nickarmy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ίσως χρειάζεται ενα διάλυμα , αλλα μεγάλες σειρές δεν είναι οτι σταμάτησαν να βγάζουν χρήμα απλός όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , απλός για να αρχίσουν μεγάλη θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο υλικό πίσω που θα προσελκύσει το κόσμο και να τον κανει να παραμείνει, που πιστεύω οτι αυτό είναι το δυσκολότερο . Δεν εχω πρόβλημα να δίνουν μικρα ανιμε αλλα πιστεύω οτι υπάρχουν πολλα μανγκα που αξίζουν πολύ περισσότερο απο οτι βλέπουμε τώρα
nickarmy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Brave Witches , να και άλλο ενα που παλεύεται για όποιον το βλέπει απο παλιά
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Cheating Craft κάπως παλεύεται λόγο γέλιου το the last witch φαίνεται ενδιαφέρον Cheating craft δεν μπαινω καν στον κοπο να το ξεκινησω λογω χαμηλης βαθμολογιας εκτως αν ανεβει. Το last witch δεν το βρισκω. Το brave witches αν και ψιλο οτι να ναι ισως το συνεχισω. Καλη αρχη το Stray Dogs. Στα υποψην εχω το Working(τωρα ειδα οτι εχει ομως αλλες 3season πριν....),Keijo,Izetta και Okusama(πολλα ecchi anime αυτη τη season ή ειναι η ιδεα μου?..) Γενικα δεν ειμαι υπερ των πολυ υψηλων βαθμολογιων του MAL αλλα συνηθως πεφτουν μεσα στις χαμηλες βαθμολογιες.
nickarmy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 στο working δεν νομιζω να χρειάζεται να εχεις δει και τις αλλες απαράιτητα (τουλαχιστον εγω το είδα ευχάριστα χωρις να τις εχω δει..) Yuri!!! on Ice : βλέπεται αρκετά άνετα
PC_MAGAS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Izetta the Last witchLaunch time: 10/1/2016 8:45AM PDT (Saturday) Αυτο μου φανηκε πολυ ενδιαφερον Site: izetta Και εμένα μου άρεσε. Το σενάριο τα σπάει. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μου κανει εντυπωση πως το Keijo δεν ανοικει στην δημοφιλη κατηγορια των comedy anime. Ειναι να μην γελαει κανεις περα απο αυτου του ειδους το ''αθλημα'',με τους στοχους/φιλοδοξιες και προβληματισμους που εχουν οι κεντρικοι χαρακτηρες?
nickarmy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν την παλεύουν δε εξηγείται διαφορετικός κι άλλα τριλεπτα όσο για το keijo εννοείται οτι δεν άντεξα πάνω απο λίγα λεπτα μεχρι να καταλάβω περι τίνος πρόκειται αλλα και hentai πιστεύω ποιο καλή πλοκή είχει
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κλασσικα ecchi anime ειναι απλα εχει ψιλο πρωτοτυπο για δεδομενα anime/manga θεμα(το οποιο μαλιστα ισως ειναι ο τελειος συνδυασμος sport anime και ecchi. Βεβαια εννοειται οτι σειρες που ειναι αυτης της κατηγοριας δεν ειναι να τις παιρνει καποιος στα σοβαρα λογω του ειδους αυτου. Εχει τις στιγμες που παντως και σιγουρα θα το συνεχισω πιο πολυ λογω περιεργειας. Ξεκιναω να δω το working Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Fulgore
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Θα πεταχτώ πολύ άκυρα να μοιραστώ το σοκ που έχω υποστεί ξαναβλέποντας yu gi oh duel monsters. Φυσικά την πρώτη φορά το είχα δει στο σταρ ως πιτσιρίκι και φτάνει να είναι ενοχλητικό το πόσο είχε παραποιηθεί η έκδοση από το 4kids για να μπορούν να το δουν μικρά παιδιά. Εξαιρετικό anime αν και η τελευταία σεζόν δεν με τρελαίνει. Έχω ακόμη μέχρι να τελειώσει βέβαια. Μετά δεν ξέρω τι να δω. Στο μεταξύ έχω κολλήσει τόσο που ξεσκονίσαμε τις κάρτες μας και παίζουμε magic the gathering. Να μην έχουμε όμως ένα duel disk... 1
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κλασσικα ecchi anime ειναι απλα εχει ψιλο πρωτοτυπο για δεδομενα anime/manga θεμα(το οποιο μαλιστα ισως ειναι ο τελειος συνδυασμος sport anime και ecchi. Βεβαια εννοειται οτι σειρες που ειναι αυτης της κατηγοριας δεν ειναι να τις παιρνει καποιος στα σοβαρα λογω του ειδους αυτου. Εχει τις στιγμες που παντως και σιγουρα θα το συνεχισω πιο πολυ λογω περιεργειας. Ξεκιναω να δω το working(απο τα προηγουμενα). Χωρις πολλα πολλα drop. 3 επεισοδια αντεξα να δω .Στην αρχη του 4ου απλα το εκλεισα. Απο τους πιο αδιαφορους και ενοχλητικους χαρακτηρες που εχω πετυχει σε anime.Και μαλιστα θεωρειται και κωμωδια αυτο????. Κυριολεκτικα δεν το προτεινω σε κανενα ουτε την παλια season ουτε την καινουργια(που ειναι βεβαια με αλλους χαρακτηρες αλλα το ιδιο βαρετη απο οτι φενεται). Πραγματικα απορω με τις βαθμολογιες που εχει παρει που ειδικα για αυτο που ειναι και πολυ του ειναι(τουλαχιστον η πρωτη season).
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Θα πεταχτώ πολύ άκυρα να μοιραστώ το σοκ που έχω υποστεί ξαναβλέποντας yu gi oh duel monsters. Φυσικά την πρώτη φορά το είχα δει στο σταρ ως πιτσιρίκι και φτάνει να είναι ενοχλητικό το πόσο είχε παραποιηθεί η έκδοση από το 4kids για να μπορούν να το δουν μικρά παιδιά. Εξαιρετικό anime αν και η τελευταία σεζόν δεν με τρελαίνει. Έχω ακόμη μέχρι να τελειώσει βέβαια. Μετά δεν ξέρω τι να δω. Στο μεταξύ έχω κολλήσει τόσο που ξεσκονίσαμε τις κάρτες μας και παίζουμε magic the gathering. Να μην έχουμε όμως ένα duel disk... αν σου αρεσε το yu gi oh σου προτεινω να δεις το Yu-Gi-Oh 5D's εννοειται με υποτιτλους και επ'ουδενι ντουμπλαρισμενο. Ειναι μακραν το καλυτερο απο τα 5 animes Yu-Gi-Oh συμπεριλαμβανομενου και του κλασσικου πρωτου. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Θα πεταχτώ πολύ άκυρα να μοιραστώ το σοκ που έχω υποστεί ξαναβλέποντας yu gi oh duel monsters. Φυσικά την πρώτη φορά το είχα δει στο σταρ ως πιτσιρίκι και φτάνει να είναι ενοχλητικό το πόσο είχε παραποιηθεί η έκδοση από το 4kids για να μπορούν να το δουν μικρά παιδιά. Εξαιρετικό anime αν και η τελευταία σεζόν δεν με τρελαίνει. Έχω ακόμη μέχρι να τελειώσει βέβαια. Μετά δεν ξέρω τι να δω. Νοσταλγια λεγεται το πρωτο.Και εγω μια απο τα ιδια για τα περι Star και καρτων αλλα ενταξυ παει περασε και αυτο. 1
Arikado Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εψαχνα εδω και καιρο να ξεκινησω ενα anime τελειως χαλαρο αν κυριως γουσταρω anime με καλη ατμοσφαιρα και σεναριο! Το ματι μου επεσε στο https://myanimelist.net/anime/31859/Hai_to_Gensou_no_Grimgar. Οχι κατι τρομερο οχι κατι ασχημο!σε γενικες γραμμες βλεπετε ευχαριστα χωρις ωστοσο μεχρι στιγμης να εχει κατι το ιδιαιτερο! Εχετε να προτεινετε καποιο μικρο σχετικα (13 επεισοδια) sheinen περα απο τα κλασσικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα