Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για καποιο >περιεργο λογο μου αρεσε πολυ το highschool DxD απο τα πρωτα 5 επεισοδια, και οχι δεν μου αρεσε μονο το ecchi αλλα μου φανηκε ψιλοενδιαφερουσα η πλοκη αλλα γενικα βρισκω αρκετα αστειο το ecchi χιουμορ, εχω δει λιγα στο genre και το monster musume μου αρεσε αρκετα Ελπιζω να μην ξεφουσκωσει πληρως και στηριχθει στο fanservice και να συνεχισει να εχει ενα ενδιαφερων. Και τα δυο παραπανω που αναφερεις ειναι τα τυπικα ecchi anime που βασιζονται εξ ολοκληρου στο Fanservice. Να το πουμε πιο απλα για το 90% των anime αυτων Ecchi=fanservice. 1
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έπιασα να διαβάσω κάτι κλασσικό, Hokuto no Ken.... Ώρες ώρες κοιτάω μήπως ξεραθηκαν τα βυζια μου κι έπεσαν με τόση τεστοστερόνη. 1
najinblue3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εμενα γιατι η περιληψη μου δειχνει οτι μαλλον ειναι ψιλο μαπα η σειρα?Ουτε καν μετριες προς καλες βαθμολογιες δεν εχει να πεις οτι μπας και το δοκιμασω να δω αν αξιζει. https://myanimelist.net/anime/33985/Bloodivores?q=bloodiv δωστου μια ευκαιρια, το 1ο επεισοδιο ηταν κακο εξου και οι κακες κριτηκες, στο 2ο κ 3ο φτιαχνει αρκετα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 whatever Should I feel weird, having watched most of those anime?
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Στα 8 πρωτα δευτερα το εκλεισα το παραπανω.Οχι αλλο καρβουνο με τετοια βιντεακια πραγματικα.... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Berserk 2016 Blu-Ray / TV comparison. (NSFW) https://youtu.be/A1RBp3oTLIA 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Naruto Shippuden 480 OP με τα designs του The Last. Πολύ slice of life γενικά και η συνάντηση Naruto / Hinata προς το τέλος πρέπει να είναι χρονικά στην ίδια εποχή με την πρώτη τους συνάντηση από το The Last. Sasuke - Sakura next episode. Αγώνας baseball ED, dafuq. Κι επειδή λέω συνέχεια για το The Last, όσοι fans (αν υπάρχουν εδώ) βλέπετε το anime και δεν έχετε δει την ταινία ακόμα, δείτε την. Trailer from back then (wasn't the last story afterall, εκτός του ότι ο Naruto δεν είναι πια πρωταγωνιστής στις ταινίες, νέο manga)
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κι επειδή λέω συνέχεια για το The Last, όσοι fans (αν υπάρχουν εδώ) βλέπετε το anime και δεν έχετε δει την ταινία ακόμα, δείτε την. let it end.Πραγματικα αυτο το ονομα συνδεθηκε πολυ πιο εντονα με τα fillers οσον αφορα το anime. Αντε να τελειωσει επιτελους... Μου αρεσε παρα πολυ το naruto μεχρι και την μαχη του Pain,αλλα και μερικες μαχες στο τελος ηταν καλες,αλλα δυστηχως το τραβηξανε μεχρι αηδιας
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έπιασα να διαβάσω κάτι κλασσικό, Hokuto no Ken.... Ώρες ώρες κοιτάω μήπως ξεραθηκαν τα βυζια μου κι έπεσαν με τόση τεστοστερόνη. Έφτασες στο chapter με τον Juda.
costacurta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τα καινούρια τι λένε? Το drifters φενεται αξιολογο
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τα καινούρια τι λένε? Το drifters φενεται αξιολογο Εχουν ηδη αναφερθει κατι σελιδες πιο πισω(837-838 σελιδες νομιζω). Προσωπικα παντως εχω απογοητευτει πληρως απο αυτη τη season γιατι δεν βρισκω σχεδον καθολου ενδιαφερον(και απο πλευρας γνωμης κοινου κιολας)στα περισσοτερα νεα anime και πολυ φοβαμαι οτι ισως ξεκινησω καμια μετρια σειρα οπως το Bloodivores. 1
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έφτασες στο chapter με τον Juda. ειμαι στο κεφαλαιο με τον κακο που εχει σκυλακια, περιτο να πω οτι υποστηριζα τον κακο για τους ευνοητους λογους
Edel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τα καινούρια τι λένε? Το drifters φενεται αξιολογο Από τα καινούρια βλέπω το All out! και το Izetta. Το πρώτο sport anime με ράγκμπι. To ξεκίνησα λόγω Madhouse, χωρίς να έχω καμιά γνώση του αθλήματος. Στα 2 πρώτα επ φαίνεται να ακολουθεί τη ΚΛΑΣΣΙΚΗ δομή των sport anime, δε με χαλάει, διασκεδαστικό μέχρι στιγμής. Αν θες να διαθέσεις χρόνο βάλε το στο πρόγραμμα. Η μάγισσα Izetta (3επ μέχρι στιγμής) με αφήνει παγερά αδιάφορο. Το setting φέρνει σε πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, υποσχόμενο αλλά δεν μέχρι στιγμής. Δε μπορώ να μπω μέχρι στιγμής στο "δράμα" του πολέμου, σύνδεση με κάποιον χαρακτήρα αδυνατώ να κάνω προς το παρόν, σεναριακά δε μου φαντάζει κάτι συναρπαστικό. Πάλι καλά που θα είναι 12αρι, τα ψυχαναγκαστικά μου θα με κάνουν να το τελειώσω μιας και δε μπορώ ποτέ ν αφήσω σειρά που ξεκίνησα. Βλέπω σα βασική σειρά το Haikyuu. Είμαι στο 10ο της δεύτερης σεζόν. Τέτοια θεαματικοτιτάνια αλλαγή από πρώτη σεζόν σε δεύτερη στο Clannad θυμάμαι και στο Bakuman. Όσο βαρετή, άνευρη και τυπική μου φάνηκε η πρώτη σεζόν άλλο τόσο εκρηκτικά έχει ξεκινήσει η δεύτερη. Soundtrack, ένταση, περισσότερη ψυχολογική εμβάθυνση στους χαρακτήρες μερικά απ' όσα έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής. Το 7αρι της πρώτης σεζόν το βλέπω για εννιάρι αν συνεχίσει έτσι.
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Βαρετη,ανευρη και τυπικη η πρωτη season του Haikyuu? Τυπικη σε σχεση με τι? Βασικα ειναι μια σειρα που εδωσε αλλο χαρακτηρα στα sports anime τις τελευταιες season τουλαχιστον γιαυτο και μονοπωλει το ενδιαφερον με την 3η season αυτη την περιοδο. Εχει βεβαια και αυτο τα αρνητικα του αλλα το να λες οτι ειναι βαρετη η πρωτη season(το 7ρι δεν ξερω που κολλαει γιατι οταν καποιος χαρακτηριζει οτι βρισκει βαρετη και τυπικη μια σειρα μιλαμε για 5/10στην καλυτερη αλλα τεσπα)σε σχεση με τα πρωτα 10της δευτερης που δεν εχουν καν ξεκινησει τα επισημα παιχνιδια δεν το πολυ καταλαβαινω. Τωρα αν θεωρειται η πρωτη βαρετη επειδη πρεπει να σου παρουσιασει ολους τους χαρακτηρες και τρωει αρκετο χρονο(και επεισοδια)σε αυτο ε δεν φταιει σε αυτο η σειρα. Για την Izetta δεν εχω παραπονο γιατι οτι αναφερεται στην περιληψη ως τωρα αυτο ακριβως γινεται και στο anime.Κοινως η το προσπερναει καποιος διαβαζοντας την περιληψη αν δει οτι δεν του αρεσει ή απο το πρωτο επεισοδιο το κανει drop αν παλι δει οτι δεν του αρεσει. Η σειρα απο οτι βλεπουμε πιο πολυ θελει να περασει την σχεση/αποφασεις των 2 κεντρικων χαρακτηρων αλλα και του οπως ολα δειχνουν κεντρικου κακου που ειναι και στο εξωφυλλο της σειρας https://myanimelist.net/anime/33433/Shuumatsu_no_Izetta?q=izet οσον αφορα το δραμα του πολεμου,πως να το περασει αυτο οταν εχεις μια μαγισσα που αναποδογυριζει τα τανκς για πλακα,η καμερα την δειχνει να καθεται με τα οπισθια στην θεση του οδηγου του τανκ αλλα και γενικα την δειχνει να κανει μικρο γκαφες σε διαφορα σκηνικα? Επισης το σκηνικο προφανως και ειναι Β παγκοσμιου πολεμου(μαλλον γιαυτο θεωρειται hystorical) κλασσικα με τους Γερμανους και διαφορα μυστικα πειραματα και ερευνες που εχουμε δει και πιο παλια να πηγαινουν στο φανταστικο ασχετως που για καποιο λογο δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτη την ημι κατηγορια https://myanimelist.net/anime/33433/Shuumatsu_no_Izetta?q=izet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα