και φαινόταν ψιλό καλό , η πλοκή που είπα είναι παρά πολύ γρήγορη αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι χαρακτήρες , τα 2 που πρότεινες τα έχω δει, κάτι παραπλήσιο δεν ?
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Βασικά διάβασα σενάριο και φαινόταν ψιλό καλό , η πλοκή που είπα είναι παρά πολύ γρήγορη αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι χαρακτήρες , τα 2 που πρότεινες τα έχω δει, κάτι παραπλήσιο δεν ? Δυστηχως οχι. Και αυτο γιατι ενω στις κανονικες ταινιες και σειρες τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα απο πλευρας ειδους ταινιας,στα anime που δεν υπαρχει καποια σοβαρη κατηγοροιοποιηση ειναι αχταρμας και οι αντιστοιχες προτασες/παρομοιες σειρες. Δες πχ τι προτασεις εχει αντιστοιχες με το Highschool of the dead που στην ουσια δεν εχουν καμια πραγματικη/ουσιωδη σχεδη με την εν λογω σειρα https://myanimelist.net/anime/8074/Highschool_of_the_Dead/userrecs ο αλλος βαζει κοινα με το Bleach Although HOTD is much more violent, they have a similiar school-setting with undead, also the art is alike. Κατα ενα τροπο το https://myanimelist.net/anime/24765/Gakkougurashi εχει ιδια θεματολογια με το Hischool με την μονη διαφορα βεβαια οτι δεν εχει fanservice,ειναι μικροτερες οι κοπελιες και δεν εχει πιστολιδι οπως στο Highschool. Αλλα ειναι ακριβως το ιδιο,δηλαδη post apocalyptic zombie school κατασταση.
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εντυπωσεις; Αυτο στο οποιο βασιζεται μπορουν να γραφτουν εντυπωσεις εδω.Το παραπανω που ειναι ταινια ομως δεν ειναι για εδω. Ασε που και παλι με το ζορι ενα λεπτο ειναι το παραπανω,δεν μπορουν να βγουν βιαστικα συμπερασματα απο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα