W0zzAp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα το οτι βλεπεται η σειρα βλεπεται αλλα πραγματικα ειναι οτι να ναι. Αναπτυξη χαρακτηρων αγνωστη λεξη ως τωρα για την σειρα αυτη. Με το ζορι να δειξει λιγο ποδοσφαιρο(ενα αγωνα ακομα δεν εχουμε αξιωθει να δουμε),ο κεντρικος χαρακτηρας μαλλον σε σειρα για στοιβο επρεπε να τον βαζανε παρα για ποδοσφαιρο,ο δευτερος κεντρικος ξανθος ειναι απλα η εννοια του op(overpowered)το κλασσικο ταλεντο ronaldo και τον δειχνει μια στο τοσο για αυτο το λογο,και η μοναδικη κοπελα στην σειρα(αλα haikyu)μπηκε στην ομαδα επειδη εβλεπε τον κεντρικο να βλεπει συνεχεια και το μονο που κανει ειναι να δινει διαταγες και να φωναζει.... Τα παραπανω βεβαια ειναι καποιες πρωτες εντυπωσεις στα πρωτα 9 επεισοδια που εχω δει ως τωρα. Συμφωνω με μερικα που λες.Ο κεντρικος με τοσο τρεξιμο καλυτερα να γινει μαραθωνοδρομος.Η προπονηση με εξερεση στο θεμα της αντοχης δεν υπαρχει δηλαδη να υπαρξει κατι καθαρα ποδοσφαιρικο μεχρι στιγμης παντα,λογικα θα γινει στην συνεχεια.Αγωνα μας εχει δειχνει στα τελευταια 2 επεισοδια,αλλα και πριν σαν προπονηση.Λογικο ειναι αυτο επειδη ο κεντρικος μολις μπηκε στην ομαδα και ειναι ασχετος με το αθλημα,δεν γινεται να μας δειξει αγωνα τοσο γρηγορα. Η αναπτυξη χαρακτηρων σε τοσα λιγα επεισοδια δεν πρεπει να υποθει ακομα,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα αφου μας εχει δειξει ξανθομαλλη-τον αρχηγο-τον πασαδορο και λιγο απτα νεουδια,ειναι μπολικοι οι χαρακτηρες προφανως και δεν ειναι ευκολο να τους δειξει και ολους τοσο καλα. Η ιδεα του ξανθου μακρυμαλλη μου αρεσει για 2 λογους: 1)Για να υπαρξει κινητρο για τον πρωταγωνιστη ωστε να γινει καλυτερος 2)Επειδη ολοι(ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι) στην παιδικη μας ηλικια ειχαμε ενα μακρυμαλλη ο οποιος το επαιζε Ροναλντινιο και εσκαγε συνεχεια ντιμπλες και βεβαια ομαδικο παιχνιδι 0 Οσο για την κοπελα λογικο να υπαρχει για να αποφυγουμε την ψωλαρια ,ασχετα αν σαν χαρακτηρας ειναι γτπ
TzimakoTOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω με μερικα που λες.Ο κεντρικος με τοσο τρεξιμο καλυτερα να γινει μαραθωνοδρομος.Η προπονηση με εξερεση στο θεμα της αντοχης δεν υπαρχει δηλαδη να υπαρξει κατι καθαρα ποδοσφαιρικο μεχρι στιγμης παντα,λογικα θα γινει στην συνεχεια.Αγωνα μας εχει δειχνει στα τελευταια 2 επεισοδια,αλλα και πριν σαν προπονηση.Λογικο ειναι αυτο επειδη ο κεντρικος μολις μπηκε στην ομαδα και ειναι ασχετος με το αθλημα,δεν γινεται να μας δειξει αγωνα τοσο γρηγορα. Η αναπτυξη χαρακτηρων σε τοσα λιγα επεισοδια δεν πρεπει να υποθει ακομα,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα αφου μας εχει δειξει ξανθομαλλη-τον αρχηγο-τον πασαδορο και λιγο απτα νεουδια,ειναι μπολικοι οι χαρακτηρες προφανως και δεν ειναι ευκολο να τους δειξει και ολους τοσο καλα. Η ιδεα του ξανθου μακρυμαλλη μου αρεσει για 2 λογους: 1)Για να υπαρξει κινητρο για τον πρωταγωνιστη ωστε να γινει καλυτερος 2)Επειδη ολοι(ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι) στην παιδικη μας ηλικια ειχαμε ενα μακρυμαλλη ο οποιος το επαιζε Ροναλντινιο και εσκαγε συνεχεια ντιμπλες και βεβαια ομαδικο παιχνιδι 0 Οσο για την κοπελα λογικο να υπαρχει για να αποφυγουμε την ψωλαρια ,ασχετα αν σαν χαρακτηρας ειναι γτπ Εγω ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.. Ο κεντρικος ειναι gay και γουσταρει τον ξανθομπαμπουρα ή εχω καιρο να δω anime? Σε οσους δεν εχουν δει να πω οτι δεν ειναι spoil αφου ειναι το πρωτο που καταλαβαινει καποιος με το που μπει ο πιλοτος.
W0zzAp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ηταν gay η κατηγορια θα ηταν Yaoi .Ναι και καλα ειναι το καλο-ησυχο-ντροπαλο παιδακι και γιαυτο φαινεται ετσι.Υπαρχουν και αλλοι τετοιοι χαρακτηρες σε αλλα anime,δεν ειναι μοναδικος.
W0zzAp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλες οι εξελιξεις στο Attack on Titan Ξυπνησε ο Armin και εμαθε τι εγινε,στην συνεχεια επιτελους μπηκαν στο καταραμενο υπογειο του σπιτιου του Eren και βρηκαν κατι βιβλια που λογικα θα μαθουμε περισσοτερα στο επομενο chapter και μαθευτηκε οτι πηραν πισω τον τοιχο μαρακι.Αναμενω το επομενο για να δουμε τι στοιχεια υπαρχουν στα βιβλια. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βλεπει κανεις New game? γενικα δεν μ αρεσουν τα slice αλλα ειναι πολυ καλο, επισης το τοπικ ειναι τρομερο 1
Sog96Ch Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πειτε καποια anime να ξεκινησω δεν εχω δει κανενα (σκεφτομαι το Deathnote) για αρχη (αλλα εαν μπορειτε πειτε τα must see)
najinblue3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αλλα νεα, Crunchyroll +funimation ανακοινωσανε συνεργασια, πολυ μεγαλα νεα για ολους τους λατρεις των ανιμε Download: ign
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πειτε καποια anime να ξεκινησω δεν εχω δει κανενα (σκεφτομαι το Deathnote) για αρχη (αλλα εαν μπορειτε πειτε τα must see) Επειδη παιζει και το προσωπικο γουστο του καθενος(ειτε αυτου που προτεινει ειτε αυτου που ενδιαφερεται),εχουν απαντηθει απειρες φορες παρομοια θεματα στο παρελθον(κοινως κανεις δεν προκειται να κατσει να διαβασεις πισω ποσες σελιδες πανω σε αυτα)η απαντηση ειναι https://myanimelist.net/topanime.php Βλεπεις την περιγραφη του καθε anime,τις κατηγοριες που(υποτιθεται)ειναι και οτι σου τραβαει το ενδιαφερον το ξεκινας και του δινεις λιγα επεισοδια για να δεις αν σου αρεσει. Σε σειρες οπως Gintama,OnePiece,Hitman Reborn και γενικα οσες εχουν πολλα επεισοδια κανονικα χρειαζεται αν δεις παραπανω επεισοδια για να εχεις μια καλυτερη πρωτη γνωμη αλλα μπορεις να τις αφησεις τις σειρες για το τελος. Βλεπει κανεις New game? γενικα δεν μ αρεσουν τα slice αλλα ειναι πολυ καλο, επισης το τοπικ ειναι τρομερο Πρεπει να ημουν ο μονος που ειπε οτι την παρακολουθει αυτη την σειρα απο οσους εχουν γραψει για αυτη τη season(εκτως του Wozzap που την εκανε drop βεβαια αλλα δεν ειναι και ο πιο ενθερμος gamer ουτως ή αλλως αρα λογικο να μην τον τραβηξε καθολου η σειρα). Σαν σειρα και εγω βεβαια πιο πολυ λογω(σχετικης) πρωτοτυπιας την ξεκινησα(και επειδη δεν ειδα βαθμολογιες στον πατο οπως σε αρκετες σειρες που βασιζονται στα video games).Σε γενικες γραμμες εχει πραγματα που μαρεσουν και φυσικα πραγματα που δεν μου αρεσουν οπως fanservice σε ακυρες στιγμες τραγικος κεντρικος χαρακτηρας.Και αλλα anime εχουν 18χρονους χαρακτηρες αλλα κυριολεκτικα η συγκεκριμενη συμπεριφερεται λες και ειναι 11,πραγμα που καποιες φορες ειναι ενοχλητικο/βαρετο.Κατι τετοιο προβλημα εχει και το Days της ιδιας season. Απουσια για αγνωστο λογο αντρικου χαρακτηρα.Οκ θελουν να το κανουν για δικους τους λογους να ειναι η εταιριας που δουλευουν κυριως με κοπελες αλλα ειναι δυνατον σε κατι που αφορα την βιομηχανια του gaming να μην υπαρχει ουτε για δειγμα(εστω παιδικος φιλος ξερω γω ή υπευθυνος σε καποιο τομεα)ενας αντρας? Επισης,καταλαβαινω οτι θελουν να δωσουν περισσοτερο εμφαση στην εμπειρια του κεντρικου χαρακτηρα που πιανει δουλεια(οπως λεει και ο τιτλος)σε εταιρια που φτιαχνει ενα video game αλλα νομιζω οτι θα επρεπε να αφιερωνανε λιγο παραπανω χρονο στο πως φτιαχνεται το παιχνιδι(οπως πολυ σωστα ανεφερε στα τελευταια επεισοδια για το debugging). Ενταξυ το καλο ειναι οτι βλεπεται ευχαριστα η σειρα(αν δεν εχει καποιος υψηλες απαιτησεις),δευτερη season δεν προκειται να βγει λογικα(δεν το αξιζει αλλωστε για παραπανω επεισοδια,αν και αυτο δεν ισχυει για ολες τις σειρες αλλα τεσπα)και απλα την βλεπεις που λεμε για να περασει η ωρα(μαζι με το επισης καλο Amaama). 2
W0zzAp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βλεπει κανεις New game? γενικα δεν μ αρεσουν τα slice αλλα ειναι πολυ καλο, επισης το τοπικ ειναι τρομερο Ειδα 1ο επ και drop.Δεν λεω καλη η ιδεα με τα games αλλα αυτο το πραγμα με την κοριτσοπαρεα(δηλαδη fanservice) και αυτο που ειπωθηκε απο πανω,φανηκε οτι δεν θα εδινε τοση σημασια στο πως φτιαχνεται το game που εγω αυτο θα ηθελα να δω,κατι σαν το Bakuman με τα manga σε game εκδοση(και ας μην εχω δει ακομα το Bakuman ) Πειτε καποια anime να ξεκινησω δεν εχω δει κανενα (σκεφτομαι το Deathnote) για αρχη (αλλα εαν μπορειτε πειτε τα must see) Πανω κατω οτι ειπε ο fulgore δες το link και οτι σου μοιαζει οτι ειναι πιο κοντα στα γουστα σου.Τωρα να σου πω λιγα anime απο προσωπικα γουστα,το Death Note σιγουρα δες το πρωτο,μετα δοκιμασε Fullmetal Alchemist-Hunter x Hunter-Attack on Titan-One Punch Man. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 @Fulgore συμφωνω αλλα ειναι fun σαν ιδεα ειναι πολυ καλη παντως
nickarmy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οοο και αλλοι που βλεπουν new game , ωραιο αλλα εως εκει τιποτα το πρωτοπόρο σκάω στα γέλια με το Tonari No Seki-kun και ενα επεισοδιο απο το live action ήταν παρα πολύ καλο bershek manga , είμαι στο 285 , ερώτηση μονο εμενα μου την εδωσε λιγο που ο στρατος των βατικανων και των πλουσίων δεν ειχε να επιδείξει κανα σοβαρο χαρακτηρα μαχητή όπως ηταν ο αλλος που εγινε αγγελος κτλ , και ναι δεν εχω διαβασει ποιο κατω - τωρα παω όπου μπορει να δειξει κανεναν αλλα θα επρεπε να υπαρχουν πολύ και οχι απλα λιγοι -αν υπάρχουν δηλαδη
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα 1ο επ και drop.Δεν λεω καλη η ιδεα με τα games αλλα αυτο το πραγμα με την κοριτσοπαρεα(δηλαδη fanservice) και αυτο που ειπωθηκε απο πανω,φανηκε οτι δεν θα εδινε τοση σημασια στο πως φτιαχνεται το game που εγω αυτο θα ηθελα να δω,κατι σαν το Bakuman με τα manga σε game εκδοση(και ας μην εχω δει ακομα το Bakuman ) Ειναι οπως ειπα παραπανω.Κακη σειρα σε σχεση με καποιες αλλες,που απορεις πως τις βλεπει ο κοσμος(Endride πχ),δεν ειναι.Παρολα αυτα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ομως.Δηλαδη αν καποιος την αφησει γιατι δεν τον τραβαει αυτο που βλεπει(καλη ωρα το Netoge)δεν θα μου κανει και εντυπωση και θα το καταλαβω. Παντως η συγκριση με το Bakuma δεν ειναι οτι το καλυτερο(αν και στεκει απο μια πλευρα)επειδη σε καμια περιπτωση δεν περιμενε κανεις τιποτα το ιδιαιτερο με βαση το manga του New game.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πως είναι έτσι τα γραφικά στο επόμενο επεισόδιο του naruto? Λες και βλέπουμε ασπρόμαυρο μάνγκα. Ή θα είναι το τελευταίο επεισόδιο ή δεν ξέρω τι.... https://www.youtube.com/watch?v=jgkUhZ9fUz8
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βεβαια ολα αυτα θα τα αναφερω προσωπικα την αλλη εβδομαδα που τελειωνουν ολες οι σειρες με 12επεισοδια πανω κατω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πως είναι έτσι τα γραφικά στο επόμενο επεισόδιο του naruto? Λες και βλέπουμε ασπρόμαυρο μάνγκα. That's the point. Δεν νομίζω να είναι έτσι όμως, πρέπει να το έκαναν για το preview. Επίσης η μάχη δεν νομίζω να χωρέσει σε ένα επεισόδιο. σκάω στα γέλια με το Tonari No Seki-kun και ενα επεισοδιο απο το live action ήταν παρα πολύ καλο TIL ότι έχει και live action!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα