PseudonimoEl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Με το fairy tail τι εγινε δεν θα βγαλουν αλλα επισοδεια; εδω και ποσους μηνες δεν εχει βγει τιποτα
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Με το fairy tail τι εγινε δεν θα βγαλουν αλλα επισοδεια; εδω και ποσους μηνες δεν εχει βγει τιποτα Μαλλον περιμενουν να τελειωσει αυτο το arc στο manga για να δουν τι θα γινει μετα.Γινονται καποιες κουβεντες οτι ισως και το Fairy Tail να πλησιαζει στο τελος του αφου ετσι οπως παει σε αυτο το arc θα πλακωθουν ολοι με ολους και δεν σου κανει κατι για συνεχεια(ισως spinoff ξερω γω μετα απο μερικα χρονια με αλλα μελη?) 1
PseudonimoEl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον περιμενουν να τελειωσει αυτο το arc στο manga για να δουν τι θα γινει μετα.Γινονται καποιες κουβεντες οτι ισως και το Fairy Tail να πλησιαζει στο τελος του αφου ετσι οπως παει σε αυτο το arc θα πλακωθουν ολοι με ολους και δεν σου κανει κατι για συνεχεια(ισως spinoff ξερω γω μετα απο μερικα χρονια με αλλα μελη?) Τουλαχιστον ας το βγαλουν σε ανιμε να δουμε και μεις το τελος που δεν διαβαζουμε το manga
W0zzAp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 izetta the last witch πολυ καλο το 1ο τσεκαρετε Θετικο το 1ο επεισοδιο.Γενικα μου αρεσουν τα anime με ειναι σε πιο παλια εποχη και εδω εχει και το φανταστικο στοιχειο λογω της μαγισσας φυσικα.Φαινεται να ειναι καλογραμμενο και επειδη ειναι original anime λογικα θα εχει και κανονικο τελος,εκτος αν βγαλουν sequel που δεν το νομιζω.Οποτε το συνεχιζω. Προσωπικα θα περιμενω 2επεισοδια απο την νεα season σε καθε anime για να δω τι θα ξεκινησω.Δεν την ξαναπαταω οπως στην προηγουμενη Επισης να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε αυτο https://myanimelist.net/anime/33433/Shuumatsu_no_Izetta Το να δεις 2 επεισοδια και οχι 1 απο καθε σεζον δεν θα ξεκαθαρισει το τοπιο,οτι αποψη θα εχεις απτο πρωτο επ θα εχεις και στο δευτερο.Αν πας με αυτη την λογικη καλυτερα να περιμενεις μεχρι τα μεσα της σεζον που θα εχουν βγει 5-6 επεισοδια και θα ειναι πιο σιγουρη η κατασταση.Επειδη ομως τα περισσοτερα anime ειναι 12-13 επς ειναι ευκολο να καταλαβεις πως μπορει να ειναι και στην συνεχεια βλεποντας μονο το 1ο,οποτε το να περιμενεις μεχρι να βγουν 2επς στην καθε σειρα μου φαινεται χαζο. 2
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Θετικο το 1ο επεισοδιο.Γενικα μου αρεσουν τα anime με ειναι σε πιο παλια εποχη και εδω εχει και το φανταστικο στοιχειο λογω της μαγισσας φυσικα.Φαινεται να ειναι καλογραμμενο και επειδη ειναι original anime λογικα θα εχει και κανονικο τελος,εκτος αν βγαλουν sequel που δεν το νομιζω.Οποτε το συνεχιζω. Το να δεις 2 επεισοδια και οχι 1 απο καθε σεζον δεν θα ξεκαθαρισει το τοπιο,οτι αποψη θα εχεις απτο πρωτο επ θα εχεις και στο δευτερο.Αν πας με αυτη την λογικη καλυτερα να περιμενεις μεχρι τα μεσα της σεζον που θα εχουν βγει 5-6 επεισοδια και θα ειναι πιο σιγουρη η κατασταση.Επειδη ομως τα περισσοτερα anime ειναι 12-13 επς ειναι ευκολο να καταλαβεις πως μπορει να ειναι και στην συνεχεια βλεποντας μονο το 1ο,οποτε το να περιμενεις μεχρι να βγουν 2επς στην καθε σειρα μου φαινεται χαζο. Το θεμα δεν ειναι να δω 2επεισοδια και οχι 1,αλλα να μην την ξαναπατησω με σειρες τυπου Taboo tattoo ή Servamp,και οχι μονο. Και οταν το λεω αυτο δεν το λεω απο πλευρας δικιας μου περισσοτερο ,αλλα μπας και εχουν καπως διαμορφωθει καλυτερα οι βαθμολογιες να δουμε τι ρολο βαραει η καθε σειρα.Να θυμησω οτι το Taboo tattoo και το servamp ξεκινησαν με σχετικα ψηλες βαθμολογιες τα πρωτα επεισοδια και μετα επεσαν,κυριως στην πρωτη(οπως ηταν αναμενομενο). Αρα αυτο που εγραψα παραπανω δεν παει τοσο στο οτι με 1επεισοδιο παραπανω θα δω την μεγαλη διαφορα. Καλως ή κακως παρολο που απο οτι εχω παρατηρησει(στην παρουσα φαση παντα)παρακολουθω αρκετα περισσοτερες σειρες απο τους περισσοτερους,δεν εχω ομως και την υπομονη να δω οτι σειρα βγαινει για να εχω και προσωπικη γνωμη/αποψη αν αξιζει ή οχι οπως κανουν οι περισσοτεροι στο εξωτερικο,που βλεπεις τι νουμερα σειρων κανουν drop και μενεις με ανοιχτο το στομα.
W0zzAp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα δεν ειναι να δω 2επεισοδια και οχι 1,αλλα να μην την ξαναπατησω με σειρες τυπου Taboo tattoo ή Servamp,και οχι μονο. Και οταν το λεω αυτο δεν το λεω απο πλευρας δικιας μου περισσοτερο ,αλλα μπας και εχουν καπως διαμορφωθει καλυτερα οι βαθμολογιες να δουμε τι ρολο βαραει η καθε σειρα.Να θυμησω οτι το Taboo tattoo και το servamp ξεκινησαν με σχετικα ψηλες βαθμολογιες τα πρωτα επεισοδια και μετα επεσαν,κυριως στην πρωτη(οπως ηταν αναμενομενο). Αρα αυτο που εγραψα παραπανω δεν παει τοσο στο οτι με 1επεισοδιο παραπανω θα δω την μεγαλη διαφορα. Καλως ή κακως παρολο που απο οτι εχω παρατηρησει(στην παρουσα φαση παντα)παρακολουθω αρκετα περισσοτερες σειρες απο τους περισσοτερους,δεν εχω ομως και την υπομονη να δω οτι σειρα βγαινει για να εχω και προσωπικη γνωμη/αποψη αν αξιζει ή οχι οπως κανουν οι περισσοτεροι στο εξωτερικο,που βλεπεις τι νουμερα σειρων κανουν drop και μενεις με ανοιχτο το στομα. Καλα Taboo και Servamp το ξεραμε οτι θα ηταν σαπιες,ειδικα το Taboo.Βαθμολογικα επισης δεν αλλαζει κατι μεσα σε δυο βδομαδες καπου στα μισα και πιο πανω αλλαζουν.Τωρα το ποσες σειρες dropαρονται απο ατομα οπως φαινεται στο mal ειναι γνωστο.Προσωπικα το να αφησω ενα anime 12-13 επς χαρας το πραγμα λιγα ειναι γιαυτο κιολας κανω drop σειρες πολυ σπανια,ουτως η αλλως και 10 anime την σεζον να βλεπω ουτε 2 επεισοδια την μερα μεσα σε μια βδομαδα δεν ειναι,το θεμα ειναι να υπαρχει κατι να γεμιζει το προγραμμα.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικα ειπα εγω προσωπικα πως πανω κατω θα πραξω οσον αφορα αυτη τη season για τα νεα anime.Υπαρχει κοσμος που προτιμαει για αυτο το λογο να περιμενει μεχρι την μεση ενος anime ή αφου εχει τελειωσει για να κρινει αν θα δει μια σειρα ή οχι. Υπαρχουν επισης σειρες οπως ο δικηγορος οι οποιες σε γενικες γραμμες δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο(κοινως μπορεις ανετα να τις κανεις drop δεν χανεις και κατι το σημαντικο)αλλα εν μερη βλεπονται. Οπως το βλεπει κανεις. Οσο για τις βαθμολογιες αυτες καθαυτες προσωπικα με ενδιαφερουν μονο οταν αρχιζω μια σειρα μπας και με βοηθησουν να γλυτωσω να κανω μια σειρα drop.Αργοτερα αφου εχω αποφασισει οτι καλως ή κακως θα δω την σειρα,δεκαρα τσακιστη δεν δινω γιατι δυστηχως τα βλεπω και στα review ποσο ευκολα βαζει ο κοσμος 9ρια και 10ρια για πλακα..
W0zzAp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τελιωσε το μικρο sequel του Nanatsu no Taizai,ηταν κατι σαν original υλικο που δεν ειχε δειξει στο manga,αλλα και να μην το δει καποιος δεν χανει κατι.Το καλο ειναι οτι θα βγει καινουργια σεζον. Το καινουργιο anime του Blue Exorcist θα βγει Ιανουαριο.Με βαση τον τιτλο φαινεται οτι θα κανουν μεταφορα μονο ενα arc,αρα καμια 12αρα επεισοδια το κοβω να εχει... http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-10-02/blue-exorcist-kyoto-impure-king-arc-anime-reveals-january-premiere-more-cast/.107113
nickarmy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Kuromukuro πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα , λογικά πρέπει να βγει 3season ή αλλιως ταινία . Το τελευταίο επεισόδιο ίσως απο τα καλύτερα . Trickster: Edogawa Ranpo , δεν άντεξα να το δω όλο ... μεχρι στιγμής δεν μου αρεσει κανενα απο τη καινούργια season
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γμτ, πάλι break την άλλη βδομάδα το One Piece... Τι παίζει με την τελευταία σελίδα? fan made?
W0zzAp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γμτ, πάλι break την άλλη βδομάδα το One Piece... Τι παίζει με την τελευταία σελίδα? fan made? Τι αλλο περιμενες...... Ναι ειναι fanmade η εικονα.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Kuromukuro πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα , λογικά πρέπει να βγει 3season ή αλλιως ταινία . Το τελευταίο επεισόδιο ίσως απο τα καλύτερα . Trickster: Edogawa Ranpo , δεν άντεξα να το δω όλο ... μεχρι στιγμής δεν μου αρεσει κανενα απο τη καινούργια season Με βαση του τι βλεπω ως τωρα ειναι τα πραγματα οπως εχουν αναφερθει και πιο παλια. Κοινως οι περισσοτερες σειρες ειναι μετριες προς καλες(γιαυτο βλεπουμε αρκετες σειρες να παιζουν στο 7-7.5 στο MAL)και κλασσικα ολο το ενδιαφερον θα παει για αλλη μια φορα στα γνωστα sequel οπως AJin,Stray dogs,Haikyuu!!,Natsume,Gundam) που θα παρουν κλασσικα βαθμολογιες στο Θεο(γνωστη κακια τακτικη/πραγματικοτητα εδω και χρονια αυτο δυστηχως). Δεν ξερω αν οι υπολοιπες λιγες σειρες που εμειναν θα εχουν καποιο κρυφο διαμαντι να ξεχωρισει οπως boku dake,Re Zero κλπ . Και σε επομενη season αν διαβασουμε τις περιγραφες παλι σχεδον ολα ειναι sequel https://myanimelist.net/anime/season/2017/winter αλλα πιο γνωστων σειρων,αλλα λιγοτερο γνωστων. Πλεον επικρατει το γνωστο quantity>quality για τα anime,ισως γιατι δεν θελουν να παρουν σε ρισκα στις μεταφορες των anime που γινονται δεν ξερω.
nickarmy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Cheating Craft κάπως παλεύεται λόγο γέλιου το the last witch φαίνεται ενδιαφέρον αλλα ξεκινάμε πολύ τραγικά φέτος 7 anime με 4 εως 13 λεπτα το καθένα , μας κοροϊδεύουν , το μόνο που μπορω να φανταστώ γιαυτό το λόγο ειναι η αντιγραφή της επιτυχίας με τις γατομπανανες αλλα όχι και έτσι .... δεν θυμάμαι χειρότερη εποχή ακόμα και τα καλοκαίρια κάποιο καλό θα υπήρχε πάντα
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ισως να ζουμε μεταβατικη περιοδο γενικα στην βιομηχανια των μεταφορων σε anime(για manga και LN δεν γνωριζω). Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως αρκετες γνωστες ongoing σειρες ριξανε τιτλους τελους απο εκει που δεν το περιμενε κανεις ή θα κλεισουν συντομα. Δεν θελουν μαλλον να παρουν ρισκα και προτιμανε απλα να υπαρχει υλικο να βγει που λεμε και αυτη η season. Κατι αντιστοιχο γινεται και με τις ξενες Αμερικανικες σειρες.Πανε και βγαζουν πανω απο 20επεισοδια και αρκετα απο αυτα αναρωτιεσαι για ποιο λογο βγηκαν.Και βλεπεις Netflix που βγαζει 13επεισοδια ολα μαζεμενα και τελος(ή στο GOT παλι λιγα επεισοδια). Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο πως οι περισσοτερες σειρες ειναι των 12 και 13επεισοδιων και κατι αλλες ακυρες σειρες βγαζουν στο καλημερα 24 επεισοδια για πλακα. Γιαυτο και γενικα εγω προσωπικα δεν εχω πλεον μεγαλες απαιτησεις και βλεπω γενικα πολλα anime. Θα ξεκινησω αυτο το Σ/Κ να μπας και εστω τα μισα απο αυτα βλεπονται κουτσα στραβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα