W0zzAp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κατάλαβες τι παίζει στο last page? Αυτο περιμενουμε να εξηγηθει στο επομενο chapter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τπτ με DF?
W0zzAp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω ακριβως τι παιζει ειδα στα σχολια κατι που μπορει να ισχυει οτι τα ατομα που ειναι μεσα στις καψουλες μοιαζουν με τον Vergo που ειχαμε δει στο Punk Hazard Arc.Ισως ειναι κλωνοι του και ετοιμαζουν κανενα υπερστρατο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Disclaimer for FULGORE ( ) : Η πλήρης (επιτέλους) έκδοση του Hai Yo από το Berserk 2016. https://www.youtube.com/watch?v=7GIvOl-1-YQ Edit: Και μιας και είμαστε σε Berserk φάση, semi off-topic, story trailer από το παιχνίδι που θα έρθει τον Φεβρουάριο κατά δω. Story Spoilers. Edit 2: Έβαλα το western trailer. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV 2
Edel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ύβρις... Αλλά οκ, καταλαβαίνω ότι δεν είναι για όλους τα slow paced. Πρέπει να τα δεις κι έχοντας την κατάλληλη διάθεση, πιθανώς να παίζει ρόλο και η ηλικία σε έναν βαθμό. Ποτέ μου δε μπόρεσα να συνδυάσω τον όρο anime και slow paced. Εδώ ψάχνω τη φανφάρα, το ακραίο, την υπερβολή!!! To natsume Yuujinchou το βρήκα πιο υποφερτό και ανώτερο από το Mushishi αλλά και σε αυτό δεν έβαλα οκταροεννιάρα που έχει μέσο όρο. Βοήθησε μάλλον ο Madara εδώ που έδινε ένα λίγο χρωματιστό και ευδιάθετο τόνο ορισμένες φορές
Cloud_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 To natsume Yuujinchou το βρήκα πιο υποφερτό και ανώτερο από το Mushishi αλλά και σε αυτό δεν έβαλα οκταροεννιάρα που έχει μέσο όρο. Βοήθησε μάλλον ο Madara εδώ που έδινε ένα λίγο χρωματιστό και ευδιάθετο τόνο ορισμένες φορές Τα natsume δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο... μια σειρά μέτρια και υπερεκτιμημένη αρκετά που θεωρώ δεν έπρεπε καν να 'χει sequel, πόσο μάλλον να βγουν και 4-5 σεζόν. Κι όμως, απέκτησαν πιστό κοινό... Νομίζω ότι άγγιξε περισσότερο το γυναικείο φύλο πιθανώς λόγω του bishounen πρωταγωνιστή. Κοινότυπη χαζομαρούλα με πνεύματα καρικατούρες και mainstream κωμικότητα. Το mushishi ήταν το απαύγασμα της μαγείας & του μυστηρίου, ένα σύμπαν απόκοσμων οντοτήτων που ενίοτε χτυπούσαν βάναυσα σαν ιοί καθημερινούς ανθρώπους και προσέφεραν καταστάσεις μοναδικών συναισθημάτων. Ο πρωταγωνιστής μετριοπαθής, προσγειωμένος με πολλή εξειδίκευση στον χώρο, τα καταπολεμούσε με τον δέοντα σεβασμό χωρίς να τα θεωρεί εχθρούς & θεωρώντας τα αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος. Γι' αυτόν τον λόγο μου είναι κι απ' τους πιο συμπαθείς chars στον χώρο, ανέβαζε τη σειρά σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. Για 'μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει καν σύγκριση μεταξύ των 2, το πώς θα αγγίξει τον καθένα βέβαια είναι άλλο θέμα. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Story Spoilers. Το trailer σε spoiler γιατι το εβαλες?Αφου ουτως ή αλλως αν δεν το αναπαραγει ο αλλος δεν δειχνει τιποτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Το trailer σε spoiler γιατι το εβαλες?Αφου ουτως ή αλλως αν δεν το αναπαραγει ο αλλος δεν δειχνει τιποτα Γιατί γράφουν και "Προσοχή, ο καφές καίει" και ο κόσμος καίγεται. Οπότε better safe than sorry.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς τι παίζει με το naruto που θα βγάλουν το επόμενο στις 29 Σεπτεμβρίου και φαίνεται οτι θα βγάλουν και ένα επιπλέον επεισόδιο την ίδια μέρα που δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι τελειώνει επιτέλους το anime;
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς τι παίζει με το naruto που θα βγάλουν το επόμενο στις 29 Σεπτεμβρίου και φαίνεται οτι θα βγάλουν και ένα επιπλέον επεισόδιο την ίδια μέρα που δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται. Νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος που πρεπει να εχει αναφερει το naruto(το anime)τους τελευταιους μηνες πανω κατω. Απο την στιγμη που το manga εγραψε τιτλους τιλους,νομιζω οτι αρκετη υπομονη εκαναν οι περισσοτεροι με το anime γιαυτο και δεν βλεπεις να υπαρχει ενδιαφερον γενικα για την εν λογω αρκετα δημοφιλη σειρα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κατανοητό αυτό που λες περί υπομονής, απλά για εμένα ήταν το πρώτο anime που άρχισα να παρακολουθώ μέσω internet και γενικά το μοναδικό που έχω ενδιαφέρον μαζί με άλλο ένα anime. Μου αρέσει να παρακολουθώ παλιές σειρές γενικά. Το manga δεν το έχω δει, είχα ψάξει να δω τι παίζει και ήξερα οτι στο τέλος θα υπάρξει μια μάχη naruto - sasuke.
najinblue3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 season finale berserk σημερα με το 12ο, αλλα ανανεωθηκε Site: crunchy 1
W0zzAp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 season finale berserk σημερα με το 12ο, αλλα ανανεωθηκε Site: crunchy Αρα επιβεβαιωθηκαν οι φημες για 24 επεισοδια,απλα το χωρισαν σε 2 σεζον.Απτην μια σκεφτομαι οτι με αυτα τα 24 επς θα μπορουσαν να κανουν μεταφορα ολο το manga απτην αρχη μεχρι το τελος του conviction arc και να βγαλουν απλα εξω το golden age arc,αλλα επελεξαν να το τρεξουν για να βαλουν μεσα καποιο μερος του Falcon of the Millennium arc(που ειναι τραγικα ανωτερο απτο conviction arc) γιατι αμφιβαλλω αν θα μπορεσουν να το κανουν ολο μεταφορα αν ειναι 12 επς και η επομενη σεζον(εκτος αν το τρεξουν πολυ). Οσο για το φιναλε ειδα οτι επεσε περισσοτερο budget στην εμφανιση του Griffith αποτι σε ολη την σεζον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα