Tenshi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Oh, did we mention that Berserk goes on hiatus again until Early 2017? Have fun! 2
Edel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ BERSERK, HUNTER X HUNTER, ONE PIECE 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσα chapters είχαμε φέτος ρε αχάριστοι? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσα chapters είχαμε φέτος ρε αχάριστοι? http://skullknight.net/images/eps.htm 4;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ζωαραράρα! 4
W0zzAp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως εγραψε καποιος σε ενα σχολιο: Ο λογος που ο Miura πηρε παλι Hiatus Τελιωσε και το Gyakuten Saiban.Τιποτα σπουδαιο το anime στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου,μετα το 7-8 επεισοδιο εφτιαξε αρκετα και το εβλεπα χωρις να βαριεμαι τουλαχιστον.Βεβαια φαινεται οτι το anime απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες και οχι για 20ριδες-30ριδες. Battery και αυτο τελος.Πιο πολυ slice of life παρα sport,ειχε μεγαλο θεμα με τον πολυ αργο ρυθμο και αναπτυξη που κανονικα ετσι οπως πηγαινε επρεπε να ειχε 80 επεισοδια παρα 11.Αντιπαθητικος ο πρωταγωνιστης επειδη ηταν εγωιστης και γιαυτο δεν τον συμπαθουσε κανεις στην ομαδα του,ενω ηταν στην ουσια ο καλυτερος παικτης.Το δραμα που ειχε ηταν αρκετα ρεαλιστικο,αλλα λογω του ρυθμου και αναπτυξης που ειπα δεν γινοταν τιποτα ενω περναγαν τα επεισοδια και γιαυτο οι χαμηλες βαθμολογιες στο anime. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως εγραψε καποιος σε ενα σχολιο: Ο λογος που ο Miura πηρε παλι Hiatus Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Taboo Tattoo:Σαπιλα,το μονο σχετικα καλο ειναι η δραση που δειχνει,σε ολα τα υπολοιπα κομματια ειναι χαλι μαυρο.Πολυ γρηγορος ρυθμος,πλοκη οτι ναναι,χαρακτηρες γτπ και ακυροι θανατοι.Πραγματικα σπαταλη του καλου animation που ειχε. Servamp:Πολυ μετριο anime,απτην αρχη περιμενα να γινει κατι αλλα δεν γινοταν τιποτα απολυτως.Στα τελευταια επεισοδια καπως καλυτερεψε,αλλα και παλι δεν το εσωσε.Ο ρυθμος ηταν καλος,στα υπολοιπα κομματια μου ηταν αδιαφορο.Μια απτα ιδια πολυ καλο animation σε μια μετριατζα. Προσπαθω εδω και 3μερες να δω τα τελευταια του Servamp και ολο με παιρνει ο υπνος οποτε το ξεκιναω,αρα ακομα δεν μπορω να πω σαν συνοψη. Για το Taboo Tattoo που τελικα το ειδα(τι ηθελα δηλαδη).Τρομερη απογοητευση.Οχι βεβαια απογοητευση οπως στο Re Zero Που τουλαχιστον ειναι αξιολογο,αλλα γιατι δεν την εκανα την σειρα αυτη drop απο την αρχη και την ειδα μεχρι τελους. Ανουσιες αστειες/κωμικες σκηνες,ανουσιο(κλασσικα)fanservice στο ξεκαρφωτο,κουκουρουκου χαρακτηρες(εκτως ισως του BB που ειναι μια ''και καλα'' εκδοχη του δασκαλου/μεντορα αλα Shanks/Gildarts)που πραγματικα δεν ενδιαφερεσαι για κανενα απο αυτους.Πλοκη/υποθεση μαλλον ειναι ξενες λεξεις για την σειρα αυτη.Πηραν ενα κλασσικο (ενας κακος να κυριεψει τον κοσμο)πεταξαν μεσα superpowers μεσω τατουαζ και λιγο fanservice και ετοιμο το σουβλακι λιγο απο ολα. Μονα θετικο οντως ειναι το ωραιο animation και καποιες σκηνες μαχης,τα οποια ομως οδηγουν στο τελευταιο επεισοδιο το οποιο θυμιζει την τελικη μαχη της δευτερης ταινιας Mortal Kombat(οποιος την εχει δει θα καταλαβει). Α και τελος δεν πιστευω να κανουν το λαθος και να βγαλουν και συνεχεια γιατι στο τελος αφηνουν υπονοουμενα για συνεχεια. Για μενα μακραν η χειροτερη σειρα της season αυτης 3/10(ακομα και στο MAL η βαθμολογια ολως τυχαιως επεσε περισσοτερο απο καθε αλλη σειρα φετος). Τωρα για το Masou Gakuen που ειναι το κλασσικο ecchi/harem που βγαινει καθε season δεν μπορω να πω κατι γιατι γενικα αυτη η κατηγορια ειναι η εννοια του ''garbage''σε σχεση με αλλες σειρες. Θα την βαθμολογησω απλα σε σχεση με αλλες παρομοιες και θα πω οτι την θεωρω οτι για το ειδος της ειναι ενα 6.5-7/10 κυριως επειδη στα τελευταια επεισοδια ηταν ο ρυθμος χαλια. Τελος εχτες ειδα τα 5επεισοδια του Final Fantasy Brotherhood(μεγας οπαδος γενικα ειμαι των turn based JRPG,και ειδικα απο FF7 και μετα τα εχω παιξει ολα). Η σειρα δεν εχει αμεση σχεση με το παιχνιδι αρα βλεπεται και απο ατομα που δεν θα το παιξουν. Τα πρωτα επεισοδια ειναι περισσοτεροι ιστοριες των ατομων που υποστηριζουν τον γιο του βασιλια,με το τελευταιο επεισοδιο να ειναι μια μαχη με ενα δαιμονα. Δεν το περιμενα καθολου αλλα μαρεσει παρα πολυ σε γενικες γραμμες η ολη προσπαθεια αν και στην ουσια ειναι προωθηση για το παιχνιδι εγινε πολυ καλη δουλεια.Την ταινια δεν την εχω δει ακομα αλλα την εχω στα υποψην. Στα σειρα γενικα θα της εβαζα ενα 8/10 κυριως λογω εκτελεσης και (θετικης)εκπληξης.
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τελιωσε και το Gyakuten Saiban.Τιποτα σπουδαιο το anime στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου,μετα το 7-8 επεισοδιο εφτιαξε αρκετα και το εβλεπα χωρις να βαριεμαι τουλαχιστον.Βεβαια φαινεται οτι το anime απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες και οχι για 20ριδες-30ριδες. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το anime το ξεκινησα με φοβο βλεποντας τις πρωτες βαθμολογιες που επαιρνε.Τελικα δεν ηταν οσο κακο λεγανε στην αρχη αλλα ουτε κατι το φοβερο.Γενικα εχω την εντυπωση οτι οσο καλη(πιο ακριβη με βαση τα παιχνιδια)και να κανανε παλι δεν θα αλλαζαν και πολλα. Απλα δεν γινεται να βγει κατι το αξιολογο σε anime δυστηχως. Και ενω μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο δεν βαρεθηκα να την βλεπω την σειρα,απο την αλλη δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο δυστηχως. Κοινως και που τελειωσε προσπαθω να θυμηθω τι μου εμεινε απο τα 24 αυτα επεισοδια και δυστηχως οχι και πολλα πραγματα. Για μενα ειναι σειρα του 6.5-7/10(αναλογα τα γουστα). Κακη σειρα δεν ειναι αλλα δυστηχως ουτε και πολυ καλη. Οσο για το Shokugeki no Souma που και αυτο τελειωσε δεν εχω να πω και πολλα.Κλασσικη καλη επομενη season δημοφιλους σειρας(οπως το Haikyuu,Jojo κλπ) και ευτυχως μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με την πρωτη, αν και ειχε λιγοτερα επεισοδια, επειδη ειχε λιγοτερο fanservice Ενα 8/10(ισως και 8.5 μιας και ορισμενες μαχες και απο μενα, παντα σε σχεση με την πρωτη season. Και τελος ενα αλλο anime που ξεχασα να αναφερω που τελειωσε την προηγουμενη εβδομαδα(για καποιο λογο νομιζα οτι θα εβγαινε και αλλο 1 επεισοδιο)ειναι το Tales of Zestiria. Απο αυτο το anime ειχα αρκετους φοβους οτι θα αποτυχει,κυριως λογω της προιστοριας μεταφορας παιχνιδιων σε anime τα τελευταια χρονια. Ευτυχως το anime σε γενικες γραμμες ειναι αξιολογο με παρα πολυ καλο animation(σχεδον ιδιο με του God Eater για να μην αναφερω τσαμπα studio),και ωραια μουσικη και μια πανεξυπνη εκτελεσης στο τελος του καθε επεισοδιου για το τι θα δουμε στο επομενο επεισοδιο(στο περιπου) .Εχει αργη αρχη ειναι η αληθεια, και 2 filler επεισοδια προς προωθηση του νεου παιχνιδιου της εταιριας,οπως και το τελευταιο επεισοδιο αν και ειχε δραση δεν εκλεισε με τον καλυτερο δυνατο τροπο(ψιλο cliffhanger),αλλα εχει ηδη ανακοινωθει συνεχεια αρα αναμενουμε. Απο μενα ενα 7.5/10 για την πρωτη season(ή για οσους δεν τους αρεσει το 0.5 ενα 7/10 ).
W0zzAp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και τελος ενα αλλο anime που ξεχασα να αναφερω που τελειωσε την προηγουμενη εβδομαδα(για καποιο λογο νομιζα οτι θα εβγαινε και αλλο 1 επεισοδιο)ειναι το Tales of Zestiria. Απο αυτο το anime ειχα αρκετους φοβους οτι θα αποτυχει,κυριως λογω της προιστοριας μεταφορας παιχνιδιων σε anime τα τελευταια χρονια. Ευτυχως το anime σε γενικες γραμμες ειναι αξιολογο με παρα πολυ καλο animation(σχεδον ιδιο με του God Eater για να μην αναφερω τσαμπα studio),και ωραια μουσικη και μια πανεξυπνη εκτελεσης στο τελος του καθε επεισοδιου για το τι θα δουμε στο επομενο επεισοδιο(στο περιπου) .Εχει αργη αρχη ειναι η αληθεια, και 2 filler επεισοδια προς προωθηση του νεου παιχνιδιου της εταιριας,οπως και το τελευταιο επεισοδιο αν και ειχε δραση δεν εκλεισε με τον καλυτερο δυνατο τροπο(ψιλο cliffhanger),αλλα εχει ηδη ανακοινωθει συνεχεια αρα αναμενουμε. Απο μενα ενα 7.5/10 για την πρωτη season(ή για οσους δεν τους αρεσει το 0.5 ενα 7/10 ). Ποιος σου ειπε οτι τελιωσε,εχει αλλο ενα επεισοδιο πριν το τελος της σεζον.Μην ψαρωνεις με το teaser που εβαλαν στο τελος του επεισοδιου για 2η σεζον,λογικα σημερα το απογευμα βγαινει. Και την σποντιτσα για τον βαθμο την επιασα,δεν εχω θεμα με 0.5,εχω θεμα με 0.9-0.8-0.2-0.3 κτλ λες και το παιζουμε imdb ή myanimelist στην συγκεκριμενη περιπτωση
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος σου ειπε οτι τελιωσε,εχει αλλο ενα επεισοδιο πριν το τελος της σεζον.Μην ψαρωνεις με το teaser που εβαλαν στο τελος του επεισοδιου για 2η σεζον,λογικα σημερα το απογευμα βγαινει. Και την σποντιτσα για τον βαθμο την επιασα,δεν εχω θεμα με 0.5,εχω θεμα με 0.9-0.8-0.2-0.3 κτλ λες και το παιζουμε imdb ή myanimelist στην συγκεκριμενη περιπτωση https://myanimelist.net/anime/30911/Tales_of_Zestiria_the_X?q=tales%20of%20zest Το αγαπημενο μας site λεει για 12επεισοδια,ενω στο anichart(που συνηθως ειναι πιο οτι να ναι σε αυτα)λεει για 13.
W0zzAp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 https://myanimelist.net/anime/30911/Tales_of_Zestiria_the_X?q=tales%20of%20zest Το αγαπημενο μας site λεει για 12επεισοδια,ενω στο anichart(που συνηθως ειναι πιο οτι να ναι σε αυτα)λεει για 13. Δεν σε βρισκω ψαγμενο .Το animelist το 1ο επεισοδιο ηταν προλογος και αν δεν κανω λαθος δεν ηταν στο game αυτα που εγιναν,γιαυτο και λεγοταν επεισοδιο 0 και το εχει βαλει σαν special https://myanimelist.net/anime/33558/Tales_of_Zestiria_the_X__Saiyaku_no_Jidai Στην ουσια το κανονικο στορυ του anime ειναι 12 επς αλλα αν τα βαλεις ολα μαζι ειναι 13 γιαυτο το anichart εχει βαλει τοσα.
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν σε βρισκω ψαγμενο .Το animelist το 1ο επεισοδιο ηταν προλογος και αν δεν κανω λαθος δεν ηταν στο game αυτα που εγιναν,γιαυτο και λεγοταν επεισοδιο 0 και το εχει βαλει σαν special https://myanimelist.net/anime/33558/Tales_of_Zestiria_the_X__Saiyaku_no_Jidai Στην ουσια το κανονικο στορυ του anime ειναι 12 επς αλλα αν τα βαλεις ολα μαζι ειναι 13 γιαυτο το anichart εχει βαλει τοσα. Καλα και το μισο μερος του επομενου επεισοδιου ουτε αυτο ηταν το παιχνιδι αλλα τεσπα. Ισως με μπερδεψε επειδη χτες που το κοιταξα ελεγε ''finished airing''οπως και στις αλλες σειρες που εχουν τελειωσει ενω στο αλλο site λεει οτι σε 2.5 ωρες βγαινει https://anilist.co/anime/21221/TalesofZestiriatheX Τεσπα αν εχει και αλλο επεισοδιο δεν με χαλαει καθολου,μιας και δεν βγαινει σχεδον τιποτα αλλο την Κυριακη.
nickarmy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 During the One Punch Man anime special event "One Punch Autumn Festival" held on September 25 in Saitama (where else, right?), it was announced that the popular One Punch Man anime will be getting a second season. The news was later confirmed by the series' official Twitter. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα