Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά. Αν έβλεπες τους τίτλους των 4-5 επόμενων επεισοδίων που πρόκειται να δείξουν, ακριβώς σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγεις με το The Last. Έχω απορία τι έγινε με το χέρι του sasuke......

Τι έγινε; Το έχασε.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι έγινε; Το έχασε.

Δεν εννοώ αυτό. Αλλά αν θα μείνει για όλη του την ζωή έτσι ή θα του βάλουν ψεύτικο χέρι ή κάτι άλλο. Στο Boruto The Movie τον είχαν με 2 χέρια.

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό. Αλλά αν θα μείνει για όλη του την ζωή έτσι ή θα του βάλουν ψεύτικο χέρι ή κάτι άλλο. Στο Boruto The Movie τον είχαν με 2 χέρια.

Οχιιιιιιι.Μην δινετε(αστειευομαι φυσικα)ιδεες στο να βγουν spinoffs ή sequels.Φτανει πια το milking και τα fillers απο αυτη τη σειρα.

Αντε να κλεισει πια το Anime που το manga εχει τελειωσει εδω και ποσο καιρο.

είδα το baccano , μου άρεσε που ήταν τόσο χαρούμενο ένα ίσως και όχι τοσο αντικειμενικό 9 ! 

9/10 μονο και μονο επειδη ηταν χαρουμενο?

Κeijo ep2, μας δειχνει και πως αθλουνται για να μεινουν σε φορμα  :lol: τρομεροο

Μαλλον δεν εχεις δει πολλες τετοιες σειρες γιαυτο και τετοια πραγματα σου κανουν(και καλα τωρα)εντυπωση.

Σχεδον ολες αυτες οι σειρες των τελευταιων(πιο προσφατων)χρονων,απο πλευρας λογικης ειναι για γελια. 

Δες και το https://myanimelist.net/anime/32603/Okusama_ga_Seitokaichou_ (εχει και πρωτη season)και θα καταλαβεις.Θα μου πει καποιος οτι αυτο δεν αφορα καποιο ''αθλημα''οπως το Keijo,και θα απαντησω οτι ''αναθεμα'' ποιος πραγματικα θεωρει αυτο το πραγμα σαν αθλημα :P

Boobbology,Assstronomy 

Νομιζω οτι γιαυτο το λογο πεφτουν οι πρωτες υψηλες βαθμολογιες(εκτως αν ξενερωσαν αρκετοι που δεν εχει πολυ γυμνο τι να πω :P)

Δημοσ.

όχι , πολύ ωραίο σχέδιο , απλή πλοκή που ξετυλίγεται σταδιακά , πολύ γρήγορο , συμπαθητική χαρακτήρες που ακόμα και οι κακοί σου αρέσουν ... 

• Like 2
Δημοσ.

όχι , πολύ ωραίο σχέδιο , απλή πλοκή που ξετυλίγεται σταδιακά , πολύ γρήγορο , συμπαθητική χαρακτήρες που ακόμα και οι κακοί σου αρέσουν ... 

Τωρα μαλιστα αυτη ειναι μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση :D

• Like 1
Δημοσ.

@Fulgore, δε καταλαβα τι εννοεις αλλα anyway

Drifters ep2, μπερδεμενο οπως το 1ο αλλα πολυ καλο, more swordfights plz

Λεω οτι γενικα τα anime αυτης της κατηγοριας εχουν τετοια κουλα να δειξουν δεν ειναι κατι το καινουργιο.

Δημοσ.

Το νεο JoJo πώς σας φαίνεται? Και τι παίζει με τον μόνιμα κίτρινο ουρανό?

Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, τωρα για 9 δεν ξέρω γιατί υπάρχουν καλύτερα ανιμε, αλλά ήταν σίγουρα μια πολύ ευχάριστη εκπληξη

Δημοσ.

Το νεο JoJo πώς σας φαίνεται? Και τι παίζει με τον μόνιμα κίτρινο ουρανό?

Απο οτι διαβαζα ειναι πιο πιστο στο manga(και εκει φενεται και η επιλογη του διαφορετικου σχεδιου/animation) αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τα προηγουμενα ειναι σαφως κατωτερο. Οι βαθμολογιες που εχει παρει ως τωρα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες,αφου ουτε καν ξεκαθαρος κακος υπαρχει οπως στα προηγουμενα,ουτε ολα τα επεισοδια ειναι το ιδιο καλα και ενδιαφεροντα οπως και οι κεντρικοι του χαρακτηρες.

Προφανως οποιος εχει δει τα προηγουμενα και του αρεσουν μπορει ανετα να το δει αλλα εχει αρκετα σημεια που μπορεις να ξενερωσεις.

τωρα για 9 δεν ξέρω

Γενικα το ολο θεμα με τις (προσωπικες)βαθμολογιες ειναι λιγο περιπλοκο γιατι εμεις σαν απλοι χρηστες βαθμολογουμε περισσοτερο με βαση το συναισθημα.

Για μενα το πιο σωστο θα ηταν οποιος γενικα θελει να βαλει βαθμολογιες να βαζει με δυο κριτηρια(αρα δυο ξεχωριστες βαθμολογιες)

1)Βαθμολογια γενικα σε σχεση με οτι anime κυκλοφορει

2)Βαθμολογια σε σχεση με αλλα παρομοια anime του ειδους.

Ενα τετοιο παραδειγμα ειναι οι προσωπικες βαθμολογιες που βλεπουμε στο γνωστο MAL οι οποιες τις περισσοτερες φορες ειναι για γελια

Πιο συγκεκριμενα στο προσφατο Keijo

https://myanimelist.net/anime/32686/Keijo

Γραφει λοιπον ενας με βαση το πρωτο επεισοδιο(πρωτο λαθος που βαθμολογει ολοκληρη τη σειρα με βαση το πρωτο επεισοδιο)

I really tried to enjoy the episode but I got no satisfaction from the number one thing I look for in anime: story, a plot, some sort of narration which doesn't just describe the game being played and a introduction which has some kind of effort put into it.

Λεει λοιπον η περιληψη πιο πανω της σειρας(για να μην αναφερω καν το trailer)

"Keijo" is a type of gambling sport where girls stand on a small floating platform and compete against one another. The aim is to push the other contestant off of the platform into the water, but they are only allowed to use their butt or breasts to push the others off

Και ο αλλος με βαση αυτα περιμενε η σειρα να μην εχει fanservice και την ξεκινησε οταν εχει ως βασικο κριτηριο την ιστορια/πλοκη(και φανταζομαι και χαρακτηρες).

Να γιατι δυστηχως υπαρχει γενικα προβλημα με τις βαθμολογιες κοινου.Το πιο τραγικο μαλιστα ειναι οτι υπαρχουν ατομα που συμφωνουν με αυτα.

Δημοσ.

Ξεκινησα εχτες και το Udon no Kuni

https://myanimelist.net/anime/32673/Udon_no_Kuni_no_Kiniro_Kemari

Δεν ειναι κατι το ιδιατερο η σειρα,πολυ απλοικη(δεν ξερω αν θα ασχοληθει και με φαγητα οπως το προηγουμενο Amaama)την συνεχιζω αλλα δεν εχω υψηλες απαιτησεις απο την στιγμη που δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Η περιληψη παντως που εχει ειναι λαθος.Ο κεντρικος χαρακτηρας δεν παραταει την δουλεια του για να μεγαλωσει τον μπομπιρα,δεν εχει καν δουλεια(την παρουσα χρονικη στιγμη)για να αφησει.

Δημοσ.

Bloodivores, ειδα τα 3 επς, γενικα ψιλοκαλο θα το συνεχισω

Εμενα γιατι η περιληψη μου δειχνει οτι μαλλον ειναι ψιλο μαπα η σειρα?Ουτε καν μετριες προς καλες βαθμολογιες δεν εχει να πεις οτι μπας και το δοκιμασω να δω αν αξιζει.

https://myanimelist.net/anime/33985/Bloodivores?q=bloodiv

Δημοσ.

Για καποιο >περιεργο λογο μου αρεσε πολυ το highschool DxD απο τα πρωτα 5 επεισοδια, και οχι δεν μου αρεσε μονο το ecchi αλλα μου φανηκε ψιλοενδιαφερουσα η πλοκη αλλα γενικα βρισκω αρκετα αστειο το ecchi χιουμορ, εχω δει λιγα στο genre και το monster musume μου αρεσε αρκετα :P Ελπιζω να μην ξεφουσκωσει πληρως και στηριχθει στο fanservice και να συνεχισει να εχει ενα ενδιαφερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...