Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Kατσε ρε...αυτο με τον Urahara που το ειδες...βγηκε το 421 ??? Τελικα τι λες να ειναι ο Ιτσιγκο ρε??? Αυτο το MUgetsu π λεει τι ειναι ?? :shock::shock:

spoilers είναι από το next chapter, το Jump κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα και μέχρι να γίνει το scanlation πάει Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί... :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aααα..ειπα κ εγω, εχω χασει επεισοδια !?!? ..Το καινουριο επ του ΟΡ ειναι τελειο...επιτελους αρχισε κ ο πολεμος στο ανιμε..!!!

Δημοσ.

Παιδια εχω δει το Claymore(ετσι και ετσι),elfen lied (αρκετα καλο),deathnote (8eiko)τις κλασικες αξιες dragonball,one piece δεν τις αναφερω καν :-P.

Tωρα εχω το Ergo Proxy ,mushihi,Seirei no Moribito Ποιο απο τα 3 λετε να αρχισω?

Εχω και το Full metal alhemist brotherhood αλλα δεν εχω δει το πρωτο...

Το Code Geass το αρχισα αλλα δεν με εν8ουσιασε οπως εν8ουσιασε πολους.Επισης αρχισα να βλεπω και μεσω internetstreaming to One-outs καλο μου φενετε..Το εχει δει κανεις?

kaijι αξιζει?

Δημοσ.

το seirei no moribito πάντως δε μου πολυάρεσε.

mushishi και ergo proxy είναι αριστουργήματα.

αρκετά καλό είναι και το kino no tabi, στο ύφος του mushishi.

eureka 7 έχει δει κανείς ή είμαι ο μόνος άρρωστος?

Δημοσ.

Πραγματικα, δεν μπορω να καταλαβω πως αρεσει το Elfen Lied ... Tο ειδα χθες το βραδυ και ξενερωσε η ψυχη μου.... Παρα πολυ μελο....!!!! :-(:-(:-(

Ειδικα το τελος ειναι απλα ΑΙΣΧΟΣ !!! :X:X:X

Δημοσ.
Πραγματικα, δεν μπορω να καταλαβω πως αρεσει το Elfen Lied ... Tο ειδα χθες το βραδυ και ξενερωσε η ψυχη μου.... Παρα πολυ μελο....!!!! :-(:-(:-(

Ειδικα το τελος ειναι απλα ΑΙΣΧΟΣ !!! :X:X:X

Δεν εχεις δικιο ..Βασικα ειναι 8εμα γουστου..Εμενα δεν μ αρεσουν τα anmime μονο μαχες aima κλπ.8ελω λιγο ιστορια συνεσ8ημα ..Και το Elfen lied πιστευω συνδιαζει αρκετα καλα τα στοιχεια.Και το manga παρα πολυ καλο..

Δημοσ.

Αμα δεν εχει το Elfen Lied αιμα...τοτε ποιο ανιμε εχει ?!?! :P:p

Με ξενερωσε απιστευτα το τελος,χωρις κανενα νοημα απολυτως...:-(:-( Λες κ το εβλεπα αδικα...

P.S. Αυτος που το εγραψε πρεπει να εχει some serious issues :P !

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει serious issues και αυτός που έκανε το Neon Genesis Evangelion, απόπειρα αυτοκτονίας αν δεν κάνω λάθος κτλπ κτλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...