Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως είναι έτσι τα γραφικά στο επόμενο επεισόδιο του naruto? Λες και βλέπουμε ασπρόμαυρο μάνγκα.

Ή θα είναι το τελευταίο επεισόδιο ή δεν ξέρω τι....

εφαγαν ολο το χρωμα στα fillers...

Δημοσ.

Ξεκινησα τις προαλλες και μολις τελειωσα το SAO, δεν καταλαβαινω το τοσο hate που εφαγε, μου αρεσε παρα πολυ και σιγουρα θα δω και τη δευτερη σιζον 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησα τις προαλλες και μολις τελειωσα το SAO, δεν καταλαβαινω το τοσο hate που εφαγε, μου αρεσε παρα πολυ και σιγουρα θα δω και τη δευτερη σιζον 

To hate η σειρα το εφαγε για το δευτερο κομματι της πρωτης season και φυσικα για την δευτερη season. Α επισης επειδη ηταν παρα πολλοι αυτοι που το θεωρουν απο τα καλυτερα anime ever.

Επισης οποιος εχει παιξει mmorpg παιχνιδια θα καταλαβει γρηγορα οτι ειναι τραγικο anime ειδικα οταν εχει ηδη δει το Log Horizon που τουλαχιστον σε αυτο το κομματι(της αναπαραστασης)ειναι πολυ πιο πιστο.

• Like 1
Δημοσ.

To hate η σειρα το εφαγε για το δευτερο κομματι της πρωτης season και φυσικα για την δευτερη season. Α επισης επειδη ηταν παρα πολλοι αυτοι που το θεωρουν απο τα καλυτερα anime ever.

Επισης οποιος εχει παιξει mmorpg παιχνιδια θα καταλαβει γρηγορα οτι ειναι τραγικο anime ειδικα οταν εχει ηδη δει το Log Horizon που τουλαχιστον σε αυτο το κομματι(της αναπαραστασης)ειναι πολυ πιο πιστο.

To log horizon το θεωρω καλυτερο και εγω, αλλα σαν σειρα την ειδα ευχαριστα, δε τρελαθηκα αλλα δεν νομιζω να αξιζει τοσο κραξιμο, παραηταν λοβ στορυ κατι π δεν μου αρεσε αλλα overall την θεωρω αρκετα καλη

Δημοσ.

To log horizon το θεωρω καλυτερο και εγω, αλλα σαν σειρα την ειδα ευχαριστα, δε τρελαθηκα αλλα δεν νομιζω να αξιζει τοσο κραξιμο, παραηταν λοβ στορυ κατι π δεν μου αρεσε αλλα overall την θεωρω αρκετα καλη

Η σειρα σαν θεματολογια υποτιθεται αφορα το mmorpg gaming,κατι που ισχυει μονο στα πρωτα επεισοδια και μετα γινεται οντως υπερβολικα πολυ love story,ειδικα στο δευτερο κομματι.

Δες απο κατω στις κριτικες χρηστων και θα καταλαβεις προς τι το ολο κραξιμο

https://myanimelist.net/anime/11757/Sword_Art_Online?q=sword%20art

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα την καινουργια ταινια του Makoto Shinkai το Kimi no Na wa.(με τελεια στο τελος :P ).Πλακωσαν ολοι οι φαν του σκηνοθετη και το εχουν βαλει πρωτο στο myanimelist με θεικη βαθμολογια μεχρι τωρα χωρις να εχει ομως πολλες ψηφους : https://myanimelist.net/anime/32281/Kimi_no_Na_wa

Προφανως και υπερβολες,αλλα η ταινια ειναι ωραια,κλασικα φοβερο animation,σχεδιο και μουσικη,ειναι λιγο δυσκολονοητο το σεναριο λογω supernatural στοιχειου,αλλα στο τελος πανω κατω καταλαβαινεις τι γινεται.Οι πρωταγωνιστες αντρας και γυναικα που μεταξυ τους θα παιχτει ρομαντζο και οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι κομπλε.Η διαρκεια ειναι περιπου 1:40 χωρις τα cast και περασε ευχαριστα και πολυ γρηγορα.Παντως ο Shinkai τα παει πολυ καλα στο ρομαντικο κομματι σε ολες του τις ταινιες και δεν αποτελει εξερεση και η τελευταια.

Με την ευκαιρια εκανα και ενα μινι μαραθωνιο στις ταινιες και τα short anime που εχει βγαλει με εξερεση το Byousoku 5 Centimeter το οποιο το ειχα δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η περιληψη παντως ειναι γτπ https://myanimelist.net/anime/32281/Kimi_no_Na_wa(χωρις αυτο να σημανει οτι ειναι κακη ταινια βεβαια). 

Παντως μετα και το σημερινο επεισοδιο του Re Zero ενα εχω να πω. Ας ετοιμαστει απο τωρα ο κοσμος να φαει γερη ξενερα απο το cliffhanger/wtf τελος που σιγουρα θα εχει.

Η μαχη με τον παπα(δεν γινομαι πιο αναλυτικος λογω spoiler)την εχουμε δει σε δεν ξερω και γω ποσα επεισοδια και αυτο δυστηχως κρατησε παρα πολυ την σειρα απο το να προχωρησει απο πλευρας ιστοριας/χαρακτηρων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εγω ειδα μεγαλη βελτιωση στο δευτερο μισο της σεζον, απο 7 που το εχω αν ειχα μεινει στο πρωτο μισο θα επερνε 4-5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...