najinblue3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Οχι αλλα γενικα δε το προτεινω κ εκανα λαθος να στο προτεινω, το βλεπω αλλα με δυσκολια
nickarmy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Watashi-ga-Motete-Dousunda TI ξαφνικό ήταν αυτό
vag10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 έχετε καμιά πρόταση για manga? seinen κατά προτίμηση
maarinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την έχωσε μέσα σε διαστημική κάψουλα γύρο από την τροχιά της γης, για να επιβίωση από πυρηνικό πόλεμο. Shelter (Short Film) 1
nickarmy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 άρχισε πάλι να βρέχει .... When a 6 min video is actually better than the 90% of Fall 2016 anime season. .... (δεν νομίζω οτι ήταν πυρινικά αλλα κάποιο γεγονός ... επίσης φαίνεται σε δυο σημεία οτι η κάψουλα εχει προορισμό)
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 έχετε καμιά πρόταση για manga? seinen κατά προτίμηση https://myanimelist.net/anime/genre/42/Seinen When a 6 min video is actually better than the 90% of Fall 2016 anime season. .... Δεν ισχυει το παραπανω εκτως αν καποιος εχει απαιτηση απο τον εαυτο του να βλεπει καθε season 15αξιολογες σειρες. Ακομα και στην προηγουμενη season που ομολογουμενως ειχε περισσοτερες αξιολογες σειρες,δεν θυμαμαι να πετυχα αναλογο ενδιαφερον.Κοινως παλι για Mob,orange και σαν 3ο anime ή D gray man για μερικους ή Amaama και ισως Berserk(κλασσικα πιο πολυ για θαψιμο για το σχεδιο)να αναφερθηκαν https://myanimelist.net/anime/season/2016/summer
Arikado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μερικα Sheinen anime μικρα? 12-13 επεισόδια που εχετε να προτείνετε?
Edel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 έχετε καμιά πρόταση για manga? seinen κατά προτίμηση Berserk (ongoing, δε προβλέπεται να τελειώσει άμεσα, κυκλοφορεί σε ρυθμούς χελώνας) 20th Century Boys (ίσως το καλύτερο manga που έχω διαβάσει ποτέ) Gantz (διίστανται οι απόψεις εδώ για το σύνολο του manga, μετά από ένα σημείο μάλλον χάνεται η μπάλα, αλλά φεύγει νερό) Oyasumi Punpun (από τις μεγαλύτερες μου εκπλήξεις σε ανάγνωσμα) Rurouni Kenshin (ναι ξέρω κυκλοφόρησε στο Shonen jump, αλλά το arc με τον Enishi έχει μεγάλη σφαγή) 1
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μερικα Sheinen anime μικρα? 12-13 επεισόδια που εχετε να προτείνετε? Να πω οτι δεν το εγραψα?2post πανω απο το δικο σου σχολιο....... https://myanimelist.net/anime/genre/42/Seinen
vag10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Να πω οτι δεν το εγραψα?2post πανω απο το δικο σου σχολιο....... Nα πω ότι ζήτησα manga και μου έδωσες anime? Δεν θα το πω και όταν ζητάει κάποιος προτάσεις δεν του δίνουν μια λίστα με ότι υπάρχει Berserk (ongoing, δε προβλέπεται να τελειώσει άμεσα, κυκλοφορεί σε ρυθμούς χελώνας) 20th Century Boys (ίσως το καλύτερο manga που έχω διαβάσει ποτέ) Gantz (διίστανται οι απόψεις εδώ για το σύνολο του manga, μετά από ένα σημείο μάλλον χάνεται η μωπάλα, αλλά φεύγει νερό) Oyasumi Punpun (από τις μεγαλύτερες μου εκπλήξεις σε ανάγνωσμα) Rurouni Kenshin (ναι ξέρω κυκλοφόρησε στο Shonen jump, αλλά το arc με τον Enishi έχει μεγάλη σφαγή) thx για τις προτάσεις, αλλά ξέχασα να πω ότι ψάχνω κάτι πιο "άγνωστο" καθώς τα κλασσικά τα έχω διαβάσει 1
toni50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πολύ παρακμή αυτή η σεζόν με μικρή εξαίρεση το Natsume Yuujinchou 5.
najinblue3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 GHCLDE3TQH8 REVTLKLFJR5 crunchy premium γκεστ πας για 2 μερες , εντζου!
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 θα μας πεθανει το Fairy tail μονο αυτο εχω να πω,
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Nα πω ότι ζήτησα manga και μου έδωσες anime? Δεν θα το πω και όταν ζητάει κάποιος προτάσεις δεν του δίνουν μια λίστα με ότι υπάρχει thx για τις προτάσεις, αλλά ξέχασα να πω ότι ψάχνω κάτι πιο "άγνωστο" καθώς τα κλασσικά τα έχω διαβάσει Δηλαδη τα κορυφαια anime δεν ειναι λογικο να εχουν κορυφαια manga?Που το παραξενο? Πολύ παρακμή αυτή η σεζόν με μικρή εξαίρεση το Natsume Yuujinchou 5. Haikyu,Stray dogs,Ajin για τα σκουπιδια? Υπαρχουν επισης μικροτερες σειρες οπως izetta,Drifters,YUri,gatsu no Lion,Watashi,Udon no Kuni,Keijo που για το ειδος τους παντα δεν ειναι υπερπαραγωγες αλλα βλεπονται μια χαρα. Αρα καθολου παρακμη δεν ειναι αυτη η season και καλυτερα να υπαρχουν λιγες αλλα καλες σειρες απο το να υπαρχουν λιγες καλες και παρα πολλες μετριες. Επισης το ξαναλεω.Διαβαζω οτι αυτη η season ειναι κακη,αλλα ουτε στις προηγουμενες θυμαμαι να βλεπω κοσμο να γραφει οτι βλεπει και απολαμβανει πολλες σειρες σε μια season.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα