Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εψαχνα εδω και καιρο να ξεκινησω ενα anime τελειως χαλαρο αν κυριως γουσταρω anime με καλη ατμοσφαιρα και σεναριο! Το ματι μου επεσε στο https://myanimelist.net/anime/31859/Hai_to_Gensou_no_Grimgar. Οχι κατι τρομερο οχι κατι ασχημο!σε γενικες γραμμες βλεπετε ευχαριστα χωρις ωστοσο μεχρι στιγμης να εχει κατι το ιδιαιτερο! Εχετε να προτεινετε καποιο μικρο σχετικα (13 επεισοδια) sheinen περα απο τα κλασσικα? Κλασσικο anime με ανθρωπους που βρισκονται σε αλλο κοσμο(κλασσικα πως και γιατι δεν μαθαινουμε ποτε οπως στα περισσοτερα anime),το τελος ειναι σχετικα αποτομο(αφου δεν τελειωνει η οποια πλοκη/ιστορια του anime στα 13αυτα επεισοδια). Δεν ειναι κακο το εν λογω anime αλλα δυστηχως οπως θα καταλαβεις και στο τελος δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Προσωπικα απο την ιδια season του παραπανω θα σου προτεινα το https://myanimelist.net/anime/31043/Boku_dake_ga_Inai_Machi το οποιο αν και 13επεισοδια ειναι ολοκληρωμενο. Ιδιο στυλακι με το Grimgar αλλα με ενα κεντρικο χαρακτηρα και οχι ομαδα ειναι το https://myanimelist.net/anime/28121/Dungeon_ni_Deai_wo_Motomeru_no_wa_Machigatteiru_Darou_ka Σε 13επεισοδια που κοιτας,ισως να θες να ριξεις μια ματια και στο Charlotte.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ειδα το 1ο απο Drifters πολυ καλο animation, μεχρι τωρα σιγουρα θα δω ( drifters, Izetta, Yuri on ice)
W0zzAp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον τι ειδα μεχρι τωρα απτα πρωτα επεισοδια: All Out:Ενα απτα πολλα sport anime αυτη την σεζον με rugby,σχετικα καλη αρχη με πολυ ωραιο σχεδιο στους χαρακτηρες και βεβαια θα εχει 25 επεισοδια που ειναι αλλος ενας λογος να το συνεχισω. Drifters:Πολυ δυνατη αρχη και γενικα περιμενω κατι παραπανω απο το anime αφου ερχεται απτον δημιουργο του Hellsing.Αρκετη βια και μπολικη δραση με επισης πολυ καλο σχεδιο και animation.Με χαλασε καπως το χιουμορακι που το βρηκα εκτος τοπου και χρονου. Keijo:Τι να πρωτοπεις γιαυτο το anime.Επειδη ειχε πεσει στο ματι μου οταν ειχε πρωτοβγει το manga ηξερα περι τινος προκειται και μιας και ηταν σε γνωστο περιοδικο δεν μου εκανε εντυπωση οτι εγινε μεταφορα.Κλασικα fanservice με το τσουβαλι και κωλοβυζοχτυπηματα με υπερφυσικο τροπο κατι που το κανει καπως πρωτοτυπο να πω .Πολυ τουμπανο και το animation οπως και τα σωματα των χαρακτηρων μας . Trickster:Ισως το χειροτερο 1ο επεισοδιο που ειδα για αυτη την σεζον και υποψηφιο για drop.Δεν καταλαβα και πολλα απτο ξεκινημα μονο οτι ο πρωταγωνιστης θελει να πεθανει και δεν μπορει(WTF).Θα το συνεχισω για λιγα επεισοδια ακομα και αν δεν βλεπω προκοπη θα πεταχτει. Yuri on Ice(η αλλιως γουρια στον παγο ):Ωραιο φανηκε το 1ο επ.Κατι καινουργιο αφου ασχοληται με το αθλημα του πατιναζ(να βαλουν και τον Κωσταλα απο πισω για εκφωνητη ) αν και φαινεται να το πηγαινει σαν το Free δηλαδη fanservice για γυναικες,αλλα τεσπα καλο φαινεται το συνεχιζω. Για το Izetta ειχα αναφερει πιο πισω οτι δειχνει καλο και σιγουρα θα συνεχισω. Τωρα απο sequel Bungou Stray Dogs:Αρχισε καπως αποτομα η 2η σεζον με backstory,αλλα δεν ηταν ασχημο.Δεν περιμενω πολλα μιας και η προηγουμενη σεζον ηταν απλα καλη,υποθετοντας οτι θα ειναι λιγο καλυτερη μιας και εχουμε φυγει απτο καλωσορισματα της 1ης σεζον αρα λογικα θα εχει περισσοτερη δραση. Haikyuu:Προφανως και ειναι το anime που περιμενω τα περισσοτερα,το ξεκινημα κατευθειαν μπηκε στο ζουμι.Το κακο ειναι πως θα εχει 10 επς αρα πιθανο να εχουμε την μεταφορα μονο του αγωνα και τιποτα αλλο... Τελος και 2 short anime To be Hero και Bernard-jou Iwaku.Το 1ο ειναι 10 λεπτα και ηταν ψιλοαστειο με σχετικα καφρικο χιουμορ που θυμιζει λιγο studio trigger.Το 2ο μονο 3-4 λεπτακια ετυχε και το ειδα χωρις να ξερω οτι ειναι short μου φανηκε λιγο αστειο οποτε γιατι οχι. Επισης περιμενω Ajin 2(που δεν εχει μεταφραστει),Occultic Nine,3-gatsu no Lion και Fune wo Amu. 1
nickarmy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Watashi ga Motete Dousunda , what I have done ... η χαρακτήρας είναι πανεμορφη Bloodivores , παλεύεται Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από nickarmy 1
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον τι ειδα μεχρι τωρα απτα πρωτα επεισοδια: All Out:Ενα απτα πολλα sport anime αυτη την σεζον με rugby,σχετικα καλη αρχη με πολυ ωραιο σχεδιο στους χαρακτηρες και βεβαια θα εχει 25 επεισοδια που ειναι αλλος ενας λογος να το συνεχισω. Drifters:Πολυ δυνατη αρχη και γενικα περιμενω κατι παραπανω απο το anime αφου ερχεται απτον δημιουργο του Hellsing.Αρκετη βια και μπολικη δραση με επισης πολυ καλο σχεδιο και animation.Με χαλασε καπως το χιουμορακι που το βρηκα εκτος τοπου και χρονου. Keijo:Τι να πρωτοπεις γιαυτο το anime.Επειδη ειχε πεσει στο ματι μου οταν ειχε πρωτοβγει το manga ηξερα περι τινος προκειται και μιας και ηταν σε γνωστο περιοδικο δεν μου εκανε εντυπωση οτι εγινε μεταφορα.Κλασικα fanservice με το τσουβαλι και κωλοβυζοχτυπηματα με υπερφυσικο τροπο κατι που το κανει καπως πρωτοτυπο να πω .Πολυ τουμπανο και το animation οπως και τα σωματα των χαρακτηρων μας . Trickster:Ισως το χειροτερο 1ο επεισοδιο που ειδα για αυτη την σεζον και υποψηφιο για drop.Δεν καταλαβα και πολλα απτο ξεκινημα μονο οτι ο πρωταγωνιστης θελει να πεθανει και δεν μπορει(WTF).Θα το συνεχισω για λιγα επεισοδια ακομα και αν δεν βλεπω προκοπη θα πεταχτει. Yuri on Ice(η αλλιως γουρια στον παγο ):Ωραιο φανηκε το 1ο επ.Κατι καινουργιο αφου ασχοληται με το αθλημα του πατιναζ(να βαλουν και τον Κωσταλα απο πισω για εκφωνητη ) αν και φαινεται να το πηγαινει σαν το Free δηλαδη fanservice για γυναικες,αλλα τεσπα καλο φαινεται το συνεχιζω. Για το Izetta ειχα αναφερει πιο πισω οτι δειχνει καλο και σιγουρα θα συνεχισω. Τωρα απο sequel Bungou Stray Dogs:Αρχισε καπως αποτομα η 2η σεζον με backstory,αλλα δεν ηταν ασχημο.Δεν περιμενω πολλα μιας και η προηγουμενη σεζον ηταν απλα καλη,υποθετοντας οτι θα ειναι λιγο καλυτερη μιας και εχουμε φυγει απτο καλωσορισματα της 1ης σεζον αρα λογικα θα εχει περισσοτερη δραση. Haikyuu:Προφανως και ειναι το anime που περιμενω τα περισσοτερα,το ξεκινημα κατευθειαν μπηκε στο ζουμι.Το κακο ειναι πως θα εχει 10 επς αρα πιθανο να εχουμε την μεταφορα μονο του αγωνα και τιποτα αλλο... Τελος και 2 short anime To be Hero και Bernard-jou Iwaku.Το 1ο ειναι 10 λεπτα και ηταν ψιλοαστειο με σχετικα καφρικο χιουμορ που θυμιζει λιγο studio trigger.Το 2ο μονο 3-4 λεπτακια ετυχε και το ειδα χωρις να ξερω οτι ειναι short μου φανηκε λιγο αστειο οποτε γιατι οχι. Επισης περιμενω Ajin 2(που δεν εχει μεταφραστει),Occultic Nine,3-gatsu no Lion και Fune wo Amu. Για το πρωτο αν δω και ανεβουν λιγο οι βαθμολογιες ισως το ξεκινησω.Λεω για βαθμολογιες ,γιατι εν μερη την πατησα ετσι με το Days που αντικειμενικα δεν ειναι και απο τα καλυτερα που εχουμε δει σε sports anime(βεβαια βλεπεται κουτσα στραβα).Καλουτσικο εινα αλλα ειναι anime που ευκολα μπορει καποιος να κανει drop σε αντιθεση πχ με το Haikyuu. Για το δευτερο μου τραβηξε το ενδιαφερον αρχικα γιατι ειχε πολυ υψηλη βαθμολογια(κοντα 8.40)αν και τωρα επεσε αρκετα.Μεγαλη εντυπωση απο αυτα που διαβαζα οτι εχει μπολικο αιμα και μαλιστα uncensored(που φτασαμε να θεωρειται φοβερο το να ειναι uncensored...).Ο λογος που δεν το εχω δει ακομα ειναι μιας και ειδα οτι επεσε αρκετα σε βαθμολογια και κυριως απο την περιληψη που δεν μου πολυ γεμισε το ματι,αλλα το εχω στα υποψην. Οσο για το Keijo αντικειμενικα οπως και τα περισσοτερα ecchi anime ειναι μπουρδες σαν συνολο.Προσωπικα εχω συνηθισει σε αυτου του ειδους τα anime και δεν εχω θεμα αλλα καποιος αλλος οταν βλεπει την κεντρικη να λεει οτι μολις τελειωσε το σχολειο και εχει σκοπο της ζωης της να γινει αθλητρια σε αυτο το(ο Θεος να το κανει)αθλημα,ειναι κυριολεκτικα η εννοια του facepalm. Εννοειται το συνεχιζω αλλα ειναι κλασσικη Ecchi σειρα με την μονη διαφορα οτι δεν εχει σαν θεματολογια τιποτα μαχες με πανοπλιες mecha ή να αφορα σχολειο οπως οι περισσοτερες του ειδους. Το trickster στην αρχη ηθελα να το ξεκινησω διαβαζοντας το πρωτο κομματι της περιληψης.Οταν ομως εφτασα στο υπολοιπο μισο οπως σωστα αναφερεις και ειδα και χαμηλες βαθμολογιες,τοτε πολυ απλα το εκανα drop πριν καν το ξεκινησω που λεμε Οσο για το πατιναζ η αληθεια ειναι οτι αν το παρακολουθησω τελικα θα ειναι ακριβως λογω του παραπανω γνωστο Ελληνα που ειχε ταυτιστει στην Ερτ στις μεταδοσεις αγωνων Το all men cast η αληθεια ειναι οτι με ξενερωνει καπως To Izetta θα το δωσω αυτες τις μερες να δω τι λεει. Οσο για τα sequel γνωστη περιπτωση του τι περιμενει καποιος πανω κατω.Προσωπικα με χαλαει πολυ που η πιο αναμενομενη σειρα μου ειναι το Haikyuu και οχι καποιο καινουργιο anime. Οσο για τα επεισοδια αναμενομενο αφου αυτος ειναι και ο τιτλος της 3ης season.Κριμα που δεν ειναι το κλασσικο 25ρι επεισοδια αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο. Watashi ga Motete Dousunda , what I have done ... η χαρακτήρας είναι πανεμορφη Bloodivores , παλεύεται Το πρωτο που ανεφερες για το γαμωτο(δεν ειμαι γενικα και παρα πολυ υπερ του ρομαντζου αλλα θελω να βλεπω καμια τετοια σειρα που και που για να σπαει ο παγος οπως και με slice of life σειρες πλεον)ισως το ξεκινησω, αν και ειναι πολυ προβλεψιμο και προσπαθει να κερδισει κοσμο λογω του προσφατου Nisekoi υποθετω. Το δευτερο δυστηχως εκτως απο το πρωτο κομματι της περιληψης που ειναι για γελοια στην καλυτερη,βλεπω οτι ουτε απο βαθμολογιες λεει τιποτα αρα μαλλον θα το προσπερασω.Επισης οι κεντρικοι χαρακτηρες βλεπω και εχουν σαν κινεζικα ονοματα δεν ξερω γιατι.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Να το δεις το 2ο, πολυ καλο κ παρα πολυ αιμα, αν κ δεν καταλαβα τπτ
nickarmy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ευχάριστη έκπληξη σήμερα με τη ταινία των wake up girls
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Watashi ga Motete Dousunda , what I have done ... η χαρακτήρας είναι πανεμορφη Bloodivores , παλεύεται Ειδα χτες το πρωτο και οντως το συνεχιζω αν και ειναι αλλο ενα ανιμε με WTF κεντρικο χαρακτηρα.Τι Fujoshi και μλκιες ειναι αυτες ρε γμτ.... Ελπιζω να μην πεσει στα ταρταρα αργοτερα η σειρα.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το Overlord τι λέει; Το βλέπω αρκετά ενδιαφέρον. Να το προχωρήσω ή θα φάω την ώρα μου άδικα;
W0zzAp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 3-gatsu no Lion:Πολυ ομορφο το 1ο επ,εχει αρκετες εναλλαγες απτο δραμα σε κατι πιο χαρουμενο.Ιδιαιτερο το animation και σχεδιο.Λογικα θα ειναι ενα πολυ καλο slice of life anime μιας και ηταν ηδη αρκετα γνωστο το manga του. Udon no Kuni no Kiniro Kemari:Αλλο ενα slice of life παρομοιο με Barakamon και Amaama to Inazuma,αλλα εχοντας λιγο το στοιχειο της φαντασιας μεσα.Συμπαθητικο φαινεται οποτε γιατι οχι... Mahou Shoujo Ikusei Keikaku:Αντιγραφη madoka magica ειναι στην ουσια,με τους χαρακτηρες να ειναι στυλακι kawai-moe αλλα η πλοκη να ειναι πιο σκοτεινη που εχουμε δει σε μπολικα anime.Βλεπω οτι ειναι η ιδια εταιρια με αυτη που εβγαλε το gakkou gurashi που ειναι και σε αυτο πιο σκοτεινη η πλοκη,αλλα εδωσαν εμφαση στους χαριτωμενους χαρακτηρες και οχι στο σεναριο και σε αυτη τη σειρα κατι παρομοιο παει να γινει οποτε αν δεν δω να γινεται πιο σοβαρο στα 5-6 επεισοδια βλεπω να το κανω drop. Occultic;Nine:Καλουτσικο φανηκε,προφανως η πολυ πεσμενες βαθμολογιες(κακως βεβαια αφου υπαρχουν anime οπως Keijo,Okusama,Mahou Shoujo Ikusei κ.α που εχουν παραπανω) οφειλονται λογικα στο οτι ο δημιουργος ειναι του Steins Gate οποτε περιμενε το κοινο κατι παρομοιο,αλλα δεν ειναι.Με επιασε και νευρικο γελιο μολις ειδα το μεγαλο(τεραστιο) στηθος ενος γυναικειου χαρακτηρα,που προφανως ειναι για κωμικους λογους μεσα .Θυμιζει λιγο Mekakucity Actors και μαλλον Monogatari Series δηλαδη ειναι αρκετα περιεργο,αλλα με τα περιεργα τα παω καλα οποτε το συνεχιζω. Επισης πολυ κατατοπιστηκο και ωραιο το καινουργιο chapter του Attack on Titan εξηγει πολλα πραγματα,με το backstory να συνεχιζεται. Το μαλακισμενο στο τελος που τους προδωσε ειναι ο πιθικοτιτανας,γιαυτο και εμοιαζε αρκετα στο πατερα του Eren που τον κανει αυτοματος αδερφο του Το Overlord τι λέει; Το βλέπω αρκετά ενδιαφέρον. Να το προχωρήσω ή θα φάω την ώρα μου άδικα; Δες το χασιμο χρονου δεν ειναι σιγουρα,αλλα μην περιμενεις κανα sequel γιατι δεν εχει βγαλει.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν τελειώνει "ικανοποιητικά" τότε δεν με ενοχλεί. Σε cliffhanger μην με αφήσει μόνο δεν θέλω.
nickarmy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τελειώνει μια χαρα αλλα μετά θέλεις κι άλλο (εγώ προσωπικά) , και λογικά θα βγει αλλα θα χρειαστεί χρόνος
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αντικειμενικα μιλώντας δεν εχει ολοκληρωμενο τελος για 1η season και αυτο οφειλεται στην περιεργη πλοκη που εχει. Καλη σειρα ειναι και βλεπεται ανετα και τα τελευταια δυο επεισοδια εχουν μια ''χαριτωμενη'' μαχη Αντικειμενικα μιλώντας δεν εχει ολοκληρωμενο τελος για 1η season και αυτο οφειλεται στην περιεργη πλοκη που εχει. Καλη σειρα ειναι και βλεπεται ανετα ,απλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Site: japanpicks Ουτε καν μεσα το Orange Αφου ειναι της πλακας ψηφοφοριες.Εκτως το Boku dake(και πολλα αλλα) και εντος η τωρινη season του Jojo που ουτε καν εχει τελειωσει?Κοροιδευομαστε τωρα? Καλα για την λιστα με τους αντρικους ρολους αλλα απο εκει γελια. Επισης πως γινεται 2 απο τους 10 δημοφιλεστερους χαρακτηρες να ειναι απο το D Gray Man και η σειρα να μην ειναι καν μεσα στην 10αδα προτιμησης δεν καταλαβαινω. Για το Kabaneri μαλλον το κανανε επιτηδες μπας και αποφασισουν να βγαλουν το Attack on Titan νωριτερα αλλιως ειναι να απορεις με το τι τελικα θελει να βλεπει ο κοσμος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα